₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » غذا بیار ! بوفی ببر!
1 2 3 4 5

بدون عکس

غذا بیار ! بوفی ببر!

6194 بازدید، 81 پست، نویسنده: ماهی

• ماهی

سلام دوستان خوبم

از اونجا که دوستان خوب بوفیلندی از نقاط مختلف کشور عزیزمون و حتی خارج از ایران اینجا لحظات شادی رو با هم تجربه می کنند، و همینطور به دلیل استقبالی که دوستان از تاپیکهای آشپزی کردند ، بر آن شدیم تا شرایطی فراهم کنیم تا همه ی بوفیلندی های عزیز پیش بندهای آشپز خونه رو به تن کنند و برای شادی روح خودشون و خونوادشون :4: دست به هنر زیبای آشپزی بزنند .و با ارائه این هنر ، هم سایر دوستان استفاده کنند و هم خودشون یه جورای کسب و کار کنند :10:

تصویر در دسترس نیست

می پرسید کسب و کار چیه؟
    الان براتون توضیح می دم..
    در این تاپیک ، این امکان به شما دوست عزیز داده میشه که از هر غذایی که درست می کنی تصویر بگیری و اون رو اینجا آموزش بدی و در قبالش از ما بوفی بگیری .هر چقدر هم غذای شماساده و آسون باشه ، باز هم شما از ما جایزه خواهید گرفت حتی برای آموزش نوشیدنی ها یا صبحانه یا هر چیز خوراکی دیگه. :5: تازه.... آقایون عزیزی که اصولا یه کمی تنبل تشریف دارند :4: هم می تونند از آشپزی والده مکررمه یا همسر دلبندشون :4: عکس گرفته و یه پست آموزشی خوب برای بقیه درست کنند و امتیاز بگیرند...به همین راحتی

تصویر در دسترس نیست

سر رسید امتیاز دهی هر دو هفته یکبار می باشد.پس از پایان دو هفته تاپیک بسته خواهد شد و امتیازات محاسبه می گردد..و برای دوره بعد مجددا تاپیک دیگری در اختیار شما دوستان قرار خواهد گرفت .

تصویر در دسترس نیست

جهت شرکت در این برنامه به موارد زیر توجه کنید..

1- از کپی برداری سایت های آشپزی یا عکس گرفتن از برنامه های تلوزیونی خود داری کنید.در غیر این صورت پست شما حذف میشه و به شما امتیازی داده نمیشه

2- محاسبه امتیاز پس از نظر سنجی به عهده مسئول این تاپیک می باشد :15:

3- توصیه می شود جهت دریافت امتیاز بیشتر غذاهای محلی محل سکونت خودتون رو آموزش بدید...

4- سفره آرایی هم می تواند ارائه و شامل امتیاز شود.

5- سایر کاربران هم می توانند غذا های اموزش داده شده را تهیه و در آن تاپیک ارائه نمایند ( فقط ارائه یک عکس از مواد اولیه و یک عکس از نتیجه کار کافی است ) و 5 بوفی کسب کنند.

6- محدودیتی برای شرکت در این برنامه برای کاربران در دوره های مختلف وجود ندارد.

7- ارائه عکس از مراحل تهیه غذا الزامی است.توضیحات بدون عکس پذیرفته نمی باشد.

8 - ارائه جامع و کامل نحوه تهیه غذا و محلی بودن آن ، همچنین سلیقه در چگونگی سرو غذا و .... فاکتورهایی هستند که در امتیازدهی موثر می باشند.

9- در هر دوره بر حسب امتیازی که به منوی هر کاربر داده می شود از 5 بوفی تا 50 بوفی جایزه اعطا می گردد..

10 - شما می توانید با ارائه فیلم نیز به آموزش بپردازید.. اما با این وجود به دلیل اینکه شاید همه امکان یا تمایل به تهیه فیلم نداشته باشند ، برای فیلم شما امتیاز اضافی در نظر گرفته نخواهد شد.ضمنا به دلیل اینکه در صورت سرعت پایین ، استفاده از فیلم تا حدودی مشکل خواهد بود ، افراد ملزم به ارائه توضیحات و عکس خواهند بود و تهیه فیلم کاملا اختیاری می باشد و شامل امیتاز اضافی نمی شود.
    11- با توجه به پست های شما دوستان این قانون اضافه می شود: هر گونه کثیف کاری و شلخته بازی نمره منفی خواد داشت :4:

بوفیلندی های عزیز ! منتظر غذاهای خوشمزه شما هستیم..

بدو بدو...غذا بیار ! بوفی ببر!

لینکهای مرتبط:

دور اول غذا بیار ! بوفی ببر!

دور دوم غذا بیار! بوفی ببر!

دور سوم غذا بیار! بوفی ببر!

دور چهارم غذا بیار! بوفی ببر!

دور پنجم غذا بیار ! بوفی ببر!

دور ششم غذا بیار! بوفی ببر!

دور هفتم غذا بیار ! بوفی ببر!

دور هشتم غذا بیار ! بوفی ببر!

دور نهم غذا بیار ! بوفی ببر!

آشپزخانه بوف بوفی

12 سپاس: دلشاد، بچه مثبت، نخبه، حورا، هاچو هاچو، gilas، mz56mz، بهونه، علیرضا، farzane، ژنرال، s_ali_m68

• دلشاد

آبجی گلم خسته نباشی
    2 سپاس: ماهی، farzane

• ماهی

نان و پنیر و گردو

مواد لازم :
    آرد 2 پیمانه
    شکر 4 قاشق غذاخوری
    50 گرم کره
    تخم مرغ 2 عدد
    مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری
    نمک یک قاشق چایخوری
    آب ولرم نصف پیمانه

تصویر در دسترس نیست

طرز تهیه :

ابتدا مایه خمیر را در 4 قاشق آب ولرم حل می کنیم و در محیط نسبتا گرم به مدت 5 دقیقه قرار می دیم تا باز شه.

تصویر در دسترس نیست

تخم مرغ رو با چنگال کمی می زنیم تا باز شه.

تصویر در دسترس نیست

شکر رو با تخم مرغ مخلوط می کنیم.

تصویر در دسترس نیست

نمک رو به آرد اضافه و الک می کنیم .وسط آرد رو کمی گود کرده مواد بالا و کره رو به اون اضافه و خمیر می کنیم.اگر خمیر به هم نیومد کم کم آب ولرم اضافه می کنیم

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

خمیر رو در ظرف در بسته در جای گرم نگه می داریم و یکساعت استراحت می دیم.( مثلا روی اجاق گازی که دارید غذاتونو درست می کنید کنار ظرف غذا)

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

خمیر ور اومده رو دوباره ورز داده روی سطح کار رول می کنیم.

تصویر در دسترس نیست

اون رو به قطعانی به اندازه ی یک پرتقال متوسط تقسیم می کنیم
    هر قطعه رو باز کرده وسط اون رو با پنیر و گردو یا پنیر خامه ای و گردو یا پنیر و سبزی خوردن یا هر چیز دیگه ای که دوست داشتیم پر کرده اون رو رول می کنیم.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

هر دو رول رو به شکل زیر دور هم می پیچیم و بعد جمعش می کنیم:

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

من از مارمالاد هم برای پر کردن خمیر استفاده می کنم

تصویر در دسترس نیست

یک عدد زرده تخم مرغ رو با یک قاشق شیر مخلوط کرده روی نونها می مالیم و در نهایت کمجد شاهدانه تخم خرفه یا ... می پاشیم

تصویر در دسترس نیست

سینی فر رو چرب کرده و نونها رو در اون می گذاریم و اجازه می دیم تا نیم ساعت دیگه استراحت کنه.فر رو روی حرارت 180 درجه قرار داده و آماده می کنیم.

تصویر در دسترس نیست

به مدت 35 تا 45 دقیقه زمان برای پخت نیاز داریم.( بسته به سایز نونها و کلفتی و نازکی رولها این زمان تغییر می کنه)

تصویر در دسترس نیست

نان ما آماده ست ..نوش جان...

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

12 سپاس: نخبه، حورا، هاچو هاچو، mz56mz، بندری، بچه مثبت، بهونه، gilas، farzane، ژنرال، jaj، s_ali_m68

• نخبه

322 وووووووی چه خوشمزه انگیز ناک
    احتمالا چند روز دیگه منم هنرنمائی کنم اگه بچه بزاره... :9:

4 سپاس: حورا، هاچو هاچو، ماهی، farzane

• حورا

هم خوشمزه هم شیکه. :46:

یه عالم نون پنیر گردو یا سبزی نذر دارم خوبه 100 تا ازینا درست کنم . :48:

نمایش یا پنهان متنکی....م__ن ؟ تصویر در دسترس نیست

3 سپاس: ماهی، هاچو هاچو، farzane

• هاچو هاچو

:65: فوق العاده بود گلی خانوم :65: پنیر و گردوش رو هم که پیچوندین دیگه :4:
    نمایش یا پنهان متنچرا شما شغلتون رو به آشپزی تغییر نمیدی ؟ واقعا فکر میکنم با این هنرتون پول خوبی هم گیرتون بیاد :37: دیگه لازم هم نیست انقدر در طول روز کار کنین :66:

3 سپاس: ماهی، بندری، farzane

• ماهی

نقل قول: نخبه
    احتمالا چند روز دیگه منم هنرنمائی کنم اگه بچه بزاره...

آخ جون..آخ جون...256 256 دنیز کوچولو هم کمک می کنه...جیگرشو... :11:
    نقل قول: حورا
    یه عالم نون پنیر گردو یا سبزی نذر دارم خوبه 100 تا ازینا درست کنم .

اگه اونجا بودم برات درست می کردم..در ثوابش شریک می شدم :4:

نقل قول: هاچو هاچو
    چرا شما شغلتون رو به آشپزی تغییر نمیدی ؟ واقعا فکر میکنم با این هنرتون پول خوبی هم گیرتون بیاد دیگه لازم هم نیست انقدر در طول روز کار کنین

والله خیلی بهش فکر می کنم...
    فکر کن..فرحناز آشپز باشی :23:

5 سپاس: حورا، هاچو هاچو، بندری، نخبه، farzane

• حورا

قربان شما .همین که ایده دادین حتما شریکین :46:
    3 سپاس: ماهی، هاچو هاچو، farzane

• ماهی

نقل قول: حورا
    قربان شما .همین که ایده دادین حتما شریکین

:46: شاید با حلوا هم بشه پرش کرد..به نظرم بد نشه... :37:

3 سپاس: حورا، هاچو هاچو، farzane

• حورا

اگه بشه که عالی میشه :48:
    3 سپاس: هاچو هاچو، ماهی، farzane

• gilas

• mz56mz

دستت طلا عمو جان :39:
    نقل قول: ماهی
    نان و پنیر و گردو

به به عالى بود :78:

• بچه مثبت

نان و پنیر و گردو
    چه کاریه؟ نون بربری خشخاشی میخریم 600 تومان با پنیر و گردو و چایی شیرین قورت میدیم راحت تره که :4: 351

دور از شوخی عالی بود :78:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    4 سپاس: هاچو هاچو، ماهی، farzane، ژنرال

• هاچو هاچو

والله خیلی بهش فکر می کنم...
    فکر کن..فرحناز آشپز باشی :23:

:83: واسه یه بارم شده تو زندگیتون جدی باشین :4: من که نتونستم هنوز :83: واقعا پیشنهاد خوبی دادم چرا اینکارو نمیکنین ؟ شما که این همه زحمت میکشی هر روز غذاهای متنوع میدرستی میای میذاری اینجا تازه یه بوفی هم کف دستت نمیذارن خب همینو به بقیه آموزش بدین واقعا فکر کنم خیلی متقاضی داشته باشه :1:

• ماهی

gilas,
    mz56mz,
    مرسی 369
    نقل قول: بچه مثبت
    چه کاریه؟ نون بربری خشخاشی میخریم 600 تومان با پنیر و گردو و چایی شیرین قورت میدیم راحت تره که

بوی عطری که پختن نون توی خونه می پیچونه قابل توصیف نیست...ضمن اینکه تازگی فهمیدم درست کردن خمیر و کلا شیرینی پزی یه آرامشی بهم میده..مخصوصا ورز دادن خمیر خیلی با حاله :10:
    واسه یه بارم شده تو زندگیتون جدی باشین من که نتونستم هنوز

:83:
    هر روز غذاهای متنوع میدرستی میای میذاری اینجا تازه یه بوفی هم کف دستت نمیذارن خب همینو به بقیه آموزش بدین واقعا فکر کنم خیلی متقاضی داشته باشه

من فعلا دارم یاد می گیرم... :5: هنوز خیلی مونده تا بتونم یاد بدم.هر وقت تونستم مزه ها رو با هم ترکیب کنم و خودم یه دستور غذایی آماده کنم اونوقت میشه بهم گفت آشپز باشی :4:

4 سپاس: هاچو هاچو، بچه مثبت، farzane، ژنرال

• بهونه

نان و پنیر و گردو

من که دیگه کفم برید :89: هنوز عکس ها باز نشده بود پیش خودم گفتم حتما نون برداشته پنیر و گردو زده بعد لقمه کرده آموزش داده:83:ولی وقتی عکسارو دیدم 452

• هاچو هاچو

من فعلا دارم یاد می گیرم... هنوز خیلی مونده تا بتونم یاد بدم.هر وقت تونستم مزه ها رو با هم ترکیب کنم و خودم یه دستور غذایی آماده کنم اونوقت میشه بهم گفت آشپز باشی :4:

واقعا دارین یاد میگیرین؟ :25: چیزی هم هست که بلد نباشین الان؟ :37:
    من کار ندارم حداقل اگه نمیخواین آموزش بدین این پول ایده منو بدین من برم :4:

• ماهی

نقل قول: بهونه
    هنوز عکس ها باز نشده بود پیش خودم گفتم حتما نون برداشته پنیر و گردو زده بعد لقمه کرده آموزش داده

:heehee:
    نقل قول: بهونه
    من که دیگه کفم برید

:9:
    واقعا دارین یاد میگیرین؟

به تازگی یه دوره کوتاه مدت شیرینی پزی ثبت نام کردم که بیشتر بیسکویت توش هست.بیسکویت های فرنگی.اما راستشو بخواین چیزایی که خودم بلد بودم بهتر بود...از بین این همه بیسکویت فقط یکی دوتا شو خوشم اومد...
    من کار ندارم حداقل اگه نمیخواین آموزش بدین این پول ایده منو بدین من برم

حقا که مشهدی هستی یره... :23:

3 سپاس: هاچو هاچو، farzane، بهونه

• هاچو هاچو

حقا که مشهدی هستی یره... :23:

:83: :83:

• نخبه

ووویی نخندینا همینجوری گذاشتم کاچی به از هیچی.. دیشب درست کردم صبحم قورتش دادم اخه شام خونه نبودیم
    ولی قول میدم که امروز و فردا دسر و غذا درست کنم و عکس بگیرم البته زیاد رو من حساب نکنین که بتونم خیلی برای غذاهام وقت بزارم و غذاهای وقت گیر رو انتخاب کنم دنیز نمیزاره :19:

ژله انگور رو درست کردم و این شکلی ریختم تو ظرف و گذاشتم تو یخچال

تصویر در دسترس نیست

بعد ژله موز و بستنی موزی رو با هم قاطی کردم( ژله رو درست کردم وقتی خنک شد بستنی رو قاطی کردم بهش)

تصویر در دسترس نیست

ژله ها رو از یخچال در اوردی ام و ژله بستنی موزی رو ریختم روش و به طرز عجیبی تزیین کردم :23:
    تصویر در دسترس نیست

اینم ژله اماده شده نوش جونم که همشو یه جا قورت دادم و یکی واسه ارش مونده:23:

تصویر در دسترس نیست

11 سپاس: farzane، هاچو هاچو، ماهی، mz56mz، بچه مثبت، بهونه، حورا، ژنرال، بندری، gilas، ملیکا
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: