دخترم شاید کمتر از16 روز دیگر لحظه ی دیدار من باشد با زیبایی های معصومانه ی تو ...نمیدانم هر چه هست این انتظار های پر اضطراب را با دنیا عوض نمیکنم ...دوستت دارم
چقدر حس مادری زیباست و قابل احترام، البته قابل احترام خیلی کمه باید بگم قابل پرستش، ورودت به دنیای آدمای قابل پرستش رو بهت تبریک میگم.
کف پاش جزو تمیز تمیز ترین جاهایی هست که لمس می کنی
قول میدی
نقل قول: ماهی
اگه طبیعی زایمان نکنی توی اون لحظه داری از درد می میری دور از جونت.عواطف و احساسات حالیت نمیشه
خب همه میگن وقتی نی نی دنیا میاد و برای اولین بار صدای گریه اش رو میشنوی یه عالمه احساسات بر انگیخته میشه و همه اونایی که مادر شدن میگن که اون لحظه فقط گریه میکنن از خوشحالی.. من فکر کنم علاوه بر اون لحظه.. لحظهای که همرم و ملاقات کننده ها رو هم ببینم بزنم زیر گریه بی جنبه ام
اگه طبیعی زایمان نکنی توی اون لحظه داری از درد می میری
یعنی سزارین بیشتر از طبیعی درد داره؟؟؟
نمایش یا پنهان متن
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
فضول محل اون حرف ن رو ماهی جون اضافه تایپ کردن... برای اینکه اطلاعاتتون کامل بشه باید بگم هر دو روش درد دارن طبیعی قبل از دنیا اومدن بچه درد زیادی داره و با دنیا اومدن تقریبا تموم میشه ولی سزارین قبلش درد نداری ولی بعدش واویلا
یعنی بعدش آهنگ «واویلا لیلی دوست دارم خیلی» رو میذارید و شروع میکنید به
سزارین یک عمل جراحیه دیگه! فکر نکنم دردش زیاد باشه! نگران نباش و گریه نکن زار زار
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نه من اشتباه تایپ نکردم.منظورم سزارین بود.بعدش خیلی درد ناکه. خاک به سرم چه بحثی شده خوبه نمایش پنهان گذاشته بودما
نقل قول: بچه مثبت
سزارین یک عمل جراحیه دیگه! فکر نکنم دردش زیاد باشه! نگران نباش و گریه نکن زار زار
آخه بچه مثبت! این چه سوالاییه می پرسی؟حالا من چی باید بگم؟ اگه هفت لایه شکمتو پاره کنن بعد بدوزن خواهی دید که چه دردی داره..هر تکونی که می خوری.سرفه ، عطسه و ...بیچاره میشه آدم..
نقل قول: نخبه
یه چیز دیگه تا دو روز هم هیچ چی نباید بخوری فکر کنم این قسمتش خیلی دردناک باشه برات نمایش یا پنهان متنالبته نترس شیرین جان! آستانه تحمل آدما با هم فرق می کنه.من می دیدم که بعضی خانومای دیگه که توی بخش بودن به اندازه ی من بیتابی نمی کردن
اگه هفت لایه شکمتو پاره کنن بعد بدوزن خواهی دید که چه دردی داره..هر تکونی که می خوری.سرفه ، عطسه و ...بیچاره میشه آدم..
اینجاست که به قول ننه فندوق باید گفت واویلا لیلی ...
خنگول اخه کدوم زنی میاد جلو مرد غریبه اه و ناله کنه که تو بفهمی.. با همه دردی که میکشیم باید به روی مبارک هم نیاریم که مثلا زایش فرمودیم که یه وقت نگن چه بی حیا به قول ماهی جون هفت لایه شکمت پاره میشه امپول بی حسی زدن تو نخاع ادم بعد از دو ساعت هم یه بچه میدن بغلت که بفرما شیر بده حالا نه میتونی سرت روتکون بدی نه بدنت رو بیا و با بدبختی یه بچه کوچولو رو بغل بگیر و مواظب باش که مبادا بیفته رو بخیه هات ای مثبت الهیییییییییییییییییییییییییی که بزایی بفهمی درد یعنی چی
بچه مثبت فکر کنم تو از اون دسته از مردهایی هستی که نتونی موقع بارداری به زنت روحیه بدی و هواشو داشته باشی و فقط حرصش رو با حرفای نون گندم و این چیزا در بیاری و بگی چیزی نیست که یه عمل جراحی سادس
دیروز ارش رفته بود جایی و من تو خونه تنها بودم بهم زنگ زد که حالت چطوره مشکلی نداری گفتم نه فقط کمرم درد میکنه که دراز کشیدم اونم خیلی راحت به خیال خودش مثلا داره دلداری میده گفت چیزی نیست یکماه مونده گفتم حالا کمتر از20 روز هم که مونده باشه تو هی بیشترش کن بگو یکماه.. خندید و گفت خب 20 روز رو تحمل کن گفتم خب هشت ماه من تحمل کردم اگه چیزی نیست و اینقدر راحته بیا این 20 روز رو تو تحمل کن بلند میخنده میگه نامردددددددددددددد هشت ماه اسونش رو تو طی کرده یکماه سختش رو میدی به من به خدا شما مردا همتون پروئیدددددددددددددددددددددددددد
بعد از دو ساعت هم یه بچه میدن بغلت که بفرما شیر بده حالا نه میتونی رت روتکون بدی نه بدنت رو بیا و با بدختی یه بچه کوچولو رو بغل بگیر که مبادا بیفته رو بخیه هات
خیلی خوب تشریح کردی.حالا فکرشو بکن بچه شیر هم نخوره.این روزا مد شده بچه ها شیر نمی خورن..هنوزم بلد نیستی بغلش کنی.اینقدرم نوزادا همه شون زشتن ( الهی قربونشون برم) که کلی توی ذوقت خورده..مخصوصا اگر کم وزن به دنیا بیاد چروکه.( الهی قربون بچم برم چقدر کوچولو بود ) حالت گرفته ست.خواهر شوهرتم می آد بالا سرت می گه همش 2 کیلو نیم؟ انگار که مسئول بودی یه گوساله 50 کیلویی به دنیا بیاری خلاصه آقا ! خیلی درد داره به خدا خیلی درد داره
.خواهر شوهرتم می آد بالا سرت می گه همش 2 کیلو نیم؟ انگار که مسئول بودی یه گوساله 50 کیلویی به دنیا بیاری خلاصه آقا ! خیلی درد داره به خدا خیلی درد داره
وای خدا مردم از خنده اینو خوب اومدی.. حالا بچه من درشته از اون لحاظ غصه ندارم میترسم زشت باشه به قول تو چروک باشه به دل کسی نشینه بهم بگن زشته بخوره تو ذوقم از حالا باید بگم وقتی بچمو دیدن هی تعریف و تمجید کنن که منم زودتر حالم خوب بشه
سلام . شیرین جان صفحه ی شخصی جدیدتون مبارک . از روز اولیکه متوجه شدید باردار هستید ، تو زندگیتون هم صفحه ی جدیدی باز شده . یه صفحه پر از سختی و مسئولیت ، پر از دردسر ، پر از استرس و اضطراب ، پر از درد و دلواپسی ، پر از زحمت و سختی . این صفحه با تمام سختیاش زیباترین و با احساس ترین صفحه ی زندگی یک زن هست . قدم گذاشتنتون به این دنیای بی همتا رو خدمتتون تبریک میگم . شما تو این دوران جزء پاکترین و معصومترین موجودات خداوند هستید . سپاسگزارم که با شرایط سختی که دارید برای دیگران دعا میکنید . فرشته ی کوچولوتون باید به داشتن مادری مثل شما افتخارکنه ...
به قول ماهی جون هفت لایه شکمت پاره میشه امپول بی حسی زدن تو نخاع ادم بعد از دو ساعت هم یه بچه میدن بغلت که بفرما شیر بده حالا نه میتونی سرت روتکون بدی نه بدنت رو بیا و با بدبختی یه بچه کوچولو رو بغل بگیر و مواظب باش که مبادا بیفته رو بخیه هات
سرم وصل به دستت رو نگفتی با شلوغی فامیل که اومدن دیدنت ولی اصلا حس حرف زدن هم نداری چه برسه به دیدن
به قول ماهی قرمزم آستانه تحملش خیــــــــــــلی بوده شما جدی نگیرش
گیلاسی ! بیا با هم همدرسه ای رو کتک بزنیم تا دیگه نگه آسونه بچه مثبت, امین جان یه نصیحت خواهرانه بهت می کنم: یه بار اخبار علمی گوش می کردم می گفت : تحقیقات نشون داده هنگام شیر دادن مادر، اگر پدر با اشتیاق به این پروسه تماشا کنه و تمجید کنه از مادر غدد شیری بیشتر ترشح کرده و مادر در شیردهی موفق تر خواهد بود بنابر این به مادر بچه ها نه تنها نگو آســــــــــــــــــــونه بلکه بگو تو چه شاه کاری هستی من نمی دونستم
gilas
قربون اون دستای کوچولوش بشم من
دیااکو
چقدر حس مادری زیباست و قابل احترام، البته قابل احترام خیلی کمه باید بگم قابل پرستش،
ورودت به دنیای آدمای قابل پرستش رو بهت تبریک میگم.
نخبه
قول میدی
خب همه میگن وقتی نی نی دنیا میاد و برای اولین بار صدای گریه اش رو میشنوی یه عالمه احساسات بر انگیخته میشه و همه اونایی که مادر شدن میگن که اون لحظه فقط گریه میکنن از خوشحالی.. من فکر کنم علاوه بر اون لحظه.. لحظهای که همرم و ملاقات کننده ها رو هم ببینم بزنم زیر گریه
نخبه
ورودت به دنیای آدمای قابل پرستش رو بهت تبریک میگم.
اونقدر منو گریه نندازین
و لایق کلمه پرستش ممنون دائی دیاکو
بچه مثبت
یعنی سزارین بیشتر از طبیعی درد داره؟؟؟
نمایش یا پنهان متن
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه
فضول محل اون حرف ن رو ماهی جون اضافه تایپ کردن... برای اینکه اطلاعاتتون کامل بشه
بچه مثبت
gilas
یه دفعه سزارین بشی میفهمی درد داره یا نه
ماهی
نه من اشتباه تایپ نکردم.منظورم سزارین بود.بعدش خیلی درد ناکه.
خاک به سرم چه بحثی شده
خوبه نمایش پنهان گذاشته بودما
آخه بچه مثبت! این چه سوالاییه می پرسی؟حالا من چی باید بگم؟
اگه هفت لایه شکمتو پاره کنن بعد بدوزن خواهی دید که چه دردی داره..هر تکونی که می خوری.سرفه ، عطسه و ...بیچاره میشه آدم..
یه چیز دیگه تا دو روز هم هیچ چی نباید بخوری فکر کنم این قسمتش خیلی دردناک باشه برات
نمایش یا پنهان متن
البته نترس شیرین جان! آستانه تحمل آدما با هم فرق می کنه.من می دیدم که بعضی خانومای دیگه که توی بخش بودن به اندازه ی من بیتابی نمی کردنبچه مثبت
gilas
به قول ماهی قرمزم آستانه تحملش خیــــــــــــلی بوده شما جدی نگیرش
نخبه
خنگول اخه کدوم زنی میاد جلو مرد غریبه اه و ناله کنه که تو بفهمی.. با همه دردی که میکشیم باید به روی مبارک هم نیاریم که مثلا زایش فرمودیم
به قول ماهی جون هفت لایه شکمت پاره میشه امپول بی حسی زدن تو نخاع ادم بعد از دو ساعت هم یه بچه میدن بغلت که بفرما شیر بده حالا نه میتونی سرت روتکون بدی نه بدنت رو بیا و با بدبختی یه بچه کوچولو رو بغل بگیر و مواظب باش که مبادا بیفته رو بخیه هات
ای مثبت الهیییییییییییییییییییییییییی که بزایی بفهمی درد یعنی چی
نخبه
وای که اگه شوهر ادم اینجوری بگه چقدر ادم حرصش میگیره
دیروز ارش رفته بود جایی و من تو خونه تنها بودم بهم زنگ زد که حالت چطوره مشکلی نداری گفتم نه فقط کمرم درد میکنه که دراز کشیدم اونم خیلی راحت به خیال خودش مثلا داره دلداری میده گفت چیزی نیست یکماه مونده
بلند میخنده میگه نامردددددددددددددد هشت ماه اسونش رو تو طی کرده یکماه سختش رو میدی به من
ماهی
نخبه
واویلا لیلی رو بابای بچه موقع حساب کردن پول بیمارستان و عمل سزارین میگه
نخبه
وای خدا مردم از خنده
soheyla
شیرین جان صفحه ی شخصی جدیدتون مبارک
از روز اولیکه متوجه شدید باردار هستید ، تو زندگیتون هم صفحه ی جدیدی باز شده .
یه صفحه پر از سختی و مسئولیت ، پر از دردسر ، پر از استرس و اضطراب ، پر از درد و دلواپسی ، پر از زحمت و سختی .
این صفحه با تمام سختیاش زیباترین و با احساس ترین صفحه ی زندگی یک زن هست
قدم گذاشتنتون به این دنیای بی همتا رو خدمتتون تبریک میگم .
شما تو این دوران جزء پاکترین و معصومترین موجودات خداوند هستید .
سپاسگزارم که با شرایط سختی که دارید برای دیگران دعا میکنید .
فرشته ی کوچولوتون باید به داشتن مادری مثل شما افتخارکنه ...
gilas
سرم وصل به دستت رو نگفتی با شلوغی فامیل که اومدن دیدنت ولی اصلا حس حرف زدن هم نداری چه برسه به دیدن
ماهی
گیلاسی ! بیا با هم همدرسه ای رو کتک بزنیم تا دیگه نگه آسونه
بچه مثبت,
امین جان یه نصیحت خواهرانه بهت می کنم:
یه بار اخبار علمی گوش می کردم می گفت : تحقیقات نشون داده هنگام شیر دادن مادر، اگر پدر با اشتیاق به این پروسه تماشا کنه و تمجید کنه از مادر
بنابر این به مادر بچه ها نه تنها نگو آســــــــــــــــــــونه
gilas
زدن نمیخواد همه اینا رو کپی میکنیم میفرستم برای گل گندم خودش میدونه چکارش کنه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→