₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » آقایون ! آسوده بخوابید که مسئولین بیدارند!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » آقایون ! آسوده بخوابید که مسئولین بیدارند!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

آقایون ! آسوده بخوابید که مسئولین بیدارند!

795 بازدید، 64 پست، نویسنده: ماهی

• Life Dream

نقل قول: maryamlondon1
    وای چقدر تند رفتی مازی معلومه با عصبانیت اینا را نوشتی بیا قدم بزنیم عزیزمادر

هي فاي اين طور به نظر ميرسه! :100: خوب اين همه غلط غلوط گرفتي من از صبح تا شب همش پشت مونيتورم، چشمام چپ شده خوب، من چيكار كنم، همينا رو هم به زور مينويسم :79:
    نقل قول: maryamlondon1
    خدایش همه حرفات درسته

مرسي كه با حارفام موافقيد :9:
    نقل قول: ماهی
    حالا بهتر شد..یه فکری می کنم برات داداش من پستمو بخون شاید
    [قانع بش

حالا كه بهتر شد، پس همون زن بايد مهريه شوهرشو بده اونم چند برابر!! :4: اون مرد بيچاره بيرون از چقدر بايد تلاش كنه تا گير زنهاي چيز نيوفته و پاكي و پاكدامنيشو حفظ كنه! :4: مهريه رو رد كنيد بياد، شد ده تومان :74:

• ماهی

نقل قول: Life Dream
    مهريه رو رد كنيد بياد، شد ده تومان

شما فعلا اینا رو داشته باش :4:
    913 913 913 913 913 913 913 913 913 913 913 913 913 913 913 913 913 913 913 913
    :83:

• هاچو هاچو

و اما آقایون مجرد! ایشالله همتون بهترین ازدواج ها رو بکنید و خوشبخت شید

وااااا :9: مرسی :15:
    .موقع تعیین مهریه به اعصابتون مسلط باشید

چشم :62:
    نمایش یا پنهان متن :10:

کمی به حرفای من فکر کنید..

کدوم حرفا 403