ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
آقایون ! آسوده بخوابید که مسئولین بیدارند!
ماهی
سرگرممون ميكنه ولي مارو به جايي نمي رسونه
چرا ..بالاخره می رسونه.باید از یه جایی شروع بشه.مادر من به یک دهم چیزایی که من امروز بهش فکر می کنم هم فکر نکرده و مطمئنم دختر شما هم در آینده به مراتب بهتر از نسل ما فکر می کنه و حتی وارد عمل میشه..
این زنان جوامع اروپایی و آمریکایی بودند که خودشون سرنوشت خودشون رو رقم زدند.یه زمانی یه آقایی توی فامیل داشت توی جمع شوخی می کرد و صحبت ازدواج مجدد می کرد.زنش هم به راحتی توی حمع گفت : تو از این ور بری منم از اون ور می رم.کاری نداره...( منظورش خیانت بود) وقتی برگشتیم خونه مادرم گفت :این خانوم نهایت بی حیایی رو داره..حالا مرد یه چیزی میگه زن که نباید مثل اون این حرفو بزنه..این افکار توی زنان ما هست که همه ی حقوقشون رو ضایع کرده..
حتی اگر صحبت هام روی یک زن هم اثر بگذاره و اونو به فکر کردن وادار کنه برام کافیه
arash52
ياد يه جوك افتادم
يه زنه مياد به شوهرش ميگه ، ببين بچه هاي من با بچه هاي تو دارن بچه هاي ما رو ميزنن
بعله خوب
ايشون طبق بعضي اقوال و روايات ، اولين زني هستند كه به رياست جمهوري ايران مي رسند
zrnznn
آخ ماهی جون گفتیییییی.....دست تتو دقیقا گذاشتی رو دلم...
مهریه من 14 سکه بود........ووووو......کوفتش بشه به خودشو خانواده اش ...به خاطر همین مشکلات که گفتی ببخشیدم تا تموم بشه......
.
.
.
ولی الحمدال.... خدا رو شکر....الان دارم زندگی[b][/b] میکنم.و خوشحالم
zrnznn
آخ ماهی جون گفتیییییی.....دست تتو دقیقا گذاشتی رو دلم...
مهریه من 14 سکه بود........ووووو......کوفتش بشه به خودشو خانواده اش ...به خاطر همین مشکلات که گفتی ببخشیدم تا تموم بشه......
.
.
.
ولی الحمدال.... خدا رو شکر....الان دارم زندگی میکنم.و خوشحالم
zrnznn
zrnznn
ali41
ایشون با ادعای عدم تمکین مدعی میشه که نباید نفقه بده
خواهر عزیزم من قوانین رو خوب بلدم منظور من این بود که شان زن میاد پایین و داستان تمکین و قوانین مدنی بخصوص ماده 1101 قانون مدنی رو خوب میدونم ، من داشتم عرض میکردم که عدالت این نیست .... به این معنی که فلسفه مهریه این نبوده .... کجای قران اومده مهریه در قبال بکارت تعیین بشه .... شما به ایه 24 سوره نساء مراجعه کنید جز محبت نیست ... این تفاسیر قانون ما از اونه که نمیخوام بگم درسته یا غلطه ولی من نظر شخصیم بود .... من برای زن شانی بالاتر از تعیین نرخ قائلم .... من به تساوی حقوق معتقدم و حتی چیزایی مثل متعه (صیغه) و چند زنی رو اجحاف در حق زن ، هوس رانی و بی عدالتی میدونم (اینا نظر شخصی منه و جسارتی به نظریات دوستان تلقی نشه)
زن و مرد به یک اندازه حق دارن و به همون نسبت مسئولیت دارن.فقط حیطه وظایف یه جاهایی بدلیل تواناییها فرق داره ... تشکر
ماهی
خب همین که یک قانون مستند دارن در این مورد خودش خیلی خوبه.این که نه خلاف حقوق زنه نه مرد و در جهت جلوگیری از مشکلات بعدی هست.جنگ اول به از صلح آخر است.
خدا پدر و مادرت رو بیامرزه..پس دولت خونه رو از جفتشون م یگیره.اینجا که نه تنها قانون خاصی وجود نداره بلکه این زنه که باید بره خونه ی باباش ..
یکتا جون ! اون زمان گذشت که زن دستش به جیب شوهرش بود.امروز زنها شونه به شونه مرد کار می کنن اختیار پول خودشونو هم ندارن.در ضمن اینکه بله زن بی پناهه قانونی که حمایت کنه از زن وجود نداره.اینجا یک دختر 35 ساله که ازدواج نکرده سالها همون یه تیکه گوشت رو محکم چسبیده و حفظش کرده تا روزی مردی بیاد و این تیکه گوشت رو تقدیمش کنه.اونجا یک زن این همه مسئولیت در قبال اون یه تیکه گوشت نداره..و لازم نیست در باره ی گذشته ی خودش مسئول باشه
از نطر من مهم نیست ولی از نظر آقایون مهمه.
یکتا جان شاید مواردی وجود داشته که نخواستن با یک زن غیر باکره ازدواج کنه ولی عرف جامعه مهمه.فکر نمی کنم تا اون حد که اینجا این قضیه مهمه اونجا مهم باشه.
یعنی همه ی اونهایی که من میشناسمشون و خارج از ایران زندگی می کنن دروغ می گن؟
در ضمن شاید منظورت از غیر باکره زنانی هست که مادر هستن و بچه دارن.و طرف نمی خواد درگیر مسائل بچه بشه..
این مسئله خیلی با چیزی که من می گم فرق می کنه.
امیدوارم صحبتهایی که راجع به زنده به گور کردن دختران کردم تو رو ناراحت نکرده باشه یکتا جان..من یک زن ایرانیم و مسائل و مشکلات اینجا رو با همه ی وجودم لمس می کنم .چیزی که تویی که اونجا نشستی نمی تونی لمسش کنی.اینجا هیچ ناز پروردگی برای هیچ زنی وجود نداره..
خیلی برات خوشحالم.مهم همینه که آدم به خودش متکی باشه دوست خوبم
The one
نه عزیزم برای چی نارحت بشم خب اون یه واقعیت تاریخی در عربستان بود که به من و کشورم ربطی نداره..
خب منم همه ی عمرمو اینجا نبودم و میدونم که یک زن شرقی چی میکشه و منکرش نیستم .. منتها تصور خیلی از خانمها متاسفانه اینه که اینجا زنو میذارن رو سرشون در حالیکه اصلا اینطور نیست و اگه خودمون هوای خودمونو نداشته باشیم شاید بدتر از شماها هم به سرمون بیاد .. چون اینجا هیچ مردی حاضر نیست برای یک زن صرفا خونه دار خرج کنه.. مگه اینکه فرشته باشه...همین
Kishe Mehr
ساری با موبایلم و نمیشه زیاد بنویسم. فقط اینو بگم که نظر اسلام با این قوانینی که در غرب راجعبه تقسیم اموال به نصف هست یکسانه حتی همین الان در ایران هم اگه کسی بخواد همون موقع عقد اینو شرط کنه مانعی نداره
mojde
راستش به نظر من مشكل تو قوانين مدنيه وقتي يه خانوم هيچگونه حمايتي از طرف دولت نميشه و همه قوانين دست به دست ميدن تا نتونن خانوما حق و حقوقشونو بگيرن ديگه مهريه تنها سلاح ميشه.
من خودم مهريمو نگرفتم اما اگه ميگرفتم عليرغم اينكه شاغلم مسلما زندگي بهتري براي خودمو و دخترم ميساختم .
چون هر كاري كنيم خودمونيم و هيچ حمايت اجتماعي وجود نداره
به نظر من مشكل اصلي قوانين و نحوه اجراي اوناست
mami
عمرناش زهي خيال باطل به خدا اگه ما خانوما بذاريم با مهريه يا بي مهريه فرقي نمي كنه
arash52
آدم چيزي رو كه نداره قدرش رو ميدونه
ماهی
مجـــــــــــی گلو ! هیچ چی ولش کن..
باریکلا مامی جون
میشه بحثو به بیراهه نکشونید آقا آرش
منظور منو خوب می دونید .من می خواستم بگم که مهریه اصل و اساسش زشته.با این وجود یا همه یا هیچ..یا مهریه رو بردارن .رسم جهیزیه رو هم بردارن..بقیه رسم و رسومات مسخره ای که فقط دامنگیر زن هست رو بردارن و قس علیهذا
یا همه چی با هم .دختر با جهیزیه و مهریه
ماهی
خب شان زن همینه توی قوانین ما..شما درست فکر می کنید ولی قوانین ما خیلی مشکل داره.
سر فرصت نگاش می کنم
ممنون از نگاه خوبتون
Galexy
نمایش یا پنهان متن
کدومتون حاضرید با یک خانومی که قبلا ازدواج کرده ، ازدواج کنید؟
آیا قبول می کنید که مهریه بهای بکارت یک دختر هست؟لااقل نصفش بهای بکارتشه و نصفش بهای ناخنکهایی هست که در دوران عقد به دختر زده میشه.این رو به خاطر این می گم که قانون ما میگه مهریه بعد از عقد و قبل از ازدواج نصفش باید به دختر پرداخت بشه.و بعد از ازدواج به طور کامل.
در مورد قسمت اولش......
اما چون تعدد اصرار هست میگم،ما بین تجدد و سنت همچین قشنگ و حرفه ای گیر افتادیم!
ازدواج چیزیه که کمر بستن به انجامش حتی به صورت گله ای! ببخشید دانشجویی! اما نکات ریزش چی؟فرهنگش چی؟
طلاق یه چیز منحوسه که فقط بخاطر خانواده ها! زشته و تقبیح میشه!
نه ازدواج دری به سوی بهشته و نه طلاق دری بسوی جهنم!
مسلما کسی که طلاق میگیره ارزش و شخصیت انسانیش زیر سوال نمیره و کم نمیشه!
ما گیر افتادیم بین خیلی مسایل که خودمون هم جرات مقابله باهاشون رو نداریم!
مسایل ریز رو دلم نمیخواد مثال بزنم که به کسی برنخوره و فقط بگم مسایل رو باید کارشناس اون قضیه حل کنه!
و اما بکارت و بهای اون!ماهی جان نگو این حرفو!!!
نگاه سطحی خود خانوما بخودشون هست که اونا رو بی ارزش میکنه! شرمنده خیلی معذرت اما پرده بکارت بعنوان پرچم پاکی یک دختر نیست! راههای دیگه ای هم هست برای دخول! و الان هم که پول میدن میدوزن!
پس اصلا و ابدا الان برای منِ نوعی پرده بکارت دغدغه دقدقه دغدقه دقدغه اصلی نیست!
و ...... سرتونو درد نمیارم
levrone
زیاد فکرتونو درگیر این مسئله نکنین. سعی کنین با موضوع کنار بیاین.
هاچو هاچو
مجی حاضره گفت تو این لیستتون بنویسینش
در مورد مساله بکارت باید بگم که ف با نظر محمد در این رابطه موافقم،در مورد اینکه گفتیین اسلام ما آقایون باید بگم همین اسلام در بعضی جاها حقو به شما ها میده نمیدونم چرا اون موقع اسلام رو مال خودتون نمیدونید؟این اسلام مال همه است حالا کاری به این ندارم که همه قوانینش اجرا میشه یا نه...
من هم این روایت رو شندیم و در حدی نیستم که بخوام تفسیرش کنم ولی اگر از دید پشتوانه بخوایم به قضیه نگاه کنیم پس خانومی که پشتوانه ای نداره باید مهریش نجومی باشه و اون خانوم که پشتوانه هاش قوی هستند مهریه ناچیز؟...
نمایش یا پنهان متن
گلی خانوم این که الان حقوق خانوم ها کامل رعایت نمیشه رو منم قبول دارم و از نزدیک شاهدش بودمهاچو هاچو
مجی حاضره گفت تو این لیستتون بنویسینش
در مورد مساله بکارت باید بگم که تا حدود زیادی با نظر محمد در این رابطه موافقم البته قبول دارم که این مهریه میتونه پشتوانه خوبی برای یک زن در این شرایط باشه در مورد اینکه گفتیین اسلام ما آقایون باید بگم همین اسلام در بعضی جاها حقو به شما ها میده نمیدونم چرا اون موقع اسلام رو مال خودتون نمیدونید؟این اسلام مال همه است حالا کاری به این ندارم که همه قوانینش اجرا میشه یا نه...
من هم این روایت رو شندیم و در حدی نیستم که بخوام تفسیرش کنم ولی اگر از دید پشتوانه بخوایم به قضیه نگاه کنیم پس خانومی که پشتوانه ای نداره باید مهریش نجومی باشه و اون خانوم که پشتوانه هاش قوی هستند مهریه ناچیز؟...
نمایش یا پنهان متن
گلی خانوم این که الان حقوق خانوم ها کامل رعایت نمیشه رو منم قبول دارم و از نزدیک شاهدش بودم ولی کاش در دلتون رو یه جور دیگه بیان میکردید ...بازم ممنونماهی
این حرف من نیست..من خواستم سخن و نگاه دین به زن رو شفاف کنم.
خدا پدر و مادرت رو بیامرزه
نمایش یا پنهان متن
اولین پیشنهاد ازدواجی که بعد از جدایی داشتم یکی از هم کلاسی هام بود.همسن خودم و هم کلاسیم.برام پیشنهادش عجیب بود.وقتی باهاش صحبت کردم فهمیدم که پدری داره به شدت مشکل دار.طوری که خودش مدیریت خونه و سرپرستی خانوادشو به عهده داشت..وضعیت خانوادگیش به خاطر کارای باباش خیلی وخیم بود..می خوام بگم اگر دست گذاشت روی من شاید به خاطر این بود که باید کسی رو انتخاب می کرد که خودش هم ضعفی داشته باشه و بتونه این شرایط رو تحمل کنه..می خوام بگم زنی که یکبار ازدواج می کنه برای بار دوم خیلی سخته که یه ازدواج نرمال و خوب بکنه..با همه ی کم تجربگیم فکر می کنم درست فکر کردم و با اینکه همه بهم گفتند خیلی اشتباه می کنی ولی نه جوگیر شدم و نه به این فکر کردم که با این کارم همسر سابقم رو میسوزونم.فکر کردم الان شرایطش اینجوریه اگر باباش بمیره و اوضاع خانوادگیش به هر شکل درست بشه یادش می افته که ای کاش ...به هر حال آقایون متاهل عزیز! هدف من از زدن این تاپیک این بود که به شما بگم قدر زنتون رو بیشتر بدونید و کمی وجدانتون رو بیدار کنید و بدونید اون همه چیزش رو کف دستش گذاشته و اومده خونه ی شما.به خدا هیچ کجای دنیا مرد ها این همه امتیاز ندارند که شما دارید و هیچ کجای دنیا زنها اینقدر به خانواده متعهد نیستن.مهریه همسر شما حقشه و شما همیشه بهش مدیون هستید
و اما آقایون مجرد! ایشالله همتون بهترین ازدواج ها رو بکنید و خوشبخت شید.موقع تعیین مهریه به اعصابتون مسلط باشید و کمی به حرفای من فکر کنید..و اینقدر توی ذهنتون نگید اوووه چه خبره؟ برای چی؟ سعی کردم علتش رو براتو تو ضیح بدم
و اما خانومای مظلوم! چیزی ندارم به شما بگم چون به قول بهروز دست ما به جایی بند نیست فقط اگر صاحب فرزند پسر هستید یا اگر روزی صاحب فرزند پسر شدید براش توضیح بدید تا اینقدر به خاطر مهریه به خودش فشار نیاره و دق نکنه
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→