₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » آقایون ! آسوده بخوابید که مسئولین بیدارند!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » آقایون ! آسوده بخوابید که مسئولین بیدارند!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

آقایون ! آسوده بخوابید که مسئولین بیدارند!

795 بازدید، 64 پست، نویسنده: ماهی

• هاچو هاچو

ممنون ماهی خانوم وقتی خودم این خبر رو شنیدم دلم واسه خانوما سوخت :2: من کاری به این موضوع ندارم که مهریه برای بعضی از خانوم ها(بلانسبت)شده برگ برنده ای برای فشار بر آقایون،ولی خب نمیشه کتمان کرد که مهریه های الان همشون بیشتر حالت تجارت پیدا کردن،فقط کافیه برای پی بردن به این قضیه مهریه های الان رو با مهریه حضرت زهرا (س) مقایسه کنیم،اونوقت میفهمیم که هدف از مهریه چیز دیگه ای جز تجارت بوده :3: بازم ببخشید 351
    نقل قول: maryamlondon1
    آنهایی که زندگی مشترك را تجربه کرده اند، خوب می‌دانند

تکلیف ما چیه اونوقت ؟ :100:

• ماهی

نقل قول: levrone
    اصلا این چه معنی داره تو یه زندگی مشترک حالا بنا به هر دلیلی به سرانجام نرسید مرد به زندان بیافته. مگه زندگی مشترک کاسبیه؟!

توضیح خواهم داد بهروز جان معنیشو توضیح خواهم داد
    نقل قول: نخبه
    زندگی شده یه معامله بین پسر و دختر که خیلیا از معامله سود میکنن و خیلیا ضرر هر جفتشم بده

دقیقا ..اما یه قسمتی از این معامله که مرد پول چی رو باید بده از نظر ها دور افتاده..
    نقل قول: Aramesh
    ه جای مهریه اگه حقوق بشر.. کلاً ارزش داده میشد.. نیازی به این پشتوانه های... نبود..

دقیقا آرامش جان. به چیزی که توی ذهن منه خیلی نزدیک شدی
    نقل قول: maryamlondon1
    من با مهریه سنگین مخالفم

دقیقا ...این مسئله از بیخ و بن اشکال داره
    نقل قول: دلشاد
    لی یه چیزی را بگم زنی که با مهریه کمتر زندگی کنه ارزشش بالاست

نگاهت کاملا از دریچه دید یک مرد هست
    نقل قول: نغمه
    ماهی جان آخر این متن بالا در مورد جنسیت فرزند نوشته بودی نمیدونم دلنوشته خودت بوده یا نویسنده اش کسی دیگری اما خود شما انشاالله گل پسرت به سن ازدواج رسید خواستی براش بری خواستگاری مهریه خانمش رو چقدر تعیین میکنی تا حقوق همسرش پایمال نشه؟

دلنوشته خودمه نغمه جان..
    نقل قول: bijjan
    خه اگه زندگی مشترکه موقع طلاق باید هر چی دارن تقسیم کنن

تا حالا کاملا به تفاوت زن ایرانی و غیر ایرانی در این مورد فکر کردی؟
    نقل قول: Gormesabzi
    هر حال تصميم به نابودي و اضمحلال ايران كرفته شده !!!

بس هر جه سريعتر بهتر ، تا نسل هاي بعد كمي نزديك به تمدن زندكي كنن!

امیدوارم
    اينا همون صيغه كننده ها و صيغه شونده ها هستن كه فقط يك جيز براشون مهمه !

دقیقا
    نقل قول: baron jon
    مهریه ای که بخواد تو زندگی گذشت و صداقت و اعتماد رو از بین ببره و نباشه و هر لحظه وسیله تهدید و زور باشه هیچ ارزشی نداره کسی که بخواد به خاطر مهریه ، سکه و پول و .. با همسرش زندگی کنه و به قول معروف بسازه همون بهتر که ازدواج نکنه .

دقیقا
    نقل قول: Life Dream
    اصلاً به نظر من اين زن هست كه بايد مهريه بده نه مرد!!

مازیار..! اگه صد تا دختر کور و کچل هم داشتم نصفشم به تو نمی دادم داداشم :83:
    نقل قول: ژنرال
    ای بابا ماهی جان فکر کردی مرد بودن خیلی آسونه؟

مرد بودن آسون نیست ولی تا حالا به عنوان یک مرد فکر کردی مهریه ای که باید بدی پول چه چیزیه؟
    نقل قول: The one
    اصلا نمیفهمم خانمهاچطوری میتونن شانشون رو با این حسابگریهای بازاری بیارن پایین؟ مگه فروشی اند که قیمت می پذیرن؟

دقیقا
    نقل قول: ali41
    شان انسان به این چیزا نیست

خب از همگی دوستان ممنونم ..نزدیکترین نظر به هدف من از زدن این تاپیک ، نظر قرمه سبزی عزیز بود..اما :
    دوستان من خودم مهریه م بالا بود روزی که تصمیم به جدایی گرفتم اول رفتم سراغ مهریه .با همون یکبار مراجعه ، فهمیدم این مسیر مسیری نیست که من بتونم توش حرکت کنم.بنابر این از خیر مهریه گذشتم و بالاخره توافقی از همسرم جدا شدم.هیچ اعتقادی به مهریه برای زنی در شرایط خودم ندارم .معتقدم بزگترین پشتوانه یک دختر در درجه اول خانوادش و در درجه دوم توانمندی های خودشه. وقایع زیادی اتفاق افتاد که می تونست منجر به نابودی من بشه ولی به لطف خدا تصمیم های اشتباه نگرفتم و این رو مدیون نوع تربیت خانوادگی خودم می دونم.بنا براین اگر دختر داشتم هیچ مهریه ای براش در نظر نمی گرفتم و خودم مثل کوه پشتش وای میستادم..و طوری اون رو بار می آوردم که متکی به خودش باشه.در مورد پسرم هم فکر نکردم..انشالله که تا نسل اونا این مسخره بازیها تموم میشه.
    امـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا:
    تا حالا به فلسفه مهریه فکر کردید؟سوال من و درگیری ذهنی من این نقطه هست..
    همگی عنوان کردید که مهریه پشتوانه است..اما به نظر من باید کمی عمیق تر به این موضوع نگاه کرد.اگر یک زن ایرانی به پشتوانه احتیاج داره چطوره که یک زن آمریکایی که چنین پشتوانه ای نداره طلاق می گیره و زندگیش رو ادامه میده؟
    راستی مهریه توی این معامله بابت چی باید به زن پرداخت بشه؟همونطور که می دونید اگر دختر در دوران عقد و قبل از ازدواج طلاق بگیره نصف مهریه به اون تعلق می گیره..با توجه به این موضوع چه نتیجه ای می گیرید؟

یه کم فکر کنید تا فردا بیام نظرمو کامل بدم :4:

• levrone

نقل قول: The one
    نگید نفسم از جای گرم بلند میشه .. من خودم میتونستم نصف ثروت بابای بچه رو بر حسب قانون اینجا قورت بدم ولی اینکارو نکردم .. به خاطر دو چیز یکی اینکه خداییش زحمت خودش بود دوم اینکه بفهمه من به خاطر پول زنش نشده بودم که به خاطر پول جدا بشم..الانم اگه از کار موقتم بیکار بشم فاتحم خوندست .. ولی بالاخره حتی اگه شده یه کار غیر مناسب با تحصیلاتم رو شروع می کنم ولی دسترنج یه ادم زحمتکش رو ازش نمیدزدم

احسنت :46:

• baron jon

نقل قول: ماهی
    همگی عنوان کردید که مهریه پشتوانه است..اما به نظر من باید کمی عمیق تر به این موضوع نگاه کرد.اگر یک زن ایرانی به پشتوانه احتیاج داره چطوره که یک زن آمریکایی که چنین پشتوانه ای نداره طلاق می گیره و زندگیش رو ادامه میده؟
    راستی مهریه توی این معامله بابت چی باید به زن پرداخت بشه؟همونطور که می دونید اگر دختر در دوران عقد و قبل از ازدواج طلاق بگیره نصف مهریه به اون تعلق می گیره..با توجه به این موضوع چه نتیجه ای می گیرید؟

مهریه هدیه ایه که مرد در قبال ازدواج به همسرش پرداخت می کنه که اینم باید با میل و رضایت باشه . مهریه به منظور نشون دادن محبت و علاقه به همسر هستش هر چند که الان هر چی می گذره داره به یه جور چشم و هم چشمی و رقابت بهش نگاه میشه .اصل دادن مهریه به این دلیله که زن بدونه به رایگان در اختیار مرد قرار نمیگیره و ارزش و احترام داره .یه دلیل دیگه ای که برای پرداخت مهریه جایی خوندم اینه که زن چون نمی تونه مثل مرد تو فعالیت های سنگین اجتماع کار کنه و منبع درامدی داشته باشه و خانه داری و تربیت فرزند هم در کنارش هست مهریه می تونه منبع درآمدی براش باشه .
    به هر حال میزان مهریه به تنهایی نمی تونه باعث استحکام زندگی بشه یا این تصور بشه که هر چی بیشتر باشه زندگی بهتری داری ، موردهای مهم تر دیگه ای هست که بهتره رعایت بشه
    :46:

• Galexy

نقل قول: ژنرال
    ای بابا ماهی جان فکر کردی مرد بودن خیلی آسونه؟

این طوری هم نیست به خدا..

:39:
    نقل قول: levrone
    یکی از رفیقای من یک سال با یه دختره دوست بود که تصمیم میگیره باهاش ازدواج کنه...

:99: عجب دختر نجیبی یعنی به فکر جیبی!!!

این مسایلی که مطرح میشه کاش گره ای رو باز کنه! گاهی مهر بالا خوبه و گاهی بد!
    الان کلن ازدواج بجای سنتی "دینی" تبدیل شده به سنتی "تجملی"
    یعنی انقد موارد و خرج روی یک جوان هست که هر روز بخودش فحش میده که چرا همچین کاری کرده!!!
    چند روز پیش دوستی میگفت توی خانوادشون رسم نیست بیش از 14 سکه برای دخترشون و پسرشون مهر بدهند!
    و باید بگم رسم و رسوم رو کسی جز خانواده ها بوجود نمیارن! و به راحتی میتونن این رسمهای دست و پاگیر و احمقانه رو بذارن کنار براحتی، وحی منزل که نیست!
    متاسفانه انقدر سردرگمی در بین مردم زیاد شده و همینطور عدم اطمینان طرفین! که با این مهر بالا گویا "گرو کشی" میکنن!
    بهتره یخورده صادق باشیم با خودمون و طرف مقابل
    آقاجون ددی:84:

• Life Dream

مازیار..! اگه صد تا دختر کور و کچل هم داشتم نصفشم به تو نمی دادم داداشم

هي فاي من، پس نقل قولمو عوض ميكنم، بسته به شرايط جديد: اصلاً اين مرد هست كه بايد مهريه بده نه زن!! حالا چي؟! :100:

• Life Dream

تازه خانم زرنگ چرا از متنهاي ديگم نقل قول نگرفتي هان؟ زرنگ زرنگ زرنگ :4:

• maryamlondon1

اصلاً به نظر من اين زن هست كه بايد مهريه بده نه مرد!! يه مرد از صبح تا شب بيرون جون ميكنه كار ميكنه زحمت ميكشه با هزار كوفتگيب و خستگي مياد تو خونه محبوره قيافه عبوص و قدر نشناس همسرشو تحمل كنه و دم نزنه، اون وقت حق اين همه زحمت چي ميشه؟ 1400 سال قبل نيست كه زنا براي شوهراشون هر كاري ميكردن، يخ حوض ميشكستن و اب مياوردن، توو سرماي زمستون ميرفتن سر چشمه و لباس ميشستن، پا به پاي مرداشون بيل و كلنگ ميزدن و دستاشون تاول ميزد!! الان همه چيز تو خونه مهيا هست، غذا ميخوايي، بندازر توو فر! لباس ميشوري؟ لباس شويي اون ور اشپزخونه هست! ظرف ميشوري؟ ماشين ظرفشويي اون ورتر منتظره! ميوه تازه ميخوايي؟ برو از توو يخچال بردار! اتاق كثيفه؟ جارو برفقي دستتو ميبوسه! حوصلت سر رفته؟ كاپميوترو تلوزيون و ماهواره برات اماده هست! ديگه از مردت چي ميخوايي؟ خداييش اين شماييد كه بايد مهريه زحمات شوهرتون رو بديد نه اونا!! ديگه گذشت اون زمون!

منظورم شما نيستيد آبجي ماهي جوني، كلي گفتم

وای چقدر تند رفتی مازی معلومه با عصبانیت اینا را نوشتی :68: بیا قدم بزنیم عزیزمادر 362

نمایش یا پنهان متنخدایش همه حرفات درسته :39:

• مخلوط کن

عليرغم ميلم مجبورم باز نظر بدم !
    اولاً برادران عزيزي كه اينقد احساس بيروزي بهتون دست داده بايد عرض كنم كه دوستان دلسوز وطنمون كه نمايندكان بحق و كاملاً مردمي در مجلس هستند!!!  اين دم عيدي خواستن يه حالي بهتون بدن كه درد اينهمه فقر و امثالهم فعلاً بيحس بشه  و بجاي  فكر به اينهمه مصيبت  بخودتون بباليد و حس مردونكي بكنيد 
    و اون دوستاني هم كه به به جه جه كردن و دم از صدر اسلام و مهريه زهرا وامثالهم زدن لطف كنن تو ديننشون يه مطالعه مختصر بكنن ببينن كه اكر معتقد به همون اصولي هستند كه علم كردن بس اين يك تقلب ديني و تغيير و تفسير به راي و سو استفاده از دينه! 
    همه ميدونيم و ديديم كه وقتي جون كسي به لب برسه يا بهتر بكم جون به لبش كنن از كل مهريه كه سهله از همه جي كذشته . 
    ولي ايا فكري به حال اون زن شده كه اكر جدا بشه نه خانواده اي هست كه حاميش باشه نه خودش كاري ازش بر مياد ! اون جه خاكي بايد بسرش كنه كه همه جيزش رو واسه كسي باخته؟
    در جامعه وامانده اي مثل ايران زماني ميشه حرف از نبود مهريه كرد كه مثل همين كافرايي كه قبولشون نداريم بياد زن و شان اون رو با حمايت كامل  و همه جانبه حفظ كنه نه اون رو بعد از طلاق تبديل به انسان اسيب بذيري بكنه كه همه نكاه هاي هرز به هر شكلش متوجه اون باشه ، واقعاً جند زن و جه مدت با اين شرايط ميتونه دوام بياره !!؟؟؟؟
    و اينجاست كه صيغه ها به نفع همين قانون نويس ها كه امروز از شما مردان  به ظاهر حمايت ولي در واقع خيانت كردن وارد عمل ميشن و بنيان خانواده اي رو كه اينقد براش رك ميتركونين از ريشه ميزنن.

• ali41

شرمنده تکراری شد :51: یه مدیر عزیز اینو پاک کنه

• ali41

البته قیاس زن ایرانی با زن آمریکایی قیاس مع الفارقه و بدلیل فرهنگ و قوانین متفاوت در حقوق زناشویی و خانواده نمیشه به این دو زن یکسان نگاه کرد :53: زن در فرهنگ ایران متاسفانه کمی محروم از حمایت های جدی قوانین عادلانه به لحاظ درآمد ، شغل و سایر شئونات اجتماعی واقع شده :87: و با تفاسیر متفاوتی که از احکام اسلام در تدوین قوانین صورت گرفته ، زن ایرانی قابل قیاس با زنان سایر ملل مخصوصا جامعه غرب نیست.
    خیلی عجیب نیست که برای حفظ ثبات عشق و محبت و همدلی از مهریه بعنوان یک اهرم فشار برای تداوم همون عشق استفاده میکنن ؟!! :37: مثل این میمونه که من با زور کتک بخوام کسی منو دوست داشته باشه :51: خوب از فرهنگ چنین جامعه ای چه توقعی میره :66: و بواقع در غرب نه ازدواج با این پارادکس مسخره شکل میگیره و نه اهرم فشاری برای ثبات محبت معنی داره :51: و لذا نوع جدایی ها فرق داره ... فلسفه مهریه تو اسلام بسیار زیباست :1: مهریه پاسخ در مقابل مملوک بودن زن توسط مرد نیست :53: مهریه یا نفقه حتی بدلیل تمکین زن در مقابل مرد نیست چرا که من اعتقاد دارم مرد هم در مقابل زن باید تمکین نماید :86: زن ماشین تولید مثل یا ابزار کار راه اندازی نیاز جنسی مرد نیست که بابتش مهریه دریافت کنه :37: فلسفه مهریه فقط و فقط با توجه ایات سوره نساء صداق است و صداق از محبت گرفته شده و نشان از محبت راستین مرد داره ضمن اینکه مهر هیچ عنوانی جز تقدیمی ، پیشکشی ، عطیه و هدیه نداره :46: این هدیه ایست که مرد به عنوان عامل و خواهان به زن که خلق ظریفیست میپردازد و نص صریح قرآن است چنانچه زن بخشی را گرفت و بخشی را برگداند حلال است :1: فلسفه مهریه به نظر من هدیه ایست برای تاکید بر محبت و عشق از طرف مرد به معشوقه :90: و هر چیزی جز این متاسفانه در بی ثباتی خانواده موثره :43: و اینجاست که نگاه بنگاهی مابانه به مهریه باعث از بین رفتن محبت ها و سقوط خانواده میشه و این وسط عاشق و معشوق بدبخت محکوم به تلخی جدایی هایی میشن که در بنگاه مهریه خانواده ها توسط پدر و مادر و اولیاء بنگاه :45: براشون سند منگوله دار زدن :4:
    در مورد نصف مهریه و متعه هم خیلی حرفا هست ..... طولانی شد شرمنده :46:

• malakeh

نمایش یا پنهان متنماهي جان تو ي اون آه و سكوت من يه دنيا حرف بود.نشنيدين؟ :44:
    يا پست پر از حرف و سخنم رو نديدين؟ :21:

نمایش یا پنهان متنهر وقت حرف زياد داشته باشم كه از گفتنش ناتوان باشم آه مي كشم. :44:

• خرزوخان

سخت نگيريد مهريه رو كي داده و كي گرفته :4:
    درضمن خانوماي عزيز وقتي دارند تو مراسم خواستگاري چشم و هم چشمي مي كنند و مهريه رو هي بالا مي برن فكر اينجاش رو هم بكنن

• ماهی

خب همه ی دوستانی که نظر دادید ازهمگی ممنونم.حالا دلم می خواد صحبت های منو به دقت بخونید:
    روی این صحبت من به آقایون مجردی که ازدواج نکردند هست : آقا مازیار ! آقا مهدی ، دلشاد عزیز ، آقا بهروز و محمد عزیز!
    کدومتون حاضرید با یک خانومی که قبلا ازدواج کرده ، ازدواج کنید؟
    آیا قبول می کنید که مهریه بهای بکارت یک دختر هست؟لااقل نصفش بهای بکارتشه و نصفش بهای ناخنکهایی هست که در دوران عقد به دختر زده میشه.این رو به خاطر این می گم که قانون ما میگه مهریه بعد از عقد و قبل از ازدواج نصفش باید به دختر پرداخت بشه.و بعد از ازدواج به طور کامل.
    دختری که بکارت نداره توی جامعه ی ما هیچ چی نداره.خودمونو گول نزنیم.خود من حاضر نیستم برای پسرم دختری رو بگیرم که قبلا ازدواج کرده.ما توی این فرهنگ بزرگ شدیم.حالا تکلیف دختری که می آد بکارتش رو در اختیار همسرش قرار میده و مرد معتاد از آب در می آد و این زن بر می گرده در حالی که دیگه فرصتی برای داشتن یک زندگی نرمال نداره ،چیه؟ اون باید توی جامعه ما چیکار کنه؟ درسته که خیلی ها طلاق می گیرن و ازدواج می کنن ولی اونها بعد از طلاق یه پوَن منفی خیلی بزرگ دارن ..ببخشید مرد های زن طلاق داده هم دیگه اگر بتونن حتما سراغ یک دوشیزه میرن مگر اینکه نتونن.
    زن مطلقه نمی تونه دیگه با یک مرد ایده آل زندگی کنه.( کاری به استثنا ها ندارم)
    وقتی قانونی تصویب میشه باید شرایط همه توش در نظر گرفته بشه.ممکنه من نوعی بتونم گلیم خودم رو از آب بیرون بکشم ولی همه که نمی تونن.
    شما مردان مسلمان و مخصوصا ایرانی خوشبخت ترین مردای دنیا هستید.دینی دارید که مجوز داشتن تا 4 تا زن دائم رو بهتون میده.بچه ها مال شما هستن.می تویند زن صیغه کنید و اگر حامله شد دین شما میگه مشکل خودشه.مسئولیتی در قبالش ندارید.می تونید به زن اجازه ندید مادرش رو ببینه یا حتی از خونه خارج بشه.بله در قبال این بردگی ها بوده که مهریه تعیین شده.اما حالا بردگی ها همه سر جاشه فقط مهریه داره بالا پایین میشه.مرد آمریکایی به عنوان n اُمین نفر وارد زندگی یک زن میشه.زن هیچ تعهدی و مسئولیتی نسبت به گذشته ش در قبال مرد نداره.با هم ازدواج می کنند و بعد موقع طلاق همه ی اموال نصف میشه..حالا خودتون قضاوت کنید آیا اسلام حامی زنه یا قوانین بلاد کفر؟ اگر مهریه حذف شه باید تعهدات زن هم حذف شه..می دونم که این باید به این زودی اتفاق نمی افته چون فرهنگ به راحتی تغییر نمی کنه.اما تصویب این لایحه استارتی بود برای حذف مهریه زن.این شروع کاره .
    اسلام حامی دخترانی بود که توسط پدرانشون جلوی چشم مادرانشون زنده زنده به گور می رفتند. اصلاح این قوانین گواه این ادعای منه.اگر ادعا داریم اسلام کامله چرا دست کاریش می کنیم.اونم هر جاش که دلمون خواست.در مورد دوستی که گفتند مهریه حضرت زهرا، باید عرض کنم حضرت زهرا فرزند حضرت محمد و همسر حضرت علی بود..چه پشتوانه ای بالاتر از این؟ و تا اونجا که من میدونم توی روایاتی گفته شده که بانو فرمودند تمام آبهای عالم مهریه من هست.ولی به اینجاش که میرسیم آقایون می فرمایند این مسئله تعبیر دارد و واقعا آب های عالم مهرشون نبوده!!!!!!!!

باران عزیزم ! حرفای تو خیلی شیرین و قشنگه ولی چشمامونو باز کنیم.دختری که به هر دلیل دختر نباشه مردی حاضر نیست قبولش کنه چه برسه به اینکه مهریه هم بهش هدیه بده.ضمنا حضرت علی موقع ازدواج یک شمشیر داشت که اون رو فروخت و با پولش وسایل زندگی و جهیزیه حضرت زهرا رو تهیه کردند.
    حالا آقایون عزیز ایرانی ! دختران سرزمینتون براتون جهیزیه می آرن، نفر اول و آخری هم هستید که بدنش و احساسش رو تصاحب می کنید .الانم که کم کم مهریه رو دارند براتون حذف می کنند.حالا خودتون قضاوت کنید دین شما حامی شماست یا حامی زن؟

• ماهی

هي فاي من، پس نقل قولمو عوض ميكنم، بسته به شرايط جديد: اصلاً اين مرد هست كه بايد مهريه بده نه زن!! حالا چي؟!

حالا بهتر شد..یه فکری می کنم برات :4: داداش من پستمو بخون شاید
    [قانع بشی که یک زن توی جامعه ما وقتی می آد توی زندگیت همه ی دارایی شو به تو می ده و اگر خدای نکرده بگرده فقط جسمش بر می گرده که تازه طعمه ای دلچسب برای بقیه آقایون خواهد بود.پس مهریه حداقل چیزی بود که می تونست داشته باشه تا در مقابل همه ی دهانهای بازی که بیرون خونه منتظرشند تا ببلعنش و بعد تفش کنن بیرون ، مقاومت کنه..اونی که می آد توی خونه تو با دست پر می آد و با دست خالی بر می گرده
    b]Gormesabzi[/b],
    هم مدرسه ای حرفات خیلی قشنگ بود .. :110:
    البته قیاس زن ایرانی با زن آمریکایی قیاس مع الفارقه و بدلیل فرهنگ و قوانین متفاوت در حقوق زناشویی و خانواده نمیشه به این دو زن یکسان نگاه کرد

حرف ما هم همینه.اونا اگر مهریه ندارند حمایت های واقعی از قوانیشون رو دارنئ.دوستی در امریکا با زنش اختلاف پیدا کرد و کار به طلاق کشید.اولین مرحله این بود که مرد از خونه ی خودش بره بیرون تا تکلیف امول مشخص بشه.اینجا زن اگر مشکل پیدا کنه یا باید بره خونه ی باباش یا بسوزه و بسازه یا به خیابون پناه ببره
    مهریه یا نفقه حتی بدلیل تمکین زن در مقابل مرد نیست

چرا وارونه می گید علی آقا..مهریه دقیقا پول بکارت هست و نفقه دقیقا در قبال تمکین بر مرد واجب میشه..وقتی مرد نفقه رو قطع می کنه از می پرسن تمکین می کنه؟
    ایشون با ادعای عدم تمکین مدعی میشه که نباید نفقه بده
    نقل قول: malakeh
    يا پست پر از حرف و سخنم رو نديدين؟

نقل قول: malakeh
    هر وقت حرف زياد داشته باشم كه از گفتنش ناتوان باشم آه مي كشم.

ملکه عزیز ! درد زنان ما همینه.در اوج بردگی به سر بردیم ولی همیشه بهمون گفتن زن رحمته زن...زن....و ما باور کردیم و تعدا زیادیمون حتی نمی دونیم که با ما چه رفتاری میشه و قوانین با ما چه می کنه.عده ای مون می دونیم و نمی تونیم بیان کنیم.عده ایمون می ترسیم اون دنیا از مو آویزونمون کنن و جرات نداریم خلاف چیزهایی که تو گوشمون کردند حرف بزنیم و ....مردها از بین ما اونهایی رو انتخاب می کنند و به مجلس می برند که مطمئن هستند فکر روشن ندارند.وفقط ما رو گول می زنن که به زن بها دادیم و زن رو کردیم وزیر...
    نقل قول: خرزوخان
    سخت نگيريد مهريه رو كي داده و كي گرفته

اتفاقا خزرو خان ! این قوانین جلوی افراد شارلاتان رو نمی گیره. اونی که می آد توی زندگی یه مرد و ناسازگاری می کنه و مشکل داره ، مهریه شو هم می گیره با همین 110 تا هم طرف رو می اندازه زندان و گذشتش هم همه غلطی کرده.بی عرضگی مجریان قانون ما گریبانگیر زنان مظلوم و بیچاره و بی پناه میشه

• malakeh

ماهی,
    واقعا عالي توضيح دادي عزيزم.ممنون :24:

• gilas

نقل قول: خرزوخان
    سخت نگيريد مهريه رو كي داده و كي گرفته

مهریه هم دادن هم گرفتن :3:

نمیخواستم چیزی بکن اما نمیشه :4:

به قول پدرم توی ایران قوانین ما نقص داره و برای اینکه این نقص جبران بشه باید خودمون یه کاری بکنیم یکی از همین نقص ها حقوق مساوی زن و مرده که با مهریه جبران میشه
    و خیلی نقص های دیگه که میشه شرایط عقد تعیین کرد مثل حق طلاق یا نگهداری فرزند

درسته مهریه یه جور حمایت برای زن محسوب میشه اما اگز کسی به قول ماهی قرمز شالاتان باشه ( زن و مرد هم فرق نداره ) چه با مهریه چه بدون مهریه پدر همدیگر و در میارن پس این وسط مهریه فقط میشه یه بهونه ( وحید نه ها :4: )
    در حال حاضر مهریه برای جبران نقص حقوقی هستش که تو ایران برای زن رعایت نمیشه

نمایش یا پنهان متنیه چیز دیگرو هم بگم
    پدر من که این شرایط رو مثل حق طلاق و بقیه رو برای دختراش در نظر داره برای مادرم هم تو عقد نامه ذکر کرده :3:
    اینم گفتم که نگید اگر پسر داشت باز هم همین نظر داشت یه نه یعنی این شرایط رو حق قانونی زن میدونه نه فقط حق دختراش :10:

• arash52

اين بحثها مثل قطار شهر بازي مي مونه
    سرگرممون ميكنه ولي مارو به جايي نمي رسونه :4:

• The one

بحث جالبی شد. :4: .ماهی جون :11: لیلا جون :11: دست گلتون بابت توضیح درد نکنه :72: و امیدوارم هر گونه تبعیض نسبت به زن برداشته بشه..

فقط دوست دارم با اجازه کمی در مورد زندگی یک زن در غرب براتون توضیح بدم فکر می کنم لازم باشه چون ما گاهی از غرب مدینه ی فاضله ی برای خودمون میسازیم و تا میرسیم اینجا شوکه میشیم..

قبلش بگم که من همانطور که با مهریه ی غصبی مخالفم با جهیزیه هم مخالفم دلیل نداره دو نفر زجر کش بشن تا یه رابطه ی عاطفی زیبا رو بتونن ایجاد کنن...

ببینید در مورد قانون تقسیم اموال، قانون دیگری هم هست به نام پیمان ازدواج که با عقد فرق می کنه و درباره ی حفظ اموال با رضایت طرفینه..

در این قانون دونفری که میخوان با هم ازدواج کنن میتونن تعیین کنن که تا چه حد میخوان اموالشون نصف بشه یا اصلا نشه یا یه خوردش بشه خلاصه هر جور که دوست دارن مثلا یه مرد ثروتمند میتونه بگه که من نمیخوام اموال قبل از ازدواجمو با همسرم بعد از طلاق شریک بشم..که به کسی ظلمی وارد نشه .. خب این از این..

حالا اگه یه نفر با همسر سابقش یه خونه ی مشترک داشته باشن چی میشه ..
    هیچ قانونی نمیگه که شوهر چون مرده باید از خونه بره بیرون خودشون با هم کنار میان .. اگه کنار نیومدن دولت خونه رو از جفتشون می گیره تا حساب کار بیاد دستشون ..
    و اگه مثلا خانم خانواده ای داشته باشه دیگه حتی بهش مسکن هم نمیدن میگن تو خونواده داری که ساپورتت بکن..مگه اینکه مقاومت کنه و بمونه و زجر بکشه و بکشه و بکشه تا اینکه بتونه یه اپارتمان در حد بسیار متوسط به دست بیاره ...

از نظر معیشت.. فکر می کنید من الان برم کمون یا همون شهرداریمون بگم من بیکار شدم چی بهم میگن؟ میگن خانم دکتر قدمت رو چشممون!! نه یه جارو دستم میدن میگن برو نظافت ..برو روزنامه پخش کن ..برو تو خانه سالمندان نشیمنگاه پیرا رو بشور!! آره تعارف ندارن ..
    اینجا زن و مرد مساوین و به همون منوال هم زن باید کار کنه قرار نیست کسی نازشو بکشه .. چیزی که متاسفانه زنان شرقی بهش عادت ندارن از بچگی یاد گرفتیم زن بی پناهه و حتما باید بهش پول داد یا مردی بالاسرش باشه.. خب چرا باید اینجوری باشه کار کنن کار که عار نیست!!
    در مورد حضانت فرزند هم اگه پدر نرمالی داشته باشه حضانت مشترکه و من حق ندارم پسرمو در کشوری خارج از کشور محل اقامت پدرش بزرگ کنم.. پس برام محدودیت هم قائل میشن..

بعد در مورد بکارت به نظرم اگه بکارت اینقدر مهمه که براش مبلغ تعیین کردن و من رن نوعی یا این تعیین مبلغ موافقم پس منم برای این یه تیکه گوشت و شاید خودم همین مقدار ارزش قائلم..

در اینکه مرد مجردی دیگه نخواد با یه زن غیر باکره ازدواج کنه اینجا هم هست بیشتر به خاطر عدم تفاهم یه مجرد و یک مزدوجه ..

پرنسس سابق اینجا که زن شاهزاده بود بعد از جدایی با یه جوون ازدواج نکرده که 15 سال از خودش کوچیکتر بود ازدواج کرد و چه حرف و حدیثها که نشنید..

همینطور هم می بینیم خونواده هایی که باباهه دو تا بچه از زندگی سابقش داره با زنی که سه تا بچه از همسرش داره زندگی می کنن و خونواده های بامزه و بزرگی رو هم بوجود میارن

به خدا منظورم مخالفت با کسی نیست فقط میخوام یه تصویر درست از اینجا بهتون بدم..همین..
    امیدوارم تبعیض در مورد همجنسان لطیفم هر جای دنیا که هست برچیده بشه :8:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: