يكي از شيرين ترين لحظه هام اينه كه وقتي دارم مي رم بيرون از خونه واسم گريه مي كنه . خيلي خوشم مياد . نه از گريش ، بلكه از اون حس شيرين وابستگي
آخی نازی آیسان خوشگل . هدیه سادات هم وقتی باباش میخواد بره بغلش میکنم دم در میارمش تا بخواد آسانسور بیاد کلی برای باباش لوس میکنه بعدم بای بای میکنه وقتی باباش میره تازه میفهمه که چی شده گریه میکنه وقتی هم که باباش میاد صدای زنگ رو تشخیص میده و بدو چهار دست و پا میاد بغلش میکنم میریم تصویر باباییش رو میبینه و با انگشتش میزنیم که در واشه
بچه ام باباش رو با آیفون میشناسه بهش میگم بابا کو؟ فورا به آیفون نگاه میکنه
الهییییییییییی چه خانومی شده آیسان کوچولو....هزار ماشالا بهش...خوش به حالش که رفته مشهد عمو بندری ایشالا عروسی دختر گلت
ممنونم عزيز لطف دارين شما
نقل قول: نغمه
آخی نازی آیسان خوشگل . هدیه سادات هم وقتی باباش میخواد بره بغلش میکنم دم در میارمش تا بخواد آسانسور بیاد کلی برای باباش لوس میکنه بعدم بای بای میکنه وقتی باباش میره تازه میفهمه که چی شده گریه میکنه وقتی هم که باباش میاد صدای زنگ رو تشخیص میده و بدو چهار دست و پا میاد بغلش میکنم میریم تصویر باباییش رو میبینه و با انگشتش میزنیم که در واشه
خدا حفظش كنه ان شا الله عروسكتون رو اين آيسان هم به قول نخبه يه بلاجه اي شده كه نگو
نقل قول: نخبه
تولد تولددددددددددددددددددددددد تولدت مبارک ایسان گلی خاله تولدت مبارک الهی که 120 ساله بشی خاله جون لپ قشنگ مننننننننننننننننن
مرسي شيرين جان . شما كه حسابي شرمنده كردين ما رو . ان شا الله خوشبختي فرشته ات
داشتم عصري با خانومم راجع به اينكه يه چند تا آهنگ و شعر كودكانه بگيريم و از الان همينطور با آيسان گلي بخونيم كه وقتي اومدم سايت و اين لينكو تو صفحه شخصيم ديدم و واردش شدم شوكه شدم
سلام اقا خسرو خوبید؟ خوشید؟ خانمتون خوبه؟ بچه ها چجورن؟ آیسان بزرگ شدههههه ؟؟؟؟ چه میکنه؟ دلم میخواد عکسشو بببینم آقا یاسین گل چجوره؟ . . . چند وقته اروم میاید و میرید.....هی میخواستم بیام احوالی بپرسم هی یه طوری شد فراموشم شد...تا الان که گفتم بیام سری بزنم بببینم داداشم و خانواده خوب هستن انشال..؟ همیشه شاد باشید در کنار خانواده
تنها
آدم مشهد كه ميره دلش ميخواد عكس حرم هم بگيره هر چند كه از عكسا راضي نبودم ولي خب يه دونه علي الحساب گفتم بزارم
الهییییییییییی چه خانومی شده آیسان کوچولو....هزار ماشالا بهش...خوش به حالش که رفته مشهد
عمو بندری ایشالا عروسی دختر گلت
نغمه
mz56mz
نخبه
ایسان گلی خاله تولدت مبارک الهی که 120 ساله بشی خاله جون لپ قشنگ مننننننننننننننننن
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
نخبه
تنها
ایشالا عروسیش
zrnznn
من امروز خیلی خوشحالم
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
بندری
عمو بندری ایشالا عروسی دختر گلت
ممنونم عزيز لطف دارين شما
خدا حفظش كنه ان شا الله عروسكتون رو
ایسان گلی خاله تولدت مبارک الهی که 120 ساله بشی خاله جون لپ قشنگ مننننننننننننننننن
مرسي شيرين جان . شما كه حسابي شرمنده كردين ما رو . ان شا الله خوشبختي فرشته ات
ایشالا عروسیش
مرسي مرسي مرسي . دست شما درد نكنه
من امروز خیلی خوشحالم
ممنونم مهندس ان شا الله كه هميشه خوشحال باشي و موفق
نخبه
امروز دنیزو در حال نوشتن پاهاش با خودکار دستگیر کردم
▧ تصویر در دسترس نیست
ایسان جونم از دنیز یاد نگیریا
بندری
ماشا الله نقاشي شده واسه خودش خانوم . حالا ايشون از چه سبكي پيروي مي كنن
ایسان جونم از دنیز یاد نگیریا
آيسان چيزاي ديگه اي ياد گرفته مثل پاره كردن و خط خطي كردن كتاب دفتراي ياسين رو
نخبه
به به دخملامون همشون صاحب سبکن
نخبه
بندری
داشتم عصري با خانومم راجع به اينكه يه چند تا آهنگ و شعر كودكانه بگيريم و از الان همينطور با آيسان گلي بخونيم كه وقتي اومدم سايت و اين لينكو تو صفحه شخصيم ديدم و واردش شدم شوكه شدم
ممنونم
نخبه
یه سایت دیگه هم بید کلی اهنگ توش بود میتونید دانلود کنین.. برم لینکشو پیدا کنم
zrnznn
آیسان بزرگ شدههههه
آقا یاسین گل چجوره؟
.
.
.
چند وقته اروم میاید و میرید.....هی میخواستم بیام احوالی بپرسم هی یه طوری شد فراموشم شد...تا الان که گفتم بیام سری بزنم بببینم داداشم و خانواده خوب هستن انشال..؟ همیشه شاد باشید در کنار خانواده
♥Rose♥
عکس جدید از آیسان گلی ندارین؟ دلم یه ذره شده
تنها
سال نو مبارک
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
خداوندا ، نمیدانم چه تقدیری مرا فرموده ای اما
برای دوستان من عطا فرما :
هزار و سیصد امید
هزار و سیصد و نود بهروزی
هزار و سیصد و نود و سه لبخند زیبا
سال نو بر شما و خانواده محترمتان مبارک باد ♥♥♥