₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی نخبه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 ... 98 99

صفحه شخصی نخبه

5895 بازدید، 1976 پست، نویسنده: نخبه

• zrnznn

الهییییییییییی شیرینمممممممممممممممممممممممم نینیتتتت چه باحالهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه 303 303 303 303 303 303 303 303 303 303 303 303 303 303 786 786 786 786 786 786 786 786 786 786 786 786 1153 1153 1153 1153 1153 1153 1153 1153 1153 1153 1153 1153 1153 1153 1153 1153 خاله نجمهههههههههههههههههههههههههههه خیلی دوستششششش میدارهههههههههههههههههههههههههههههه :8:
    من نمیدونم این مامان های جدید یه چیزیشون میشه.... 1242 دوستم هم عکس های نی نیشو برام فرستاده و بعد میگه میدونم زشته :2: آخه چراااا اینطوریییییی میگیدددددددددددددددددددددددددددد 1209 بچه به این نازیییییییییییییییییییییییی و خوشملیییییییییییییییییییییییییییییییییی دلتوننننننننننننننننننننننن میاددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد 803 803 803 408 408 408 408 408 408 408 408 408 1153 1153 1153 1153 1153 1153 1153 1153 1153 1153 1153 1153 1153 1153 1153 786 786 786 786 786 786 786 786 786
    شیرینییییییییییییییییییییییی نبینم دیگه اینطوریییییی بگیییییییییییییییییییییییی :8:

2 سپاس: gilas، نخبه

• هاچو هاچو

نقل قول: نخبه
    میسی دائی مهدی با نمکی از خودتونه :4:

دایی مهدی؟ :83: آبجیمم همیشه بهم میگه دایی مهدی :9:

2 سپاس: gilas، نخبه

• gilas

نقل قول: هاچو هاچو
    دایی مهدی؟

پَ نه پَ خاله مهدی :4:

2 سپاس: نخبه، هاچو هاچو

• نخبه

نقل قول: zrnznn
    من نمیدونم این مامان های جدید یه چیزیشون میشه.... دوستم هم عکس های نی نیشو برام فرستاده و بعد میگه میدونم زشته آخه چراااا اینطوریییییی میگیدددددددددددددددددددددددددددد بچه به این نازیییییییییییییییییییییییی و خوشملیییییییییییییییییییییییییییییییییی دلتوننننننننننننننننننننننن میاددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد

خب خودمون میگیم زشت که اگه یکی هم گفت بهمون برنخوره:4:
    دخملم تو دل بروئه ناز نازوئه :9:

نقل قول: هاچو هاچو
    دایی مهدی؟ آبجیمم همیشه بهم میگه دایی مهدی

دائی بزرگه دنیز اسمش مهدی هستش و به ایشون هم میگیم دائی مهدی شما هم دائی مهدی میشی دیگه :3:

3 سپاس: Life Dream، gilas، هاچو هاچو

• Life Dream

همين الان بهم تلگراف زدن عكساي دنيز كوشولو توو صفحه 8 لو رفته، خودمو سريع رسوندم :4:
    جاشو يكم سفتر كن دخمل، ني ني نبايد توو رختخوابش فرو بره! 242
    الهي كه هميشه سايه پدر و مادرش بالاسرش باشه، خيلي نازه جدي ميگم به خدا، نازتر هم ميشه بزار سه ماه رو رد كنه، لپاشو بايد هي گاز گاز بزني :11: :11: :11:
    نمایش یا پنهان متننميدونم اين روزا چرا همه بچه ها به باباهاشون ميرن! :4:

3 سپاس: نخبه، gilas، هاچو هاچو

• mojde

آخي :11: بچم بزرگ شده جانم 1153

• تنها

وااااااااااااااااای چه دنیز کوچولو ناز شده :8:
    دیگه وقت خوردنشه مراقبش باش شیرین جون که دست من بهش نرسه 322 :4:

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    جاشو يكم سفتر كن دخمل، ني ني نبايد توو رختخوابش فرو بره!

اتفاقا خودمم همین مشکل رو دارم هر کاری میکنم سفت نمیشه
    مگه اینکه اون تشک رو از گهواره در بیارم بزارم رو زمین وقتی میزارم تو گهواره کمی فرو میره.باید یه تشک دیگه برا گهوارش بگیرم :1:

الهي كه هميشه سايه پدر و مادرش بالاسرش باشه، خيلي نازه جدي ميگم به خدا، نازتر هم ميشه بزار سه ماه رو رد كنه، لپاشو بايد هي گاز گاز بزني

باباش هم همینو میگه:4:

نميدونم اين روزا چرا همه بچه ها به باباهاشون ميرن!

نميدونم اين روزا چرا همه بچه ها به باباهاشون ميرن!

این سوال منم هست واقعا چرا؟ چرا همه بچه ها شبیه باباشون هستن ؟
    اونقده بامزه هست وقتی باباش میگیره تو بغلش جفتشون عین همن :8:

2 سپاس: gilas، هاچو هاچو

• نخبه

نقل قول: تنها
    وااااااااااااااااای چه دنیز کوچولو ناز شده
    دیگه وقت خوردنشه مراقبش باش شیرین جون که دست من بهش نرسه

میسی خاله شیدا

نقل قول: mojde
    بچم بزرگ شده جانم

دخملم تو این عکسا 7 روزشه الان 15 روزشه کلی عوض شده لپ اورده برا خودش:4:

3 سپاس: gilas، هاچو هاچو، mojde

• نخبه

فقط دوست داره تو بغلم بخابه اونقده اروم میشه وقتی تو بغل میخابه الان هم تو بغلم خوابیدهمن تایپ میکنم:4:
    3 سپاس: gilas، Life Dream، هاچو هاچو

• Life Dream

نخبه,
    نقل قول من چرا اينطوري منفجر شده شيرين! :83:

اتفاقا خودمم همین مشکل رو دارم هر کاری میکنم سفت نمیشه مگه اینکه اون تشک رو از گهواره در بیارم بزارم رو زمین وقتی میزارم تو گهواره کمی فرو میره.باید یه تشک دیگه برا گهوارش بگیرم

يه جور فيبر چوبي هست اسمشو دقيقاً نميدونم، خيلي نازكه حدوداً 2 ميليمتر قطرشه، حالت ارتجاعي هم داره و نميشكنه، يه طرفش رنگي هست و يه طرفشم بدون رنگه و خود چوب هست، ميتوني اندازه گهوارشو بگيري و به همون اندازه از يه شركت يا سازنده MDF براش برش بزني بندازي توو گهواره، جاش صفت و در عين حال كمي ارتجاعي ميشه، با پتو هم نرمش كن :9:
    ببخش فضولي ميكنم اخه خواهر زاده خودمه، به تو چه، ميخوام جاش خوب باشه :10:

2 سپاس: نخبه، هاچو هاچو

• gilas

قال شوهر خاله دنیز :

خدا به دادت برسه
    یعنی هرچی بلا سر مامانت آوردی سرت میاره :74:
    ها
    آهان
    لامصب بیار میخایم بخوریمش :85:
    دلمون آب شد :2:
    آخه یارو هم حدی داره 242
    دیگه یارو رو از چیز گذروندی :62:
    دیگه دلم خنک شد 1030
    حرفی ندارم :30:
    میتونی بری مرحله بعد :4:

3 سپاس: نخبه، Life Dream، هاچو هاچو

• نخبه

يه جور فيبر چوبي هست اسمشو دقيقاً نميدونم، خيلي نازكه حدوداً 2 ميليمتر قطرشه، حالت ارتجاعي هم داره و نميشكنه، يه طرفش رنگي هست و يه طرفشم بدون رنگه و خود چوب هست، ميتوني اندازه گهوارشو بگيري و به همون اندازه از يه شركت يا سازنده MDF براش برش بزني بندازي توو گهواره، جاش صفت و در عين حال كمي ارتجاعي ميشه، با پتو هم نرمش كن

اوههههه کی میره اینهمه راهو سعی میکنم زیرش یه پتو بزارم که کمتر فرو بره البته زیاد فرو نمیره یکمی ...ولی خب باعث میشه گرمش بشه تخت چوبیش تشکش خوبه منتها حالا حالاها نمیتونه روش بخابه اخه ویژه نوجوان و جوان هستش وقتی برم خونه جدید و وسایلش رو بچینم عکس اتاقش رو میزارم هنوز خونه مامی هستم :9:

2 سپاس: Life Dream، gilas

• نخبه

نقل قول: gilas
    قال شوهر خاله دنیز :

خدا به دادت برسه
    یعنی هرچی بلا سر مامانت آوردی سرت میاره
    ها
    آهان
    لامصب بیار میخایم بخوریمش
    دلمون آب شد
    آخه یارو هم حدی داره
    دیگه یارو رو از چیز گذروندی
    دیگه دلم خنک شد
    حرفی ندارم
    میتونی بری مرحله بعد

قال شیلین :حلف نباشه بچه خودمه .. خودم فقط باید بخولمش 786

3 سپاس: Life Dream، zrnznn، gilas

• Life Dream

اوههههه کی میره اینهمه راهو سعی میکنم زیرش یه پتو بزارم که کمتر فرو بره البته زیاد فرو نمیره یکمی ...ولی خب باعث میشه گرمش بشه تخت چوبیش تشکش خوبه منتها حالا حالاها نمیتونه روش بخابه اخه ویژه نوجوان و جوان هستش وقتی برم خونه جدید و وسایلش رو بچینم عکس اتاقش رو میزارم هنوز خونه مامی هستم

خواهر زاده منم توو گهوارش كلي عرق ميكنه، زود زود گرمش ميشه، بيقراري ميكنه، يه استخر كوچولو براش خريديم ميره تووش بازي ميكنه خنك كه شد كلي خوش به حالش ميشه، :83: الان نزديكه 11 ماهش شده :8:

4 سپاس: هاچو هاچو، zrnznn، نخبه، gilas

• maryamlondon1

به به رسیدن بخیر مامان مریم خوبید؟ ببخشید اون روز که زنگ زدین کم صحبت کردیم و من داشتم دنیزو میبردم بیمارستان خدا رو شکر چیزیش نبود حتی زردیشم کم بود

دستتون درد نکنه گیلاسی بهم گفته کلی تعریف کرده حسابی افتادین تو زحمت و شرمندم کردین دست احسان کوچولوی خوش سلیقه هم درد نکنه همین روزا گیلاسی رو میبینم و به دستم میرسه بازم ممنون برای اینهمه لطف و محبت که به من و دنیز دارید ان شالله که بتونم جبران کنم

قابل نداشت شیرین جون خدا را شکر هم خودت وهم دنیز کوچلو سالم وسر حال هستید :58: امیدوارم بعد از رسیدن چیز میز های که دست گیلاس فرستادم نظرتو در بارشون بدونم امیدوارم خوشت بیاد ..و هر چه زودتر دست برسد :11: :11:

3 سپاس: هاچو هاچو، نخبه، gilas

• بهونه

چه دخمل زشتی دالم

عین خودته :51: :23:
    ببین چه خوشمل خوابیده:8:
    دائی بزرگه دنیز اسمش مهدی هستش

کوچیکه اسمش وحید بود؟:100:

3 سپاس: هاچو هاچو، نخبه، gilas

• هاچو هاچو

نقل قول: gilas
    پَ نه پَ خاله مهدی :4:

دِ نه دِ عمو گیلی :4:
    دائی بزرگه دنیز اسمش مهدی هستش و به ایشون هم میگیم دائی مهدی شما هم دائی مهدی میشی دیگه

مرسی 806

2 سپاس: نخبه، gilas

• نخبه

نقل قول: بهونه
    کوچیکه اسمش وحید بود؟

اره درسته:46:

نقل قول: maryamlondon1
    قابل نداشت شیرین جون خدا را شکر هم خودت وهم دنیز کوچلو سالم وسر حال هستید امیدوارم بعد از رسیدن چیز میز های که دست گیلاس فرستادم نظرتو در بارشون بدونم امیدوارم خوشت بیاد ..و هر چه زودتر دست برسد

مطمئنم سلیقتون حرف نداره . گیلاسی که کلی تعریف کرد و هی جیغ و داد میکرد که وایییییییییییی این چه نازه وای اون چه نازه:4: دل منو اب کرده :9: بازم ممنونم

خواهر زاده منم توو گهوارش كلي عرق ميكنه، زود زود گرمش ميشه، بيقراري ميكنه، يه استخر كوچولو براش خريديم ميره تووش بازي ميكنه خنك كه شد كلي خوش به حالش ميشه، الان نزديكه 11 ماهش شده

اره دنیز هم عرق میکنه شبا سعی میکنم تو گهواره نزارمش که راحت تر بخابه ولی روزا میترسم زمین بزارمش مبادا یکی متوجه نشه و دست و پاشو له کنه..اخه تا اخر این هفته خونه مامی هستم واحتمالا اخر هفته اسباب کشی میکنم

امروز برای اولین بار دخملم رو خودم بردم حموم چقده دوست داره اب بازی رو الان هم اروم خوابیده :8:

5 سپاس: gilas، Life Dream، بهونه، maryamlondon1، هاچو هاچو

• maryamlondon1

مطمئنم سلیقتون حرف نداره . گیلاسی که کلی تعریف کرد و هی جیغ و داد میکرد که وایییییییییییی این چه نازه وای اون چه نازه دل منو اب کرده بازم ممنونم

گیلاس جون امانت ها دست صاحبانشون برسون که صدای بعضیها در امد :83: نمیخواهم اسم بیارم :15:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: