عزیزم من هرگز عزت نفسم با قضاوتهای افراد بر باد نمیره .... من عزت نفسمو از بقالی نخریدم که تو این فضا و بدلیل رفتارهای دیگران زیر سئوال بره ..... مگه افرادی که میتونن با 100 تا آیدی نظر تلخ و متضاد بدن چقدر مهمن .... شاید اگه حرفام گاهی خوشایند نبوده و گاهی عده ای با حرفای من پرواز میکنند همین دلیله که حرفام مجازی و غیر واقعی نیست ... هیفا من حرفام چه در گذشته چه امروز هرگز مجازی نبود فقط در فضای مجازی بیان شد همین ... من تو زندگیم خیلی تاوان دادم تا به این نتیجه رسیدم که از دروغ و تعارف و تمجید فاصله بگیرم .تا بوده همین بوده ما انسانها تحمل شنیدن حقیقت رو نداریم ... حالا بقول هیفای عزیزم یه اثر هنری تولید میشه و در نهایت صراحت مطرح میشه همه به به و چه چه میکنن ولی بلافاصله با حضور کسی که از این بدش اومده و تلاش میکنه چند تاپیک متوالی برای زیر سئوال بردنش بزنه و با طعنه و حرفای تلخ فضا رو آلوده میکنه ، خیلی از همون هایی که ابراز خوشحالی از اون اثر هنری کردن نظرشون کاملا تغییر میکنه ..... مهم نیست این جلوه ای از واقعیت امروز جامعه بشری در یک فضای مجازی است. هیچ کس هم بجز معدودی نه قدرت ابراز اشتباه خود رو دارن و نه بیان صریحی برای ابراز نظر ... در هر صورت بازم خوشحالم که بخیر و خوشی تموم شد.
افرین ساری عزیزم من جوگیر شدم بازم
نقل قول: نخبه
تو سر پیازی یا ته پیاز؟
همینو بگو والا.. نغمه, فدات بشم کاملا درسته
نقل قول: ژنرال
باز هم تاکید میکنم که حرفای من صرفاً به قضایای چند روز اخیر برنمیگرده و نمونه های مواردی که گفتم مربوط به تقریباً دو سالی میشه که تو سایت هستم. اتفاقاً جریان چند روز اخیر، کمتر مورد نظر من بود.
جالبه همتون هر حرفی که دلتون میخواد میزنید بعد میگید منظورم به شما نبود !! به هرحال ...اشکال نداره ..
نقل قول: ali41
هر چه بود گذشت مجتبی جون .... فقط قضاوت رو بخودت واگذار میکنم و همه منصفین .... چیزی که علی لندن گفت این بود ؟ !!!!!! و آیا تاپیک من که پر از محبت بود اینی بود که مورد قضاوت او قرار گرفت ؟!!!! نمایش یا پنهان متن کمی انصاف بدیم و خدا رو از یاد نبریم
مجتبی جان منم با علی موافقم .. ضمن اینکه همه ی مدیران هم موافقن ..کارش فرای بی نزاکتی بود..
نقل قول: Kishe Mehr
مرسی گلو بابت نظر زیبا، اینم بگم که ارزش ادمی با این چیزا پایین نمیاد ضمنا فکر نکن می تونی از زیر کار قصر در بری ... مگه قرار نشد ترجمه ی شعر رو بذارید اینجا؟
مرسی گلو ..چی بگم ...خب من که ترجمشو گذاشتم دیگه لینک گذاشته بودم.. صفحه ی قبل باور کن
نمی دونم کجای پیازم ولی خودم رو قاطی کردم تا از منافع آشتی کنون و روبوسی بی بهره نشم و تا تک تکتون روی ماهم رو نبوسید ول کن معامله نیستم (البته معامله به مفهوم عام نه اون معامله به مفهوم خاص)
نمی دونم کجای پیازم ولی خودم رو قاطی کردم تا از منافع آشتی کنون و روبوسی بی بهره نشم و تا تک تکتون روی ماهم رو نبوسید ول کن معامله نیستم (البته معامله به مفهوم عام نه اون معامله به مفهوم خاص)
دیاکو مثل اینکه یادت رفته تو یکی نباید هیچ اوضاعی رو تلطیف کنی من که داستان تلطیف کردن اوضاع رو یادم نرفته که کم مونده بود از اون پسر و دختره کتک بخوری.. پس بچه جون بشین سر جات روبوسی مو بوسی به تو نیومده
نصیحتم به شما دوستان، اقوام، خویشان، خانواده ی محترم رجبی، نیم وجبی، نخ سوزن سرکار خانم پور رحمتی و سایر وابستگان این است که اگر من تا شب که برگشتم سایت، این تاپیک به صفحه ی سوم رسیده بود، اهنگی که در بالا گذاشتم رو به صفحه ی بعد انتقال بدهید تا از مزایای مادی و معنوی و هزاااااااااااااااار دستگاه خودروی ریو بهره مند شوید و نگذارید که این سایت و علی الخصوص این تاپیک که با ریخته شدن خون شهدای بوفی نگه داشته شده است، به دست نا اهلان و نا محرمان بیفتد
The one, هیفا جان! هر دو پست من فکر میکنم کاملاً واضح بود.
من تو هر دو پستم گفتم که دلیل این حرفام، فقط قضایای این چند روز اخیر نیست، و در پست دوم هم ضمناً تاکید کردم که اتفاقاً صحبتهای من، کمتر به مسائل این چند روزه برمیگرده و بیشتر ناظر به مسائلیه که تو این دوسال توی سایت دیدم.
متاسفانه شما بحث رو شخصی کردی و بردی رو پاکی و ناپاکی آدمها!
من اصلاً و ابداً انتقادم متوجه شخصیت آدمها نبود. روابط خصوصی دیگران به خودشون مربوطه و احدی حق دخالت نداره چه برسه به قضاوت در مورد اونها.
انتقاد من به کشوندن این روابط و حواشی اونها (اعم از کدورت، دشمنی، دلخوری، عشق و عاشقی یا هر چیز دیگه ای) به سایت بود.
قضیه شما و علی آقا هم همین طوره و به من و کس دیگه ای ربطی نداره. رابطه عاطفی بین ادمها هم جرم نیست! منم مثل همیشه اومدم تایپیک شما شوخی کردم و رفتم. البته اون ایرادی که بعضی از بچه ها داشتن، به نظرم ایراد درستیه و فقط همین قسمت ماجرای شما مشمول انتقاد من میشه. (صرف نظر از درستی و نادرستی شیوه انتقاد)
بخش عمده ی حرف های من برمیگرده به مسائلی که قبلا در سایت اتفاق افتاده و البته امیدوارم که دیگه نیفته.
البته مواردش معدوده ، نمیخوام بزرگش کنم. ولی به هر حال بعضی مسائل هست که کَمِش هم زیاده.
راستش در مورد خودم علیرغم همه ایرادها و ضغف هایی که دارم، فکر میکنم اونقدر ثبات فکری و شخصیتی دارم که مواضعم تحت تاثیر 4تا پست و تایپیک، تغییر نکنه.
اول صحبتهام هم گفتم که این مسئله مدتیه آزارم میده و چیزی نیست که در اثر اتفاقات چتد روز اخیر، به وجود اومده باشه.
فکر میکنم به اندازه کافی توضیح دادم و ضرورتی برای ادامه دادن این مسئله نمیبینم.
البته اون ایرادی که بعضی از بچه ها داشتن، به نظرم ایراد درستیه و فقط همین قسمت ماجرای شما مشمول انتقاد من میشه. (صرف نظر از درستی و نادرستی شیوه انتقاد)
راستش اصلا یادم نمیاد انتقاد اون عده از بچه های همیشه در صحنه چی بود و راستشو بخوای اصلا هم دیگه برام مهم نیست .. من در همه ی تاپیکهای عاطفی تشویق کننده بودم و همیشه شادی و خوشبختی دوستام رو می خواستم حالا که به من رسید همه یهو روانشناس و مبادی اداب شدن.. باور کنید تو زندگیم مسایل به مراتب مهمتر از این هست و نمیخوام دیگه روی این قضیه ی پیش پا افتاده وقت بذارم.. همین با ارزوی موفقیت روز افزون
حقته .. این دو سه روزه فقط مونده بود تیربارانم کنی بی معرفت
من همیشه شخصیت شوخ و بشاش و عاطفی شما رو تحسین کردم، شاید باورتون نشه، اون روزی که به خاطر مشکلاتی(که من نمی دونم چی بود) یه تاپیک خداحافظی زدید انگار دنیا رو تو سر من زدند، برام عجیب بود کسی (و کسایی) تو دنیای مجازی اینقدر برام مهم بشند که نبودنشون رو یه فاجعه بدونم اون روز برا آرش پیام با حسرت پیام دادم که آرش دیدی چی شد یکتا رفت؟ و اونم جواب داد که حیف خیلی قلم خوبی داشت. من اگه چیزی گفتم نظر شخصی خودم و برداشتی بوده که داشتم و اگه به نظر شما بی معرفت جلوه کردم معذرت میخام ولی این رو بدونید که اگه زمانی هم حس کنم که حقی از شما ضایع شده مطمئنأ نمی تونم بی تفاوت باشم، این اخلاق کوفتی من نمی ذاره هیچ وقت یه ناظر بی طرف باشم و همین باعث رنجش خیلیها از من شده،
من همیشه شخصیت شوخ و بشاش و عاطفی شما رو تحسین کردم، شاید باورتون نشه، اون روزی که به خاطر مشکلاتی(که من نمی دونم چی بود) یه تاپیک خداحافظی زدید انگار دنیا رو تو سر من زدند، برام عجیب بود کسی (و کسایی) تو دنیای مجازی اینقدر برام مهم بشند که نبودنشون رو یه فاجعه بدونم اون روز برا آرش پیام با حسرت پیام دادم که آرش دیدی چی شد یکتا رفت؟ و اونم جواب داد که حیف خیلی قلم خوبی داشت.
میسی لطف دارید شما خوبی از خودته دیاکو جان
نقل قول: دیااکو
این اخلاق کوفتی من نمی ذاره هیچ وقت یه ناظر بی طرف باشم و همین باعث رنجش خیلیها از من شده،
بی خیال من کلا تو خونواده هم به سیب زمینی معروفم وقتی قهر می کنم دو ساعت بعدش یادم میره .. حالا خوب یا بد اینجوری وجدانم راحتتره.. اصلا هم از کسی الان رنجشی ندارم ...دروغ نمیگم که اصلا یادم نمیاد چی شد چرا شد ..به محسن جون هم به خاطر صمیمیت اونجوری جواب دادم.. ولی مرسی دیا تو همیشه برام یه برادر عزیز بودی وو همین که نمیتونی بی تفاوت باشی خودش صفت خوبیه ..البته غیر از موقعی که ضد من باشی
از دست خودم هم در امان نیستم از حرف خودم هم یاد جوک می افتم یاد اون جوکه افتادم که یارو داشته پوست پرتقال رو می کــَـنده میگفته خدا کنه توش موز باشه
نقل قول: دیااکو
الان حال اون جوجه تیغی رو می فهمم که می گفت چرا هیشکی منو بغل نمی گیره
منم الان حال اون دختره رو می فهمم که میگفت بزرگترین ارزوم اینه که منم بتونم عین پسرا روی دیوار....
toranj, تشکر از تشریف فرماییتون
The one, مرسی گلو هم بابت اهنگ صفه ی قبل هم این صفه ولی مگه شما نصیحت من رو به خانم پور رحمتی نخوندید؟ شوخی کرده بیدم گلو خیلی لطفیده کردی ولی متاسفانه اهنگ واسم پخش نمیشه میدونم که همش تقصیر این مهدی یره است اگه لینک دانلودش رو...
The one
حالا بقول هیفای عزیزم یه اثر هنری تولید میشه و در نهایت صراحت مطرح میشه همه به به و چه چه میکنن ولی بلافاصله با حضور کسی که از این بدش اومده و تلاش میکنه چند تاپیک متوالی برای زیر سئوال بردنش بزنه و با طعنه و حرفای تلخ فضا رو آلوده میکنه ، خیلی از همون هایی که ابراز خوشحالی از اون اثر هنری کردن نظرشون کاملا تغییر میکنه ..... مهم نیست این جلوه ای از واقعیت امروز جامعه بشری در یک فضای مجازی است. هیچ کس هم بجز معدودی نه قدرت ابراز اشتباه خود رو دارن و نه بیان صریحی برای ابراز نظر ... در هر صورت بازم خوشحالم که بخیر و خوشی تموم شد.
نغمه,
فدات بشم کاملا درسته
اتفاقاً جریان چند روز اخیر، کمتر مورد نظر من بود.
جالبه همتون هر حرفی که دلتون میخواد میزنید بعد میگید منظورم به شما نبود !! به هرحال ...اشکال نداره ..
و آیا تاپیک من که پر از محبت بود اینی بود که مورد قضاوت او قرار گرفت ؟!!!!
نمایش یا پنهان متن
کمی انصاف بدیم و خدا رو از یاد نبریم
مجتبی جان منم با علی موافقم .. ضمن اینکه همه ی مدیران هم موافقن ..کارش فرای بی نزاکتی بود..
مرسی گلو ..چی بگم ...خب من که ترجمشو گذاشتم دیگه لینک گذاشته بودم.. صفحه ی قبل
ایناهاش ترجمه
The one
دیااکو
نخبه
نخبه
دیاکو مثل اینکه یادت رفته تو یکی نباید هیچ اوضاعی رو تلطیف کنی
Kishe Mehr
خب اره موافقم، علی لندن هم نباید اونجوری تند می رفت. به نظرم اگه مسئله رو با پیام خصوصی حل میکرد بهتر بود
خدا کنه پخش بشه
اینم ادرس لینک غیر مستقیمش
اینم ترجمش
دیااکو
آخه چرا؟
Kishe Mehr
toranj
The one
اینم ترجمش البته خوانندش ایرانیه
nooshafarin
The one
حقته .. این دو سه روزه فقط مونده بود تیربارانم کنی بی معرفت
ژنرال
هیفا جان!
هر دو پست من فکر میکنم کاملاً واضح بود.
من تو هر دو پستم گفتم که دلیل این حرفام، فقط قضایای این چند روز اخیر نیست، و در پست دوم هم ضمناً تاکید کردم که اتفاقاً صحبتهای من، کمتر به مسائل این چند روزه برمیگرده و بیشتر ناظر به مسائلیه که تو این دوسال توی سایت دیدم.
متاسفانه شما بحث رو شخصی کردی و بردی رو پاکی و ناپاکی آدمها!
من اصلاً و ابداً انتقادم متوجه شخصیت آدمها نبود.
روابط خصوصی دیگران به خودشون مربوطه و احدی حق دخالت نداره چه برسه به قضاوت در مورد اونها.
انتقاد من به کشوندن این روابط و حواشی اونها (اعم از کدورت، دشمنی، دلخوری، عشق و عاشقی یا هر چیز دیگه ای) به سایت بود.
قضیه شما و علی آقا هم همین طوره و به من و کس دیگه ای ربطی نداره.
رابطه عاطفی بین ادمها هم جرم نیست!
منم مثل همیشه اومدم تایپیک شما شوخی کردم و رفتم.
البته اون ایرادی که بعضی از بچه ها داشتن، به نظرم ایراد درستیه و فقط همین قسمت ماجرای شما مشمول انتقاد من میشه. (صرف نظر از درستی و نادرستی شیوه انتقاد)
بخش عمده ی حرف های من برمیگرده به مسائلی که قبلا در سایت اتفاق افتاده و البته امیدوارم که دیگه نیفته.
البته مواردش معدوده ، نمیخوام بزرگش کنم.
ولی به هر حال بعضی مسائل هست که کَمِش هم زیاده.
راستش در مورد خودم علیرغم همه ایرادها و ضغف هایی که دارم، فکر میکنم اونقدر ثبات فکری و شخصیتی دارم که مواضعم تحت تاثیر 4تا پست و تایپیک، تغییر نکنه.
اول صحبتهام هم گفتم که این مسئله مدتیه آزارم میده و چیزی نیست که در اثر اتفاقات چتد روز اخیر، به وجود اومده باشه.
فکر میکنم به اندازه کافی توضیح دادم و ضرورتی برای ادامه دادن این مسئله نمیبینم.
The one
بله متوجهم ولی مساله اینه که شما رانگ پلیستون رو در رانگ تایم انتخاب کردید...
The one
راستش اصلا یادم نمیاد انتقاد اون عده از بچه های همیشه در صحنه چی بود و راستشو بخوای اصلا هم دیگه برام مهم نیست .. من در همه ی تاپیکهای عاطفی تشویق کننده بودم و همیشه شادی و خوشبختی دوستام رو می خواستم حالا که به من رسید همه یهو روانشناس و مبادی اداب شدن.. باور کنید تو زندگیم مسایل به مراتب مهمتر از این هست و نمیخوام دیگه روی این قضیه ی پیش پا افتاده وقت بذارم..
همین با ارزوی موفقیت روز افزون
The one
دیااکو
من همیشه شخصیت شوخ و بشاش و عاطفی شما رو تحسین کردم، شاید باورتون نشه، اون روزی که به خاطر مشکلاتی(که من نمی دونم چی بود) یه تاپیک خداحافظی زدید انگار دنیا رو تو سر من زدند، برام عجیب بود کسی (و کسایی) تو دنیای مجازی اینقدر برام مهم بشند که نبودنشون رو یه فاجعه بدونم اون روز برا آرش پیام با حسرت پیام دادم که آرش دیدی چی شد یکتا رفت؟ و اونم جواب داد که حیف خیلی قلم خوبی داشت.
من اگه چیزی گفتم نظر شخصی خودم و برداشتی بوده که داشتم و اگه به نظر شما بی معرفت جلوه کردم معذرت میخام ولی این رو بدونید که اگه زمانی هم حس کنم که حقی از شما ضایع شده مطمئنأ نمی تونم بی تفاوت باشم، این اخلاق کوفتی من نمی ذاره هیچ وقت یه ناظر بی طرف باشم و همین باعث رنجش خیلیها از من شده،
The one
بی خیال من کلا تو خونواده هم به سیب زمینی معروفم
اصلا هم از کسی الان رنجشی ندارم ...دروغ نمیگم که اصلا یادم نمیاد چی شد چرا شد ..به محسن جون هم به خاطر صمیمیت اونجوری جواب دادم..
ولی مرسی دیا تو همیشه برام یه برادر عزیز بودی وو همین که نمیتونی بی تفاوت باشی خودش صفت خوبیه ..البته غیر از موقعی که ضد من باشی
بهونه
baron jon
Kishe Mehr
از دست خودم هم در امان نیستم
toranj,
تشکر از تشریف فرماییتون
The one,
مرسی گلو هم بابت اهنگ صفه ی قبل هم این صفه
ای بابا سه ساعته داری هی اینجا قدم میزنی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→