الهییییییییییییییی نیگاه دخملمونننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننووو پَ لوپششششششش کووووووووووووووووووووووو هزار ماشال ...قد کشیده و بزرگگگگگگگ شدههههههههه از طرف من این فرشته کوچولووووووووووووووو رو محکم محکممممممممممممم بببوسید بعد در همون حین فیشارششششششم بدیددددددددددددددد
من فکر میکنم بحث تعیین جنسیت رو بکشونیم تو صفحه خودتون بهتر باشه من میگم پسره ....تازه اسم هم براش پیدا کردم: یاسر نمایش یا پنهان متنتا اسم شوهر دوستم رو شنیدم فقط این تو ذهنم اومد که برا بچه اقا خسرو هم اسم پیدا کردممممممممممممممممم
دل منم میگه هم دختر هم پسر یعنی دوقلوووههه؟!!! اما اسم اگه دختر باشه به نظر من
یاسمین یا آیلار یا آیناز برای اسم پسرم یاشار با یاسین تقریبا خوبه ولی از لحاظ مذهبی بودن با هم جور نیست پس بن یامین با یاسین هم خوانی بیشتری دارد این بود انشا من
آخه اسم ياسر هم شد اسم . تو خونه به شوخي ميگيم ياسر بزاريم البته تا دوازدهم ماه ديگه كه نوبت سونو داريم همه چي معلوم ميشه البته برا مون جنسيت مهم نيست اول از همه سالم و صالح باشه بعدش دختر باشه
پس ان شا الله دنبال اسم دختر باشين با ارجهيت ايراني بودن
ای جونم اقا خسرو من چند بار گفتم پسره.... یادتونه؟ حتی اولا گفتی جنسیت بچه رو بهت نمیگم منم گفتم نمیخواد بگید چون معلومه پسرهههههه من اصلاً دنبال اسم دختر نبودم...همین یاسر به یاسین و آیسان خیلی میاد بابا چشه خو؟ چرا میگید تو خونه میخندیم؟ کجاش خنده داره خووووووو؟ خیلی خوب دوست ندارید... زور که نیست . . . آبتین (اولش به آیسان میاد و آخرش به یاسین) آرتین(اینم باز اولش به آیسان میاد و آخرش به یاسین) آرتان آرسام یسنا . . . من بیشتر آرسام و آبتین رو میپسندم .مبارک باشه (Congratulation) نمایش یا پنهان متنفکر کنید اگر اسمشو بزارید یادگار ...پس فردا بچه های یاسین بهش میگن عمو یادگارررررررررررر؟ خوابی یا بیداررررررررر
baron jon
بندری
از اونجايي كه دوربينمون مدتيه دست دوستامون هستش و هنوززززززززززززززززز نياوردن يه دو تا دونه عكس موبايلي از آيسان كوچولو براتون ميزارم تا بعد
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
zrnznn
پَ لوپششششششش کووووووووووووووووووووووو
هزار ماشال
از طرف من این فرشته کوچولووووووووووووووو رو محکم محکممممممممممممم بببوسید
بندری
نخبه
ایسان گلی خوشملم هزار ماشلله چه بزرگ شدههههههههههههههههههههههه
بچلونمشششششششششششششش
نغمه
zrnznn
تنها
ای جااااااااانم
♥Rose♥
خدا براتون حفظشون کنه
پیشاپیش روز پدر رو خدمتتون تبریک میگم
یعنی چه خبری میتونه باشه؟!
بندری
خدا براتون حفظشون کنه
پیشاپیش روز پدر رو خدمتتون تبریک میگم
ممنونم از لطف و حضورتون
يه خبر خوب به زودي مي فهمين مثل بعضي از كنجكاوا
zrnznn
یعنی خدایش اگر نمیفهمیدم میمردممممممممممممممممم
بندری
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
♥Rose♥
ببین کالسکه بچه رو کردن چمدون
نمایش یا پنهان متن
اوه اوه پاهای مانکنه روووووووونمایش یا پنهان متن
آقا بچه سوم در راهه
zrnznn
من میگم پسره ....تازه اسم هم براش پیدا کردم: یاسر
نمایش یا پنهان متن
تا اسم شوهر دوستم رو شنیدم فقط این تو ذهنم اومد که برا بچه اقا خسرو هم اسم پیدا کردمممممممممممممممممنغمه
یاسمین یا آیلار یا آیناز برای اسم پسرم یاشار با یاسین تقریبا خوبه ولی از لحاظ مذهبی بودن با هم جور نیست پس بن یامین با یاسین هم خوانی بیشتری دارد این بود انشا من
بندری
آخه اسم ياسر هم شد اسم . تو خونه به شوخي ميگيم ياسر بزاريم البته تا دوازدهم ماه ديگه كه نوبت سونو داريم همه چي معلوم ميشه البته برا مون جنسيت مهم نيست اول از همه سالم و صالح باشه بعدش دختر باشه
پس ان شا الله دنبال اسم دختر باشين با ارجهيت ايراني بودن
دوقلووووو چه خبره
مرسي از محبت تون
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
تنها
مبارک باشه عمو بندری
ایشالا سالم و سلامت باشه و دختر باشه
بندری
zrnznn
ای جونم
یادتونه؟
من اصلاً دنبال اسم دختر نبودم...همین یاسر به یاسین و آیسان خیلی میاد
بابا چشه خو؟ چرا میگید تو خونه میخندیم؟ کجاش خنده داره خووووووو؟
خیلی خوب دوست ندارید...
.
.
.
آبتین (اولش به آیسان میاد و آخرش به یاسین)
آرتین(اینم باز اولش به آیسان میاد و آخرش به یاسین)
آرتان
آرسام
یسنا
.
.
.
من بیشتر آرسام و آبتین رو میپسندم .مبارک باشه (Congratulation
نمایش یا پنهان متن
فکر کنید اگر اسمشو بزارید یادگار ...پس فردا بچه های یاسین بهش میگن عمو یادگارررررررررررر؟ خوابی یا بیدارررررررررآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→