سلام سلام وااااااااااااااااااااااااااااااااای همه و همه و همه چی مباااااااااااااااااااااااااااارک باشه مجی جان دوست عزیزم به سلامتی و خوبی و خوشی مبالکه مبالکه مبالکه تولدت و صفحه شخصیتو افتتاحیه فرهنگستان مباااااااااااااااااااااااااارک باش خیلی هم عالی و خوشمله و از جمله نامزدیت مبااااااااااااااااااااااااااااااااااارک تر باشهههههههههههههههههههههه
تولدت مبارک کاکو مجی خونه نو هم مبارک خوب دیگه خونه نداشتی که اینم جور شد دیگه باید برات زن بگیریم تا آدم نه تا قدر عافیت رو بدونی شغلتم که فرهنگستان کافیته حالا اگر حقوقت کفاف نداد یه کار دیگه هم راه بنداز بیام با هم کار کنیم
به به به این آخرین به با سلامتی جمع میشه باهم میشه به سلامتی
جان؟ نمنه؟ من که نفهمیدم چی گفتین ولی هر چی گفتین دمتون گرم آبجی نغمه و تشکر از حضورتون
نقل قول: نغمه
تولدت و
صفحه شخصیتو
افتتاحیه فرهنگستان و
نامزدیتو
این اخریو اگه بفهمم کی شایعه پراکندگی کرد یه جایزه بهش میدم
نقل قول: نغمه
همش باهم چند؟ نه ببخشید منظورم اینه که مبارک باشه 260
همش روی هم رفته یا روی هم نرفته؟ فروشی نیستش بازم مرسی نغمه بانو
نقل قول: levrone
کلا همه چی مبارک
خیلی مرسی یره بهروزی
نقل قول: مگس
کاکو تولدت مبارک
خیلی مرسی کاکو گلو
نقل قول: maryamlondon1
تولدت مبارک مجتبی جان انشالله 120 سال عضو سایت باقی بمونی نامزادیت هم تبریک میگم انشالله بلرفاه والبنین
مرسی مامی عزیز متشکرم ایشالله سایه تون بالای سرمون باشه اولا کدوم نامزدی؟ ثانیأ رفاه و البنین جمع نقیضین هستن دوتاش یکجا با هم جمع نمیشن
نقل قول: farzane
سلام سلام وااااااااااااااااااااااااااااااااای همه و همه و همه چی مباااااااااااااااااااااااااااارک باشه مجی جان دوست عزیزم به سلامتی و خوبی و خوشی مبالکه مبالکه مبالکه تولدت و صفحه شخصیتو افتتاحیه فرهنگستان مباااااااااااااااااااااااااارک باش خیلی هم عالی و خوشمله و از جمله نامزدیت مبااااااااااااااااااااااااااااااااااارک تر باشهههههههههههههههههههههه
به به سلام به روی ماهت به چشمای سیاهت آبجی فرزانه گل... خیلی لطف کردی ابجی گلم خیلی زحمت کشیدی ولی همش درسته بجز نامزدی بازم خیلی مرسی و خیلی لطف کردین
نقل قول: hadi04
تولدت مبارک کاکو مجی خونه نو هم مبارک خوب دیگه خونه نداشتی که اینم جور شد دیگه باید برات زن بگیریم تا آدم نه تا قدر عافیت رو بدونی شغلتم که فرهنگستان کافیته حالا اگر حقوقت کفاف نداد یه کار دیگه هم راه بنداز بیام با هم کار کنیم
به به کاکوی خودوم مرسی گلو... ولی کاکو من زن نمیخوام بگیرم من دختر میخوام دستت مرسی کاکو من فعلا جوون هستم و جونم رو دوست دارم به همین زودی پیرم نکنید و گول سرم نمالید.. به جوونیم رحم کنید ولی فرهنگستانم حقوق و مزایاش خوبه. اگه دوس داری بیا یه همکارم میخویم. بیو شیراز عامو او عسلو رو ولش کنا
نقل قول: مامي
مجتبی جان همه ی موارد ذکر شده مبارکتان باد 265 271 839 259 847
هی وای من... پاسخ سرکار خانم مژده رو یادم رفته بود بدم خب دیگه سرویس ایاب و ذهاب توسط یک فروند سمند فول آبشن لیموزین 8 سیلندر مهیا گردید و دیکه مشکلی برای رفت و امد هم نیست با تشکر از سرکار علیه خانم مژده
هی وای من... پاسخ سرکار خانم مژده رو یادم رفته بود بدم خب دیگه سرویس ایاب و ذهاب توسط یک فروند سمند فول آبشن لیموزین 8 سیلندر مهیا گردید و دیکه مشکلی برای رفت و امد هم نیست با تشکر از سرکار علیه خانم مژده
mojde
براي رفاه حال سروران و دوستان عزيز وسيله اياب و ذهاب به فرهنگستان مهيا مي باشد (يك فروند سمند نقرهاي فول آپشن)
م.م از تهران و ساير وابستگان
تولدت مبارك آقاي كيش مهر
پری سا
افتتاح صفحه شخصی
وفرهنگستان کیش مهر را
بهتون تبریک میگم
پستهای قبلی خوندم نامزد کردین تبریکــــــــــــــــــــ میگم انشالله خوشبخت باشین
▧ تصویر در دسترس نیست
ماهی
همه اونهایی که گفتی هم مبارک و مستدام باد
▧ تصویر در دسترس نیست
mati
خواهش چی کردم مگه!
بهونه
مجی چه بوی دماغ سوختگی میاد خونت در ها و پنجره ها رو باز کن
نغمه
تولدت و
صفحه شخصیتو
افتتاحیه فرهنگستان و
نامزدیتو
....
همش باهم چند؟
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
levrone
مگس
maryamlondon1
▧ تصویر در دسترس نیست
farzane
hadi04
مامي
Kishe Mehr
داداش بذار فعلا مراسم عروسی مامانشو بگیرم اونم چشم
خوش اومدی داداش
همش بخاطر تولد پــُــر یُمن منه
میسی میسی مامان شیلین
اوا راس میگی؟
حالا هی کاری بکن که هویجوری جوک یادم بیادا
شوخی کردم داداش
Kishe Mehr
تولدت و
صفحه شخصیتو
افتتاحیه فرهنگستان و
نامزدیتو
این اخریو اگه بفهمم کی شایعه پراکندگی کرد
همش روی هم رفته یا روی هم نرفته؟
خیلی مرسی یره بهروزی
خیلی مرسی کاکو گلو
مرسی مامی عزیز
به به سلام به روی ماهت به چشمای سیاهت آبجی فرزانه گل... خیلی لطف کردی ابجی گلم
به به کاکوی خودوم
دستت مرسی کاکو من فعلا جوون هستم و جونم رو دوست دارم
ولی فرهنگستانم حقوق و مزایاش خوبه. اگه دوس داری بیا یه همکارم میخویم. بیو شیراز عامو او عسلو رو ولش کنا
خیلی مرسی آبجی امام مامی
Kishe Mehr
خب دیگه
Kishe Mehr
خب دیگه
zrnznn
SaMaN TaJ
اوه اوه پس مکانمون هم جور شد........صفاااااااااااا
مکان:مهدیه تهران
این چند روز تعطیلی که کنسل شد ولی احتمالا بعد از تعطیلات بیام
اگه اومدم حتما یه قرار کوچیییییک باهات میزارم
تنها نیستما...
Holtek
ari 93
راستی دایی هیات مرکب از خانوما نداری؟؟؟استاد ارزو هم عضو بشه؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→