ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
معرفی کاربر اکتیو هفته (هر هفته در همین تاپیک)
بچه مثبت
ضمن تبریک به کمال و فاطمه گرامی، امتیازها واریز شد
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
♥Rose♥
بچه مثبت,
بنده هم به نوبه ي خود از زحمات شما عزيزان تشكر و قدرداني ميكنم
♥Rose♥
منظورت از اين همه گل چي بود ؟!
آقاي سپندار 313 اكنون و كمال 313 سابق ِ بالاي هزار بازديد كننده
Kishe Mehr
بچه مثبت,
SePaNDaR313,
Kishe Mehr
طبق قرار؛
نفر اول : SePaNDaR313 ( کمال) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 405 امتیاز جایزه مبارکه
نفر دوم : ♥Rose♥ ( فاطمه) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 38 امتیاز جایزه مبارکه
در روایات آمده است که شیخـُـنا پس از دیدن امتیاز سپندار 313 عبای خویش را پاره پوره کرده و سر به بیابان نهادندی
هاچو هاچو
دست مجی یره خودمون هم درد نگیره
ژنرال
بچه مثبت
امتیازها واریز شد
نمایش یا پنهان متن
چون دونفر اول تکراری هستند، نفر سوم هم فکر میکنم اجازه ارسال 6تاپیک رو داشته باشه !میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
♥Rose♥
نه دیگه این کارا فایده نداره تو کار خودتو کردی
کی ، من و حسودی !
نمایش یا پنهان متن
اگر حسود بودم مطمئن باش دیگه تاپیک ارسال نمیکردمKishe Mehr,
هاچو هاچو,
ژنرال,
بچه مثبت,
از همگی دوستان گرامی کمال تشکر رو دارم و سپاسگزارم
من حاضرم جای خودمو با نفر سوم عوض کنم
چقدر بده آدم تکراری بشه !
♥Rose♥
♥Rose♥
خواهش میکنم
بسه دیگه حالا نمیخواد زبون بازی کنی !
بله بله
jaj
Kishe Mehr
مرسی یره
ژنرال,
ممنونم از شما امین آقای بچه مثبت نشان
نفر سوم امتیازش خیلی کم بود...
♥Rose♥,
مجدد مبارکه
نوش جان سپندار بولدوزر
شما نخودچی
بچه مثبت
نمایش یا پنهان متن
من از پست 29 اینجوری برداشت کردم. نمونش در پست 36 و 42 موجود است که حق 6تاپیک در هفته، به امتیاز مربوط نیست.میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
Kishe Mehr
طبق قرار؛
نفر اول : SePaNDaR313 ( کمال) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 100 + 600 امتیاز جایزه مبارکه
نفر دوم : ♥Rose♥ ( فاطمه) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 50 امتیاز جایزه مبارکه
نفر سوم : aac198000 ( کوروش) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 25 امتیاز جایزه مبارکه
تشکر ویژه از معمار کبیر سایت جناب علیرضا خان و امین آقای بچه مثبت نشان بابت زحمت واریز هدایا
بچه مثبت
ضمن تبریک به کمال، فاطمه و کوروش عزیز، امتیازها واریز شد
بچه مثبت
♥Rose♥
بچه مثبت,
بنده همچنین از شما دو عزیز و زحمات بی شائبه تان و تمامی عزیزانی که باعث تداوم و برقراری سایت هستند کمال تشکر و قدردانی را دارم.
و به آقایون کمال و کوروش تبریک عرض میکنم.
نمایش یا پنهان متن
متأسفانه باز هم در این لیست جای گرفتم ، دلم میخواست اینبار اسمی از من در این لیست به چشم نخورد و دوستان دیگرمون جای میگرفتند.اخیراً احساس کردم برخی از دوستان از ارسال تاپیک توسط بنده و از حضورم در سایت خوشحال نیستند و این را از برخی کامنت ها و رفتار دوستان عزیزم حس کردم. بهر صورت از تک تک این عزیزان پوزش میطلبم چون هیچ وقت قصد اینکه جای کسی رو بگیرم نداشتم.
و از کسانی که از این حقیر ناراحتی به دل دارند عذرخواهی میکنم و تمنا میکنم به بزرگواری خودشون ببخشند.
میدونم که اینجا ، جای این حرفها نبود ولی دلم گرفته بود و جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم.
با سپاس
بچه مثبت
من به عنوان یکی از کاربران قدیمی سایت، به خاطر فعالیت و تلاشتون در جهت ارتقای کیفیت تاپیکهای سایت ازتون تشکر میکنم و امیدوارم راهتون را با صلابت ادامه بدید
mahsa joon
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→