ممنونم کاکو جونم برای تاپیک زیبات و گفته زیبایی زرتشت پست همه دوستان رو خوندم ولی نظر نمیدم بهتره که نظری ندم هر کس می تونه هر جور که دوست داره از تاپیک یا کامنت ها برداشت کنه حال یا درست یا غلط برای اهنگ زیبات هم ممننونم قشنگ بود حالا بیا روی ماهت رو بوبوسوم
کوروش فسقلی, مخلص کاکو کوروش جلالی گلو قابل وجود گل ات رو نداشت گلو
نقل قول: کوروش فسقلی
حالا بیا روی ماهت رو بوبوسوم
هااااااااااااااااااا بیو نمایش یا پنهان متنولی کاکو زودی در برو تا کاکو محمود یا کاکو هادی نیومده شر به پا میکنن. میگن چرا به کوروش جلالی درست شیرازی یاد ندادی
دوستای خوبم من نمیدوونم چی شده ولی این شبه سال نویی از هم دلگیر یا ناراحت از هم نباشین اگه سو تفاهمی هست با هم حلش کنین به خدا ماها همه یه جورایی از دوست نزدیک تریم
مرجان خانوم مهربون ببخشید جسارت میکنم .... پس جایگاه خطا و بخشش تو این دنیا کجاست ؟ بهر دلیلی اگه خطایی صورت بگیره باید چیکار کرد : مگه جز اینه ---> ندامت ---> سنجش خطا ---> تعیین نقش خودمون تو اون خطا ---> بخشش خودمون ---> بخشش دیگران به نظر شما حمل احساس گناه و شرم مشکلی رو حل میکنه .... من معتقدم خطا نباید صورت بگیره اگه گرفت باید حلش کرد و با عرض معذرت کار مجتبی رو تحسین میکنم ..
ممنون از نظرت عمو خان ولی حرف من این بود که چرا به اون پروسه برسیم که شما گفتی؟ میتونیم به جای ندامت ، قبل از انجام کارا به همه جوانب فکر کنیم، یعنی بجای سنجش خطا ، سننجش عملکرد داشته باشیم
KuRoSh
برای تاپیک زیبات و گفته زیبایی زرتشت
پست همه دوستان رو خوندم ولی نظر نمیدم بهتره که نظری ندم
هر کس می تونه هر جور که دوست داره از تاپیک یا کامنت ها برداشت کنه حال یا درست یا غلط
برای اهنگ زیبات هم ممننونم قشنگ بود
حالا بیا روی ماهت رو بوبوسوم
Kishe Mehr
متشکرم بارون پاک
کوروش فسقلی,
مخلص کاکو کوروش جلالی گلو
هااااااااااااااااااا بیو
نمایش یا پنهان متن
ولی کاکو زودی در برو تا کاکو محمود یا کاکو هادی نیومده شر به پا میکنن. میگن چرا به کوروش جلالی درست شیرازی یاد ندادیbijjan
bijjan
ali41
حورا
نخبه
نمایش یا پنهان متن
الان علی 41 میاد میگه هیچ وقت ارزوی مرگ هیچ کسی رو نکیندمرگ بر امریکا
shaparak64
به نظر شما حمل احساس گناه و شرم مشکلی رو حل میکنه .... من معتقدم خطا نباید صورت بگیره اگه گرفت باید حلش کرد و با عرض معذرت کار مجتبی رو تحسین میکنم ..
ممنون از نظرت عمو خان
ولی حرف من این بود که چرا به اون پروسه برسیم که شما گفتی؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→