سلام به خونه شیرین و دخمل نازش دنیز خوش اومدین..این جا رو دارم اماده میکنم واسه ورود دخمل نازم و بعد از دنیا اومدنش عکسهاشو همینجا میزارم
من خوشحالم ...من شادم از این همه اضطرابی که به جانم انداخته ای دخترم ..میدانی وقتی من نگران باشم یعنی زندگی را دوست دارم ..یعنی زیباست تمام روزها و من به دوام این زیبایی ها مضطربم..
دختر من ،وقتی صدایت میزنم و مشت میزنی به جانم ،نفسم بند میاید که زندگی با کوچکترین ضربه چقدر عجیب تکان میخورد ..تو درد را هم شیرین میکنی نازنین من .....
گاهی من خوابم و انقدر تکان هایت شدید میشوند که هراسان بلند میشوم و نگران تو که نکند خواب بد دیده ای ؟؟ نکند میل چیزی را داری و من درک دانستنش ندارم که نکند جای تو تنگ است و من بی خبر ...انقدر فکر میکنم تا دوباره خوابمان میبرد ...اما این بار با هم ...........این بار باهممم.. دختر مهربان من کز کردنت گوشه ی دل من باور نکردنیست ...انقدر محکم میشوی که پدرت هزار بار ذوق میکند و من عاشق تر میشوم برای هر دوی شما ...برای بازی هایی که روحتان را درگیر کرده و فقط من با حس مادرانه ام لمسشان میکنم ..
دخترم شاید کمتر از16 روز دیگر لحظه ی دیدار من باشد با زیبایی های معصومانه ی تو ...نمیدانم هر چه هست این انتظار های پر اضطراب را با دنیا عوض نمیکنم ...دوستت دارم
من این روزها حس می کنم که پاهای کوچک ات قلب مرا نشانه گرفته و کله ی گرد و کوچک ات هوای سر به زیری کرده است ...من حس میکنم انگشتان دست ات ظریف تر از آن است که بخواهد چنگ بیاندازد به پوست من اما تو کوچک من دست از تلاش بر نمیداری ...
من حس میکنم تنگ شدن جایت را ...مدام لگد میزنی که بگویی جای من تنگ است و من هر لحظه راه خروج را نشانت میدهم و انگار که هنوز از دنیای برون ترس داری کوچک ام
نمیدانم شاید دودل شده ای برای امدن ...نمیدانم شاید از بزرگ شدن میترسی ...و شاید حتی از من ...مادری که دیگر تنها صدا نیست ...تصویر است و عشق و صدا..
اصلا من هم جای تو بودم میترسیدم دخترکم ..ادمی زاده خو کردن و عادت است ....من این روزها به این دنیای فانی عادت کرده ام و با تمام وجود از معنویت ناشناخته ی دنیای تو میترسم..من از خواب هایی که بوی دنیای تو را میدهند هم میترسم ....من عاشقانه از ناشناخته های ناب میترسم و ناگزیر به تو حق میدهم که برای امدنت تردید به دلت راه بدهی کودکم... ولی ترس من کجا و اضطراب قلب پاک تو کجا ؟؟
تو از دنیای سیاه ما بترس و من از پاکی ناشناحته ی دنیای تو
گاهی دلم میخواهد جای تو باشم پاک ...بی هیچ ردی از این روزگار ...گاهی دلم .......
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
واییی خداییییی بزرگ چه احساساتتتت زیبایییییی .......شیرین عزیزم اولین برا تو صفحه یا خونه شخصی کسی این طورییی میشم بببینممممم: الان دقیقا این طوری شدم قربون احساسات پاکتتتت خیلییییی خیللللللیییییییی خوشحالم که میبینمممممممم همچینننننن مادریی هستییییی...انشال.........که هر چه زودترررر عکسسس دنیزتو بببینمممممم.....و خبر سلامتییی خودتو و دخمل نازتو بدیییییی
وایییییییییییی شیرین چقدر خوب کاری کردی چون خیلیییییییییییییی قشنگ می نویسی نمی دونی چه انرژی مثبتی نوشته هات دارن ... وای خوش به حال دخملت با این مامان شیلینش خیلی مراقب خودت باش .... صبر ندارم بیام نوشتهاتو بخونمممممممممممم
عربی را چه روان نوشتی عین فارسی نوشتنم ام فندق وابو فندق وفندق تبریکش دیگه فارسی چرا جمله را کامل نکردی
نقل قول: بندری
به دنيز بگو از طرف عمو خسرو يه كادو خوب داره
همچنین از طرف دکتر زنان وزایمان وریس فدراسیون فوتبال مامان مریم کادو داره شیرین جان انشالله دنیز نازنین در آغوش می کشی ودر همین صفحه جشن تولدش بر گزار میکنیم
مبارک شیرین خانوم...امیدوارم همیشه ساهی شما بالا سر دخترتون باشه و همیشه شاد و خوشحال باشین خیلی احساسات قشنگی دارین واقعا تحت تاثیر قرار گرفتن وقتی خوندم
الان ساعت دو و چهل و پنج دقیقه صبحه دخملم گشنش شده منو بیدار کرده که من گشنمه غذا میخام یالا منم که حساسسسسسسسسسسسسسسسس حالا خوابم نمیبره گفتم بیام اینجا ببینم چه خبره که دیدم مورد توجه و لطف همه دوستان قرار گرفتم از همتون ممنونم که اینهمه به من و دنیزم لطف دارید مطمئنم دخترم هم همتون رو دوست خواهد داشت و همتون خاله ها و دائی های دخترم خواهید شد حس مادر شدن واقعا زیباست با هیچیز دیگه هم قابل مقایسه نیست وفکر کنم زایمان شیرین ترین درد زندگیه.. برای همه دخترا ارزو میکنم که یه روز این حس زیبا رو تجربه کنن و برای گل پسرای سایت هم ارزو میکنم که لذت پدر شدن رو حس کنن مخصوصا وقتی بچه دخمله قند تو دل باباها اب میشه راستی یه خواهش هم ازتون دارم ماه مبارک رمضان نزدیکه برای همه اونایی که چشم انتظار بچه هستن دعا کنین که خدا به اونا هم اولاد سالم هدیه بده.. سر نمازتون و موقع افطار این عزیزا رو هم فراموش نکنید
ای جـــون دلم! شیرین تو رو خدا دنیا اومد یادت نره انگشتای پاشو و کف پاشو بوس کنی.اینقدر خوشمزه ست بهش بگو به محض اینکه اولین بار ببینمش یه کادو از طرف خاله ماهی داره.. ایشالله که همیشه کنار اون و باباش سالم باشی عزیزم.مواظب خودت باش مامان شیرین!
ای جـــون دلم! شیرین تو رو خدا دنیا اومد یادت نره انگشتای پاشو و کف پاشو بوس کنی.اینقدر خوشمزه ست
به شرط اینکه تمیز باشه اتفاقا دیروز داشتم با خودم فکر میکردم خدا کنه تر و تمیز بهم بدنش یه ذره هم کثیف نباشه با خودم میگفتم پول بدم به پرستارا بگم بچه منو تر و تمیز بشورین اصلا دو بار بشورین بعد گفتم اینو بگم با لگد از بیمارستان پرتم میکنن بیرون که این قرطی بازیا مال اینجا نیست اصلا نمیدونم اون لحظه چیکار میخام بکنم فقط از این مطمئنم که گریه جزو کارهای اصلیمه عاشق اینم که دستاشو بگیرم و انگشتای کوچیکش رو نوازش کنم ای خداااااااااااااااااااااااا من الان دخملم رو میخام
نقل قول: ماهی
هش بگو به محض اینکه اولین بار ببینمش یه کادو از طرف خاله ماهی داره..
شرمنده ام نکنین همتون به دنیز لطف دارین دیدن شما خاله ها و دائی های دنیز خودش بزرگترین هدیه هستش .. همین که دائی و خاله های به این مهربونی داره که دوسش دارن یه دنیا برا منو دخترم می ارزه
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
سلام به خونه شیرین و دخمل نازش دنیز خوش اومدین..این جا رو دارم اماده میکنم واسه ورود دخمل نازم و بعد از دنیا اومدنش عکسهاشو همینجا میزارم
من خوشحالم ...من شادم از این همه اضطرابی که به جانم انداخته ای دخترم ..میدانی وقتی من نگران باشم یعنی زندگی را دوست دارم ..یعنی زیباست تمام روزها و من به دوام این زیبایی ها مضطربم..
دختر من ،وقتی صدایت میزنم و مشت میزنی به جانم ،نفسم بند میاید که زندگی با کوچکترین ضربه چقدر عجیب تکان میخورد ..تو درد را هم شیرین میکنی نازنین من .....
گاهی من خوابم و انقدر تکان هایت شدید میشوند که هراسان بلند میشوم و نگران تو که نکند خواب بد دیده ای ؟؟ نکند میل چیزی را داری و من درک دانستنش ندارم که نکند جای تو تنگ است و من بی خبر ...انقدر فکر میکنم تا دوباره خوابمان میبرد ...اما این بار با هم ...........این بار باهممم..
دختر مهربان من کز کردنت گوشه ی دل من باور نکردنیست ...انقدر محکم میشوی که پدرت هزار بار ذوق میکند و من عاشق تر میشوم برای هر دوی شما ...برای بازی هایی که روحتان را درگیر کرده و فقط من با حس مادرانه ام لمسشان میکنم ..
دخترم شاید کمتر از16 روز دیگر لحظه ی دیدار من باشد با زیبایی های معصومانه ی تو ...نمیدانم هر چه هست این انتظار های پر اضطراب را با دنیا عوض نمیکنم ...دوستت دارم
نخبه
من حس میکنم تنگ شدن جایت را ...مدام لگد میزنی که بگویی جای من تنگ است و من هر لحظه راه خروج را نشانت میدهم و انگار که هنوز از دنیای برون ترس داری کوچک ام
نمیدانم شاید دودل شده ای برای امدن ...نمیدانم شاید از بزرگ شدن میترسی ...و شاید حتی از من ...مادری که دیگر تنها صدا نیست ...تصویر است و عشق و صدا..
اصلا من هم جای تو بودم میترسیدم دخترکم ..ادمی زاده خو کردن و عادت است ....من این روزها به این دنیای فانی عادت کرده ام و با تمام وجود از معنویت ناشناخته ی دنیای تو میترسم..من از خواب هایی که بوی دنیای تو را میدهند هم میترسم ....من عاشقانه از ناشناخته های ناب میترسم و ناگزیر به تو حق میدهم که برای امدنت تردید به دلت راه بدهی کودکم... ولی ترس من کجا و اضطراب قلب پاک تو کجا ؟؟
تو از دنیای سیاه ما بترس و من از پاکی ناشناحته ی دنیای تو
گاهی دلم میخواهد جای تو باشم پاک ...بی هیچ ردی از این روزگار ...گاهی دلم .......
هاچو هاچو
خیلی زیبا توصیف کردی حالتو
gilas
بی صبرانه منتظر ورودش هستیم
ایشالا که به سلامتی بیاد
golmangoli
اتفاقای خوب خوب بیاره شیرین جون...
دلشاد
بهونه
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
zrnznn
قربون احساسات پاکتتتت خیلییییی خیللللللیییییییی خوشحالم که میبینمممممممم همچینننننن مادریی هستییییی...انشال.........که هر چه زودترررر عکسسس دنیزتو بببینمممممم.....و خبر سلامتییی خودتو و دخمل نازتو بدیییییی
Mahboob
نمی دونی چه انرژی مثبتی نوشته هات دارن ... وای خوش به حال دخملت با این مامان شیلینش
خیلی مراقب خودت باش .... صبر ندارم بیام نوشتهاتو بخونمممممممممممم
بندری
خونه نو هم مبارك
نمایش یا پنهان متن
به دنيز بگو از طرف عمو خسرو يه كادو خوب دارهmaryamlondon1
عربی را چه روان نوشتی
همچنین از طرف دکتر زنان وزایمان وریس فدراسیون فوتبال مامان مریم کادو داره
شیرین جان انشالله دنیز نازنین در آغوش می کشی ودر همین صفحه جشن تولدش بر گزار میکنیم
baron jon
garfild
خیلی احساسات قشنگی دارین واقعا تحت تاثیر قرار گرفتن وقتی خوندم
hosseinhn82
ان شالله همیشه شاد و پیروز باشید
نخبه
حالا خوابم نمیبره گفتم بیام اینجا ببینم چه خبره که دیدم مورد توجه و لطف همه دوستان قرار گرفتم از همتون ممنونم که اینهمه به من و دنیزم لطف دارید مطمئنم دخترم هم همتون رو دوست خواهد داشت و همتون خاله ها و دائی های دخترم خواهید شد
راستی یه خواهش هم ازتون دارم ماه مبارک رمضان نزدیکه برای همه اونایی که چشم انتظار بچه هستن دعا کنین که خدا به اونا هم اولاد سالم هدیه بده..
malakeh
نمایش یا پنهان متن
هيچي بلد نيستم كه بگمماهی
شیرین تو رو خدا دنیا اومد یادت نره انگشتای پاشو و کف پاشو بوس کنی.اینقدر خوشمزه ست
بهش بگو به محض اینکه اولین بار ببینمش یه کادو از طرف خاله ماهی داره..
ایشالله که همیشه کنار اون و باباش سالم باشی عزیزم.مواظب خودت باش مامان شیرین!
نخبه
شیرین تو رو خدا دنیا اومد یادت نره انگشتای پاشو و کف پاشو بوس کنی.اینقدر خوشمزه ست
به شرط اینکه تمیز باشه
اصلا نمیدونم اون لحظه چیکار میخام بکنم فقط از این مطمئنم که گریه جزو کارهای اصلیمه
شرمنده ام نکنین همتون به دنیز لطف دارین دیدن شما خاله ها و دائی های دنیز خودش بزرگترین هدیه هستش .. همین که دائی و خاله های به این مهربونی داره که دوسش دارن یه دنیا برا منو دخترم می ارزه
ماهی
شیرین جون! وقتی به دنیا بیاد دیگه از هیچ چیزیش بدت نمی آد عزیزم..
کف پاش جزو تمیز تمیز ترین جاهایی هست که لمس می کنی
نمایش یا پنهان متن
اگه طبیعی زایمان نکنی توی اون لحظه داری از درد می میری دور از جونت.عواطف و احساسات حالیت نمیشه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→