سلام دوستان عزیز همونطور که مستحضرید چند روزیه اتفاقی افتاد که علی رغم میل باطنی همه ی دوستان باعث یه نموره کدورتها و سوء برداشت هایی شده بود که متاسفانه دوستی ِ چند ماهه و چند ساله ی بعضی از عزیزان رو یه نمه گرد و غبار جلوش خوابوند که ایشالله برطرف شده باشه. مطمئنم هیچ کدوم از دوستان با قصد و غرضی نداشتند.. دوستان باور کنید، دنیا اصلا ارزشش رو نداره که وقتمون رو بخاطرش صرف کنیم، اونم بخاطر هیچ و پوچ که کسی منظور خاصی نداشته... دیگه نزدیک عیده و باید دلهامون رو خونه تکونی بکنیم و گردگیری اساسی انجام بدیم. در اینجا هم قصد سخنرانی و وعض و خطابه هم نمیخوام بگم و اصلا کلا کسی هم نیستم که بخوام اینچنین حرف بزنم و در مکتب شما سروران مفتخر به تلمذ در محضرتان هستم. سخن خاصی نبود و فقط خواستم بگم قدر این دوستی هامون رو بدونیم و مطمئن باشید دوستی ها رو با هیچ چیزی نمیشه جایگزین کرد. بنده ی حقیر سراپا تقصیر رو مورد عفو خودتون قرار بدید اگر جسارت کردم براتون بهترین ها رو آرزومندم و برای شادی دلتون و اینکه بی نصیب هم از این تاپیک بیرون نرفته باشید ویدیو کلیپ زیبایی رو که علاوه بر اینکه خاطرات خوبی باهاش داشتم رو تقدیم وجود نازنینتون میکنم و امیدوارم شما هم خوشتون بیاد ، فقط یه چیز میمونه ( البته طبق فرمایش حضرت دابل کربلایی آرش دامت برکاته ، لطفا با Monkey اشتباه نشه مترجم ) ، که اونم ترجمه ی کلیپ هست که زحمتش هم گردن....
نمایش یا پنهان متندر صفحه ی دوم هم آهنگ شاد و قشنگی رو میذارم که بازم امیدوارم خوشتون بیاد
در پایان، من با آقایون محترم سایت روبوسی میکنم ، خانومهای محترمه ی سایت هم روی ماه هر کسی رو که صلاح دونستند بی مزگی من رو هم به با مزه گی خودتون ببخشید
▧ تصویر در دسترس نیست
بیا با پاک ترین سلام عشق آشتی کنیم بیا با بنفشه های لب جوب آشتی کنیم بیا ازحسرت و غم دیگه باهم حرف نزنیم بیا برخنده ی این صبح بهار خنده کنیم
▧ تصویر در دسترس نیست
چنین گفت زرتشت: عاشق عاشقی باش و دوست داشتن را دوست بدار. از تنفر متنفر باش، به مهربانی مهر بورز، با آشتی آشتی کن و از جدایی جدا باش
مجتبی جان مرسی عزیزم محبت ارزانترین و با ارزشترین هدیه ای است که می تونیم بهم بدیم ... اونو از هم دریغ نکنیم من واقعا قصد جسارت یا ناراحتی کسی رو نداشتم . هیفا میدونست من دارم تاپیکمو تقدیمش میکنم و چیزی که خیلی محرز بود تو تاپیک تقدیمی هیفا به من کاملا داستان محبت ما دو تا بهم دیگه نشون داده شد ... نکته اینجا بود که احساس واقعیمو بدون ملاحظه بیان کردم و این اتفاقا برام مهم بود .چون من شخصیتی نیستم که جای اگر و اما تو کارام بزارم و تا از محبت هیفا به خودم اطمینان پیدا نکردم دست به این کار نزدم ، نه اون بچست نه من ، مگه میشه من بدون اینکه هیفا بدونه یا منو انتخاب کرده باشه دست به این کار بزنم .... حالا یه سری حساسیت بوجود اومد که خیلی غیر منتظره برای من نبود و خیلی هم دوست نداشتم بهش اهمیت بدم ... ولی متاسفانه خیلی ادامه دار شد و منم حساس شدم ... بماند گذشت و این چیزا هم تو عالم دوستی خیلی بعید و عجیب نیست ... مهم اینه که ما بتونیم سریع تر احساساتمونو شناسایی و کنترل کنیم و تبدیل به کینه نشه .... خدا را شاکرم که دوستان خوب من و در راس همه هیفای گلم در نهایت تواضع از این فضای غم انگیز فاصله گرفتیم و تونستیم سریع تر بخودمون بیاییم ..... ازت ممنونم عزیزم که با این تاپیکت لطف کردی و به همه پیام دوستی ، مهربانی و صداقتو یادآور شدی راستش من ضمن اینکه خیلی احساسی ، رومانتیک و صریح هستم در عین حال یاد گرفتم هم سریع احساسمو کنترل کنم هم متواضعانه به اشتباهاتم اقرار کنم و ابایی ندارم که به همه دوستانم عرض کنم اگر احیانا من هم در پاسخ به برخی موارد زیادی صریح بودم ، منو ببخشید و از همتون عذر خواهی میکنم ... مخصوصا مژده (با اختلاف فکری و نظری که داشتیم و من دیر متوجه شدم) که انصافا زن زحمت کش و درد کشیده ایه و من منظورم تو پاسخم شخص ایشون که میدونم دارن با سختی و نجابت زندگی میکنن نبود ، من کلی حرف میزدم و مخاطبم ایشون نبود اگر احیانا اینجوری تداعی شده ، معذرت میخوام و اینو بزارید بحساب بی توجهی من .... امیدوارم از دلخوریها رنجش و کینه تولید نکنیم .... بیاییم در کنار هم باشیم .... بقول مجتبی دنیا ارزش این چیزا رو نداره .... تشکر از همتون عزیزانم
فوق العاده بود گلووو.. مرسی واقعا ... خدا رو سپاسگزارم از ته دلم که اینچنین دوستان فهمیده و مهربونی بهم بخشیده.. منم همینجا از هر کسی که ازم رنجیده عذر میخوام و امیدوارم ارزش دوستیهای گرانبهامون رو بدونیم...
maryamlondon1, دلشاد, به خدا شرمندتون شدم که به خاطر من اینقدر عذاب کشیدید نمیدونم چطوری ازتون تشکر کنم دوستان ماهم
ali41, دست گلت درد نکنه حرفهات مثل همیشه به جا و دلنشین بود
دلشاد, داداش بهروز داشتیم؟ همه چیزو بذار کنار بیا روی ماه منو ببوس ali41, خواهش میکنم علی جان کاری نبوده اگرم بوده وظیفه است. البته جسارت بنده رو ببخشید، ولی چون شما یه مقدار تازه تشریف اوردید اینجا، شاید با اخلاق دوستان بوفی زیاد اشنایی نداشته باشید. به نظرم بچه ها در همه چیز اعتدال رو دوست دارن. به قول شاعر، اندازه نگه دار، که اندازه نکوست. هر چند همون شب اول که تاپیک رو خوندم به هیفا گفتم که سرعتتون رو زیاد نکنید که سرعت گیر توی جاده هست از شما هم مرسی دارم که وقت گذاشتید و تاپیک هم قابل شما رو نداشت عزیزم. نمایش یا پنهان متنراستی من ادم شوخی هستم ، امیدوارم که از من ناراحت نشین
نقل قول: The one
فوق العاده بود گلووو.. مرسی واقعا ... خدا رو سپاسگزارم از ته دلم که اینچنین دوستان فهمیده و مهربونی بهم بخشیده.. منم همینجا از هر کسی که ازم رنجیده عذر میخوام و امیدوارم ارزش دوستیهای گرانبهامون رو بدونیم...
خواهش می شوی اد گلو قابل وجود نازنینتو نداشت من ادم بی جنبه ای هستما زیاد از من تحریف نکن ییهو دیدی از جاده منحرف شدما
راستی مجی گلو اینهم ترجمه
حال کار شما به جایی رسیده است که ما را سر کار می گذارید؟ کدوم لینک اخه؟ چه کشکی؟ چه دوغی بنده خدا؟ ( مراجعه شود به تاپیک چندماه پیش حضرت دابل کربلایی اگه اشتب نکنم )
ناقلا از کجا میدونستی من عاشق این آهنگم.. چند سال پیش حدود هزار بار گوشش دادم..
واقعا؟ یه بار بهت گفتم یه اهنگی هست هر موقع وقت شد میذارم توی سایت، منظورم این بید و بید هم همان بود بید
نقل قول: maryamlondon1
من این ترانه هارا نمی گوشم وبلد نیستم ترجمه اش کنم ترانه وطنی میگوشم
خب این مگه کجائیه؟ مگه عربی نیست؟ مگه عربها با شما همزبان نیستند؟ مگه من شما رو دوست ندارم؟ مگه شما مامی مریمی لندنی نیستید؟
شاید با اخلاق دوستان بوفی زیاد اشنایی نداشته باشید. به نظرم بچه ها در همه چیز اعتدال رو دوست دارن. به قول شاعر، اندازه نگه دار، که اندازه نکوست. هر چند همون شب اول که تاپیک رو خوندم به هیفا گفتم که سرعتتون رو زیاد نکنید که سرعت گیر توی جاده هست
راستش مجتبی جون من هیچ چیز تو زندگیم واسه پنهون کردن از هیچ کسی ندارم .... اینه که هر چی میگم عین حقیقته و لزومی ندیدم بر خلاف میلم محافظه کاری کنم من با هیفا ده ها ساعت حرف زدیم و همه چیز همو میدونستیم و من اصلن برای جلب نظرش خدا میدونه به دروغ یا کلک متوسل نشدم حتی ادرس مادر امیرو تو المان بهش دادم که سه ساعت فاصله دارن و بره از همه عالم در مورد من بپرسه و من علیم با این افکار و نظرات و مشکلات و سن و سالو و ایده ها و خوشحالم هیفای عزیزم هم مثل خودم اهل صراحت بود و بابت ابراز عشقش ممنونم و از شما هم که لطف کردید تحمل فرمودید سپاسگذارم و خدا رو شاهد میگیرم نه نمایش بود نه تئاتر و نه چیز دیگه هر چی بود واقعیت ... من 41 سالمه و برای این بازی ها خدای ناکرده خیلی پیر شدم ... شما بدل نگیر ایشالا هر چی خدا بخواد همون میشه فقط گفتم که بدونید اهل ریا یا دروغ نبودم و دوستم نداشتم کسی ناراحت بشه و خود هیفای عزیزم میدونه باهاش در مورد تاپیکم اتمام حجت کردم که بی نهایت دوسش دارم و دلیلی بر پنهون کردنش ندیدم ... زمانی هم مژده رو البته نه تا این حد دوس داشتم ولی راهمون یکی نبوند اون گفت من نفهمیدم ... حالا بعد از اینه همه درد و سن وسال با یه پسر 15 ساله و هیفا هم با یه پسر و کلی درد و جدایی ... شما فکر میکنید سر پیری عاشقی زده به سرم نه من دارم کسی رو که مثل خودمه انتخاب میکنم برای زندگیم و او هم به این نتیجه رسیده و حالا روح رومانتیکم کمک کرد احساس واقعیمو بگم ، عزیزم من همیشه صریح و صادق بودم و هرگز قابلیت تغییر تو این مواردو ندارم .... ممنونم از تاپیک قشنگت و بازم از خدا برات آرزوی عزت ، بزرگی و رافت دارم
به خدا شرمندتون شدم که به خاطر من اینقدر عذاب کشیدید نمیدونم چطوری ازتون تشکر کنم دوستان ماهم
ببین یکتا جان علت ناراحتی من توهینی بود که به دوستانم شده بود من طاقت این توهین نداشتم ماها یه جورایی اعضا خانواده هم شدیم توهین به کسی توهین به همه است
خب این مگه کجائیه؟ مگه عربی نیست؟ مگه عربها با شما همزبان نیستند؟ مگه من شما رو دوست ندارم؟ مگه شما مامی مریمی لندنی نیستید؟
نه این هموطنم نیست عربه ولی همخونم نیست عربی فقط وطنی اخه من کمی وطن پرستم اون هم هات هاتش کاظم الساهر عشقه حاتم العراقی جونم دالی جگرمه وقس علی هذا نمایش یا پنهان متن▧ تصویر در دسترس نیست
بهروز جان من جسارتی به شما کردم خدا میدونه الان تازه ارسالتو دیدم .... من کوچیکتم داداش من حرفی زدم که ناراحتت کردم جون علی بگو تازه الان کامنتتو دیدم داداش گلم تو که میدونی از ته دلم دوست دارم چیزی هست بگو فدات شم ... نمییدونم چی شده
maryamlondon1, مریم خانوم من یادم رفت تشکر کنم از شما بابت لطفتون خواهر بزرگم خدا میدونه منم شرمنده شدم که شما رو به زحمت انداختم خیلی حال و روز مناسبی نداشتم زود تر از اینا از بزرگیتون تشکر کنم ببخشید بهر حال خواهر بزرگ منم هستید هرچند چند سال ناقابل مارو با لطفتون مورد عنایت خودتون قرار دادین و سپاسگذارم
والا چی بگم مجی جون گفتیا ولی یه به قول خودم گفتن یه حرفایی و افتادن یه اتفاقاتی برای یه رابطه مخریه ، و بعد از اون دیگه میشه چینی بند زده (حالا هر رابطه ای ؛ دوستی ، زندگی زناشویی، محیط کار و ...) ببخشید که اینجوری گفتم ، نبایدم تاپیک با چنین مضمونی میزدی اینو گفتم که بیشتر حواسمون به حرفا و رفتارمون باشه، قبل از حادث شدن اتفاقا نه اینکه بعد از پیش اومدنشون و عوارض و تبعاتش ، بگیم خووووب بابا بی خیال! دوستیا مهمه ،دنیا دو روزه، هیچی ارزش نداره؛ دوستیا میمونه و ... ، نه گل های من! دوستی نمیمونه؛ دلخوری و غبار غمش میمونه؛ چون اگه دوست و دوستی برامون مهم باشه خیلی چیزا پیش نمیاد، یعنی پیش نمیاریمشون نمایش یا پنهان متننمیدونم چرا تلخ صحبت کردم ، ببخشید منو منظورمم به شخص خاصی نبود، اینارو گفتم چون چند دفعه شاهد همچین چیزایی بودم ، بی ملاحظگی ---> دل شکستن ---> دلخوری ----> دعوا ---> درگیری ----> تاپیک اذعان به دو روزه بودن دنیا و بنابراین آشتی
راستش شاید این احساسم تو این تاپیک کمی عجیب به نظر بیاد ولی بواقع دارم دعا میکنم هم برای خودم هم برای او و هم برای همه امروز وقتی فکر میکردم این موضوع جدی برای من ، چقدر باعث ناراحتی دوستانم شد راستش دلم گرفت .... دیشب رو کردم به آسمون و با تمام حسم خدا رو صدا میزدم که پروردگارا خسته تر و آسیب پذیر تر از اونی هستم که نشون میدم منو از درگاهت نرون من خیلی ازت دور شدم به عزتت قسم دیگه جای درد کشیدنم چرکی شده خودمو به خودت میسپرم و خیر و صلاح من و عزیزمو در قالب آگاهی از خواست و ارداه ات بر قلبم و قلبش بتابون خدایا کسی که در قلب من جا باز کرده و در کنار تو قرار میگیره بهترین باشه تا تو رو از من نگیره خدایا من اونو برای تو میخوام خدایا منو در جستجوی حقیقت همراهی کن خدایا تو خوب میدانی در طمع مال دنیا و میل نفسم هرگز قدمی بر نخواهم داشت، پس هدایت منو به نفسم نسپر یا اول یا آخر یا ظاهر یا باطن یا سمیع یا بصیر یا رحمن یا رحیم یا سید یا فرج یا صمد یا مالک یا قادر یا غافر یا شکور یا ودود یا غفور و یا الله و یا لله و یا الله در سر خمار تو دارم و در دل اسرار تو و بر زبان اشعار تو ... الهی ظاهری دارم بس شوریده و باطنی دارم بخواب غفلت آلوده و دیده ای پر آب گاهی در آتش می سوزم و گاهی در آب دیده غرق مجتبی جان اینو یه دلنوشته حساب کن که جایی بهتر از اینجا براش پیدا نکردم تا با تمام حسم بگم بحقش بهترین رو برای همه ما رقم بزنه بر میل و اراده خودش نه بر میل و اراده ما ... تشکر دوست خوبم
نه گل های من! دوستی نمیمونه؛ دلخوری و غبار غمش میمونه؛ چون اگه دوست و دوستی برامون مهم باشه خیلی چیزا پیش نمیاد، یعنی پیش نمیاریمشون
مرجان خانوم مهربون ببخشید جسارت میکنم .... پس جایگاه خطا و بخشش تو این دنیا کجاست ؟ بهر دلیلی اگه خطایی صورت بگیره باید چیکار کرد : مگه جز اینه ---> ندامت ---> سنجش خطا ---> تعیین نقش خودمون تو اون خطا ---> بخشش خودمون ---> بخشش دیگران به نظر شما حمل احساس گناه و شرم مشکلی رو حل میکنه .... من معتقدم خطا نباید صورت بگیره اگه گرفت باید حلش کرد و با عرض معذرت کار مجتبی رو تحسین میکنم ... و اگه خدای ناکرده کسی از منبع بخشش میخواد فاصله بگیره و به دنیای تیره و تار احساس گناه ، رنجش و کینه فرو بره بیشتر به خودش لطمه میزنه و مشکلی ازش حل نمیشه .... راستش من یکی یا کاریو انجام نمیدم یا حتی اگه غلط بود خودمو سرزنش نمیکنم ... سعی میکنم خطامو اول به خدا و اگه قابلیت گفتن به دیگران رو داشت و شری بپا نمیکرد یا رازی بر ملا نمیشد و یا کلا میشد به کسی یا جمعی گفت ، با شجاعت اقرارش کنم و دیگه تکرارش نکنم ... خطا مال انسانه و تکرار خطا کار آدمای دور از جون احمق ... اصلن خطا باعث رشد میشه ... زیادی سخت نگیرید خواهر مهربونم نمایش یا پنهان متنحالا با این حرفا خداییش فکر نکنید مقصر همه وقایع ناخوشایند کائنات من بودم من دوست دارم دوستیها با حفظ حریم ترمیم بشه حالا اگه خدای ناکرده یه دوستی نخواد با این قضیه کنار بیاد خودش میدونه و بد نیست با تجدید نظر در افکارش اگه خودشو مقصر نمیدونه لا اقل بخشیدن و بخشیده شدن رو تجربه کنه به امتحانش میارزه .... من فکر کنم بیش از سهم خطام خودمو خطا کار قلمداد کردم باکیم نیست شما با هم خوب بشید من بعنوان برادر بزرگتر گردنم از مو باریکتره
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
در صفحه ی دوم هم آهنگ شاد و قشنگی رو میذارم که بازم امیدوارم خوشتون بیاددر پایان، من با آقایون محترم سایت روبوسی میکنم
چنین گفت زرتشت:
عاشق عاشقی باش و دوست داشتن را دوست بدار.
از تنفر متنفر باش، به مهربانی مهر بورز،
با آشتی آشتی کن و از جدایی جدا باش
maryamlondon1
Kishe Mehr
ای بابا،
به جاش اون ویدیو رو اگه زحمتی نیست بترجمید تا یکی دیگه نیومده
دلشاد
در مورد داش علی چیزی نمیگم
ali41
محبت ارزانترین و با ارزشترین هدیه ای است که می تونیم بهم بدیم ... اونو از هم دریغ نکنیم
من واقعا قصد جسارت یا ناراحتی کسی رو نداشتم . هیفا میدونست من دارم تاپیکمو تقدیمش میکنم و چیزی که خیلی محرز بود تو تاپیک تقدیمی هیفا به من کاملا داستان محبت ما دو تا بهم دیگه نشون داده شد ... نکته اینجا بود که احساس واقعیمو بدون ملاحظه بیان کردم و این اتفاقا برام مهم بود .چون من شخصیتی نیستم که جای اگر و اما تو کارام بزارم و تا از محبت هیفا به خودم اطمینان پیدا نکردم دست به این کار نزدم ، نه اون بچست نه من ، مگه میشه من بدون اینکه هیفا بدونه یا منو انتخاب کرده باشه دست به این کار بزنم .... حالا یه سری حساسیت بوجود اومد که خیلی غیر منتظره برای من نبود و خیلی هم دوست نداشتم بهش اهمیت بدم ... ولی متاسفانه خیلی ادامه دار شد و منم حساس شدم ... بماند گذشت و این چیزا هم تو عالم دوستی خیلی بعید و عجیب نیست ... مهم اینه که ما بتونیم سریع تر احساساتمونو شناسایی و کنترل کنیم و تبدیل به کینه نشه .... خدا را شاکرم که دوستان خوب من و در راس همه هیفای گلم در نهایت تواضع از این فضای غم انگیز فاصله گرفتیم و تونستیم سریع تر بخودمون بیاییم ..... ازت ممنونم عزیزم که با این تاپیکت لطف کردی و به همه پیام دوستی ، مهربانی و صداقتو یادآور شدی
راستش من ضمن اینکه خیلی احساسی ، رومانتیک و صریح هستم در عین حال یاد گرفتم هم سریع احساسمو کنترل کنم هم متواضعانه به اشتباهاتم اقرار کنم و ابایی ندارم که به همه دوستانم عرض کنم اگر احیانا من هم در پاسخ به برخی موارد زیادی صریح بودم ، منو ببخشید و از همتون عذر خواهی میکنم ... مخصوصا مژده (با اختلاف فکری و نظری که داشتیم و من دیر متوجه شدم) که انصافا زن زحمت کش و درد کشیده ایه و من منظورم تو پاسخم شخص ایشون که میدونم دارن با سختی و نجابت زندگی میکنن نبود ، من کلی حرف میزدم و مخاطبم ایشون نبود اگر احیانا اینجوری تداعی شده ، معذرت میخوام و اینو بزارید بحساب بی توجهی من .... امیدوارم از دلخوریها رنجش و کینه تولید نکنیم .... بیاییم در کنار هم باشیم .... بقول مجتبی دنیا ارزش این چیزا رو نداره .... تشکر از همتون عزیزانم
The one
maryamlondon1,
دلشاد,
به خدا شرمندتون شدم که به خاطر من اینقدر عذاب کشیدید
ali41,
دست گلت درد نکنه حرفهات مثل همیشه به جا و دلنشین بود
راستی مجی گلو اینهم ترجمه
ناقلا از کجا میدونستی من عاشق این آهنگم.. چند سال پیش حدود هزار بار گوشش دادم..
نمایش یا پنهان متن
اینم عسک خوانندش سیرین عبدالنور▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
maryamlondon1
من این ترانه هارا نمی گوشم
Kishe Mehr
داداش بهروز داشتیم؟
ali41,
خواهش میکنم علی جان
نمایش یا پنهان متن
راستی من ادم شوخی هستم ، امیدوارم که از من ناراحت نشینخواهش می شوی اد گلو
حال کار شما به جایی رسیده است که ما را سر کار می گذارید؟
واقعا؟
خب این مگه کجائیه؟
ali41
راستش مجتبی جون من هیچ چیز تو زندگیم واسه پنهون کردن از هیچ کسی ندارم .... اینه که هر چی میگم عین حقیقته و لزومی ندیدم بر خلاف میلم محافظه کاری کنم من با هیفا ده ها ساعت حرف زدیم و همه چیز همو میدونستیم و من اصلن برای جلب نظرش خدا میدونه به دروغ یا کلک متوسل نشدم حتی ادرس مادر امیرو تو المان بهش دادم که سه ساعت فاصله دارن و بره از همه عالم در مورد من بپرسه و من علیم با این افکار و نظرات و مشکلات و سن و سالو و ایده ها و خوشحالم هیفای عزیزم هم مثل خودم اهل صراحت بود و بابت ابراز عشقش ممنونم و از شما هم که لطف کردید تحمل فرمودید سپاسگذارم و خدا رو شاهد میگیرم نه نمایش بود نه تئاتر و نه چیز دیگه هر چی بود واقعیت ... من 41 سالمه و برای این بازی ها خدای ناکرده خیلی پیر شدم ... شما بدل نگیر ایشالا هر چی خدا بخواد همون میشه فقط گفتم که بدونید اهل ریا یا دروغ نبودم و دوستم نداشتم کسی ناراحت بشه و خود هیفای عزیزم میدونه باهاش در مورد تاپیکم اتمام حجت کردم که بی نهایت دوسش دارم و دلیلی بر پنهون کردنش ندیدم ... زمانی هم مژده رو البته نه تا این حد دوس داشتم ولی راهمون یکی نبوند اون گفت من نفهمیدم ... حالا بعد از اینه همه درد و سن وسال با یه پسر 15 ساله و هیفا هم با یه پسر و کلی درد و جدایی ... شما فکر میکنید سر پیری عاشقی زده به سرم نه من دارم کسی رو که مثل خودمه انتخاب میکنم برای زندگیم و او هم به این نتیجه رسیده و حالا روح رومانتیکم کمک کرد احساس واقعیمو بگم ، عزیزم من همیشه صریح و صادق بودم و هرگز قابلیت تغییر تو این مواردو ندارم .... ممنونم از تاپیک قشنگت و بازم از خدا برات آرزوی عزت ، بزرگی و رافت دارم
Galexy
بی مزه
maryamlondon1
ببین یکتا جان علت ناراحتی من توهینی بود که به دوستانم شده بود من طاقت این توهین نداشتم ماها یه جورایی اعضا خانواده هم شدیم توهین به کسی توهین به همه است
maryamlondon1
نه این هموطنم نیست عربه ولی همخونم نیست عربی فقط وطنی اخه من کمی وطن پرستم اون هم هات هاتش
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستهاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
ali41
بهروز جان من جسارتی به شما کردم
جون علی بگو تازه الان کامنتتو دیدم داداش گلم
ali41
مریم خانوم من یادم رفت تشکر کنم از شما بابت لطفتون خواهر بزرگم
shaparak64
مجی جون
ببخشید که اینجوری گفتم ، نبایدم تاپیک با چنین مضمونی میزدی
اینو گفتم که بیشتر حواسمون به حرفا و رفتارمون باشه، قبل از حادث شدن اتفاقا
نه اینکه بعد از پیش اومدنشون و عوارض و تبعاتش ، بگیم خووووب بابا بی خیال! دوستیا مهمه ،دنیا دو روزه، هیچی ارزش نداره؛ دوستیا میمونه و ... ، نه گل های من! دوستی نمیمونه؛ دلخوری و غبار غمش میمونه؛ چون اگه دوست و دوستی برامون مهم باشه خیلی چیزا پیش نمیاد، یعنی پیش نمیاریمشون
نمایش یا پنهان متن
نمیدونم چرا تلخ صحبت کردم ، ببخشید منوali41
امروز وقتی فکر میکردم این موضوع جدی برای من ، چقدر باعث ناراحتی دوستانم شد راستش دلم گرفت .... دیشب رو کردم به آسمون و با تمام حسم خدا رو صدا میزدم که پروردگارا
در سر خمار تو دارم و در دل اسرار تو و بر زبان اشعار تو ... الهی ظاهری دارم بس شوریده و باطنی دارم بخواب غفلت آلوده و دیده ای پر آب گاهی در آتش می سوزم و گاهی در آب دیده غرق
مجتبی جان اینو یه دلنوشته حساب کن که جایی بهتر از اینجا براش پیدا نکردم تا با تمام حسم بگم بحقش بهترین رو برای همه ما رقم بزنه بر میل و اراده خودش نه بر میل و اراده ما ... تشکر دوست خوبم
ali41
مرجان خانوم مهربون ببخشید جسارت میکنم .... پس جایگاه خطا و بخشش تو این دنیا کجاست ؟ بهر دلیلی اگه خطایی صورت بگیره باید چیکار کرد : مگه جز اینه ---> ندامت ---> سنجش خطا ---> تعیین نقش خودمون تو اون خطا ---> بخشش خودمون ---> بخشش دیگران
به نظر شما حمل احساس گناه و شرم مشکلی رو حل میکنه .... من معتقدم خطا نباید صورت بگیره اگه گرفت باید حلش کرد و با عرض معذرت کار مجتبی رو تحسین میکنم ... و اگه خدای ناکرده کسی از منبع بخشش میخواد فاصله بگیره و به دنیای تیره و تار احساس گناه ، رنجش و کینه فرو بره بیشتر به خودش لطمه میزنه و مشکلی ازش حل نمیشه .... راستش من یکی یا کاریو انجام نمیدم یا حتی اگه غلط بود خودمو سرزنش نمیکنم ... سعی میکنم خطامو اول به خدا و اگه قابلیت گفتن به دیگران رو داشت و شری بپا نمیکرد یا رازی بر ملا نمیشد و یا کلا میشد به کسی یا جمعی گفت ، با شجاعت اقرارش کنم و دیگه تکرارش نکنم ... خطا مال انسانه و تکرار خطا کار آدمای دور از جون احمق ... اصلن خطا باعث رشد میشه ... زیادی سخت نگیرید خواهر مهربونم
نمایش یا پنهان متن
حالا با این حرفا خداییش فکر نکنید مقصر همه وقایع ناخوشایند کائنات من بودمنخبه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→