₪ انجمن بوف بوفی ₪ » صفحات شخصی کاربران » صفحه شخصی نخبه
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 51 52 53 54 55 56 57 ... 98 99

صفحه شخصی نخبه

5895 بازدید، 1976 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

اینو الان از دنیز گرفتم
    وروجک از تخت میگیره و راه میره میاد طرف من که پشت کام نشستم .. میاد فضولی :4: چشماشو ببین تو رو خدا .. ناقلااااااااااااااااااااااا :8:

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

13 سپاس: بندری، بچه مثبت، ژنرال، gilas، garfild، هاچو هاچو، ♥Rose♥، soheyla، levrone، mz56mz، zrnznn، تنها، حورا

• بندری

خدا اين خوشگل خانوم ما رو برات حفظش كنه ماشا الله هزار ماشا الله بزرگ شده :6:
    2 سپاس: نخبه، هاچو هاچو

• نخبه

نقل قول: بندری
    خدا اين خوشگل خانوم ما رو برات حفظش كنه ماشا الله هزار ماشا الله بزرگ شده

ممنون عمو جون بزرگ شده و خیلی خیلی شیطون .. نگاه شیطنت از چشماش میباره :4:

http://sound.tebyan.net/newindex.aspx?pid=73065&musicID=61629

2 سپاس: هاچو هاچو، بندری

• نخبه

این اهنگو واسه ایسان دانلود کنید با مزه اس دنیز عاشقشه باهاش نانای میکنه

ویرایش: +

4 سپاس: بچه مثبت، ژنرال، هاچو هاچو، بندری

• نخبه

2 سپاس: هاچو هاچو، بندری

• gilas

ای جووونم دلم فندق خاله 1153

جیگملشو با اون نانای کردنش :8:
    کلی ذوقیدم :11:

3 سپاس: نخبه، هاچو هاچو، ♥Rose♥

• soheyla

سلام :46: .
    خیلی شیطون شده ماشاءالله 786 .
    شیرین جان اخلاقتون و خیلی دوست دارم :8: .
    هرجور عکس جالبی که از دنیز دارید اینجا میزارید . آدم با عکسها غریبه نیست . تصاویر خیلی طبیعی و دوست داشتنی هستن . منکه شیطنتاش و کاملاً درک میکنم و از چهره اش واقعاً لذت میبرم .
    از هر فرصتی برای گرفتن عکس ازش استفاده میکنین .
    براتون فرقی نمیکنه چهره اش و موهاش مرتبه یا نه . لباسهای مرتبی تنش هست یا نه . منظورم از مرتب لباسهائیکه بیرن رفتنی تن بچه ها میکنن .
    تو عکسهای آخری موهاش و لباساش خیلی قشنگن 286.
    بعضی از مادرا همیشه دوست دارن لباسهای خوب تن بچشون کنن تا ازش عکس بگیرن . یا حتماً باید بچه ها مرتبه مرتب باشن .
    همین باعث میشه آدم با تصاویر احساس غریبی کنه .
    به نظر من دوست داشتنی ترین و ماندگارترین تصاویر و زمانی میشه از بچه ها گرفت که آزادن و تحت فشار نیستن .
    ولی خیلی از مادرا اصلاً متوجه این موضوع نیستن و خیلی دوست دارن ظاهر سازی کنن .

4 سپاس: نخبه، ♥Rose♥، بچه مثبت، هاچو هاچو

• نخبه

نقل قول: soheyla
    خیلی شیطون شده ماشاءالله .
    شیرین جان اخلاقتون و خیلی دوست دارم .
    هرجور عکس جالبی که از دنیز دارید اینجا میزارید . آدم با عکسها غریبه نیست . تصاویر خیلی طبیعی و دوست داشتنی هستن . منکه شیطنتاش و کاملاً درک میکنم و از چهره اش واقعاً لذت میبرم .
    از هر فرصتی برای گرفتن عکس ازش استفاده میکنین .
    براتون فرقی نمیکنه چهره اش و موهاش مرتبه یا نه . لباسهای مرتبی تنش هست یا نه . منظورم از مرتب لباسهائیکه بیرن رفتنی تن بچه ها میکنن .

ممنون خاله سهیلا282 اتفاقا من خودمم با عکسایی راحتم که تو هر شرایطی گرفته بشه اگه بخام بچه مرتب کنم و عکس بگیرم که خب حالت طبیعی نداره دیگه چرا عکس میگیرم ببرم اتلیه خیال خودمو راحت کنم:4: دوست دارم از خرابکاریاش از شیطنتاش عکس بگیرم و بعدا بگم اون لحظه چه میکرده مثلا تو گوشیم یه عکس ازش دارم که هندونه خورده کل یقه اش کثیف شده همون لحظه برادر زاده ام اومد خونه دیدم عینک دودی زده ازش گرفتم زدم تو چشم دنیز دیدم بهش میاد و یه عکس هم گرفتم جالبه عکسه خیلی با نمکه عینک به دنیز خیلی میاد و لباسشم کثیفه:4: اون عکس رو گذاشتم زمینه گوشیم... :23: جائیکه باید تمیز و مرتب باشه هست بقیه جاها هم باید خرابکاری کنه بریزه بهم نباید سخت گرفت مخصوصا وقتی غذا میخوره یه سفره پهن میکنم زیرش غذا رو میزارم جلوش هر جور عشقشه میخوره منم کیف میکنم :4:
    یه بار یکی بهم گفت زیاد به بچه حساسیت نشون نده که چی رو با چی ست کنه بپوشه چه مدل و چه مارکی بپوشه چون وقتی بزرگ بشه نمیتونی عادتهایی که خودت کردی تو ذهنش ازش جدا کنی

یادم باشه یه بار که دنیز ماکارونی میخوره عکس بگیرم البته فیلمش باحالتره چون خیلی بامزه ماکارونی رو میخوره :56:

5 سپاس: ♥Rose♥، بندری، بچه مثبت، هاچو هاچو، gilas

• نخبه

این هم همون عکس دنیز که گفتم هندونه خورده ریخته رو لباسش :4:

تصویر در دسترس نیست

9 سپاس: hadi04، mz56mz، ♥Rose♥، بندری، بچه مثبت، هاچو هاچو، gilas، garfild، تنها

• hadi04

نقل قول: نخبه
    این هم همون عکس دنیز که گفتم هندونه خورده ریخته رو لباسش

جوووووووووووووووونم نمیدونی با دین این عکس چقدر ذوق کردم ماشالا ماشالا بذار بزنم به تخته خوب زدم
    دیگه واجب شد بیام بوخولمش :11:

3 سپاس: نخبه، بچه مثبت، هاچو هاچو

• نخبه

نقل قول: hadi04
    دیگه واجب شد بیام بوخولمش

منم یاسی رو میخولممممممممممممممممممممممممم :11:

دنیز در حال زیارت(امامزاده حسن در کرج)
    تصویر در دسترس نیست

دنیز در شهر بازی

تصویر در دسترس نیست

این عکس مال 6 ماهگی دنیزه

تصویر در دسترس نیست

این واسه هفته گذشته هستش
    برادر زاده ام گذاشته بودش تو کامیونش و هی تو خونه این ور اون ور میبرد دنیز هم کلی کیف میکرد :83:

تصویر در دسترس نیست

10 سپاس: hadi04، ♥Rose♥، بندری، بچه مثبت، zrnznn، هاچو هاچو، gilas، garfild، تنها، نغمه

• hadi04

منم یاسی رو میخولممممممممممممممممممممممممم

بیا اگه تونستی بگیریش بوخولش :4: بیچاره بچه از کوچیکی شده کارمند شرکت نفت هر روز با مامانش میاد سرکار :11:
    دنیز دایی زیارتت قبول باشه ماشالا ماشالا :8: کو این تخته من بزنم بهش کو؟ :6:

3 سپاس: نخبه، بچه مثبت، هاچو هاچو

• نخبه

نقل قول: hadi04
    بیا اگه تونستی بگیریش بوخولش بیچاره بچه از کوچیکی شده کارمند شرکت نفت هر روز با مامانش میاد سرکار

میگیرمشششششششششششش 391 351

3 سپاس: بچه مثبت، hadi04، هاچو هاچو

• zrnznn

نخبه,
    شیرین جون یکدفعه دیدی پاشدم اومدم تا خونتون این بچه رو حسابی فشارش دادم و برگشتم دز................ بابا دل منو آب کردییییییییییییییییییییییییییییییییییی :2:

• نخبه

نقل قول: zrnznn
    شیرین جون یکدفعه دیدی پاشدم اومدم تا خونتون این بچه رو حسابی فشارش دادم و برگشتم دز................ بابا دل منو آب کردییییییییییییییییییییییییییییییییییی

باشه قبول تو بیا میزارم فشارش بدی 286 245

2 سپاس: ♥Rose♥، هاچو هاچو

• ♥Rose♥

باشه قبول تو بیا میزارم فشارش بدی

گناه داره بابا هیچی از بچه نموند :bahone:

• 2 سپاس: نخبه، هاچو هاچو

• نخبه

نقل قول: ♥Rose♥
    گناه داره بابا هیچی از بچه نموند

خودمم دوست دارم بچه رو فشار بدم نگران نباش هیچی نمیشه دنیز رو فشار میدم و هی ماچ ماچ ماچ 786 786 786 786 786 786 786 786 786 786 786 786 786 786 786 786 786 786 786 786

2 سپاس: ♥Rose♥، هاچو هاچو

• نخبه

دنیز در حال خوردن هندوانه و طالبی

تصویر در دسترس نیست

اینجا حواسش به تی وی هم هست ولی نمیتونه از هندونه هم دل بکنه:4:
    تصویر در دسترس نیست

15 سپاس: دلشاد، soheyla، بچه مثبت، zrnznn، بندری، mz56mz، ژنرال، نغمه، ♥Rose♥، garfild، maryamlondon1، gilas، حورا، KuRoSh، hadi04

• نازنین

شیرین جون لحظه های بی نظیری رو تجربه میکنی خوشحالم برات :46: 282
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: