از اونجا که دوستان خوب بوفیلندی از نقاط مختلف کشور عزیزمون و حتی خارج از ایران اینجا لحظات شادی رو با هم تجربه می کنند، و همینطور به دلیل استقبالی که دوستان از تاپیکهای آشپزی کردند ، بر آن شدیم تا شرایطی فراهم کنیم تا همه ی بوفیلندی های عزیز پیش بندهای آشپز خونه رو به تن کنند و برای شادی روح خودشون و خونوادشون دست به هنر زیبای آشپزی بزنند .و با ارائه این هنر ، هم سایر دوستان استفاده کنند و هم خودشون یه جورای کسب و کار کنند
▧ تصویر در دسترس نیست
می پرسید کسب و کار چیه؟ الان براتون توضیح می دم.. در این تاپیک ، این امکان به شما دوست عزیز داده میشه که از هر غذایی که درست می کنی تصویر بگیری و اون رو اینجا آموزش بدی و در قبالش از ما بوفی بگیری .هر چقدر هم غذای شماساده و آسون باشه ، باز هم شما از ما جایزه خواهید گرفت حتی برای آموزش نوشیدنی ها یا صبحانه یا هر چیز خوراکی دیگه. تازه.... آقایون عزیزی که اصولا یه کمی تنبل تشریف دارند هم می تونند از آشپزی والده مکررمه یا همسر دلبندشون عکس گرفته و یه پست آموزشی خوب برای بقیه درست کنند و امتیاز بگیرند...به همین راحتی
▧ تصویر در دسترس نیست
سر رسید امتیاز دهی هر دو هفته یکبار می باشد.پس از پایان دو هفته تاپیک بسته خواهد شد و امتیازات محاسبه می گردد..و برای دوره بعد مجددا تاپیک دیگری در اختیار شما دوستان قرار خواهد گرفت .
▧ تصویر در دسترس نیست
جهت شرکت در این برنامه به موارد زیر توجه کنید..
1- از کپی برداری سایت های آشپزی یا عکس گرفتن از برنامه های تلوزیونی خود داری کنید.در غیر این صورت پست شما حذف میشه و به شما امتیازی داده نمیشه
2- محاسبه امتیاز به عهده مسئول این تاپیک می باشد
3- توصیه می شود جهت دریافت امتیاز بیشتر غذاهای محلی محل سکونت خودتون رو آموزش بدید...
4- سفره آرایی هم می تواند ارائه و شامل امتیاز شود.
5- سایر کاربران هم می توانند غذا های اموزش داده شده را تهیه و در آن تاپیک ارائه نمایند ( فقط ارائه یک عکس از مواد اولیه و یک عکس از نتیجه کار کافی است ) و 5 بوفی کسب کنند.
6- محدودیتی برای شرکت در این برنامه برای کاربران در دوره های مختلف وجود ندارد.
7- ارائه عکس از مراحل تهیه غذا الزامی است.توضیحات بدون عکس پذیرفته نمی باشد.
8 - ارائه جامع و کامل نحوه تهیه غذا و محلی بودن آن ، همچنین سلیقه در چگونگی سرو غذا و .... فاکتورهایی هستند که در امتیازدهی موثر می باشند.
9- در هر دوره بر حسب امتیازی که به منوی هر کاربر داده می شود از 5 بوفی تا 50 بوفی جایزه اعطا می گردد..
10 - شما می توانید با ارائه فیلم نیز به آموزش بپردازید.. اما با این وجود به دلیل اینکه شاید همه امکان یا تمایل به تهیه فیلم نداشته باشند ، برای فیلم شما امتیاز اضافی در نظر گرفته نخواهد شد.ضمنا به دلیل اینکه در صورت سرعت پایین ، استفاده از فیلم تا حدودی مشکل خواهد بود ، افراد ملزم به ارائه توضیحات و عکس خواهند بود و تهیه فیلم کاملا اختیاری می باشد و شامل امیتاز اضافی نمی شود. 11- با توجه به پست های شما دوستان این قانون اضافه می شود: هر گونه کثیف کاری و شلخته بازی نمره منفی خواد داشت
اونایی که آشپزی بلد نیستن مثل من هم میتونن بیان تماشا کنن فقط
ساناز جونم از آشپزی مامانت برامون گزارش کن..مهم اینه که یه پست آموزشی داشته باشیم..بگو یکی از دوستام طرز تهیه ... رو خواسته می خوام براش ای میل کنم.بگو شیرازیه آشپزی بلد نیست
من با کباب تابه ای به پیشواز رفتم ماهی جان.. حتما شرکت می کنممممم و امیدوارم هر 50 بوفی رو کسب کنم...
از دوستان دیگه هم خواهش می کنم شب عیدی که انواع و اقسام غذا ها درست میشه تو خونه ها، ازشون عکس و رسپت تهیه کنن و به این فستیوال جالب ماهی جان هر چه بیشتر شور و حال بدن...
ماهی
از اونجا که دوستان خوب بوفیلندی از نقاط مختلف کشور عزیزمون و حتی خارج از ایران اینجا لحظات شادی رو با هم تجربه می کنند، و همینطور به دلیل استقبالی که دوستان از تاپیکهای آشپزی کردند ، بر آن شدیم تا شرایطی فراهم کنیم تا همه ی بوفیلندی های عزیز پیش بندهای آشپز خونه رو به تن کنند و برای شادی روح خودشون و خونوادشون
▧ تصویر در دسترس نیست
می پرسید کسب و کار چیه؟
الان براتون توضیح می دم..
در این تاپیک ، این امکان به شما دوست عزیز داده میشه که از هر غذایی که درست می کنی تصویر بگیری و اون رو اینجا آموزش بدی و در قبالش از ما بوفی بگیری .هر چقدر هم غذای شماساده و آسون باشه ، باز هم شما از ما جایزه خواهید گرفت حتی برای آموزش نوشیدنی ها یا صبحانه یا هر چیز خوراکی دیگه.
▧ تصویر در دسترس نیست
سر رسید امتیاز دهی هر دو هفته یکبار می باشد.پس از پایان دو هفته تاپیک بسته خواهد شد و امتیازات محاسبه می گردد..و برای دوره بعد مجددا تاپیک دیگری در اختیار شما دوستان قرار خواهد گرفت .
▧ تصویر در دسترس نیست
جهت شرکت در این برنامه به موارد زیر توجه کنید..
1- از کپی برداری سایت های آشپزی یا عکس گرفتن از برنامه های تلوزیونی خود داری کنید.در غیر این صورت پست شما حذف میشه و به شما امتیازی داده نمیشه
2- محاسبه امتیاز به عهده مسئول این تاپیک می باشد
3- توصیه می شود جهت دریافت امتیاز بیشتر غذاهای محلی محل سکونت خودتون رو آموزش بدید...
4- سفره آرایی هم می تواند ارائه و شامل امتیاز شود.
5- سایر کاربران هم می توانند غذا های اموزش داده شده را تهیه و در آن تاپیک ارائه نمایند ( فقط ارائه یک عکس از مواد اولیه و یک عکس از نتیجه کار کافی است ) و 5 بوفی کسب کنند.
6- محدودیتی برای شرکت در این برنامه برای کاربران در دوره های مختلف وجود ندارد.
7- ارائه عکس از مراحل تهیه غذا الزامی است.توضیحات بدون عکس پذیرفته نمی باشد.
8 - ارائه جامع و کامل نحوه تهیه غذا و محلی بودن آن ، همچنین سلیقه در چگونگی سرو غذا و .... فاکتورهایی هستند که در امتیازدهی موثر می باشند.
9- در هر دوره بر حسب امتیازی که به منوی هر کاربر داده می شود از 5 بوفی تا 50 بوفی جایزه اعطا می گردد..
10 - شما می توانید با ارائه فیلم نیز به آموزش بپردازید.. اما با این وجود به دلیل اینکه شاید همه امکان یا تمایل به تهیه فیلم نداشته باشند ، برای فیلم شما امتیاز اضافی در نظر گرفته نخواهد شد.ضمنا به دلیل اینکه در صورت سرعت پایین ، استفاده از فیلم تا حدودی مشکل خواهد بود ، افراد ملزم به ارائه توضیحات و عکس خواهند بود و تهیه فیلم کاملا اختیاری می باشد و شامل امیتاز اضافی نمی شود.
11- با توجه به پست های شما دوستان این قانون اضافه می شود: هر گونه کثیف کاری و شلخته بازی نمره منفی خواد داشت
بدو بدو...غذا بیار ! بوفی ببر!
mz56mz
sotude
دلشاد
arash52
farzane
نزدیکه عیده کجایی ماهی گلی نانازی مهمون همه میشی تو هفت سینشون
ماهی
عمو جونم خیلی دوس دارم بدونم چیکار می کنید
مرسی دوست خوبم.شما هم شرکت کن امتیاز بگیر.خلی راحته
حتما لازم نیست غذای خیلی سختی باشه.می تونه حتی یه جور نوشیدنی یا یه دسر ساده باشه بهروز جان
شصت درصد احتمال خیلی کمیه ها..
ولی دستتون درد نکنه...
ماهی گلی اینجا ..ماهی گلی اونجا ..ماهی گلی همه جا
زیر سایتون هستم فرزانه جان...این روزا توی خیابونا پر از ماهی گلیه...سر سفره هفت سین برام دعا کنید دوستان!
sotude
میدونم راحته
sib
دستت درد نکنه ماهی گلی
gilas
ماهی
میدونم راحته
آره..هر چیزی درست کنی امتیاز می آره..باور کن
ساناز جونم از آشپزی مامانت برامون گزارش کن..مهم اینه که یه پست آموزشی داشته باشیم..بگو یکی از دوستام طرز تهیه ... رو خواسته می خوام براش ای میل کنم.بگو شیرازیه آشپزی بلد نیست
ali0073
ماهی
گیلاس مگه چیش از ماهی قرمز کمتره؟
مرسی گیلاسم.برامون دسر بستنی با گیلاس و خامه رو یاد بده
مرسی ..مرسی ..منتظرم
علیرضا
حتما شرکت می کنممممم و امیدوارم هر 50 بوفی رو کسب کنم...
از دوستان دیگه هم خواهش می کنم شب عیدی که انواع و اقسام غذا ها درست میشه تو خونه ها، ازشون عکس و رسپت تهیه کنن و به این فستیوال جالب ماهی جان هر چه بیشتر شور و حال بدن...
هاچو هاچو
ماهی
به جون خودم آخ جون.
افتخار دادید علیرضا جان
آماده ست
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
جایزه کسی که چایی آموزش می ده همینه دیگهgilas
چش نیست میوه است
یه لحظه تصور کردم یه گیلاس قرمز
تابستون
ژنرال