₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » غذا بیار ! بوفی ببر!
1 2 3 4 5

بدون عکس

غذا بیار ! بوفی ببر!

6194 بازدید، 81 پست، نویسنده: ماهی

• farzane

322 322
    نقل قول: ماهی
    نان و پنیر و گردو

نخبه,

322 322
    337 337
    1153 1153
    786 786 280 280
    307 307 361 307 307

وااااااااااااااااااااااااااااااااااای ماهی جونم کدبانو خانمم 1010 953 904 1252
    مرسیییییییییییییییییییییی عزیزممممممممممممم عالی بود و معلومه خیلی هم خوشمزه خواهر گلم خسته نباشی کدبانو خانمم عالی بود :8: :6: :11:

مرسی شیرین جونم من عاشق ژله هستم عزیزم عالییییییییییییییییییی بود و خیلی هم خوشگله و معلومه خوشمزه خسته نبااشی گلم عالی بود :8: :6: :11: دنیز منم ببوس که گذاشت اینو درست کنی قربونش بشم 1153 1010 953 1252

2 سپاس: نخبه، ماهی

• 3 سپاس: ماهی، farzane، نخبه

• ماهی

farzane,
    :11:
    نخبه,
    به به..عاشق ژله هستم... :8: خوشمزه و شکیله..مرسی که وقت گذاشتی مامان شیرین! :6:

3 سپاس: farzane، هاچو هاچو، نخبه

• ماهی

حلوای هویج

حلوای هویج در استانهای مختلف به شیوه های مختلف تهیه میشه.در اون م یتوان از آب هویج یا خامه هم استفاده کرد.

مواد لازم:
    هویج 500 گرم ( آب پز شده)
    آرد برنج یک پیمانه
    شکر یک پیمانه
    آب 1 پیمانه
    گلاب نصف پیمانه
    زعفران به میزان لازم
    کره یا روغن 60 گرم

طرز تهیه :
    ابتدا هویج آب پز شده رو رنده می کنیم و در کمی از کره تفت می دیم

آرد برنج رو در مقداری از کره تفت میدیم در حدی که بوی خامی اون گرفته شه

آب ، شکر و گلاب رو به جوش می آریم

آرد تفت داده شده رو به هویج سرخ شده اضافه می کنیم

و شهد شکر رو به اون اضافه می کنیم.با حرارت ملایم مرتب هم می زنیم و در اواخر کار زعفران رو اضافه می کنیمحلوا رو تا زمانی که به روغن بیفته مرتب هم می زنیم..

من حلوا ها رو در قالب ریختم و ته اون رو با نون میکادمو پوشوندم .شما می تونید از هر نان دیگه ای استفاده کنید یا اصلا به از نان استفاده نکنید و در قالب هم نریزید :66:

نوش جان بفرمایید آماده ست ... :5:

11 سپاس: بچه مثبت، علیرضا، هاچو هاچو، mz56mz، بهونه، نخبه، بندری، farzane، maryamlondon1، s_ali_m68، ملیکا

• carlos

اگه غذاهاتون مزه نداره من هستما :9:
    3 سپاس: هاچو هاچو، ماهی، ژنرال

• هاچو هاچو

حلوای هویج

خیلی با سلیقه تزیین کردین 826واقعا عالی بود :105:

1 سپاس: ماهی

• ماهی

نقل قول: carlos
    اگه غذاهاتون مزه نداره من هستما

نقل قول: هاچو هاچو
    خیلی با سلیقه تزیین کردین

منظورتون اینه که نمی تونه خوشمزه باشه 624
    اونایی که تا حالا حلوای هویج نخوردن ممکنه اینجوری بشن :88: ولی من تا حالا ندیدم کسی بخوره و بگه بد مزه ست.اصلا طعم هویج رو احساس نمی کنی.این حلوا بیشتر جنبه ی درمانی و تغذیه ای داره.مخصوصا اگر با آب هویج درست شه برای درمان لینت مزاج :4: بسیار مفیده.برای بچه ها هم خیلی مفیده...دیگه حالا خود دانید :32:

1 سپاس: هاچو هاچو

• هاچو هاچو

ماهی,
    :4: باشه بابا حالا چرا دلخور میشی؟ :4: کو یه ذره بده ببینم چه مزه ای هستش :38:
    نمایش یا پنهان متنخوب شد گفتی،لنت مزاجمم باید عوض کنم ترمز نمیگیره :4:

2 سپاس: بهونه، ماهی

• بهونه

لینت مزاج

،لنت مزاجمم ب

یره تو که همیشه لنتت تموم شده :4: اونی که ماهی گفت لینت هست راستی لینت دیگه چیه خوردنیه ؟:83:

2 سپاس: ماهی، هاچو هاچو

• ماهی

نقل قول: هاچو هاچو
    لنت مزاجمم باید عوض کنم ترمز نمیگیره

زیادم بیراه نگفتی.لنـتــــــت که ول بشه لینت می گیری :23: اونوقت اگه حلوای هویج بخوری لنتــــت درست میشه و لیـــنَتِــــت درمان :83:
    نقل قول: بهونه
    یره تو که همیشه لنتت تموم شده

:83:
    نقل قول: بهونه
    راستی لینت دیگه چیه خوردنیه ؟

لنت که کار نکنه ترمزا کار نمی کنن لینت مزاج می گیری..اونوقت باید از ایزی لایف استفاده کنی یا حلوای هویج بخوری :23:

2 سپاس: هاچو هاچو، بهونه

• حورا

بنظر که خیلی خوشمزه ست. خوشرنگم هست دستتون درد نکنه :46:

میشه مربای پوست تازه پسته هم آموزش بدید؟ :46:

• mahsa joon

واقعا که آخه چرا دل آدمو آب میکنین ... 391 391 391 391 391

• ماهی

نقل قول: حورا
    بنظر که خیلی خوشمزه ست. خوشرنگم هست دستتون درد نکنه

نقل قول: mahsa joon
    میشه مربای پوست تازه پسته هم آموزش بدید؟ :46:

:37: هیچ وقت درست نکردم ولی الان که فصل پسته ی تازه ست بدم نمی آد امتحان کنم.اتفاقا در صدد تهیه شربت به لیمو بودم...سعی می کنم هر دوش رو درست کنم و اینجا بگذارم :3:
    واقعا که آخه چرا دل آدمو آب میکنین .

ببخشید محسای گلم :6:

2 سپاس: حورا، هاچو هاچو

• ماهی

بنظر که خیلی خوشمزه ست. خوشرنگم هست دستتون درد نکنه

بمیشه مربای پوست تازه پسته هم آموزش بدید؟ :46:

:37: هیچ وقت درست نکردم ولی الان که فصل پسته ی تازه ست بدم نمی آد امتحان کنم.اتفاقا در صدد تهیه شربت به لیمو بودم...سعی می کنم هر دوش رو درست کنم و اینجا بگذارم :3:
    واقعا که آخه چرا دل آدمو آب میکنین .

ببخشید محسای گلم :6:

2 سپاس: ژنرال، حورا

• بچه مثبت

محسا
    453

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    2 سپاس: هاچو هاچو، ماهی

• هاچو هاچو

محسا

انشالله که حِش دو چشمه امین بد به دلت راه نده 453
    زیادم بیراه نگفتی.لنـتــــــت که ول بشه لینت می گیری اونوقت اگه حلوای هویج بخوری لنتــــت درست میشه و لیـــنَتِــــت درمان :83:

:83: ما که نفهمیدیم چی شد :99: هزینه درمانش چقدر میشه؟الان واسه 206 بخوای لنت بندازی 400 تومنی در میادا :38: :83:

2 سپاس: ماهی، ژنرال

• ماهی

نقل قول: بچه مثبت
    محسا

:83: پسرم امتحان که میده اگر اشتباهات ناجور کنه مثل همین اشتباه ، بهش می گم این اشتباه خیلی زشت و شرم آوره... :32: و خیلی دلخور می شم..دیگه قبل از اینکه توضیح بده که چه اشتباهی کرده اول می گه مامان !اشتباه کردم ولی ، اشتباهش زشت نیستا...

حالا خودم گرفتار یه اشتباه خیلی زشت شدم :83:
    نمایش یا پنهان متناصلن یکی با من دشمنی داشته اومده ویرایش کرده پستمو...804مگه میشه من محسا رو با ح بنویسم آخه؟ 403

نمایش یا پنهان متن :4:

هزینه درمانش چقدر میشه؟

به اندازه ی نیم کیلو وهیج و دو تا کره و کمی آب :4:
    الان واسه 206 بخوای لنت بندازی 400 تومنی در میادا

یادم ننداز به هزینه های مسخره ی ماشین...یه مشت لگن سوار میشیم که اگه انگشت توی بدنه ش کنی فرو میره بعد باید برای هزینه هاش اینقدر پول بی خود بدی :28:

3 سپاس: ژنرال، بچه مثبت، هاچو هاچو

• ژنرال

نقل قول: نخبه
    ژله انگور رو درست کردم و این شکلی ریختم تو ظرف و گذاشتم تو یخچال

رفتی شامپاین ریختی تو این ظرف خوشگلا گذاشتی تو یخچال فکر کردی ما نمیفهمیم!
    این چیزا حرامه 848
    امتیاز که نمیگیری هیچ، ازت کسر امتیاز هم میشه! :86:

ماهی,
    مثل همیشه عالی :39:
    خیلی دوس دارم ببینم این حلوای هویچ چه مزه ای داره. چون از طعم هویج پخته خوشم نمیاد!

• هاچو هاچو

به اندازه ی نیم کیلو وهیج و دو تا کره و کمی آب

دستور غذا میدی؟ :4:
    یادم ننداز به هزینه های مسخره ی ماشین...یه مشت لگن سوار میشیم که اگه انگشت توی بدنه ش کنی فرو میره بعد باید برای هزینه هاش اینقدر پول بی خود بدی

:87: آره واقعا...
    نمایش یا پنهان متن :4: شرمنده نمیتونم جدی باشم :4:

1 سپاس: ماهی

• نخبه

من امده ام وای وای من امده ام:4:

اموزش شارلوت ژله ای با میوه:4:
    البته من هر چی نداشتم تو خونه یه چی دیگه جایگزینش کردم مینویسم که در اصل چی باید باشه

تصویر در دسترس نیست
    2 عدد ظرف شبیه به هم (من ظرف مربع شکل تو خونه داشتم ولی ظرف گرد خوشگلتره
    چند بسته ژله موز (به اندازه ظرفتون) البته ژله های دیگه هم میتونید استفاده کنید که میوه اش رو هم داشته باشید من موز رو انتخاب کردم توت فرنگی هم خوب بید یا اناناس
    نصف بسته ژله الوورا که متاسفانه من حواسم نبود که تموم کردم و اخرش از ژله بلو بری استفاده کردم خوشمزه و خوش رنگ تر هم شد:4:
    1/5 لیوان ابجوش
    یک چهارم لیوان شیر کم چرب
    یک بسته خامه صبحانه
    یک قاشق غذا خوری شکر
    3-4 عدد بیسکوییت پتی بور
    میوه مورد نظر( من موز استفاده کردم)

دو ظرف با دو سایز مختلف رو اب یخ میشوییم و درون هم قرار میدیم با نوار چسب ظرف کوچکتر رو سفت میکنیم که حرکت نکنه باید بین دو ظرف هم از کناره ها و هم از زیر ظرف خالی باشه موز رو در فاصله بین دو ظرف میریزیم
    تصویر در دسترس نیست

ژله موز رو درست میکنیم میگذاریم کمی خنک بشه بعد ژله رو روی موزها میریزیم و میگذاریم توی یخچال که ببنده (والا من که ریختم موزها تکون خوردن از جاشون واسه همین با دست ظرف کوچیک رو گرفتم بعد که مطمئن شدم تکون نمیخورن تو یخچال جا سازی کردم
    منتظر میمونیم که ژله ها کاملا سفت بشه بعد کمی اب جوش در ظرف کوچیک میریزیم که بتونیم درش بیاریم

تصویر در دسترس نیست
    اب جوش خیلی تو ظرف نمونه چون ژله شل میشه سریع
    راستی این که میبینید دو رنگه من ژله موز کم اوردم و ژله هلو اضافه کردم و توش هم پاستیل ریختم که ژله ام دو رنگ شده

تو این فاصله نصف بسته ژله الوورا(من ژله بلو بری ریختم الوورا نداشتم:4:)را با یک قاشق سر خالی شکر و نیم لیوان ابجوش حل کرده به دمای محیط که رسید شیر رو کم کم اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم حالا خامه رو با چنگال میزنیم و به ژله الوورا اضافه میکنیم ممکنه در این مرحله خامه تیکه تیکه بشه اشکالی نداره اونقدر هم بزنید که کل خامه در ژله حل بشه و ژله غلیظی به شما بده
    حالا ژله موز رو از یخچال در میاریم و در گودی مخلوط خامه و الو ورا رو میریزیم و دوباره توی فریزر یا یخچال میزاریم 15 دقیقه بعد در میاریم و بیسکویتها رو روی ژله قرار میدیم و میزاریم تو یخچال که خودش رو بگیره بعد هم از یخچال در میاریم و میزاریم تو اب گرم و سریع هم در میاریم که بتونیم ژله رو از قالب جدا کنیم ما که هر کاری کردیم نشد بنابراین سشوار رو روشن کردم کمی گرفتم اطراف ژله و ظرفم رو برگردوندم

4 تصویر این بخش در دسترس نیستببخشید من خیلی وقت نمیکنم از چیزی که درست میکنم عکس بگیرم و یا همه مراحلش :9:

11 سپاس: بچه مثبت، ژنرال، jaj، mz56mz، ماهی، حورا، هاچو هاچو، بندری، farzane، gilas، maryamlondon1
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: