₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » آقایون ! آسوده بخوابید که مسئولین بیدارند!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » آقایون ! آسوده بخوابید که مسئولین بیدارند!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

آقایون ! آسوده بخوابید که مسئولین بیدارند!

795 بازدید، 64 پست، نویسنده: ماهی

• ماهی

دوستان سلام266
    ضمن تبریک روز جهانی زن به همه ی خانومهای عزیز، این روزها پیامهای زیادی از طرف دوستان و نزدیکان برای تبریک روز جهانی زن دریافت یا به دوستان و عزیزان خود ارسال کردیم ..همزمان اخبار جدیدی در زمینه تعیین سقف مهریه هم به گوش می رسه

تصویر در دسترس نیست

به گزارش خبرآنلاین، لایحه حمایت از خانواده پس از سه سال رد وبدل میان صحن علنی مجلس و کمیسیون حقوقی وقضایی،بار دیگر به صحن علنی بازگشت تا به تصویب نهایی برسد.

در نهایت بند مربوط به «مهریه» در این لایحه، مذاکرات مفصلی را برانگیخت. در لایحه ارجاعی دولت آمده بود: «دولت باید از طریق دستگاه​های فرهنگی در جهت ترویج فرهنگ ازدواج و رعایت مهریه های متعارف عمل کند. میزان مهریه با توجه به وضع عمومی اقتصادی هر سه سال یکبار از سوی رئیس قوه قضاییه اعلام می​شود. هرگاه مهریه در زمان وقوع عقد به میزان متعارف باشد و زوج از پرداخت مهریه ممانعت کند، مشمول قانون مجازات می​شود. اما اگر مهریه از میزان متعارف در سال وقوع عقد بیشتر باشد، صرفا مناعت زوج برای پرداخت ملاک است».

این ماده از سوی کمیسیون حقوقی و قضایی حذف شده بود و بر اساس آیین​نامه داخلی مجلس امکان بازگرداندن آن به متن لایحه نبود. بنابراین تلاش محمدرضا خباز در این زمینه به نتیجه​ای نرسید.
    پس از آن، نیره اخوان نماینده اصفهان با اشاره به اینکه خانواده​های بسیاری به دلیل عدم توان در پرداخت مهریه از هم پاشیده شده است، افزود: برای رفع این معضل باید سقفی برای تعیین مهریه در نظر گرفته شود. اما مهریه باید بر اساس رضایت طرفین باشد و نه تعیین حد از سوی حاکمیت. برخی هم پیشنهاد اخذ مالیات از مهریه را ارائه دادند که علاوه بر سقف مهریه، بار مالی مضاعفی را به زوج تحمیل می​کند.

وی پیشنهاد کرد: می​توانیم در قانون مصوب کنیم که هرگاه مهریه در زمان وقوع عقد تا 110 سکه – به میمنت و مبارکی نام حضرت علی- باشد، وصول آن مشمول ماده 2 قانون محکومیت​های مالی شود و اگر بیش از این مقدار باشد، مناعت زوج ملاک پرداخت مقرر گردد. مقررات مربوط به به روز رسانی میزان مهریه نیز به قوت خود باقی است.

اخوان با اشاره به اینکه دولت برای تحصیل و اشتغال جوانان سرمایه​گذاری می کند، افزود: نباید با مهریه زیاد و عدم توان پرداخت آن، این جوان به زندان بیفتد و این همه هزینه دولت و آبروی وی از بین برود.
    نورالله حیدری نماینده فارسالن در مخالفت با اظهارات اخوان، گفت: این پیشنهاد اگرچه با نیت خوبی ارائه شده اما افزایش سقف مهریه را رواج می​دهد و به سقف توقعات دامن می زند. محمدجواد ابطحی نماینده خمینی​شهر هم با بیان اینکه 110 سکه معادل 110 میلیون تومان است، آن را غیر قابل پرداخت برای جوانان خواند و گفت: نمی توانیم در این حوزه دینی و شرعی وارد شویم، مگر به حکم ولایی. تعیین مهریه از حدود شخصی طرفین است.
    باهنر هم گفت:پیشنهاد خانم اخوان، دخالت در تعیین سقف مهریه نیست؛ بلکه با این هدف است که ماده 2 قانون محکومیت​های مالی، برای مهریه​های تا سقف 110 سکه اجرا می​شود و بیش از آن به مناعت زوج بستگی دارد.

نماینده دولت هم که با پیشنهاد اخوان موافق بود، افزود: با این پیشنهاد کسی از مهریه بیش از 110 سکه منع نمی​شود. ولی اگر زوج نتواند مهریه را پرداخت کند، چنانچه در حد 110 سکه باشد، می​توان او را به زندان انداخت و نه بیش از آن. چرا که مهریه​های 1000 سکه​ای خلاف عقل است و مشخص است که از توان مالی زوج و حتی خانواده وی خارج است.

محدودیت زندان تا سقف 110 سکه نهایتا به رای گذاشته شد، که نمایندگان آن را مصوب کردند.

تصویر در دسترس نیست

با شنیدن این خبر ، با خودم فکر کردم، اینقدر ها هم که فکر می کنم مسئولین مملکت ما در تصویب قوانین جدید و اصلاح قوانینی که مشکل دارند ، نا توان نیستند. و یاد گرفتم می شود در قوانین اسلام دست برد و فهمیدم این قوانین جای ویرایش دارند... این قوانین مربوط به 1400 سال پیشه و با شرایط دنیای امروز ما شاید چندان سازگاری نداشته باشد :57:
    و از همه مهمتر این که آقایان عزیز! از امشب سرهاتون راو با آرامش بر زمین بگذارید و آسوده بخوابید. که دنیا دنیای شماست.. :3:
    به یاد روزی افتادم که جنسیت فرزندم دختر اعلام شد و من در دلم احساس غم بزرگی کردم ..و وقتی چند ماه بعد برای بار دوم سونو کردم و دکتر گفت فرزند شما پسره ، شادی اون لحظه اونقدر تابلو بود که مادرم سکوتی کرد و با حالت خاصی گفت : خجالت آوره...چرا اینقدر خوشحال شدی..دختر رحمته و از این داستانها..ولی اون نمی دونست من از چی غمگین شدم و از چی خوشحال..خوشحالم که فرزند دختر ندارم به خاطر خودش..به خاطر اینکه زن ، حقوق پایمال شده ی زیادی در طول تاریخ داشته که کسی به خاطرش لایحه ای طرح نکرد.تنها یک حق داشت که برای اون حق اونقدر لایحه طرح شد تا بالاخره همون حق هم پایمال شد...
    در ضمن فکر نکنید زن همین که درخواست 110 سکه کرد قانونگذار و مجریان با عرضه قانون، به راحتی اون رو از مرد می گیرند و می گذارند کف دست زن..یک زن باید عمر و جوانی و حتی شاید شرفش رو توی دادگاه خانواده در این راه بده تا احتمالا همین 110 سکه رو هم قسط بندی کنند و ماهیانه چندر غاز با خفت کف دست زن بگذارند... در ضمن این گام اوله..همیشه وقت برای برداشتن گام بعدی وجود خواد داشت..چه بسا روز ی خواهد رسید که زن برای ازدواج ملزم به پرداخت مهریه به مرد اون هم عند المطالبه خواهد شد.. :3:

این تاپیک در آستانه روز زن تقدیم میشه به همه ی آقایون محترم :8:

• بهونه

ماهی نوشته هات فوق العاده بود مرسی از این همه بیان کامل :46:
    یه قانون دیگه هم میخواد اضافه بشه :4:از 110سکه به بالاتر اگه به اجرا گذاشته بشه زن میفته تو زندان نه مرد 247
    نقل قول: ماهی
    این تاپیک در آستانه روز زن تقدیم میشه به همه ی آقایون محترم

بازم مرسی386

• levrone

بالاخره بعد از 4 سال یه بخاری از این مجلس بلند شد.
    اصلا این چه معنی داره تو یه زندگی مشترک حالا بنا به هر دلیلی به سرانجام نرسید مرد به زندان بیافته. مگه زندگی مشترک کاسبیه؟!
    110 سکه هم خیلی زیاده. 50 تا به نظرم رقم متعادلیه.
    چه سواستفاده هایی که بعضی زنای بی ظرفیت از این موضوع نکردن...
    یکی از رفیقای من یک سال با یه دختره دوست بود که تصمیم میگیره باهاش ازدواج کنه. دوستم با مادرش یه آپارتمان 150 متری داشتن که با هم زندگی میکردن. برادرو خواهرشم ایران نیستن. پسره احمق 750 تا سکه + سه دنگ آپارتمانو مهر زنش میکنه. بعد از حدود یک ماه دختره میره دادگاه شکایت که شوهر من توانایی جنسیش پایینه. وقتی با دوستم صحبت میکردم برگه پزشکی قانونی که صحت عملکرد جنسیشو تایید کرده بود دستش بود.
    دختره همون اول ضربتی نصف آپارتمانو گرفت سکه ها رو هم ماهی یکی تقسیط کردن ...
    نکته:
    اگه بهانه مهریه بالا عدم شناخت و اعتماد به طرف مقابل هست خب این موضوع برای مرد هم صدق میکنه. برای چی ریسکش باید سمت طرف مذکر باشه؟!
    کجا تو صدر اسلام 1300 تا سکه مهر زن شده؟! یا حتی 110 تا سکه؟

این کار مجلسی ها 1000 تا لایک داشت.

مرسی بابت مطلبت.

• نخبه

چی بگم والا .. کاش از اولش همچین مسخره بازی به نام مهریه و شیر بها و جهیزیه و کوفت نبود .. زندگی شده یه معامله بین پسر و دختر که خیلیا از معامله سود میکنن و خیلیا ضرر هر جفتشم بده .. زندگی زناشویی این روزا شبیه همه چی هست الا زندگی مشترک.. فقط اسم مشترک روش گذاشتن چیزی به نام مشترک یافت می نشود:4:

• Aramesh

ماهی,
    واقعاً هم یه سِری رسمها توو ایران از پایه غلطه.. یکیش مهریه است که جزو حقوق قانونی زن شده..!!
    به جای مهریه اگه حقوق بشر.. کلاً ارزش داده میشد.. نیازی به این پشتوانه های... نبود..

مرسی ماهی جان :46:

• sib

ااااااااااااااااا :4:

• garfild

:4:
    مرسی از مطالب جالبت :46:

• maryamlondon1

نقل قول: levrone

یکی از رفیقای من یک سال با یه دختره دوست بود که تصمیم میگیره باهاش ازدواج کنه. دوستم با مادرش یه آپارتمان 150 متری داشتن که با هم زندگس میکردن. برادرو خواهرشم ایران نیستن. پسره احمق 750 تا سکه + سه دنگ آپارتمانو مهر زنش میکنه. بعد از حدود یک ماه دختره میره دادگاه شکایت که شوهر من توانایی جنسیش پایینه. وقتی با دوستم صحبت میکردم برگه پزشکی قانونی که صحت عملکرد جنسیشو تایید کرده بود دستش بود.

عجب بهانه جور کرده :23: :23:
    من با مهریه سنگین مخالفم .وقتی دلها شکست میخوره .پول چه ارزشی داه :44:
    آنهایی که زندگی مشترك را تجربه کرده اند، خوب می‌دانند كه نه پول خوشبختی می‌آورد و نه مهریه . در زندگی، صداقت و گذشت حرف اول را می‌زند و زوج‌هایی كه این دو کلید با ارزش را در دست دارند، حتما از زندگی شیرین خود لذت می‌برند. :6:

• دلشاد

والا چی بگم من که اصلا فکر ازدواج و این چیزها نیستم که در مورد مهریه نظر بدم
    ولی یه چیزی را بگم زنی که با مهریه کمتر زندگی کنه ارزشش بالاست و اگه زندگی نکنه مهریه اش کل دنیا هم باشه بازم زندگی نمیکنه :25:

• نغمه

ماهی جان :
    من طرفدار کسی نیستم خودم یک زنم اما اگه واقع بینانه بخواهیم قضاوت کنیم میبینم که همه اینها تقصیر خود زوجین و والدینشونه اگه یه چیزی مثل مهریه حالت معامله به خودش نگیره و اختلالی تو جامعه به وجود نیاره برای چی باید پاش به مجلس و قانون کشیده بشه ؟ اما اصل مطلب برمیگرده به خود ما!! ماهی جان آخر این متن بالا در مورد جنسیت فرزند نوشته بودی نمیدونم دلنوشته خودت بوده یا نویسنده اش کسی دیگری اما خود شما انشاالله گل پسرت به سن ازدواج رسید خواستی براش بری خواستگاری مهریه خانمش رو چقدر تعیین میکنی تا حقوق همسرش پایمال نشه؟ یه اعتقادی دارم که این روزها خریداری نداره ، مهریه پشتوانه و حق زن هست ولی معامله نیست وقتی شد معامله دیگه ارزشی نداره 370 318 بازم میگم نه طرفدار قانون مصوبم نه آقایون :46: امیدوارم تونسته باشم منظورمو اونطور که هست برسونم و موجب ناراحتی نشم :8:

• bijjan

اخه اگه زندگی مشترکه موقع طلاق باید هر چی دارن تقسیم کنن وگر نهنه هراس مرد از مریه خانواده رو حفظ میکنه نه این محدودیتایی که از لحاظ ارث و شهادت زن تو دداگاه هست درسته در ضمن من یکی رو میشانسم البته خیلی پولدارن 4014 سکه مهر زنش بود 4000 تاشو موقع عقد بهش داد الان مونده 14 تاشو البته ایشون کلا شبا با خانومای دیگه جلسه کاری دارن اون خانومم داره فکر میکنه چه زن خوشبختیه :2:

• بهونه

نقل قول: maryamlondon1
    عجب بهانه جور کرده

منو کسی جور نمیکنه:4:

• مخلوط کن

دقيقاً ماهي توضيحاتش همون بود كه ميخاستم بكم ، متاسفانه اوني هم كه بيشنهاد ميده و اصرار به تصويب داره يه زنه !!!! 
    بهر حال تصميم به نابودي و اضمحلال ايران كرفته شده !!!  بس هر جه سريعتر بهتر ، تا نسل هاي بعد كمي نزديك به تمدن زندكي كنن! 
    اينا همون صيغه كننده ها و صيغه شونده ها هستن كه فقط يك جيز براشون مهمه ! كاري به امنيت ، روح ، روان ندارن 
    كه اكر غير از اين بود همون دين بازيجه بر فريب رو هر دم بسويي نميبردن ! جكونه است كه جند سكه از زنان بي بناه جنين سنكين امده براي اينان و بايد به اقتضاي زمانه  ، اب ديت شود ، ولي هيج زماني مشكلي بلحاظ تعدد عقدي و صيغه اي و هر نوع كثافت كاريشون بيش نمياد !
    اين كار و بيامدهاش جيزي جز رواج بي امنيتي ، ميدان دادن به مردان بد نيت ، زنان هرزه و نهايتن سستي بنيان خانواده  براي ايرانياني كه همه ارزشهاشون كرفته شده و اكنون مجبور به مقابله با افكار و قوانين بيابانكردان بي تمدن اند .

• نغمه

نقل قول: بهونه
    منو کسی جور نمیکنه

تو بهونه ای نه بهانه :4:

• baron jon

مرسی ماهی جان مطلب خیلی خوبی بود :90:

این که مهریه حق زنه که شکی نیست اما خوب نمیشه همه رو یه جور دید ... چه زندگی ها که به بهانه ی یکی همین مهریه از هم می پاشه و وسیله و ابزار تهدید برای یه تعدادی از خانم ها میشه . مهریه ای که بخواد تو زندگی گذشت و صداقت و اعتماد رو از بین ببره و نباشه و هر لحظه وسیله تهدید و زور باشه هیچ ارزشی نداره کسی که بخواد به خاطر مهریه ، سکه و پول و .. با همسرش زندگی کنه و به قول معروف بسازه همون بهتر که ازدواج نکنه .
    می بخشید من معمولا تو نظرخواهی ها کم شرکت کردم اما اینا رو که گفتم به عینه دیدم و دارم می بینم و شاهد هستم واقعا بعضی موارد خیلی دردآوره...، همه بد نیستند اما خوب بعضی ها سوء استفاده می کنند که از سر ناآگاهی و غفلت وخیلی چیزهای دیگه می تونه باشه ..، حیفه این زندگی شیرینه که بخواد به خاطر این چیزها حرف و حدیث ایجاد بشه و از هم بپاشه. کاش یه فکر اساسی تر برای مهریه میشد . تو این مسایل همه جور آدمی رو باید در نظر گرفت.

می بخشید پرحرفی کردم ...

• Life Dream

و از همه مهمتر این که آقایان عزیز! از امشب سرهاتون راو با آرامش بر زمین بگذارید و آسوده بخوابید. که دنیا دنیای شماست..

ميگم آبجي جون با 110 سگه ادم چه طوري ميتونه آسوده بخوابه؟!!! :37:
    چه بسا روز ی خواهد رسید که زن برای ازدواج ملزم به پرداخت مهریه به مرد اون هم عند المطالبه خواهد شد..

اصلاً به نظر من اين زن هست كه بايد مهريه بده نه مرد!! يه مرد از صبح تا شب بيرون جون ميكنه كار ميكنه زحمت ميكشه با هزار كوفتگيب و خستگي مياد تو خونه محبوره قيافه عبوص و قدر نشناس همسرشو تحمل كنه و دم نزنه، اون وقت حق اين همه زحمت چي ميشه؟ 1400 سال قبل نيست كه زنا براي شوهراشون هر كاري ميكردن، يخ حوض ميشكستن و اب مياوردن، توو سرماي زمستون ميرفتن سر چشمه و لباس ميشستن، پا به پاي مرداشون بيل و كلنگ ميزدن و دستاشون تاول ميزد!! الان همه چيز تو خونه مهيا هست، غذا ميخوايي، بندازر توو فر! لباس ميشوري؟ لباس شويي اون ور اشپزخونه هست! ظرف ميشوري؟ ماشين ظرفشويي اون ورتر منتظره! ميوه تازه ميخوايي؟ برو از توو يخچال بردار! اتاق كثيفه؟ جارو برفقي دستتو ميبوسه! حوصلت سر رفته؟ كاپميوترو تلوزيون و ماهواره برات اماده هست! ديگه از مردت چي ميخوايي؟ خداييش اين شماييد كه بايد مهريه زحمات شوهرتون رو بديد نه اونا!! ديگه گذشت اون زمون!

منظورم شما نيستيد آبجي ماهي جوني، كلي گفتم :11:

• ژنرال

ای بابا ماهی جان فکر کردی مرد بودن خیلی آسونه؟

این طوری هم نیست به خدا..

• The one

مرسی گلی جون :8: والله شاید شایستگی اظهار نظر در مورد شرایط خانمها در ایران رو نداشته باشم ولی
    منم با هر گونه دخالت ماده در روابط عاطفی مخالفم .. اصلا نمیفهمم خانمهاچطوری میتونن شانشون رو با این حسابگریهای بازاری بیارن پایین؟ مگه فروشی اند که قیمت می پذیرن؟

نمایش یا پنهان متننگید نفسم از جای گرم بلند میشه .. من خودم میتونستم نصف ثروت بابای بچه رو بر حسب قانون اینجا قورت بدم ولی اینکارو نکردم .. به خاطر دو چیز یکی اینکه خداییش زحمت خودش بود دوم اینکه بفهمه من به خاطر پول زنش نشده بودم که به خاطر پول جدا بشم..الانم اگه از کار موقتم بیکار بشم فاتحم خوندست .. ولی بالاخره حتی اگه شده یه کار غیر مناسب با تحصیلاتم رو شروع می کنم ولی دسترنج یه ادم زحمتکش رو ازش نمیدزدم

• ali41

نقل قول: The one
    دوم اینکه بفهمه من به خاطر پول زنش نشده بودم که به خاطر پول جدا بشم..الانم اگه از کار موقتم بیکار بشم فاتحم خوندست .. ولی بالاخره حتی اگه شده یه کار غیر مناسب با تحصیلاتم رو شروع می کنم ولی دسترنج یه ادم زحمتکش رو ازش نمیدزدم

شان انسان به این چیزا نیست چون این چیزا تو زندگی کم یا زیاد بدست میاد .... ولی نمیدونم چرا پولو بیشتر از مقدارش مخصوصا تو ایران بهش بها میدن و عشق و محبت و دلسوزی بخاطر این آیتم چقدر به زوال کشیده شده .... بر اهمیت مقدار ضروری و مورد نیاز برای زندگی هم واقفیم :8:
    نمایش یا پنهان متنعزیزم یکی از چیزایی که قدر و بزرگی تو رو به من ثابت کرد این بود که مثل خودم اعتقاد داری پول و مادیات بهر حال با تلاش بدست میاد و بخودی خود ارزش تلقی نمیشه و معتقدی ارزش در عزت ، محبت ، همدردی ، باورهای درست و اعتقادات آدمه که براحتی قابل تغییر و ترمیم نیست ..... من تو رو ستایش میکنم :6: هر چند شاید عده ای با این باور موافق نباشن که نظر اونا هم برام قابل احترامه .

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: