ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نخبه
وروجک از تخت میگیره و راه میره میاد طرف من که پشت کام نشستم .. میاد فضولی
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
بندری
نخبه
ممنون عمو جون بزرگ شده و خیلی خیلی شیطون .. نگاه شیطنت از چشماش میباره
http://sound.tebyan.net/newindex.aspx?pid=73065&musicID=61629
نخبه
دانلود
ویرایش: +
نخبه
gilas
جیگملشو با اون نانای کردنش
کلی ذوقیدم
soheyla
خیلی شیطون شده ماشاءالله
شیرین جان اخلاقتون و خیلی دوست دارم
هرجور عکس جالبی که از دنیز دارید اینجا میزارید . آدم با عکسها غریبه نیست . تصاویر خیلی طبیعی و دوست داشتنی هستن . منکه شیطنتاش و کاملاً درک میکنم و از چهره اش واقعاً لذت میبرم .
از هر فرصتی برای گرفتن عکس ازش استفاده میکنین .
براتون فرقی نمیکنه چهره اش و موهاش مرتبه یا نه . لباسهای مرتبی تنش هست یا نه . منظورم از مرتب لباسهائیکه بیرن رفتنی تن بچه ها میکنن .
تو عکسهای آخری موهاش و لباساش خیلی قشنگن
بعضی از مادرا همیشه دوست دارن لباسهای خوب تن بچشون کنن تا ازش عکس بگیرن . یا حتماً باید بچه ها مرتبه مرتب باشن .
همین باعث میشه آدم با تصاویر احساس غریبی کنه .
به نظر من دوست داشتنی ترین و ماندگارترین تصاویر و زمانی میشه از بچه ها گرفت که آزادن و تحت فشار نیستن .
ولی خیلی از مادرا اصلاً متوجه این موضوع نیستن و خیلی دوست دارن ظاهر سازی کنن .
نخبه
شیرین جان اخلاقتون و خیلی دوست دارم .
هرجور عکس جالبی که از دنیز دارید اینجا میزارید . آدم با عکسها غریبه نیست . تصاویر خیلی طبیعی و دوست داشتنی هستن . منکه شیطنتاش و کاملاً درک میکنم و از چهره اش واقعاً لذت میبرم .
از هر فرصتی برای گرفتن عکس ازش استفاده میکنین .
براتون فرقی نمیکنه چهره اش و موهاش مرتبه یا نه . لباسهای مرتبی تنش هست یا نه . منظورم از مرتب لباسهائیکه بیرن رفتنی تن بچه ها میکنن .
ممنون خاله سهیلا
یه بار یکی بهم گفت زیاد به بچه حساسیت نشون نده که چی رو با چی ست کنه بپوشه چه مدل و چه مارکی بپوشه چون وقتی بزرگ بشه نمیتونی عادتهایی که خودت کردی تو ذهنش ازش جدا کنی
یادم باشه یه بار که دنیز ماکارونی میخوره عکس بگیرم البته فیلمش باحالتره چون خیلی بامزه ماکارونی رو میخوره
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
hadi04
جوووووووووووووووونم نمیدونی با دین این عکس چقدر ذوق کردم ماشالا ماشالا بذار بزنم به تخته خوب زدم
دیگه واجب شد بیام بوخولمش
نخبه
منم یاسی رو میخولممممممممممممممممممممممممم
دنیز در حال زیارت(امامزاده حسن در کرج)
▧ تصویر در دسترس نیست
دنیز در شهر بازی
▧ تصویر در دسترس نیست
این عکس مال 6 ماهگی دنیزه
▧ تصویر در دسترس نیست
این واسه هفته گذشته هستش
برادر زاده ام گذاشته بودش تو کامیونش و هی تو خونه این ور اون ور میبرد دنیز هم کلی کیف میکرد
▧ تصویر در دسترس نیست
hadi04
بیا اگه تونستی بگیریش بوخولش
دنیز دایی زیارتت قبول باشه ماشالا ماشالا
نخبه
میگیرمشششششششششششش
zrnznn
شیرین جون یکدفعه دیدی پاشدم اومدم تا خونتون این بچه رو حسابی فشارش دادم و برگشتم دز................ بابا دل منو آب کردییییییییییییییییییییییییییییییییییی
نخبه
باشه قبول تو بیا میزارم فشارش بدی
♥Rose♥
گناه داره بابا هیچی از بچه نموند
♥Rose♥
نخبه
خودمم دوست دارم بچه رو فشار بدم نگران نباش هیچی نمیشه دنیز رو فشار میدم و هی ماچ ماچ ماچ
نخبه
▧ تصویر در دسترس نیست
اینجا حواسش به تی وی هم هست ولی نمیتونه از هندونه هم دل بکنه
▧ تصویر در دسترس نیست
نازنین
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→