یاسین که آره خیلی ولی آیسان معلوم نیست چکار می خواد بکنه خدا میدونه بعدا معلوم میشه ▧ تصویر در دسترس نیست ان شا الله که صلاح بیاد آخه تازگیا یه حمله هایی به شکم مامان میکنه میگه یک دو سه و میدووه سمت شکم مامانش ▧ تصویر در دسترس نیست
نی نی رو که اسمش رو یاسان گذاشتیم تا ست بشه به معنی پیغمبر باستان
یاسین که مشکلی باهاش نداریم و پسر خوبیه و داداشش رو دوست داره و می مونه آیسان کوچولو که با تمام سعی خودمون نسبت به اینکه محبت مون نسبت به اون کم نشه باز هم خیلی گیر میده ٰ مثلا میره تو گهواره ، اذیت میککنه و کلی داستان دیگه که مفصله . مثلا نی نی گریه می کرد مامانش هم نبود من خواستم برم بردارمش فورا گریه کنان اومد و پرید تو بغلم و نزاشت که نی نی رو بردارم . آخرای شب دیگه حسابی کلافه ایم
فورا گریه کنان اومد و پرید تو بغلم و نزاشت که نی نی رو بردارم
ای جیگرمممممممممممممممممممممم حساسه بچههههه....دیگه کار شماسخته...الان آیشان متوجه میشه و باید به اون توجه کنید...وگرنه تا چشتون رو دور ببینه خدایی نکرده ، زبونم لال بلایی سر نی نی تازه نیاره....
براش از طرف نی نی تازه وارد هدیه بگیرید و بهش بدید و بگید یاسان برات اورده.. اون که درک نمیکنه الان نی نی نیاز به مراقبت بیشتری داره..... دیگه شما باید کمک کنید...کار خانمتون خیلی سخته
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ای جانممممممممممممممممممممممممممممممممم جیگرمممممممم...نیگاش کن
هزار ماشال بهششششششششششششش
آقا خسرووووووووووووو من لپ میخوام واسه کشیدنننننننننننننننننننننننننننننننن
من نی نی تپلی میخوام مثل یاساننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن یه فیشار محکم و بوسی از اون انگشت کوچولوهاش از طرف من فراموش نشه لطفااااااا
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
zrnznn
الهیییییییی....عزیزم توپولیش کمتر شده و قد کشیدههههههههههههههه
خدا حفظشون کنههه
خوشحالن که نی نی می خواد بیاد؟ چی میگن؟؟
چقدر لبخند بچه ها خوشگلههههههه
ارزو میکنم همیشه جمع گرم خانواده اتون پر باشه از صدای خنده های بچه هاتون و دلتون همیشهشاد باشه
بندری
یاسین که آره خیلی
ولی آیسان معلوم نیست چکار می خواد بکنه خدا میدونه بعدا معلوم میشه ▧ تصویر در دسترس نیست
ان شا الله که صلاح بیاد
آخه تازگیا یه حمله هایی به شکم مامان میکنه
میگه یک دو سه و میدووه سمت شکم مامانش ▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
خخخخخخخخخخخ
آقا خسرو خیلی خیلی مواظبش باشید.... دوتا بچه کوچیکو پیش هم تنها نزارید هاااااااا
نوه های دایی منم اینطوری بودن....بچهه که یکم بزرگتر بوده اون یکی بچه که نی نی بوده رو انتخاته پایین از سر تخت...یا کارتون گذاشت روش......
بچه ان...مواظب باشید....فکر میکنه عروسکه و اگر ذره ای حسادت کنه که دیگه....
اونم دخمل دیگه حساسسسسسسسسسسسسسسس
zrnznn
اومدم بهتون تبریک و چشم روشنی بگم برای ورود عضو جدید خانواده اتون
خیلی خوشحالم.....
امیدوارم با قدمهای فرشته ی کوچولو تازه به زمین آمده، زندگیتون سرشار از سلامتی، برکت، شادی باشه...
garfild
همیشه شاد باشین
تنها
قدم نو رسیده مبارک باشه
♥Rose♥
Holtek
zrnznn
یاسین چی میگه؟؟ نی نیو دوس داره؟
آخر اسم نی نی چی شددددددددددددددددد؟
بندری
garfild,
تنها,
♥Rose♥,
Holtek,
مرسی بابت همه محبت هاتون .
یاسین چی میگه؟؟ نی نیو دوس داره؟
آخر اسم نی نی چی شددددددددددددددددد؟
نی نی رو که اسمش رو یاسان گذاشتیم تا ست بشه به معنی پیغمبر باستان
یاسین که مشکلی باهاش نداریم و پسر خوبیه و داداشش رو دوست داره و می مونه آیسان کوچولو که با تمام سعی خودمون نسبت به اینکه محبت مون نسبت به اون کم نشه باز هم خیلی گیر میده ٰ مثلا میره تو گهواره ، اذیت میککنه و کلی داستان دیگه که مفصله . مثلا نی نی گریه می کرد مامانش هم نبود من خواستم برم بردارمش فورا گریه کنان اومد و پرید تو بغلم و نزاشت که نی نی رو بردارم . آخرای شب دیگه حسابی کلافه ایم
zrnznn
الهییییییییییی..یاسان
حساسه بچههههه....دیگه کار شماسخته...الان آیشان متوجه میشه و باید به اون توجه کنید...وگرنه تا چشتون رو دور ببینه خدایی نکرده ، زبونم لال بلایی سر نی نی تازه نیاره....
براش از طرف نی نی تازه وارد هدیه بگیرید و بهش بدید و بگید یاسان برات اورده..
اون که درک نمیکنه الان نی نی نیاز به مراقبت بیشتری داره..... دیگه شما باید کمک کنید...کار خانمتون خیلی سخته
بچه مثبت
قدم نو رسیده مبارک
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بندری
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
توی عکس آخر چه ژستی هم گرفته
بندری