قط اگه میشه غذاهای خوشمزه که زیاد کار نداشته باشه رو اموزش بدن دوستان
چرا مجـــــــــــــــــی گلو..اتفاقا برای شروع خودم تخم و اسفناج درست کردم که دوستان بدونن لازم نیست حتما غذای خیلی ویژه ای باشه مرسی مجتبی جان منظور از تخم ، تخم مرغ می باشد..شیرازیها حوصله ندارن بگن تخم مرغ و اسفناج می گن تخم اسفناج
هم له میشه هم میسوزه..همش که می چسبه به اتو..احتمالا قبلشم پاچه شلوارتو با جورابات اتو کردی
كي رو ديدي تو اداره پاچه شلوارشو اتو كنه ؟ در ضمن اتو رو كه نميذارم روي ماهي ، ماهي رو ميزارم روي اتو ، اينجوري له نميشه بايد ببيني با گفتن كه نميشه ، اين اتوي من حتي تخم مرغ هم ميپزه ، تازه خيلي كاراي ديگه هم ميكنه
اسفناج های شسته شده رو با مقدار بسیار ناچیزی آب ، آب پز میکنیم.خود اسفناج آب داره و احتیاج نیست اصلا به اون آب اضافه کنیم..ظرف مدت یک ربع اسفناج پخته مشه..سعی کنید بیشتر از برگ اسفناج استفاده کنید.ساقه اون برای این خوراک زیاد مناسب نیست.
هر جا سخن از غذا است نام ماهی گلی می درخشد ای خانوم درخشنده و آشپز باشی تبریک برای تاپیک زیبات و خوشمزت الان من این وسط چیکار می کنم منم سعی می کنم یدونه نوشیدنی بیسار مقوی رو براتون آماده کنم و اینجا قرار بدم که میان وعده عالی هست امیدوارم که بتونم 500امتیاز رو بگیرم و بعد برم مرحله فینال اونجا هم جایزه ویژه رو ببرم که فعلان صداش رو در نیاوردن اسپانسر های مسابقه
این خوراک می تونه به عنوان صبحانه یا شام یا عصرانه مورد استفاده قرار بگیره
شوخی نکن با من! فقط به عنوان پیش غذا میشه استفاده کرد!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دست گلت درد نکنه گلی جون .. اون قالب تخم مرغ چه خوشگله..
خواهش می کنم یکتا جون البته تازه از سر کار اومده بودم و خسته و داشتم از گرسنگی م یمردم.طاقت نداشتم دیگه...یه خرده با دقت کم درستش کردم وقتی تخم مرغ رو می ریزی توش نباید دستتو از روش برداری که من برداشتم ..
نقل قول: The one
از این به بعد باید یواشکی بیایم اینجا که باز خواست نشیم
کی قراره باز خواستت کنه؟ برای غذا منظورته؟ عزیزم هر موقع خواستی بیا..هر کی خواست بازخواستت کنه با من طرفه
نقل قول: gilas
الان من گشنمه یکی شام درست کنه
گیل گیلی ! تنبل نبودی که این غذا یه ربعه درست میشه.
نقل قول: کوروش فسقلی
هر جا سخن از غذا است نام ماهی گلی می درخشد
خوبه نگفته هر جا سخن از شکم است نام ماهی گلی می درخشد شما ها هم فهمیدید من شکمو ام؟
ای خانوم درخشنده و آشپز باشی تبریک برای تاپیک زیبات و خوشمزت
خواهش میشه فسقلی..
منم سعی می کنم یدونه نوشیدنی بیسار مقوی رو براتون آماده کنم و اینجا قرار بدم که میان وعده عالی هست
خیلی خوبه خیلی..منتظرم
نقل قول: پری سا
اگه تونستم و حوصلشو داشتم حتما طرز تهیه آش مستوبه را میگذارم
پریسا جان غذاهای محلی سقف امتیاز رو می گیرند..خیلی خوبه.من که عاشق انواع آشم
نقل قول: بچه مثبت
پیاز رو ریزتر خلال کن
اتفاقا من اینجوری بیشتر دوس دارم.دیروز موس رو محمد امین برداشته بود راحت نبودم خلاصه نوشتم...ولی می خواستم بگم که میزان ریز یا درشتی پیاز و حتی سرخ کردن اون به ذائقه شما بستگی داره.من دوس ندارم زیاد نرم شه..دوس دارم زیر دندون بیاد
نقل قول: بچه مثبت
شوخی نکن با من! فقط به عنوان پیش غذا میشه استفاده کرد!
وای هم مدرسه ای دیروز ساعت 4 و خرده ای بود این خوراک رو خوردم .مُردم تا هضم شد..سه تا قاشق پودر زنجبیل خوردم کلی هم دل درد کشیدم ماشالله معده تو معده نیست که..کارخونه ذوب آهنه نمایش یا پنهان متنهمیشه سر مقدارش جونه می زنیا.....شیکمو
نغمه, خیلی عالی بود نغمه جون باید خیلی خوشمزه باشه..حتما امتحان می کنم فقط یه سوال...قارچها رو در کره تفت دادی یا همینطوری روسون کره آب شده ریختی؟ تزئین هم بسیار عالی بود ..مرسی
فقط نغمه ی عزیز! با اجازتون یه کمی پست رو ویرایش کردم از لحاظ چیدمان عکس ها و رنگ تکستها..( از لحاظ هماهنگی با هم )
دوستان عزیزم! سعی کنید پست آموزش فقط حاوی آموزش باشه ..جملات اضافی رو در یک پست پشت سرش بگذارید..البته خودم هم در این تاپیک در پست اسفناج و تخم مرغ یک جمله اضافه گذاشته بودم که حذفش می کنم... ممنون از همگی
ماهی
ماهی بیچاره..
هم له میشه هم میسوزه..همش که می چسبه به اتو..احتمالا قبلشم پاچه شلوارتو با جورابات اتو کردی
Aramesh
وااااااای چه تایپیک جالب و دست اولی...
سعی میکنم شرکت کنم عززززیزم..
حورا
نمایش یا پنهان متن
بپزین دیگه آخه مردم از گشنگی...▧ تصویر در دسترس نیستماهی
مرسی آرامش عزیزم
آخ جون...آرامش جان غذای کودک هم م یتونی آموزش بدی...چیزایی که برای کورش قربونش برم درست می کنی
خواهش می کنم حورای گل
فکر کنم خودم باید شروع کنم
Kishe Mehr
تاپیک باحالی بیده
مرسی ماهی گلو گل گلی
ماهی
چرا مجـــــــــــــــــی گلو..اتفاقا برای شروع خودم تخم و اسفناج
مرسی مجتبی جان
منظور از تخم ، تخم مرغ می باشد..شیرازیها حوصله ندارن بگن تخم مرغ و اسفناج
sotude
من دلم میخواد کیک درست کنم
Holtek
كي رو ديدي تو اداره پاچه شلوارشو اتو كنه ؟
در ضمن اتو رو كه نميذارم روي ماهي ، ماهي رو ميزارم روي اتو ، اينجوري له نميشه
بايد ببيني با گفتن كه نميشه ، اين اتوي من حتي تخم مرغ هم ميپزه ، تازه خيلي كاراي ديگه هم ميكنه
ماهی
مواد لازم :
اسفناج 200 گرم
تخم مرغ یک یا دو عدد
پیاز یک عدد متوسط
روغن ، نمک و فلقل سیاه
طرز تهیه :
اسفناج های شسته شده رو با مقدار بسیار ناچیزی آب ، آب پز میکنیم.خود اسفناج آب داره و احتیاج نیست اصلا به اون آب اضافه کنیم..ظرف مدت یک ربع اسفناج پخته مشه..سعی کنید بیشتر از برگ اسفناج استفاده کنید.ساقه اون برای این خوراک زیاد مناسب نیست.
پیاز رو خلال کرده و در روغن تفت می دیم
بعد اسفناج پخته شده رو اضافه می کنیم در حد 3 دقیقه تفت می دیم..
در نهایت تخم مرغ رو اضافه کرده و نمک و فلفل هم اضافه می کنیم..
خوراک ما آماده ست..به همین راحتی
این خوراک می تونه به عنوان صبحانه یا شام یا عصرانه مورد استفاده قرار بگیره...
نمایش یا پنهان متن
من که به تخم مرغ حساسیت دارم.امروز به عنوان نهار خوردم و دارم دل درد رو تحمل می کنم.اما لذیذه و حاضرم یه وقتایی این درد رو تحمل کنمماهی
این که عالیه..امتیاز زیادی به کیک و شیرینی تعلق می گیره
عجب اتوی همه کاره ای داری تو
اتوی من که لباسامم به زور اتو می کنه
The one
دست گلت درد نکنه گلی جون
راستی من حواسم نبود ایده ی مریم جون هم هست تشکر نکردم ازش
از این به بعد باید یواشکی بیایم اینجا که باز خواست نشیم
gilas
KuRoSh
ای خانوم درخشنده و آشپز باشی تبریک برای تاپیک زیبات و خوشمزت
الان من این وسط چیکار می کنم
منم سعی می کنم یدونه نوشیدنی بیسار مقوی رو براتون آماده کنم و اینجا قرار بدم که میان وعده عالی هست
امیدوارم که بتونم 500امتیاز رو بگیرم و بعد برم مرحله فینال اونجا هم جایزه ویژه رو ببرم که فعلان صداش رو در نیاوردن اسپانسر های مسابقه
پری سا
اگه تونستم و حوصلشو داشتم حتما طرز تهیه آش مستوبه را میگذارم غذای مورد علاقه منه خیلی هم خوشمزه است
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
خواهش می کنم یکتا جون
کی قراره باز خواستت کنه؟ برای غذا منظورته؟
عزیزم هر موقع خواستی بیا..هر کی خواست بازخواستت کنه با من طرفه
گیل گیلی ! تنبل نبودی که
شما ها هم فهمیدید من شکمو ام؟
خواهش میشه فسقلی..
خیلی خوبه خیلی..منتظرم
پریسا جان غذاهای محلی سقف امتیاز رو می گیرند..خیلی خوبه.من که عاشق انواع آشم
اتفاقا من اینجوری بیشتر دوس دارم.دیروز موس رو محمد امین برداشته بود راحت نبودم خلاصه نوشتم...ولی می خواستم بگم که میزان ریز یا درشتی پیاز و حتی سرخ کردن اون به ذائقه شما بستگی داره.من دوس ندارم زیاد نرم شه..دوس دارم زیر دندون بیاد
وای هم مدرسه ای دیروز ساعت 4 و خرده ای بود این خوراک رو خوردم .مُردم تا هضم شد..سه تا قاشق پودر زنجبیل خوردم
ماشالله معده تو معده نیست که..کارخونه ذوب آهنه
نمایش یا پنهان متن
همیشه سر مقدارش جونه می زنیا.....شیکمونغمه
مواد لازم :
سیب زمینی 3عدد آبپز
قارچ 10 عدد متوسط
پنیر موزارلا (پیتزا) 150گرم
نمک و فلفل
روغن یا کره 2 ق غ
قارچ و سیب زمینی ها را ورقه کنید در یک ظرف که کف آن را چرب کرده اید یک لایه سیب زمینی بچینید
حالا قارچهای که قبلا در کره کمی نرم شده ( کمی تفت داده شده ) رو روی سیب زمینی بچینید و روی آنها پنیر بریزید با ادویه دلخواه
وباز دوباره روند اولیه یعنی یک لایه سیب زمینی و روی آن یک لایه قارچ بریزید و در نهایت باقی پنیر را
فر را روی درجه حرارت 150 cg تنظیم کنید و ظرف را داخل فر بگذارید زمانی که پنیر ها آب شدو کمی طلایی رنگ آماده خوردن است
این غذا رو با سس کچاب بخورید نوش جان
نمایش یا پنهان متن
ببخشید دیگه من امکانات خاصی برای تزیین نداشتمtoranj
ماهی
خیلی عالی بود نغمه جون
فقط یه سوال...قارچها رو در کره تفت دادی یا همینطوری روسون کره آب شده ریختی؟
تزئین هم بسیار عالی بود ..مرسی
ماهی
دوستان عزیزم! سعی کنید پست آموزش فقط حاوی آموزش باشه ..جملات اضافی رو در یک پست پشت سرش بگذارید..البته خودم هم در این تاپیک در پست اسفناج و تخم مرغ یک جمله اضافه گذاشته بودم که حذفش می کنم...
ممنون از همگی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→