خسرو جان اول این که شرمنده نتونستم بیام و بهت تبریک بگم بخاطر خونه قشنگت دوم این که شنیدم که خدا قراره یدوننه دختر خوشگل به جمع دوست داشتنیتون اضافه بشه و جمعتون رو از قبل شاد و شاد تر کنه سوم این که تولد پسر گلت رو هم بهش تبریک بگو شاید وقتش گذشته باشه
من خودم عاشق بچه ها هستم نمی دونی ولی خوب هنوز فرصتش نشده که بشه شاید هنوز زود باشه ولی هرچه خدا خواهد همان شود یادت نره که از حال کوچولوت ما رو بی خبر نزاری بجز اینجا دسترسی دیگه ای نداشتم وگرنه خیلی دوست داشتم هم صداتو بشنوم از حالت باخبر بشم و همین این که بهت تبریک بگم بخاطر این که دوباره پدر میشی و مسئولیت نسبت به قبل خیلی سخت تر و دشوار تر میشه و باید بیشتر تلاش کنی برای موفقیت و بزرگ کردن بچه هات برات آرزوی موفقیت و سر بلندی دارم تا بعد بدرود
خسرو جان اول این که شرمنده نتونستم بیام و بهت تبریک بگم بخاطر خونه قشنگت دوم این که شنیدم که خدا قراره یدوننه دختر خوشگل به جمع دوست داشتنیتون اضافه بشه و جمعتون رو از قبل شاد و شاد تر کنه سوم این که تولد پسر گلت رو هم بهش تبریک بگو شاید وقتش گذشته باشه
من خودم عاشق بچه ها هستم نمی دونی ولی خوب هنوز فرصتش نشده که بشه شاید هنوز زود باشه ولی هرچه خدا خواهد همان شود یادت نره که از حال کوچولوت ما رو بی خبر نزاری بجز اینجا دسترسی دیگه ای نداشتم وگرنه خیلی دوست داشتم هم صداتو بشنوم از حالت باخبر بشم و همین این که بهت تبریک بگم بخاطر این که دوباره پدر میشی و مسئولیت نسبت به قبل خیلی سخت تر و دشوار تر میشه و باید بیشتر تلاش کنی برای موفقیت و بزرگ کردن بچه هات برات آرزوی موفقیت و سر بلندی دارم تا بعد بدرود
zrnznn, سپاسگزارم جلال و آبجی نجمه عزیز ممنونم که لطف کردید و اینجا اومدید و افتخار دادید . ان شا الله بتونم جبران کنم
دوستان برا مدتي از حضورتون مرخص مي شم . ان شا الله كه بتونم قدر دان محبت هاي شما عزيزان بوده باشم . دارم ميرم مسافرت . همه تون رو به خداي بزرگ مي سپارم
احتمالا اسم اين وروجك رو آيسان بزاريم . نظرتون چيه ؟
خوبه من چند تا پیشنهاد دارم براتون مینویسم اگر هم چیز دیگه ای یادم اومد باز مینویسم
یاسین و یاسمن (به نظر من این دو تا بیشتر از همه به هم میان) یاسین و یاس یاسین و سیمین یاسین و یسنا . . . (بیان آیسان یه کوچولو سخته ولی از نظر زیباییی و قشنگی تکه )
بندری
بچه مثبت,
zrnznn,
ممنونم . خدا قسمت همه آدما كنه اول بچه سالم و بعد هر چي دلشون ميخواد
KuRoSh
خسرو جان اول این که شرمنده نتونستم بیام و بهت تبریک بگم بخاطر خونه قشنگت
دوم این که شنیدم که خدا قراره یدوننه دختر خوشگل به جمع دوست داشتنیتون اضافه بشه
و جمعتون رو از قبل شاد و شاد تر کنه
سوم این که تولد پسر گلت رو هم بهش تبریک بگو شاید وقتش گذشته باشه
من خودم عاشق بچه ها هستم نمی دونی ولی خوب هنوز فرصتش نشده که بشه شاید هنوز زود باشه ولی هرچه خدا خواهد همان شود یادت نره که از حال کوچولوت ما رو بی خبر نزاری بجز اینجا دسترسی دیگه ای نداشتم وگرنه خیلی دوست داشتم هم صداتو بشنوم از حالت باخبر بشم و همین این که بهت تبریک بگم بخاطر این که دوباره پدر میشی و مسئولیت نسبت به قبل خیلی سخت تر و دشوار تر میشه و باید بیشتر تلاش کنی برای موفقیت و بزرگ کردن بچه هات
برات آرزوی موفقیت و سر بلندی دارم تا بعد
بدرود
KuRoSh
خسرو جان اول این که شرمنده نتونستم بیام و بهت تبریک بگم بخاطر خونه قشنگت
من خودم عاشق بچه ها هستم نمی دونی ولی خوب هنوز فرصتش نشده که بشه شاید هنوز زود باشه ولی هرچه خدا خواهد همان شود یادت نره که از حال کوچولوت ما رو بی خبر نزاری بجز اینجا دسترسی دیگه ای نداشتم وگرنه خیلی دوست داشتم هم صداتو بشنوم از حالت باخبر بشم و همین این که بهت تبریک بگم بخاطر این که دوباره پدر میشی و مسئولیت نسبت به قبل خیلی سخت تر و دشوار تر میشه و باید بیشتر تلاش کنی برای موفقیت و بزرگ کردن بچه هات
بدرود
zrnznn
بندری
بدرود
zrnznn,
سپاسگزارم جلال و آبجی نجمه عزیز ممنونم که لطف کردید و اینجا اومدید و افتخار دادید . ان شا الله بتونم جبران کنم
مامي
طاعاتتون قبول
تو راهیتون مبارک
از این که دختر چندین برابر مباررررررررررررررک
اسمشو چی قراره بذارین ؟
بندری
تصميم قطعي كه نداريم ولي از اونجايي كه اسم پسر كوچولومون ياسين هستش احتمالا اسم اين وروجك رو آيسان بزاريم .
هاچو هاچو
بندری
خونتون مبارک باشه ببخشید دیر تشریف آوردم
دوباره دارین بابا میشین مبارکه
خونه خودته ياالله نمي خواد
ممنونم مهدي جان . ان شا الله نوبت شما
بندری
دلشاد
داش خسرو به سلامتی خوش بگذره
حورا
zrnznn
در شگفتم از آن کس که بردگان را با دارایی خود می خرد و آزاد میکند چگونه آزادگان را با اخلاق خوش خود نمی خرد .
zrnznn
خوبه من چند تا پیشنهاد دارم براتون مینویسم اگر هم چیز دیگه ای یادم اومد باز مینویسم
یاسین و یاسمن (به نظر من این دو تا بیشتر از همه به هم میان)
یاسین و یاس
یاسین و سیمین
یاسین و یسنا
.
.
.
(بیان آیسان یه کوچولو سخته ولی از نظر زیباییی و قشنگی تکه
zrnznn
garfild
از هرچه غیر خواسته ی او گر ، جدا بود
درب کلاس درس خدا چون گشوده شد
خوش بر مطلبی که قبول انتها بود