سلام . تولد دنیز جان مبارک . انشاءالله تولد 150سالگیش . ببخشیدکه دیر اومدم . تا میشینم پشت کامپیوتر کیان مهر چنان داد و بیدادی میکنه که پشیمون میشم . خیلی زحمت کشیدید . دست گلتون درد نکنه . همه چیز عالی و قشنگ بود . توخوابم نمیبینم بتونم چنین تدارکی برای تولد کیانمهر ببینم . هزار ماشاءالله خیلی خیلی خوش سلیقه هستید . عکسای دنیزجان عالی بودن . هزار ماشاءالله خیلی بزرگ شده . ماه شده . خدا حفظش کنه و از چشم بد محفوظش نگه داره .
نقل قول: hadi04
دختر داشتن تنها آپشنیه که روی هر کسی قابل نصب نیست
گل گفتید . دختر دار شدن خیلی قشنگه . هر کسی لیاقتش و نداره . انشاءالله خداوند به من هم دختر نازی مثل دنیز جان عطا کنه . ناگفته نماند آپشن و نمیتونستم بخونم . کلی زور زدم تا بفهمم این کلمه آپشنه و جمله رو متوجه بشم .
سلام دنیز عزیزم و مامانش ماشالا به این همه نازی و جیگری خوشگل من این لباس گیپوریش خیلی خوشگله من در به در دنبال یه همچین لباسیم برای دخترم آخه دوتا ولیمه دعوتیم لباس لازم داره خیلی بهش میاد ماشالا بوووووووووس
نمایش یا پنهان متنهدیه سادات با آهنگ این صفحه میرقصه و هی میگه سلام سلام سلام
8 مهر دنیز و دوستانش که همگی متولد مرداد 91 هستن رو بردیم باغ وحش برای کشف کردن حیوانات بچم از همون دم در هی میگفت شیر شیر بقیه هم پشت سر دنیز تکرار میکردن اگه کنار قفس یه حیوونی زیاد وایمیسادن تا میگفتیم میخاهیم بریم عاقا شیره سریع می اومدن نزدیک قفس هر حیوونی که میشدیم دنیز سلام علیک میکرد سلام عاقا شیره خوبی سلام عاقا میمونه خوبی
تو باغ وحش همش یاد قرارمون با بچه های کاشف افتادم چقدر دلم برا اون روزا و دوستای قدیمی تنگ شده چه کشفها که نکردیم با هم
ای جیگر خوشتیپ خاللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللهه...جونم نیگاش کنننننننننن..ادم میخواد بخوردشششششششش
عزیزم..عزیزم...عزیزم....شرین جون...خواهرم...گلم...فدات این چیه میدی دست بچه؟؟؟؟ شما اصلا بچه ات نبایستی بدونه چیپس و پفک چی هستتتتتتتتتت!!!!
خواهش میکنم اینا و بخصوص پفک خیلی مضرههههههههه.... اصلا اگر روی بسته پفک رو بخونی نوشته اس برای بچه های دو سال مضضضضضضضضرهههههه......حالا درسته نی نی شما دیگه هزار ماشال خانم شدهههه...ولی باز مضرههههههه..گلم خواهشا نده بهششششش... بابا براشون کیک و آبمویه بگیرید....میوه ببریدددددددددددد
خواهش میکنم اینا و بخصوص پفک خیلی مضرههههههههه.... اصلا اگر روی بسته پفک رو بخونی نوشته اس برای بچه های دو سال مضضضضضضضضرهههههه......حالا درسته نی نی شما دیگه هزار ماشال خانم شدهههه...ولی باز مضرههههههه..گلم خواهشا نده بهششششش... بابا براشون کیک و آبمویه بگیرید....میوه ببریدددددددددددد
والو کوله پشتی دنیز پر خوراکی و ابمیوه بود برده بودم اونجا دوستام برا بچشون خریدن این بچه هم رفت برداشت ..بچه اس حالیشم نمیشه هی جیغ و ونگ برا ساکت کردنش مجبور شدم
پفک که والو خودمم نمیخورم چیپس صد سال یه بار بیشترخودم پف فیل میدرستم میبدم بهش
ماشاالله چقدر بزرگ شده . شيرين خانوم كم پيدا . بازم خدا رو شكر يه احساس مي كني بايد هر از وقتي عكس دنيز رو اينجا بزاري
عمو مشغله ام بسیار شده واقعا وقت نمیکنم فردا هم دنیزو میبرم دندون پزشکی تحت بیهوشی دندوناشو ترمیم و عصب کشی کنن.. بس که این بچه شب شیر خورد دندوناش پوسیده و دیغان
امروز یه فرصت کوچیک یافتم هم وبلاگش رو به روز کردم هم اینجا..لاین معمولا عکس میزارم
کوچولوهای خوشگل شما چطورن؟ ایسان بلاچه چه میکنه هنوز تو گهواره یاسان میخابه
بندری
soheyla
سلام
تولد دنیز جان مبارک . انشاءالله تولد 150سالگیش
ببخشیدکه دیر اومدم . تا میشینم پشت کامپیوتر کیان مهر چنان داد و بیدادی میکنه که پشیمون میشم .
خیلی زحمت کشیدید .
دست گلتون درد نکنه .
همه چیز عالی و قشنگ بود . توخوابم نمیبینم بتونم چنین تدارکی برای تولد کیانمهر ببینم .
هزار ماشاءالله خیلی خیلی خوش سلیقه هستید .
عکسای دنیزجان عالی بودن . هزار ماشاءالله خیلی بزرگ شده . ماه شده . خدا حفظش کنه و از چشم بد محفوظش نگه داره
گل گفتید
دختر دار شدن خیلی قشنگه . هر کسی لیاقتش و نداره .
انشاءالله خداوند به من هم دختر نازی مثل دنیز جان عطا کنه
ناگفته نماند آپشن و نمیتونستم بخونم . کلی زور زدم تا بفهمم این کلمه آپشنه و جمله رو متوجه بشم .
zrnznn
gilas
نغمه
نمایش یا پنهان متن
هدیه سادات با آهنگ این صفحه میرقصه و هی میگه سلام سلام سلامنخبه
بچم از همون دم در هی میگفت شیر شیر بقیه هم پشت سر دنیز تکرار میکردن
اگه کنار قفس یه حیوونی زیاد وایمیسادن تا میگفتیم میخاهیم بریم عاقا شیره سریع می اومدن
نزدیک قفس هر حیوونی که میشدیم دنیز سلام علیک میکرد
سلام عاقا شیره خوبی
سلام عاقا میمونه خوبی
تو باغ وحش همش یاد قرارمون با بچه های کاشف افتادم
دنیز یکم بزرگتر بشه باز بشم کاشف
center]▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست[/center]
بندری
zrnznn
عزیزم..عزیزم...عزیزم....شرین جون...خواهرم...گلم...فدات این چیه میدی دست بچه؟؟؟؟
شما اصلا بچه ات نبایستی بدونه چیپس و پفک چی هستتتتتتتتتت!!!!
خواهش میکنم اینا و بخصوص پفک خیلی مضرههههههههه....
اصلا اگر روی بسته پفک رو بخونی نوشته اس برای بچه های دو سال مضضضضضضضضرهههههه......حالا درسته نی نی شما دیگه هزار ماشال خانم شدهههه...ولی باز مضرههههههه..گلم خواهشا نده بهششششش...
بابا براشون کیک و آبمویه بگیرید....میوه ببریدددددددددددد
بندری
تنها
نخبه
اصلا اگر روی بسته پفک رو بخونی نوشته اس برای بچه های دو سال مضضضضضضضضرهههههه......حالا درسته نی نی شما دیگه هزار ماشال خانم شدهههه...ولی باز مضرههههههه..گلم خواهشا نده بهششششش...
بابا براشون کیک و آبمویه بگیرید....میوه ببریدددددددددددد
والو کوله پشتی دنیز پر خوراکی و ابمیوه بود برده بودم اونجا دوستام برا بچشون خریدن این بچه هم رفت برداشت ..بچه اس حالیشم نمیشه هی جیغ و ونگ
پفک که والو خودمم نمیخورم
چیپس صد سال یه بار بیشترخودم پف فیل میدرستم میبدم بهش
نخبه
عموووووووووو
منم تمام این جاها رو با خاهرم میرم اصلا تنها انگار با بچه نمیتونم برم بیرون هنوز اعتماد به نفس پیدا نکردم با بچه تنها برم بیرون
نخبه
عکس اخری عینهون خودم در حال شیطنته
نخبه
میسی خاله
baron jon
ماشاالله چه خوشگل خانمی شده
من هر چند وقتی که میام حتما به خونه ات سر میزنم عکس های جدید دنیز جون رو میبینم
ایشالا همیشه کنار شما سلامت باشه
♥Rose♥
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
خدا حفظش کنه
بندری
نخبه
خدا حفظش کنه
ممنون
مشغله ام بسیار شده واقعا وقت نمیکنم فردا هم دنیزو میبرم دندون پزشکی تحت بیهوشی دندوناشو ترمیم و عصب کشی کنن.. بس که این بچه شب شیر خورد دندوناش پوسیده و دیغان
امروز یه فرصت کوچیک یافتم هم وبلاگش رو به روز کردم هم اینجا..لاین معمولا عکس میزارم
کوچولوهای خوشگل شما چطورن؟ ایسان بلاچه چه میکنه هنوز تو گهواره یاسان میخابه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→