واااااااااای شیرین جون چه کردییییییییییی خوش به حال دنیز کوچولو که همچین مامان هنرمندی داره تولد دنیز هم مبارک باشه اون ژله رنگی رنگیه قسمتی که آناناس هست هم دو رنگه چطوری بوده اونطوری شده؟؟؟
واااااااااای شیرین جون چه کردییییییییییی خوش به حال دنیز کوچولو که همچین مامان هنرمندی داره تولد دنیز هم مبارک باشه اون ژله رنگی رنگیه قسمتی که آناناس هست هم دو رنگه چطوری بوده اونطوری شده؟؟؟
خوشم میاد خوب دقت کردی والو نمیدونم علت دقیقش چیه گاهی بستنی میره زیر و جله میاد رو فک کنم چون بستنیش زیاده ولی مدلی شده برا خودش ملت فک میکنن عجب کار خارق العاده ای کردم
معلومه ... پسر خواهر شوهرته اون بزرگه؟! همون حسابی با انگشتش از خجالت کیکه در اومده
اوهوم
نقل قول: zrnznn
والا من اگر بودم فقط یه کیک و چایی میدادم....این پذیراییی مال موقعیه که میلیونی کادو بدن
کادوشون اصلا برام مهم نبود..دلم یه دور همی میخاست که برا بچم یادگاری بمونه یه همچین انسانی هستم من
یعنی دولیوان آب گرم ریختی؟ خیلی خوب در اومده...با این که میگی بار اولت بوده....آفرین...والا هر طوری فکر کردم به عقل جور در نیومد که چجوری اینا در کنار هم قرار گرفتن.....مگه حالا که گفتی بسته و برشش داد....عالی بود
یه لیوان و نصفی کلی ایده دیگه داشتم ولی هم قالب خوشگل نداشتم و هم زیادی جله در جله میشد
منم اردیبهشت برا سالگرد عروسیمون کیک درست کردم فکر کنم تو صفحه قبلی عکسش هست یه کیک سبز رنگه
منم برا جشن تولد یزدان کلی زحمت کشیدم...وسط کیک درست کردن دست زن داداشم برید و کار رفت واسه بخیه شدن و..... دیگه کل عید فطر و جشن تولد با من بود...البته ما چشن تولدا رو اینقده مفصل نمیگیریم..... ولی کیکش عالی و خوشمزه شد....ایشال دور بعدی تاپیک غذا میزارم ببینی.... الان کیک دنیز رو دیدم واسه گل گذاشتن رو کیک یزدان ایده گرفتم..ولی حیف که دیر شد...آخه اونم با خامه سفید و زرد تزیین کردم ، کاش قبلش این گل های کیک دنیز رو میدیدم
دختر داشتن تنها آپشنیه که روی هر کسی قابل نصب نیست
دقیقا این حرفیه که مامان منم میزنه واقعا دختر دار داشتن نعمته . . .
نقل قول: نخبه
منم اردیبهشت برا سالگرد عروسیمون کیک درست کردم فکر کنم تو صفحه قبلی عکسش هست یه کیک سبز رنگه
خوب عزیزم یه فرصتی بنما و بیا تو تاپیک آشپزی شرکت کن دیگه..... . . . نخبه, تنها, منم یه بار ژله رو با بستنی قاطی کردم و شکلش دقیقا همین شکلی شد و بستنی مثل یه لایه اومد بالا...
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
♥Rose♥
مبارکش باشهههههههههههههه
مامان شیلین
مامان شیلییییییین
تفلد منم نزدیکه
واسه منم تفلد میگیلی
garfild
آفرین داره سلیقه شما
تنها
خوش به حال دنیز کوچولو که همچین مامان هنرمندی داره
تولد دنیز هم مبارک باشه
اون ژله رنگی رنگیه قسمتی که آناناس هست هم دو رنگه چطوری بوده اونطوری شده؟؟؟
نخبه
خوش به حال دنیز کوچولو که همچین مامان هنرمندی داره
تولد دنیز هم مبارک باشه
اون ژله رنگی رنگیه قسمتی که آناناس هست هم دو رنگه چطوری بوده اونطوری شده؟؟؟
خوشم میاد خوب دقت کردی
ولی مدلی شده برا خودش ملت فک میکنن عجب کار خارق العاده ای کردم
نخبه
آفرین داره سلیقه شما
ممنون
نخبه
مامان شیلین
مامان شیلییییییین
تفلد منم نزدیکه
واسه منم تفلد میگیلی
تا اخر ماه والو در حال ایده دادن به ننه هایی که بچه هاشون مردادی هستن.. شما هم بیا مادر جان
بالاخره شما هم نی نی مردادی هستی
نخبه
اوهوم
کادوشون اصلا برام مهم نبود..دلم یه دور همی میخاست که برا بچم یادگاری بمونه
خیلی خوب در اومده...با این که میگی بار اولت بوده....آفرین...والا هر طوری فکر کردم به عقل جور در نیومد که چجوری اینا در کنار هم قرار گرفتن.....مگه حالا که گفتی بسته و برشش داد....عالی بود
یه لیوان و نصفی
کلی ایده دیگه داشتم ولی هم قالب خوشگل نداشتم و هم زیادی جله در جله میشد
نخبه
نه والو به کام مهمونا بود ..برا من خستگیش موند فقط
تو مهمونیا مجبوری بخری
نخبه
نخبه
الان کیک دنیز رو دیدم واسه گل گذاشتن رو کیک یزدان ایده گرفتم..ولی حیف که دیر شد...آخه اونم با خامه سفید و زرد تزیین کردم ، کاش قبلش این گل های کیک دنیز رو میدیدم
افرین به عمه مهربان دست راستت رو سر عمه های دنیز
حتما یادم بنداز بیام عکس کیکت رو ببینم
zrnznn
دقیقا این حرفیه که مامان منم میزنه
واقعا دختر دار داشتن نعمته
.
.
.
خوب عزیزم یه فرصتی بنما و بیا تو تاپیک آشپزی شرکت کن دیگه.....
.
.
.
نخبه,
تنها,
منم یه بار ژله رو با بستنی قاطی کردم و شکلش دقیقا همین شکلی شد و بستنی مثل یه لایه اومد بالا...
gilas
خسته نباشی
♥Rose♥
ای جانم، ایده هات مستدام
اوهوم
نخبه
saram khalvat beshe mizaram dishab va emrooz zohr mehmoon dashtam
نخبه
نخبه
نخبه
نخبه
jaj