ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
zrnznn
من نمیدونم این مامان های جدید یه چیزیشون میشه....
شیرینییییییییییییییییییییییی نبینم دیگه اینطوریییییی بگیییییییییییییییییییییییی
هاچو هاچو
دایی مهدی؟
gilas
پَ نه پَ خاله مهدی
نخبه
خب خودمون میگیم زشت که اگه یکی هم گفت بهمون برنخوره
دخملم تو دل بروئه ناز نازوئه
دائی بزرگه دنیز اسمش مهدی هستش و به ایشون هم میگیم دائی مهدی شما هم دائی مهدی میشی دیگه
Life Dream
جاشو يكم سفتر كن دخمل، ني ني نبايد توو رختخوابش فرو بره!
الهي كه هميشه سايه پدر و مادرش بالاسرش باشه، خيلي نازه جدي ميگم به خدا، نازتر هم ميشه بزار سه ماه رو رد كنه، لپاشو بايد هي گاز گاز بزني
نمایش یا پنهان متن
نميدونم اين روزا چرا همه بچه ها به باباهاشون ميرن!mojde
تنها
دیگه وقت خوردنشه مراقبش باش شیرین جون که دست من بهش نرسه
نخبه
باباش هم همینو میگه
این سوال منم هست واقعا چرا؟ چرا همه بچه ها شبیه باباشون هستن ؟
اونقده بامزه هست وقتی باباش میگیره تو بغلش جفتشون عین همن
نخبه
دیگه وقت خوردنشه مراقبش باش شیرین جون که دست من بهش نرسه
میسی خاله شیدا
دخملم تو این عکسا 7 روزشه الان 15 روزشه کلی عوض شده لپ اورده برا خودش
نخبه
Life Dream
نقل قول من چرا اينطوري منفجر شده شيرين!
يه جور فيبر چوبي هست اسمشو دقيقاً نميدونم، خيلي نازكه حدوداً 2 ميليمتر قطرشه، حالت ارتجاعي هم داره و نميشكنه، يه طرفش رنگي هست و يه طرفشم بدون رنگه و خود چوب هست، ميتوني اندازه گهوارشو بگيري و به همون اندازه از يه شركت يا سازنده MDF براش برش بزني بندازي توو گهواره، جاش صفت و در عين حال كمي ارتجاعي ميشه، با پتو هم نرمش كن
ببخش فضولي ميكنم اخه خواهر زاده خودمه، به تو چه، ميخوام جاش خوب باشه
gilas
خدا به دادت برسه
یعنی هرچی بلا سر مامانت آوردی سرت میاره
ها
آهان
لامصب بیار میخایم بخوریمش
دلمون آب شد
آخه یارو هم حدی داره
دیگه یارو رو از چیز گذروندی
دیگه دلم خنک شد
حرفی ندارم
میتونی بری مرحله بعد
نخبه
اوههههه کی میره اینهمه راهو سعی میکنم زیرش یه پتو بزارم که کمتر فرو بره البته زیاد فرو نمیره یکمی ...ولی خب باعث میشه گرمش بشه تخت چوبیش تشکش خوبه منتها حالا حالاها نمیتونه روش بخابه اخه ویژه نوجوان و جوان هستش وقتی برم خونه جدید و وسایلش رو بچینم عکس اتاقش رو میزارم هنوز خونه مامی هستم
نخبه
خدا به دادت برسه
یعنی هرچی بلا سر مامانت آوردی سرت میاره
ها
آهان
لامصب بیار میخایم بخوریمش
دلمون آب شد
آخه یارو هم حدی داره
دیگه یارو رو از چیز گذروندی
دیگه دلم خنک شد
حرفی ندارم
میتونی بری مرحله بعد
قال شیلین :حلف نباشه بچه خودمه .. خودم فقط باید بخولمش
Life Dream
خواهر زاده منم توو گهوارش كلي عرق ميكنه، زود زود گرمش ميشه، بيقراري ميكنه، يه استخر كوچولو براش خريديم ميره تووش بازي ميكنه خنك كه شد كلي خوش به حالش ميشه،
maryamlondon1
دستتون درد نکنه گیلاسی بهم گفته کلی تعریف کرده حسابی افتادین تو زحمت و شرمندم کردین دست احسان کوچولوی خوش سلیقه هم درد نکنه همین روزا گیلاسی رو میبینم و به دستم میرسه بازم ممنون برای اینهمه لطف و محبت که به من و دنیز دارید ان شالله که بتونم جبران کنم
قابل نداشت شیرین جون خدا را شکر هم خودت وهم دنیز کوچلو سالم وسر حال هستید
بهونه
عین خودته
ببین چه خوشمل خوابیده
کوچیکه اسمش وحید بود؟
هاچو هاچو
دِ نه دِ عمو گیلی
مرسی
نخبه
اره درسته
مطمئنم سلیقتون حرف نداره . گیلاسی که کلی تعریف کرد و هی جیغ و داد میکرد که وایییییییییییی این چه نازه وای اون چه نازه
اره دنیز هم عرق میکنه شبا سعی میکنم تو گهواره نزارمش که راحت تر بخابه ولی روزا میترسم زمین بزارمش مبادا یکی متوجه نشه و دست و پاشو له کنه..اخه تا اخر این هفته خونه مامی هستم واحتمالا اخر هفته اسباب کشی میکنم
امروز برای اولین بار دخملم رو خودم بردم حموم چقده دوست داره اب بازی رو الان هم اروم خوابیده
maryamlondon1
گیلاس جون امانت ها دست صاحبانشون برسون که صدای بعضیها در امد
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→