₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » ܓ✿ بیا بر خندهﮮ این صبح بهار خنده کنیم ★☆★
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » ܓ✿ بیا بر خندهﮮ این صبح بهار خنده کنیم ★☆★

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

ܓ✿ بیا بر خندهﮮ این صبح بهار خنده کنیم ★☆★

2903 بازدید، 68 پست، نویسنده: Kishe Mehr

• mojde

دوستيهاتون پاينده ..........دلتون شاد.....لبتون خندون......عشقهاتون استوار ....دلهاتون بي كينه.......قلب هاتون پاك و دعا هاتون مستجاب و

خونه هاتون پر از مژده :4:

مرسي آقاي كيش مهر دلت بهاري

• دیااکو

همه چی آرومه من چقدر خوشحالم

• mami

در اين سراي چي فكر مي كردم چي شد
    با اجاره ي پيش كسوتان اين سايت
    البته چيزي كه توي اين مدت كم من فهميدم و ايراد وارد بر اين قضيه است اينكه يكي يه چيزي ميگه(گذاشتن تاپيك) ويا يه چيزي تقديم كسي ميكنه بقيه (مديران وكاربران )از آن استقبال شديدي ميكنندو بلا فاصله جشن وشادي و مباركه باشه ونكنه خبريه رو به هم ميگن و بعد از اون تازه ميشينن وايراد كار رو مي گيرن گاهي وقت ها هم آدم احساس مي كنه سليقه اي رفتار ميشه واين سليقه اي رفتار كردن باعث كدورت و دل خوري ميشه مثلا بعضي ها از بعضي هاي ديگه خوششون نمياد واينو تو گذاشتن پست براي طرف نشون مي دن و از بعضي ها هم كه خوششون مياد كه ديگه تو گذاشتن پست براي طرف چه ها كه نمي كنندمنكه هيچكس و تو اين سايت نمي شناسم الان راحت مي تونم بگم كي با كي خوبه وكي با كي خوب نيست واين خيلي بد گاهي هم حس مي كنم كه حالت باند بازي و به عبارتي تيمي ميشه كه اين خودش مزيد بر علت مي باشد
    من بعنوان يك كاربر كم تجربه در اين سايت با جرعت ميتونم بگم كه اگه كسي خبط و خطايي در قلم خود ميكنه ويا از حدو حدود خودش خارج ميشه همه به نوعي ولي نه به يك اندازه مقصرند پس نبايد فقط يك نفر را مورد خطاب قرار داد...............
    هستيم تا از تجربيات تلخ و شيرين هم استفاده كنيم از هم ياد بگيريم گذشت و انسانيت را و به هم ياد بدهيم مهرباني ودوستي را .......

• ژنرال

اولش از اهنگ خوشم نیومد ولی بعد که هیفا عکس خواننده شو گذاشت، نظرم یه کم عوض شد ! :4:

یه اهنگ بهاری ایرانی با موسیقی سنتی بذار :46:

نمایش یا پنهان متننظر شخصی من: توی این مدتی که تو سایت هستم، یه چیزی همیشه منو آزار داده راستش...
    و اونم اینکه تعدادی از عزیزان که بعضیاشون رو شخصاً دوستشون هم دارم، متاسفانه مسائل خصوصی خودشون رو میارن داخل سایت و این اصلا خوب نیست.

مسائل خصوصی هم، فقط عشق و عاشقی نیست.
    خدا شاهده منظورم صرفاً مسائل این چند روز اخیر هم نیست.

به هر حال تو این سه سالی که این سایت تاسیس شده، خوب خیلی از اعضا با هم آشنا شدن و بعضاً روابط شخصی بیرون از سایت هم دارن.

ممکنه این روابط بیرون از سایت هر شکلی به خودش بگیره (کدورت، عشق و عاشقی و . . . ) اما دلیلی نداره که این مسائل و حواشی اون، مستقیم یا غیر مستقیم تو سایت مطرح بشه مگر در مواردی که به خود سایت مربوطه، مثل قرارهای چند نفری بچه ها که اون دیگه در دایره روابط خصوصی قرار نمیگیره.

یا مخصوصاً اگر خانوم و آقایی، با هم خارج از سایت رابطه دارن، میتونن برن تو یاهو با هم صحبت کنن یا تلفنی صحبت کنن، هیچ دلیلی وجود نداره که توی سایت هم، یه رابطه دو نفره، بُروز داده بشه.

اینکه فرضاً من خارج از سایت با یکی از اعضای سایت به مشکل برخوردم، بعد بیام اینجا تایپیک بزنم و بنالم و گلایه بکنم -ولو اینکه مظلوم هم واقع شده باشم- اصلا کار درستی نیست.

داخل سایت افراد زیادی هستن با سنین متفاوت و عقاید مختلف...
    کشوندن مسائل خصوصی به سایت، اون فضای اعتماد و صمیمیت رو از بین میبره که به مراتب از کدورت بین بچه ها هم به نظر من بدتره.

• sotude

منم میخوام برای اولین بار تاب بازی کنم ببینم چه حالی میده :4:

312

نمایش یا پنهان متنوای چه حالی داد سالهای خیلی دوری بود تاب بازی نکرده بودم :83:
    ممنون گیلاس جان یادم انداختی :8:

• The one

محسن جان تا حدودي باهات موافقم.. البته به نظرم اگه كسي قلم زيبايي داره حيفه كه در سايت ازش بهره نبره ولي ميشه اين كار رو بدون تقديم به فرد خاصي نمايش داد
    .. راستش من وقتي متن بسيار زيباي علي عزيز رو خوندم خيلي لذت بردم نه فقط به خاطر اينكه مخاطبش من بودم بلكه خود قلمش زيبا بود..
    ولي متاسفانه همه ي اون خوشي با يه سري قضاوتهاي بيدليل زهرمارم شد..
    و احساس كردم همه ي عزت نفسم باد هوا شد ..:2:
    من مني كه در قلب يكي از فاسدترين كشورهاي جهان پاكي خودم رو حفظ كردم و هيچ نگاه الوده اي رو لبيك نگفتم ...به هرحال نميخوام به مشكلي كه خداروشكر داره بالاخره منتفي ميشه دامن بزنم
    .. تا حدودي هم با صحبتهاي مامي جان موافقم ..
    گاهي وقتي هنري و محبتي به كسي در قالب تاپيكي هديه ميشه الزاما معنيش اين نيست كه خبريه!! يعني نميشه يك قدرداني زيبا بدون هيچ غرضي تاپيك بشه؟!
    بگذاريد كمي منطقي باشيم اخه من از فاصله ي كيلومترها چطور ميتونم يك ارتباط عاطفي استوار و بي هيچ شك و شبهه اي ايجاد كنم!!
    مخصوصا با اين قوانين بسيار مشكل اينجا كه براي هر ارتباط برون مرزي هزاران علامت سوال ايجاد ميكنه!!
    خب من طبعم شوخه و دوست دارم با فردي كه همفكرمه بخندم اينكه ديگه رابطه ي شخصي نميشه!!
    احساسي كه بوجودامده رو نميخوام انكار كنم و يا صحبتهاي علي عزيز رو نميخوام روش خط بطلان بكشم فقط دوست دارم واقع بين باشيم همين و خيلي زود يك ديت ساده رو بزرگش نكنيم...
    نميدونم اميدوارم حق مطلب رو ادا كرده باشم .
    .چون واقعا و بيتعارف ميگم كه تو اين چندروز به جاي شادي بيشتر احساس ارزان بودن بهم دست داد كه براي هر زني ناخوشاينده چه برسه به مني كه براي پيشرفتم در زندگي خيلي سختي كشيدم تا خودمو به اينجايي كه هستم برسونم ...
    به هر حال بازم ميگم خوشحالم كه بالاخره كدورتها برطرف شد ولي خب احساس كردم حرف دلم رو هم بايد بزنم .. مرسي

• دیااکو

نقل قول: ژنرال
    یا مخصوصاً اگر خانوم و آقایی، با هم خارج از سایت رابطه دارن، میتونن برن تو یاهو با هم صحبت کنن یا تلفنی صحبت کنن، هیچ دلیلی وجود نداره که توی سایت هم، یه رابطه دو نفره، بُروز داده بشه.

حرفات خیلی معقول و منطقی بود و تنها چیزی که می تونم بهش اضافه کنم حفظ حریم شخصی افراده، شاید خیلیها تعجب کردند که چرا من واکنش نشون دادم، بذارید خیلی صریح بگم که من اول با خوندن یه تاپیک کلی احساساتی شدم و اومدم جیک و پیکمم ریختم رو آب ولی وقتی پستها رو خوندم متوجه یه سری رابطه هایی قبل از این رابطه شدم که اسم کامل افراد رو برده بودند اولین سئوالی که برام ایجاد شد این بود که حریم شخصی این افراد چی میشه؟ شاید خیلیها از این روابط خبر داشتند ولی به طور مثال من نوعی خبر نداشتم، چرا باید مسائل و رازهای زندگی کسی رو اینقدر راحت تو بوق و کرنا کنیم،

• ژنرال

The one,
    هیفا جان منظور من، صِرف تقدیم تایپیک به اعضای دیگه نبود.
    تقدیم تایپیک به دیگران و اظهار لطف و محبت بچه هابه همدیگه، استفاده از هنر دوستان، فکر نمیکنم هیچ ایرادی داشته باشه و کسی مشکلی با این مسئله داشته باشه.

ضمن اینکه من به خودم اجازه نمیدم در مورد شخصیت کسی و پاکی و ناپاکیش قضاوت بکنم.
    شاید کلمه "رابطه" برات سوتفاهم ایجاد کرده.
    اگر پست قبلی منو با دقت بخونی، متوجه منظور من میشی.

باز هم تاکید میکنم که حرفای من صرفاً به قضایای چند روز اخیر برنمیگرده و نمونه های مواردی که گفتم مربوط به تقریباً دو سالی میشه که تو سایت هستم.
    اتفاقاً جریان چند روز اخیر، کمتر مورد نظر من بود.

یه نکته مهم هم ذکر کنم و اونم اینکه انتقاد من، متوجه شخص نیست، من انتقادم به رفتار بعضی از دوستانه وگرنه حقیقتاً اکثریت غریب به اتفاق دوستان، برای من قابل احترام هستن.

• نخبه

چه خبره اینجا دعواست یا اشتی کنون؟ من که نمیدونم چه خبره اینجا ولی بیایید روی ماه منو ببوسید و اشتی کنین:4:

• دیااکو

نقل قول: نخبه
    من که نمیدونم چه خبره اینجا ولی بیایید روی ماه منو ببوسید و اشتی کنین

من شخصأ با این کار مخالفتی ندارم فقط شما با در دست داشتن یه رضایتنامه از آقاتون و دست و روی شسته مراجعه کنید

• ali41

نقل قول: The one
    راستش من وقتي متن بسيار زيباي علي عزيز رو خوندم خيلي لذت بردم نه فقط به خاطر اينكه مخاطبش من بودم بلكه خود قلمش زيبا بود ... ولي متاسفانه همه ي اون خوشي با يه سري قضاوتهاي بيدليل زهرمارم شد .. و احساس كردم همه ي عزت نفسم باد هوا شد ..:2:

مرسی :46:
    عزیزم من هرگز عزت نفسم با قضاوتهای افراد بر باد نمیره .... من عزت نفسمو از بقالی نخریدم که تو این فضا و بدلیل رفتارهای دیگران زیر سئوال بره ..... مگه افرادی که میتونن با 100 تا آیدی نظر تلخ و متضاد بدن چقدر مهمن .... شاید اگه حرفام گاهی خوشایند نبوده و گاهی عده ای با حرفای من پرواز میکنند همین دلیله که حرفام مجازی و غیر واقعی نیست ... هیفا من حرفام چه در گذشته چه امروز هرگز مجازی نبود فقط در فضای مجازی بیان شد همین ... من تو زندگیم خیلی تاوان دادم تا به این نتیجه رسیدم که از دروغ و تعارف و تمجید فاصله بگیرم .تا بوده همین بوده ما انسانها تحمل شنیدن حقیقت رو نداریم ...
    حالا بقول هیفای عزیزم یه اثر هنری تولید میشه و در نهایت صراحت مطرح میشه همه به به و چه چه میکنن ولی بلافاصله با حضور کسی که از این بدش اومده و تلاش میکنه چند تاپیک متوالی برای زیر سئوال بردنش بزنه و با طعنه و حرفای تلخ فضا رو آلوده میکنه ، خیلی از همون هایی که ابراز خوشحالی از اون اثر هنری کردن نظرشون کاملا تغییر میکنه ..... مهم نیست این جلوه ای از واقعیت امروز جامعه بشری در یک فضای مجازی است. هیچ کس هم بجز معدودی نه قدرت ابراز اشتباه خود رو دارن و نه بیان صریحی برای ابراز نظر ... در هر صورت بازم خوشحالم که بخیر و خوشی تموم شد.

• نخبه

نقل قول: دیااکو
    من شخصأ با این کار مخالفتی ندارم فقط شما با در دست داشتن یه رضایتنامه از آقاتون و دست و روی شسته مراجعه کنید

:23: تو سر پیازی یا ته پیاز؟
    حیف بوس نیست همون بهتر که تو اشتی نکنی:23: 346

• zrnznn

من از هیچی خبر ناردم ولی خدا میدونه چقدر خوشحالم که شما ها با هم خوبید.....دوستون دارم :93:
    نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: ali41
    من خیلی ازت دور شدم به عزتت قسم دیگه جای درد کشیدنم چرکی شده463

• نغمه

بیاین با هم آشتی کنین بوخودا من با همه آشتیم از قضایا پیش اومده هم تاحدی باخبرم اما اگه قرار باشه که تو این تاپیکم دوباره همون بحثا باشه که دیگه فایده ای نداره دوستایی گلی که ناراحت شدین پاک کنید از ذهنتون دوباره انگار تازه باهم دوست شدین ببخشین همدیگه رو .اگر بعد معذرت خواهی باز بخواد گلگی باشه که میشه همون کینه ،دست دوستی که به سمتتون دراز شده مردونه بگیرین و این چیزا رو از دلتون پاک کنید ببخشید اگه به من مربوط نبود و حرفی زدم آخه دوست ندارم ببینم که باهم تلخی میکنید خیلی بزرگوارین عزیزان :90:

• ali41

نقل قول: نغمه
    بیاین با هم آشتی کنین بوخودا من با همه آشتیم از قضایا پیش اومده هم تاحدی باخبرم اما اگه قرار باشه که تو این تاپیکم دوباره همون بحثا باشه که دیگه فایده ای نداره دوستایی گلی که ناراحت شدین پاک کنید از ذهنتون دوباره انگار تازه باهم دوست شدین ببخشین همدیگه رو .اگر بعد معذرت خواهی باز بخواد گلگی باشه که میشه همون کینه ،دست دوستی که به سمتتون دراز شده مردونه بگیرین و این چیزا رو از دلتون پاک کنید ببخشید اگه به من مربوط نبود و حرفی زدم آخه دوست ندارم ببینم که باهم تلخی میکنید خیلی بزرگوارین عزیزان :90:

چشم خواهر گلم ... اینا دعوا نیست ... در نهایت احترام گله گذاریه و ای کاش از اولم اینجوری باهم حرف میزدیم :46:
    نمایش یا پنهان متنراستش کمی دلم شکست که هم در گذشته هم امروز اومدم احساس پاکمو مطرح کردم ... هم اون روز هم امروز همه به به کردن ، و جالبه هم اون روز هم امروز همه چیزا سر من هوار شد ... هرچند مهم نیست ولی جا داره گلایه کنم از همه اونایی که با طعنه و تغییر موضع دارن منو مقصر قلمداد میکنن ... بازم اگه دوستان اینجوری احساس خوبی پیدا میکنن و با هم خوب میشن من راضیم .... این چیزا میگزره و زیادم مهم نیست و من همه رو بخشیدم ...

• Kishe Mehr

ali41,
    علی جان، من نگفتم که محافظه کاری کنید یا اینکه احساساتتون رو مخفی کنید و یا اینکه اصلا کسی از رابطه ی دوستانه ی شما آگاه نشه.. بذارید تا منظورم رو واضح تر خدمتتون بیان کنم. دوستان زیادی توی سایت هستند که با هم یا نامزد هستند و حتی همسر. از کاکو محمود و عمه زری گرفته تا هستی و دانیال و ژولی پولی و... توی این یکی دو سال هم من که یادم نمیاد کسی به رابطه ی این عزیزان خرده ای گرفته باشند. بلکه منظور دوستان اینه که چه بهتر که روابط دوستانه در حد معمولی در اینجا رعایت بشه. چیزی که علی لندن نوشت منظورش این بود که اون حرفی که در جمع همکاران، دوستان و حتی در خیابان جلوی بقیه زده نمیشه اینجا بیان نشه.. اگر ابراز احساسات در محیط خصوصی مثل مسنجر و میل و... باشه هیچ احدی نمی تونه ایرادی بگیره. البته روی سخنم با شما نیست و کلی عرض کردم.
    من کلا از ادم رک خیلی خوشم میاد هر چند از شناختی که از خودم و حتی هیفای عزیز دارم، ادم چندان رکی نیستیم، گاهی می بینیم که طرف مقابل داره جلومون حرف کذب میزنه، ولی به روش نمیاریم.

ازت ممنونم عزیزم که با این تاپیکت لطف کردی و به همه پیام دوستی ، مهربانی و صداقتو یادآور شدی

خواهش میشه علی جان، ناقابله، البته بنده نه تنها دوست دارم در این تاپیک و این سایت و دنیای مجازی پیام کیش ِ مهر رو بیان کنم بلکه در دنیای حقیقی هم همین تصمیم رو دارم که این ادعا از نام کاربریم هویداست :8:.

نقل قول: Galexy
    بی مزه

خوشمزه :4:
    نقل قول: maryamlondon1
    کاظم الساهر

:105:
    نقل قول: هاچو هاچو
    یره هیچی به جز مهر و محبت پایدار نیست من به شخصه تو رو میبخشم،بار آخرت باشه

چشم بسته غیب گفتی مهندس؟ :50:
    نقل قول: هاچو هاچو
    ویدئوت تصویر نداره

اونجای ادم دروغگو :4:

shaparak64,
    مرسی عزیزم :6: ببین چه دعواها و مسائلی بوده که با چنین بحثهایی حل شده. بعضیا سوءبرداشت میکنن و وقتی که طرف مقابلش توضیحاتی رو میده، چه بسا که از قبل از دعوا هم با هم رابطه شون بهتر شده... 311

دو روز رفتم ددر

همش تقصیر توئه که هی میری ددر 390

نقل قول: mojde
    دوستيهاتون پاينده ..........دلتون شاد.....لبتون خندون......عشقهاتون استوار ....دلهاتون بي كينه.......قلب هاتون پاك و دعا هاتون مستجاب و

:39: :105:
    خونه هاتون پر از مژده

خونه هاتون پر از کیش مهر :15:
    مرسي آقاي كيش مهر دلت بهاري

مرسی خانم mojde دل شما هم همیشه گل خندان بهاری :24:
    همه چی آرومه من چقدر خوشحالم

296 اصلش همینه. بزرگترین انتقامی که از دنیا میشه گرفت شاد بودنه :105:

• ali41

نقل قول: Kishe Mehr
    چیزی که علی لندن نوشت منظورش این بود که اون حرفی که در جمع همکاران، دوستان و حتی در خیابان جلوی بقیه زده نمیشه اینجا بیان نشه

هر چه بود گذشت مجتبی جون .... فقط قضاوت رو بخودت واگذار میکنم و همه منصفین .... چیزی که علی لندن گفت این بود ؟ !!!!!!
    و آیا تاپیک من که پر از محبت بود اینی بود که مورد قضاوت او قرار گرفت ؟!!!!
    نمایش یا پنهان متنکمی انصاف بدیم و خدا رو از یاد نبریم

• Kishe Mehr

اولش از اهنگ خوشم نیومد ولی بعد که هیفا عکس خواننده شو گذاشت، نظرم یه کم عوض شد !

ولی من از همون اولش از شما خوشم اومد :9:

ضمنا مهندس به این خانمه خدایی ناکرده نظر که نداری؟ :50:

یه اهنگ بهاری ایرانی با موسیقی سنتی بذار

اهنگ های در خواستی رو هیفا و بخصوص کاکو هادی میذاره ولی اگه اهنگ خوبی به ذهنم رسید چشم حتما :15: ضمنا با حرفاتونم موافقم :9:

mami,
    با شما موافقم خواهر عزیزم. یکی از چیزایی که متاسفانه توی سایت منو می رنجونه به قول شما باند و کار تیمی و.. است... مرسی برای نظرتون

gilas,
    The one,
    مرسی گلو بابت نظر زیبا، اینم بگم که ارزش ادمی با این چیزا پایین نمیاد :3: ضمنا فکر نکن می تونی از زیر کار قصر در بری :86:... مگه قرار نشد ترجمه ی شعر رو بذارید اینجا؟ :37:
    :9:

چرا باید مسائل و رازهای زندگی کسی رو اینقدر راحت تو بوق و کرنا کنیم،

اره کاملا درسته و گاهی با همین حرفهایی که نباید زده بشه آبروی طرف زیر سوال میره...
    چه خبره اینجا دعواست یا اشتی کنون؟ من که نمیدونم چه خبره اینجا ولی بیایید روی ماه منو ببوسید و اشتی کنین:4:

من که همون اول گفتم یکی بیاد روی تو رو بپوشه بپوشونه ببوسونه :50: اصن نیدونم 351

نغمه,
    zrnznn,
    ممنونم خواهران گلم.. خب همچین مباحثی همه جا پیدا میشه ولی خصلتی که این سایت داره اینه که زود تند سریع مسائل برطرف میشه :3:
    چیزی که علی لندن گفت این بود ؟ !!!!!!
    و آیا تاپیک من که پر از محبت بود اینی بود که مورد قضاوت او قرار گرفت ؟!!!!

علی جون من نگفتم که تاپیک شما اونی بود که مورد قضاوت گرفت... من که گفتم جاده یه مقدار سرعت گیر داره و باید اهسته و با دنده سنگین حرکت بشه.. Use Low Gear! . بهرحال قضاوت منصفانه بر عهده ی دوستان منصف و قاضی. شاد باشید :46:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: