سیلام....خوبید؟ اومدم برام یه جک مشت تعریف کنی کلی بخندم ولی تکراری و بی مزه هم نباشه
یعنی چه جکی تعریف کنم که هم با مزه باشه ، هم کلی بخندید ، هم تکراری نباشه ، هم با مزه باشه و از همه مهمتر مشتی؟
جوکم کجا بود بابا نمایش یا پنهان متن نمایش یا پنهان متن یارو به دختره میگه اسمت چیه؟؟؟ میگه شمع گل پروانه...اسم منه ترانه دختره میپرسه اسم تو چیه؟؟؟؟؟پسره میگه: خ ر نعل طویله...اسم منم خلیله
دو تا آبادانی به هم می رسن. اولی می گه: جات خالی دیروز رفتم شکار هفت تا خرگوش چهار تا آهو سه تا شیر شکار کردم.دومی میگه: همش همین؟ اولی می گه: بابا، آخه با یک تیر مگه بیشتر از اینم می شه؟ دومی میگه :کا, تازه تفنگم داشتی؟!!!
دونفرتصمیم میگیرندفارسی حرف بزنند.. اولی:پاشو! دومی:نمی پاشم! اولی:نمی پاشم چیه؟ باید بگی پاشیده نمیشوم!!
امیدوارم که نه تکراری بوده باشه نه بی مزه باشه و نه کلی بخندی و نه مشتی نباشه
zrnznn, این جوکه رو که میگم واقعا به هر کی گفتم از خنده روده بر شده. دیگه اگه روده بر نشی مشکل از گیرنده است
سه تا رفیق بودن بابای یکیشون فوت میکنه. به اون یکی میگن برو خبر فوت بابای فلانی رو بده فقط همون اول کار نگو که شوکه بشه. میره دم در خونه شون پسره میاد دم در ، بهش میگه بابات خونه است؟ میگه نه رفته بیرون. میگه کی میاد؟ میگه شب میاد.. اونم میگه بیشین تا بیاد
نمایش یا پنهان متنحالا شما نجمه مهندس هم بیشین تا جوک مشتی و خنده دار بیاد
شما دوتاتون نمیرید انشال....... ما رو همیشه با صحبت کردنتون دل شاد کنید
یکی از بهترین نعمت هایی که خدا بهم داده دوستی با این یره تونه خدا این یره رو از ما نگیره نمایش یا پنهان متنحالا من یه چیز گفتم تو هم دیگه پرو نشو یره هاچو هیچی
نقل قول: zrnznn
بیشتر از این خنده ام گرفت تا جکی که تعریف کرده بودید شاد باشید همیشه
راستش جوک خودش باید بیاد ، اتفاقا یکی از دلایل اینکه اینجوری جوک میگم همینه حالا بعدا یه تاپیکی میزنم توضیحات بیشتر رو اونجا میدم... همین که می بینم دیگران شاد میشن ، همین خودش باعث شادی منه آبجی مهندسه شادزی
نمایش یا پنهان متنحالا اینو داشته باشید تا جوک داغه داغ که تازه از تنور در اومده رو بهتون بگم
حالا به یمن قدوم پربرکت این ابجی مهندسمون بذار این جوکه رو بگم تا ناکام از دنیا نرفتی
زن و شوهره توی خیابون میرفتن ، ییهو مرده دستشو میذاره روی دیوار خونه ای و به زنش میگه زن زود باش بیا منو ببوس! اونم هی میگفته مرد زشته اینجا نمیشه. خلاصه از اون اصرار از این انکار تا اینکه صاحب همون خونه ای که به دیوارش تکیه داده بودن، ایفون رو برمیداره ، میگه آقا ببین هم خودم میام می بوسمت، هم زنم می بوستت ، هم داداشم می بوستت، فقط جان مادرت دست از روی زنگ بردار
zrnznn
اما سهراب تو قضاوت کن !
بر دل سنگ زمین جای من است ؟
من نمیدانم که چرا این مردم دانه های دلشان پیدا نیست؟
صبر کن ای سهراب...قایقت جا دارد؟
من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم..
به سراغ من اگر می آیید ..تند و آهسته چه فرقی دارد؟!
تو به هر جور دلت خواست بیا...
مثل سهراب دگر جنس تنهایی من چینی نیست...
مثل مرمر شده است..چینی نازک تنهایی من...
حورا
می شود دل به امید تو تمنا نکند
روح برگشته به ایوان تو غوغا نکند
بعد چندی که میسر نشده دیدارت
چشم در صحن تو و سیر تماشا نکند
دلشاد
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
پرهام
zrnznn
حالا که دری هست مرا بال و پری نیست
حالا که مقدر شده آرام بگیرم
سیلاب مرا برده و از من اثری نیست
بگذار که درها همگی بسته بمانند
وقتی که نگاهی نگران پشت دری نیست . . .
حورا
اومدم تشکر کنم
Kishe Mehr
سلام..
خواهش میشه کاری نکردم
zrnznn
Kishe Mehr
یعنی چه جکی تعریف کنم که هم با مزه باشه ، هم کلی بخندید ، هم تکراری نباشه ، هم با مزه باشه و از همه مهمتر مشتی؟
جوکم کجا بود بابا
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
یارو به دختره میگه اسمت چیه؟؟؟ میگه شمع گل پروانه...اسم منه ترانه
دختره میپرسه اسم تو چیه؟؟؟؟؟پسره میگه: خ ر نعل طویله...اسم منم خلیله
دو تا آبادانی به هم می رسن. اولی می گه: جات خالی دیروز رفتم شکار هفت تا خرگوش چهار تا آهو سه تا شیر شکار کردم.دومی میگه: همش همین؟
اولی می گه: بابا، آخه با یک تیر مگه بیشتر از اینم می شه؟
دومی میگه :کا, تازه تفنگم داشتی؟!!!
دونفرتصمیم میگیرندفارسی حرف بزنند..
اولی:پاشو! دومی:نمی پاشم!
اولی:نمی پاشم چیه؟
باید بگی پاشیده نمیشوم!!
امیدوارم که نه تکراری بوده باشه نه بی مزه باشه و نه کلی بخندی و نه مشتی نباشه
Kishe Mehr
این جوکه رو که میگم واقعا به هر کی گفتم از خنده روده بر شده. دیگه اگه روده بر نشی مشکل از گیرنده است
سه تا رفیق بودن بابای یکیشون فوت میکنه. به اون یکی میگن برو خبر فوت بابای فلانی رو بده فقط همون اول کار نگو که شوکه بشه. میره دم در خونه شون پسره میاد دم در ، بهش میگه بابات خونه است؟ میگه نه رفته بیرون. میگه کی میاد؟ میگه شب میاد.. اونم میگه بیشین تا بیاد
نمایش یا پنهان متن
حالا شما نجمه مهندس هم بیشین تا جوک مشتی و خنده دار بیادهاچو هاچو
مهمون؟صابخونه نمیخوای؟
Kishe Mehr
نه صابخونه میخوایم نه مهمون
هاچو هاچو
خیلی هم از خدات باشه
Kishe Mehr
همه چیزم از خدامه
zrnznn
هاچو هاچو,
شما دوتاتون نمیرید انشال.......
بیشتر از این خنده ام گرفت تا جکی که تعریف کرده بودید
Kishe Mehr
یکی از بهترین نعمت هایی که خدا بهم داده دوستی با این یره تونه
نمایش یا پنهان متن
حالا من یه چیز گفتم تو هم دیگه پرو نشو یره هاچو هیچیراستش جوک خودش باید بیاد ، اتفاقا یکی از دلایل اینکه اینجوری جوک میگم همینه
نمایش یا پنهان متن
حالا اینو داشته باشید تا جوک داغه داغ که تازه از تنور در اومده رو بهتون بگمKishe Mehr
حالا به یمن قدوم پربرکت این ابجی مهندسمون بذار این جوکه رو بگم تا ناکام از دنیا نرفتی
زن و شوهره توی خیابون میرفتن ، ییهو مرده دستشو میذاره روی دیوار خونه ای و به زنش میگه زن زود باش بیا منو ببوس! اونم هی میگفته مرد زشته اینجا نمیشه. خلاصه از اون اصرار از این انکار تا اینکه صاحب همون خونه ای که به دیوارش تکیه داده بودن، ایفون رو برمیداره ، میگه آقا ببین هم خودم میام می بوسمت، هم زنم می بوستت ، هم داداشم می بوستت، فقط جان مادرت دست از روی زنگ بردار
هاچو هاچو
مخلصت برم
garfild
۱۳تا بلا
۱۳تا زشتی
۱۳تا نحسی
۱۳تا غصه
۱۳تا ناکامی
۱۳تا مریضی از وجودتون دور بشه
و در عوض ۱۳۹۲تا شادی ؛ زیبایی ؛ لطافت و خوشی های پایدار نصیبتون …
سیزده بدر مبارک !
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→