₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » غذا بیار ! بوفی ببر!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5

غذا بیار ! بوفی ببر!

6194 بازدید، 81 پست، نویسنده: ماهی

• zrnznn

ما یه سالاد انار داریم که مخصوصا موقعه ایه که تازه انارا به بازار میان و ترش هستن و اسم اون سالاد هم عُمَر پیاز هست: شامل خیار و پیاز خورد شده و خود انار دونه شده به همراه پونه یا همون پیتِنک خودمون میل میشه :85:
    .
    .
    .
    شیرین جون از آشپزیت لذت بردم :72:

5 سپاس: ماهی، حورا، ژنرال، farzane، هاچو هاچو

• zrnznn

یکی از غذاهای معروف دزفول هم نون چربی بسیار خوشمزه اس ..... :85: عکسشو از تو نت گرفتم ..... من خیلی دوست دارم نخود و گوشت مخصوصش رو که فکر کنم گوشت گوساله اس بازرد چوبه و نمک میپزن.......... :83: خوردنش یک مراسمی داره واسه خودش که کلی خنده داره با کسایی که برای اولین باره میبینننن :83: به این صورته که تو یه سینی اول مقداری آب نون چربی رو میریزن و دو طرف نون رو توش میخیسونن و بعد وسط نون یه قاشق گوشت و نخود میریزن و با سبزی خوردن و پیاز میل میکننننننن :4: بعدش خنده دار تر میدونید چیه؟ این که این غذای مخصوص ظهر عروسیه :83: که خانواده داماد و عروس برای مهموناشون که خونشون هستن درست میکننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن :4:
    آها قسمت مهمتر یادم رفت کنار اونی که غذا رو سرو میکنه یه ظرف زعفران دم کرده هم هست که وقتی ظرف غذای هر نفر رو آماده میکنه یک قاشق زعفران هم روش میریزه :3:
    سعی میکنم مامانم که درست کرد براون عکساشو بزارم :3:

تصویر در دسترس نیست

7 سپاس: ماهی، ژنرال، حورا، farzane، بندری، نخبه، Ahora Quien

• ماهی

نقل قول: نخبه
    من انار به قول شما میخوش استفاده کردم نه ترش و نه شیرین

به نظر می آد بهتر باشه :3:
    واسه امتیاز نزاشتم همینجوری چون قول داده بودم گفتم زیر قولم نزنم

مرسی عزیزم زحمت کشیدی :11:
    خب دنیز هم دخمل بوفیه دیگه یعنی دخمل شما هم هست

آخی...عزیــــــــــــــــــــزم.ولی از من دوره .من دوس دارم بغلش کنم.. :20: .یه کمی هم فشارش بدم :9:
    این روزا چرخیدن رو یاد گرفته وقتی میخابونمش میچرخه و دمر میشه خیلی بامزه شده

حالا هی با مزه تر میشه...6 ماهش که بشه دیگه خورنـــــــــــــی میشه1153
    راستی ماهی جون میخام این حلوای هویج رو هم امتحان کنم فرصت کنم و موادش هم داشته باشم حتما درست میکنم دوست دارم ببینم چه مزه ای داره

همه ی اونایی که خوردن دوس داشتن.اصلا مزه ی هویج توش پیدا نمیشه.هویج فقط مغذیش می کنه. :3:
    دستتون درد نکنه.. دنیز یکم بزرگ بشه باید برم کلاس شیرینی پزی چون اصلا بلد نیستم

نقل قول: zrnznn
    سعی میکنم مامانم که درست کرد براون عکساشو بزارم

عالی میشه نجمه جان...اتفاقا خیلی دوس دارم با غذاهای قومیتهای مختلف ایرانی آشنا بشم...اگر دستورش رو بگذاری علاوه بر امتیاز جایزه هم می گیری... :5: مرسی مرسی :11:

6 سپاس: حورا، ژنرال، farzane، هاچو هاچو، نخبه، Ahora Quien

• ماهی

من انار به قول شما میخوش استفاده کردم نه ترش و نه شیرین

به نظر می آد بهتر باشه :3:
    واسه امتیاز نزاشتم همینجوری چون قول داده بودم گفتم زیر قولم نزنم

مرسی عزیزم زحمت کشیدی :11:
    خب دنیز هم دخمل بوفیه دیگه یعنی دخمل شما هم هست

آخی...عزیــــــــــــــــــــزم.ولی از من دوره .من دوس دارم بغلش کنم.. :20: .یه کمی هم فشارش بدم :9:
    این روزا چرخیدن رو یاد گرفته وقتی میخابونمش میچرخه و دمر میشه خیلی بامزه شده

حالا هی با مزه تر میشه...6 ماهش که بشه دیگه خورنـــــــــــــی میشه1153
    راستی ماهی جون میخام این حلوای هویج رو هم امتحان کنم فرصت کنم و موادش هم داشته باشم حتما درست میکنم دوست دارم ببینم چه مزه ای داره

همه ی اونایی که خوردن دوس داشتن.اصلا مزه ی هویج توش پیدا نمیشه.هویج فقط مغذیش می کنه. :3:
    دستتون درد نکنه.. دنیز یکم بزرگ بشه باید برم کلاس شیرینی پزی چون اصلا بلد نیستم

اگر خواستی بری شیرین فرنگی نرو.یه دوره کوتاه مدت رفتم شیرین فرنگی ولی جالب نبود.همه ش رنگ هست و تزئینات .طعم چندان جالبی نداره..
    این کیک هایی که می بینی اینقدر قشنگ درست می کنند همه ش پودر قند هست و رنگ و یه سری مواد دیگه..

تصویر در دسترس نیست

توی ایران که اگه بخوایم از رنگ استفاده کنیم دور از جون همه مون سال اول سرطان گرفتیم رفته :4: چون معلوم نیست از چه مواد غیر استانداردی رنگ درست میکنن.رنگ گیاهی مجاز که کمتر ضرر داره یه شیشه کوچولو که شاید 4 قاشق غذاخوری گنجایش داشته باشه حدود 80 هزارتومن هست و مقرون به صرفه نیست..
    ولی شیرینی های ایرانی هم مقوی هست هم کمتر ضرر داره هم بیشتر طعم و عطر داره تا قیافه :1:
    سعی میکنم مامانم که درست کرد براون عکساشو بزارم

عالی میشه نجمه جان...اتفاقا خیلی دوس دارم با غذاهای قومیتهای مختلف ایرانی آشنا بشم...اگر دستورش رو بگذاری علاوه بر امتیاز جایزه هم می گیری... :5: مرسی مرسی :11:

5 سپاس: حورا، بچه مثبت، ژنرال، farzane، هاچو هاچو

• حورا

دست همگی درد نکنه . :1: رحم کنید .کتابخانه ملی هستم کلی تو نوبت دریافت کتاب بودم

پروژه پرید :83:

نمایش یا پنهان متن
    نون چرب خیلی خوشمزه ست . مامان زنداییم جنوبی هستن .تو مراسم پاتختی زنداییم که خونه ما برگزار شد, مامانشون تو خنچه یه سینی نون چرب هم گذاشته بودن فوق العاده خوشمزه بود حتما امتحان کنید :1:

4 سپاس: ژنرال، ماهی، farzane، هاچو هاچو

• ژنرال

عُمَر پیاز

عثمان گوجه هم خوشمزه س :4:

4 سپاس: ماهی، farzane، هاچو هاچو، Ahora Quien

• farzane

ماهی جونم مرسیییییییییییییییییییی عزیزم عالیییییییییییییی بود ماهی گل گلی جونم کدبانوی مهربونم :8: :6: :11: 271 307 337 1153 786 1010 953 953

شیرین جونم وای وای 678 میسی میسی مامانی شیرنم :8: :6: :11: عالی بودم حتما امتحانش میکنم عزیزم ژله خیلی دوس دارمممممممممممممم 953 953 1010 786 271 307 337 1153

369 361 301

4 سپاس: ماهی، حورا، هاچو هاچو، نخبه

• maryamlondon1

گل گاشتی ماهی جون :77: دست درد نکنه :11: این بسکویت من نتونستم تهیه کنم :2:
    3 سپاس: ماهی، farzane، نخبه

• ماهی

نقل قول: حورا
    پروژه پرید

:56:
    نقل قول: حورا
    فوق العاده خوشمزه بود حتما امتحان کنید

بیشتر غذاهای جنوب خوشمزه ست... :1:
    نقل قول: farzane
    ماهی جونم مرسیییییییییییییییییییی عزیزم

بووووس :11:
    نقل قول: maryamlondon1
    گل گاشتی ماهی جون

مرسی مامان مرسم.آشپزی شما یه حال هوای دیگه ای داره..من یاد خونه ی بابام می افتم شاید به خاطر این که عیال واری درست می کنی.مامان منم همینجوری غذا درست می کرد :4:
    دلم برای آشپزی شما تنگ میشه :6:
    نقل قول: maryamlondon1
    این بسکویت من نتونستم تهیه کنم

کدوم بیسکویت؟ من متوجه نشدم :37:

2 سپاس: farzane، هاچو هاچو

• farzane

:65:
    واااااااااااااااااااااااای ببین اینجا چه خبره ماهی جونم و شیرین جونم چه میکنن 1153 1153

322 322 عالی هستن دو کد بانوی مهربوووووووووووووووون 786 786 282 282

به به به گرسنه ام شد 953 953

نجمه جونم بیا یاد بده اونو خوشمزه به نظر میاد عزیزم 953 1024

مرسیییییییییییییییی دست همگی درد نکنه 1007

979 همشون عالی هستن 957 921

ماهی کد بانو خودمون با مامان شیرین که قربون دنیز نانازیم بشم مرسی مرسی عالی بودن 794

دلم برا دنیز نانازیم تنگ شده کلی ببوسش از طرف من که گذاشت مامانش آشپزی کنه اینقده دخملمون خانومه 227

881 1189

2 سپاس: هاچو هاچو، ماهی

• ماهی

ضمن تشکر از همراهی دوستان عزیزم امتیازات شرکت کنندگان به شرح زیر محاسبه میشه :

نقل قول: ماهی
    نان و پنیر و گردو

55 امتیاز
    ژله انگور

25 امتیاز ( دسر )
    حلوای هویج

30 امتیاز ( دسر با تزئین ویژه )
    شارلوت ژله ای با میوه

55 امتیاز ( دسر با تزئین عالی )
    سالاد انار

25 امتیاز ( دسر )
    سالاد فرانسوی

50 امتیاز ( خوراک محسوب میشه )

در جمع : نخبه ی عزیز، مامان خانومِ فندقی :6:
    155 امتیاز
    ماهی خانومِ... :4:
    85 امتیاز

به دلیل اینکه شیرین عزیز با گرفتاری و بچه داری زحمت کشید و در فستیوال ما شرکت کرد یک بوف برنز ناقابل هم از طرف خودم بهش جایزه می دم...مبارکش باشه.. :11:

9 سپاس: farzane، ژنرال، gilas، بچه مثبت، بهونه، mz56mz، هاچو هاچو، بندری، نخبه

• بچه مثبت

ممنون ماهی خانومِ... :4:
    آفرین به ننه فندق و هم مدرسه‌ای
    امتیازها واریز شد d

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    3 سپاس: هاچو هاچو، ماهی، بندری

• هاچو هاچو

:9: خوشمزه بود...مرسی....تبریک :90:
    2 سپاس: ماهی، Ahora Quien

• ماهی

نقل قول: بچه مثبت
    ممنون ماهی خانومِ...

نقل قول: بچه مثبت
    آفرین به ننه فندق و هم مدرسه‌ای

مرسی هم مدرسه ای فرزانه! :8:
    نقل قول: هاچو هاچو
    :9:خوشمزه بود...مرسی....تبریک

چرا خجالت کشیدی؟ :37: :46:

1 سپاس: هاچو هاچو

• هاچو هاچو

چرا خجالت کشیدی؟ :37:

آخه این مسابقه هم تموم شد من چیزی نپختیدم :17:

1 سپاس: ماهی

• Ahora Quien

اموزش شارلوت ژله ای با میوه

حال میده فقط تکونش بدی :10:

2 سپاس: ماهی، نخبه

• ماهی

نقل قول: هاچو هاچو
    خه این مسابقه هم تموم شد من چیزی نپختیدم

یادم نبود :37: واقعا خجالت آوره ها:4:
    نقل قول: Ahora Quien
    حال میده فقط تکونش بدی

:56:

2 سپاس: هاچو هاچو، Ahora Quien

• نخبه

نقل قول: Ahora Quien
    حال میده فقط تکونش بدی

:4: حیف چون تکونش هم میدادی تکون نمیخورد کاملا سفت بود اخه من اب سرد قاطی ژله نکردم و فقط با اب گرم درست کردم واسه همین کاملا سفت بود و نمیلرزید که بهش بخندی:4:

ماهی جون هنوز تو استراحتیم؟ اخه حلوای هویج که اموزش دادین درست کردم خیلی خوشمزه بود ازش عکس گرفتم یکی دو تا غذا و دسر دیگه هم درستیدم ولی بعضیاشو متاسفانه از لحظه اخر نشد عکس بگیرم یا یادم میرفت یا دنیز شیطونی میکرد و کسی خونمون بود که جلوش خجالت میکشیدم عکس بگیرم یه وقت با خودش فکر میکرد حالا مثلا چی پختی که با افتخار عکس هم میگیری:23:
    نمایش یا پنهان متن
    دو هفته ای میشد حالم خیلی خیلی بد بود و داشتم افسردگی میگرفتم به خاطر چیزی که تو امضام بود خیلی ناراحت بودم و غصه میخوردم و تنها چیزی که این مدت کمی ارومم کرد اشپزی بود شکر خدا الان بهترم ولی این دو هفته بدترین روزهای زندگیم بود.. خیلی بهم سخت گذشت همش غم و ناراحتی بود برام خیلی فکر و خیالل میکردم و غصه میخوردم برای اون بچه با کوچکترین کار دنیز به جای شاد شدن میزدم زیر گریه
    وای خدا روزهای بدی بود شکر که تموم شد

4 سپاس: ماهی، هاچو هاچو، gilas، maryamlondon1

• ماهی

ماهی جون هنوز تو استراحتیم؟

نه دیگه دور یازدهمو گذاشتمایناهاش
    هر چی داری بیار توی اون تاپیک قربونت بشم :6: منم افسردگی گرفته بودم یه نفری بهم گفت که به خودت تلقین نکن.. :4: منم دارم حرفشو گوش می کنم.. :15: تو هم مثل من بهش فکر نکن :11:

3 سپاس: هاچو هاچو، نخبه، maryamlondon1

• maryamlondon1

ماهی جون الان من چکار کنم غذا را که پختم تاپیک کنم یا نه؟؟؟ تکلیف من روشن کن 370 در ضمن من قبلا به این ادرس وارد میشدم مثل اینکه
    http://www.iranfi.eu/
    هتلر شده یا سرورش پر شده میترسم عکس بزارم اونوقت ... :38:
    نمایش یا پنهان متن :11:

1 سپاس: ماهی
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: