ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نخبه
راستی تیرامیسو رو با روش ماهی گلی درست کردم خوشمزه شد
بچه مثبت
نوش جان
چه تزئین ِ غلط اندازی
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نخبه
باشه
به خاطر بچه داداشم اون شکلی درستش کردم مثلا شکل خورشید همه پاستیلاشو تا ببره سر سفره خورد
jaj
نخبه
حالا فردا میام یه سالاد اموزش میدم که یه عالمه عوضش کردم و کلی هم خوشمزه تر شد
فردا که ماهی گلی تاپیک جدید گذاشت میام
هاچو هاچو
شما چرا با این حالت ؟
فوق العاده بود این که وسط ژلت بیسکویت و میوه گذاشته بودی خیلی قشنگو خلاقانه بود
نمیدونم چرا یاد ژاله علو خدا بیامرز میفتم
ماهی
یعنی تو نمی تونی مثل بچه خوب نظر بدی و بری؟؟؟!!...
نخبه,
وای چه ژله خوشگلی
فقط باید میوه شو عوض کنم چون موز نمی تونم بخورم
دستت درد نکنه شیرین جون..منتظر کارهای بعدیت هستیم...مرسی مرسی
اگر دوتا عکس ازش می ذاشتی 5 امتیاز می گرفتی..
نمایش یا پنهان متن
شیرین جان ! بین هر دوره یه هفته استراحت داریم...ان شالله هفته ی بعد منتظر سالاد خوشمزه شما هستیم
نخبه
از اخر کار عکس ندارم ولی موقع درست کردن عکس گرفتم ولی چون اون روز مهمون داشتم اخر کار اصلا نفهمیدم کی چیو برد سر سفره و چه جوری گذاشت تک و تنها 23 تا مهمون راه انداختم شبش جنازه ای بودم واسه خودم ولی قربون دخترم بشم من خیلی همکاری کرد با هام و اذیت نکرد
نخبه
خب اگه استراحته پس همین هفته میزارم چون مهمونیم هم پنج شنبه گذشته بود منتها این مدت نبودم بزارم سه جور دسر درست کردم که خب تیرامیسو که قبلا اموزش دادین شارلوت و ژله ببری که باز از اخر کار عکس ندارم
دو جور سالاد داشتم و سه نوع هم غذا که خب فقط از یکیش عکس گرفتم تازه بازم اخر کارو عکس ندارم مگه اینکه یه روز درست کنم اخر کارو عکس بزارم ازش
نخبه
انار دون شده
کلم قرمز
بروکلی
مغز گردو
نمک و فلفل
کلم قرمز و بروکلی رو به قطعات کوچک خرد میکنیم سپس انار دون شده رو به همراه کلم قرمز و بروکلی و گردوی خرد شده در یک ظرف میریزیم سپس نمک و گلپر و فلفل اضافه میکنیم هم میزینیم در اخر هم کمی لیموی تازه و سس مایونز به کل مواد میزنیم و هم میزنیم که به خورد مواد بره بعد هم میزایرم تو یخچال تا مهمونا بیان و دور همی قورت بدیم
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
نخبه
با توت فرنگی هم باحاله و خوشمزه اینم عکسش
▧ تصویر در دسترس نیست
نخبه
سالاد فرانسوی با مقداری تغییر
کلم سفید
ژامبون
کشمش
مغز گردو
هویج رنده شده
سس سالاد(سس سفید ابلیمو فلفل سیاه نمک)
من تو خونه پاستا داشتم پختم و ریختم توش + کمی جعفری و گشنیز هم خورد کردم و قاطیش کردم خیلی خوشمزه تر شد ..
کلم سفید و ژامبون(واسه من زیتون هم داشت) ره به صورت خلالی خرد میکنیم بعد با کشمش گردو و هویج رنده شده مخلوط میکنیم و بعد پاستا رو اضافه میکنیم وسبزی خرد شده و در اخر سس رو روی مواد ریخته و مخلوط میکنیم بعد هم میزاریم تو یخچال که سس کاملا به خورد مواد بره
نوش جان
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
بچه مثبت
ترش یا ننه فندق؟
دونه هاش به دندون میاد حال نمیده ها! به قول خودت باید قورت داد فقط
نخبه
نه اصلا ترش نیست دقت نکردی با سس مایونز خورده میشه ترش نیست تازه همه انارها که ترش نیستن
شما اناری رو انتخاب کن که دونه هاش نرم باشه نه عین سنگ که زیر دندونت هم حسش نکنی بهونه نیارررررررررررررررررررررر خیلی هم خوشمزس تنبل کلاس صفرو
من بارها این سالاد رو درست کردم و هیچ وقت هیچی اضافه نیومده همه دوست داشتن و خوردن
از ژآمبون خوشت نمیاد؟ خب کالباس بریز سوسیس بریز یه چی دیگه بریز اصلا نریز
دنبال بهانه ایا تو یک انسان بد غذا هستی خدا به داد زنت برسه
والا من ذائقه مهمونام رو میدونم واسه همین اینا رو انتخاب کردم و میدونستم کامل خورده میشه
ژنرال
کلم سفید
ژامبون
کشمش
مغز گردو
هویج رنده شده
سس سالاد(سس سفید ابلیمو فلفل سیاه نمک)
باید خوشمزه باشه
البته نه به این دلیل که تو درست کردی! به خاطر مواد تشکیل دهنده ش میگم
تنها چیزی که تو این سالاد اضافیه، کشمشه! از طعم کشمش تو غذا اصلا خوشم نمیاد!
همریج رنده شده هم چون کمه، میگذرم
بچه مثبت
نه اصلا ترش نیست دقت نکردی
انار ترش دونه هاش نرم نیست و انار ننه فندق هم فک نکنم جالب باشه آب انار بهترتره
از ظرفیتم معلومه که خیلی هم خوش غذا هستم. ولی انتقاد هم میکنم
ماهی
قربونت بشم..الان توی هفته ی استراحت به سر می بریم
اشکالی نداره...برای اینکه قانونمسابقه نقض نشه و زخمتی که کشیدی دو هفته فرصت باشه تا بچه ها ببیننش، به تاپیک هفته ی بعد منتقلشون می کنم و امتیاز این دوتای آخر رو پایان دوره بعد محاسبه می کنم..
عزیـــــــــــــــــــزم
نمایش یا پنهان متن
خب دلم خواست...به نظرم انار میخوش مناسبش باشه...شایدم ترش..
اونایی که کشکش دوس ندارن خب می تونن کشمش رو حذف کنن....عالیه.مرسی شیرین جونم
چه خوش قیافه ست..امتحان می کنم
mz56mz
سالاد رو خيلى دوست دارم
نخبه
بستگی به ذائقه داره ولی فکر نکنم ترشش خوشمزه بشه من انار به قول شما میخوش استفاده کردم نه ترش و نه شیرین من این سالاد رو بارها درست کردم و تو هر مهمونی که گذاشتم هیچی از سفره برنگشته به نظر من که خوشمزس شما هم امتحان کن به یه بار امتحانش می ارزه
همریج رنده شده هم چون کمه، میگذرم
تو دستور این سالاد نوشته شده 10 تا کشمش ولی من چون شیرینی رو دوست دارم یه عالمه ریختم هی میریختم بعد مزه میکردم اخر هم فکر کنم 100 تا کشمش ریختم توش
خب هر کی دوست داره میتونه حذفش کنه یا چیزی رو کم یا زیاد کنه فکر نکنم طوری بشه نمیخاهیم بزاریمش تو فر که حتما همه چی رو به اندازه بریزیم
اشکالی نداره واسه امتیاز نزاشتم همینجوری چون قول داده بودم گفتم زیر قولم نزنم
خب دنیز هم دخمل بوفیه دیگه یعنی دخمل شما هم هست
این روزا چرخیدن رو یاد گرفته وقتی میخابونمش میچرخه و دمر میشه خیلی بامزه شده
نخبه
کل ظرفیته
میگم اخه چهار تا دونه کلم و هویج انتقاد هم داره مگه
راستی ماهی جون میخام این حلوای هویج رو هم امتحان کنم فرصت کنم و موادش هم داشته باشم حتما درست میکنم دوست دارم ببینم چه مزه ای داره
دستتون درد نکنه.. دنیز یکم بزرگ بشه باید برم کلاس شیرینی پزی چون اصلا بلد نیستم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→