ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
zrnznn
.
.
.
شیرین جون از آشپزیت لذت بردم
zrnznn
آها قسمت مهمتر یادم رفت کنار اونی که غذا رو سرو میکنه یه ظرف زعفران دم کرده هم هست که وقتی ظرف غذای هر نفر رو آماده میکنه یک قاشق زعفران هم روش میریزه
سعی میکنم مامانم که درست کرد براون عکساشو بزارم
▧ تصویر در دسترس نیست
ماهی
به نظر می آد بهتر باشه
مرسی عزیزم زحمت کشیدی
آخی...عزیــــــــــــــــــــزم.ولی از من دوره .من دوس دارم بغلش کنم..
حالا هی با مزه تر میشه...6 ماهش که بشه دیگه خورنـــــــــــــی میشه
همه ی اونایی که خوردن دوس داشتن.اصلا مزه ی هویج توش پیدا نمیشه.هویج فقط مغذیش می کنه.
عالی میشه نجمه جان...اتفاقا خیلی دوس دارم با غذاهای قومیتهای مختلف ایرانی آشنا بشم...اگر دستورش رو بگذاری علاوه بر امتیاز جایزه هم می گیری...
ماهی
به نظر می آد بهتر باشه
مرسی عزیزم زحمت کشیدی
آخی...عزیــــــــــــــــــــزم.ولی از من دوره .من دوس دارم بغلش کنم..
حالا هی با مزه تر میشه...6 ماهش که بشه دیگه خورنـــــــــــــی میشه
همه ی اونایی که خوردن دوس داشتن.اصلا مزه ی هویج توش پیدا نمیشه.هویج فقط مغذیش می کنه.
اگر خواستی بری شیرین فرنگی نرو.یه دوره کوتاه مدت رفتم شیرین فرنگی ولی جالب نبود.همه ش رنگ هست و تزئینات .طعم چندان جالبی نداره..
این کیک هایی که می بینی اینقدر قشنگ درست می کنند همه ش پودر قند هست و رنگ و یه سری مواد دیگه..
▧ تصویر در دسترس نیست
توی ایران که اگه بخوایم از رنگ استفاده کنیم دور از جون همه مون سال اول سرطان گرفتیم رفته
ولی شیرینی های ایرانی هم مقوی هست هم کمتر ضرر داره هم بیشتر طعم و عطر داره تا قیافه
عالی میشه نجمه جان...اتفاقا خیلی دوس دارم با غذاهای قومیتهای مختلف ایرانی آشنا بشم...اگر دستورش رو بگذاری علاوه بر امتیاز جایزه هم می گیری...
حورا
پروژه پرید
نمایش یا پنهان متن
نون چرب خیلی خوشمزه ست . مامان زنداییم جنوبی هستن .تو مراسم پاتختی زنداییم که خونه ما برگزار شد, مامانشون تو خنچه یه سینی نون چرب هم گذاشته بودن فوق العاده خوشمزه بود حتما امتحان کنید
ژنرال
عثمان گوجه هم خوشمزه س
farzane
شیرین جونم وای وای
maryamlondon1
ماهی
بیشتر غذاهای جنوب خوشمزه ست...
بووووس
مرسی مامان مرسم.آشپزی شما یه حال هوای دیگه ای داره..من یاد خونه ی بابام می افتم شاید به خاطر این که عیال واری درست می کنی.مامان منم همینجوری غذا درست می کرد
دلم برای آشپزی شما تنگ میشه
کدوم بیسکویت؟ من متوجه نشدم
farzane
واااااااااااااااااااااااای ببین اینجا چه خبره ماهی جونم و شیرین جونم چه میکنن
به به به گرسنه ام شد
نجمه جونم بیا یاد بده اونو خوشمزه به نظر میاد عزیزم
مرسیییییییییییییییی دست همگی درد نکنه
ماهی کد بانو خودمون با مامان شیرین که قربون دنیز نانازیم بشم مرسی مرسی عالی بودن
دلم برا دنیز نانازیم تنگ شده کلی ببوسش از طرف من که گذاشت مامانش آشپزی کنه اینقده دخملمون خانومه
ماهی
55 امتیاز
25 امتیاز ( دسر )
30 امتیاز ( دسر با تزئین ویژه )
55 امتیاز ( دسر با تزئین عالی )
25 امتیاز ( دسر )
50 امتیاز ( خوراک محسوب میشه )
در جمع : نخبه ی عزیز، مامان خانومِ فندقی
155 امتیاز
ماهی خانومِ...
85 امتیاز
به دلیل اینکه شیرین عزیز با گرفتاری و بچه داری زحمت کشید و در فستیوال ما شرکت کرد یک بوف برنز ناقابل هم از طرف خودم بهش جایزه می دم...مبارکش باشه..
بچه مثبت
آفرین به ننه فندق و هم مدرسهای
امتیازها واریز شد
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
ماهی
مرسی هم مدرسه ای فرزانه!
چرا خجالت کشیدی؟
هاچو هاچو
آخه این مسابقه هم تموم شد من چیزی نپختیدم
Ahora Quien
حال میده فقط تکونش بدی
ماهی
یادم نبود
نخبه
ماهی جون هنوز تو استراحتیم؟ اخه حلوای هویج که اموزش دادین درست کردم خیلی خوشمزه بود ازش عکس گرفتم یکی دو تا غذا و دسر دیگه هم درستیدم ولی بعضیاشو متاسفانه از لحظه اخر نشد عکس بگیرم یا یادم میرفت یا دنیز شیطونی میکرد و کسی خونمون بود که جلوش خجالت میکشیدم عکس بگیرم یه وقت با خودش فکر میکرد حالا مثلا چی پختی که با افتخار عکس هم میگیری
نمایش یا پنهان متن
دو هفته ای میشد حالم خیلی خیلی بد بود و داشتم افسردگی میگرفتم به خاطر چیزی که تو امضام بود خیلی ناراحت بودم و غصه میخوردم و تنها چیزی که این مدت کمی ارومم کرد اشپزی بود شکر خدا الان بهترم ولی این دو هفته بدترین روزهای زندگیم بود.. خیلی بهم سخت گذشت همش غم و ناراحتی بود برام خیلی فکر و خیالل میکردم و غصه میخوردم برای اون بچه با کوچکترین کار دنیز به جای شاد شدن میزدم زیر گریه
وای خدا روزهای بدی بود شکر که تموم شد
ماهی
نه دیگه دور یازدهمو گذاشتمایناهاش
هر چی داری بیار توی اون تاپیک قربونت بشم
maryamlondon1
http://www.iranfi.eu/
هتلر شده یا سرورش پر شده میترسم عکس بزارم اونوقت ...
نمایش یا پنهان متن
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→