طبق قرار؛ نفر اول بهنام (diver20) حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 98 امتیاز جایزه نفر دوم: هاشم (lion1360) حق ارسال 6 تاپیک در روز +20 امتیاز جایزه
نفر سوم نداریم این هفته ضمن اینکه دوشواری هم نداریم. هر کی اعتراض داشت اونو به من نشان بده.
مجتبی جان (Kishe Mehr) لطفا کارتو برای اداره این تاپیک فعلا به همین شیوه معمول از همین الان شروع کن. ممنونم ازت دوست گلم.
طبق قرار؛ نفر اول بهنام (diver20) حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 96 امتیاز جایزه مبارکه نفر دوم: هاشم (lion1360) حق ارسال 6 تاپیک در روز +30 امتیاز جایزه نفر سوم: کوروش (aac198000) حق ارسال 6 تاپیک در روز +5 امتیاز جایزه
ضمن تقدیر و تشکر از تمامی کاربران گرامی بابت ارسال تاپیک های جذاب ، و همچنین از بازدید کنندگان گرامی بابت بازدید این تاپیک ها ، کاربران اکتیو این هفته بدین شرح می باشد :
نتایج این هفته :
▧ تصویر در دسترس نیست
طبق قرار؛ نفر اول : diver20 ( بهنام ) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 95 امتیاز جایزه مبارکه نفر دوم: t4nh4 ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز + 23 امتیاز جایزه نفر سوم: lion1360 ( هاشم ) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز +16 امتیاز جایزه
ضمن تقدیر و تشکر از تمامی کاربران گرامی بابت ارسال تاپیک های جذاب ، و همچنین از بازدید کنندگان گرامی بابت بازدید این تاپیک ها ، کاربر اکتیو این هفته بدین شرح می باشد :
نتایج این هفته :
طبق قرار؛ چون کاربر عزیز diver20 "پنج" هفته ی متوالی نفر اول شده بودند و طبق قانون در هفته ی ششم ، نفر اول هفته های پیش جایش را به کاربر بعدی میدهد که بدین ترتیب در هفته ی ششم کاربر KuRoSh ( کورورش جلالی ) ِ عزیز بعنوان نفر اول شناخته می شوند و علاوه بر دریافت 20 امتیاز در این هفته می توانند 6 تاپیک در روز ارسال نمایند مبارکه
ضمن تقدیر و تشکر از تمامی کاربران گرامی بابت ارسال تاپیک های جذاب ، و همچنین از بازدید کنندگان گرامی بابت بازدید این تاپیک ها ، کاربر اکتیو این هفته بدین شرح می باشد :
نتایج این هفته :
طبق قرار؛ نفر اول : serpent ( امیر) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 20 امتیاز جایزه مبارکه
نتایج این هفته :
طبق قرار؛ نفر اول : serpent ( امیر) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 29 امتیاز جایزه مبارکه
نفر دوم : KuRoSh ( کوروش جلالی) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 23 امتیاز جایزه مبارکه
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr, وای وای خاک وچوک ببخشید مجتبی جان فکر که درگیر باشه همین میشه!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
نمایش یا پنهان متنسلام دوستان عزیز همانطور که مستحضرید متاسفانه این یکی دو هفته سایت با مشکل مواجه شد، ایشالله دیگه با چنین مشکلاتی مواجه نشیم.. در ذیل نتایج این هفته رو اعلام میکنم
طبق قرار؛ نفر اول : ♥Rose♥ ( فاطمه) ِ گرامی ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 40 امتیاز جایزه مبارکه
Kishe Mehr, ممنون مجتبی جان ضمن تبریک به خانوم فاطمه خانوم، امتیازها واریز شد
سلام یه سوال....اینجا به نفر دوم هم جایزه میدید؟؟؟؟؟ نمایش یا پنهان متنمیدونم الان تو دلتون میگید باز حرف جایزه و امتیاز شد این سرو کله اش پیدا شد..... خوب چی کنم دوست دارم....جایزه رو میگم
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خوب بگو نمیدیم دیگه چرا بهانه میاری نمایش یا پنهان متنمن تازه 200و خورده ای شده یعنی ده برابر پس هیچی دیگه یعنی پارتی بازی هم نمیشه انجام داد؟ یه صفر کنارش اضافه کنی؟
Kishe Mehr
نمنه؟
علیرضا
▧ تصویر در دسترس نیست
طبق قرار؛
نفر اول بهنام (diver20) حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 98 امتیاز جایزه
نفر دوم: هاشم (lion1360) حق ارسال 6 تاپیک در روز +20 امتیاز جایزه
نفر سوم نداریم این هفته ضمن اینکه دوشواری هم نداریم. هر کی اعتراض داشت اونو به من نشان بده.
مجتبی جان (Kishe Mehr) لطفا کارتو برای اداره این تاپیک فعلا به همین شیوه معمول از همین الان شروع کن. ممنونم ازت دوست گلم.
Kishe Mehr
طبق قرار؛
نفر اول بهنام (diver20) حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 96 امتیاز جایزه مبارکه
نفر دوم: هاشم (lion1360) حق ارسال 6 تاپیک در روز +30 امتیاز جایزه
نفر سوم: کوروش (aac198000) حق ارسال 6 تاپیک در روز +5 امتیاز جایزه
Kishe Mehr
نتایج این هفته :
طبق قرار؛
نفر اول : diver20 ( بهنام ) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 95 امتیاز جایزه مبارکه
نفر دوم: t4nh4 ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز + 23 امتیاز جایزه
نفر سوم: lion1360 ( هاشم ) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز +16 امتیاز جایزه
Kishe Mehr
نتایج این هفته :
طبق قرار؛
چون کاربر عزیز diver20 "پنج" هفته ی متوالی نفر اول شده بودند و طبق قانون در هفته ی ششم ، نفر اول هفته های پیش جایش را به کاربر بعدی میدهد که بدین ترتیب در هفته ی ششم کاربر KuRoSh ( کورورش جلالی ) ِ عزیز بعنوان نفر اول شناخته می شوند و
علاوه بر دریافت 20 امتیاز در این هفته می توانند 6 تاپیک در روز ارسال نمایند
Kishe Mehr
نتایج این هفته :
طبق قرار؛
نفر اول : serpent ( امیر) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 20 امتیاز جایزه مبارکه
Kishe Mehr
نتایج این هفته :
طبق قرار؛
نفر اول : serpent ( امیر) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 29 امتیاز جایزه مبارکه
نفر دوم : KuRoSh ( کوروش جلالی) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 23 امتیاز جایزه مبارکه
بچه مثبت
ممنون
مرتضیمجتبی جانآفرین آفرین به serpent و KuRoSh
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
تشکر امین جان
نمایش یا پنهان متن
از طرف مجتبی جانبچه مثبت
وای وای خاک وچوک
ببخشید مجتبی جان
فکر که درگیر باشه همین میشه!
Kishe Mehr
ببخشید مجتبی جان
خواهش میشه امین جان
دقیقا منم امروز توی سایت یه مشکل همینجوری برام پیش اومد
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
سلام دوستان عزیزهمانطور که مستحضرید متاسفانه این یکی دو هفته سایت با مشکل مواجه شد، ایشالله دیگه با چنین مشکلاتی مواجه نشیم.. در ذیل نتایج این هفته رو اعلام میکنم
طبق قرار؛
نفر اول : ♥Rose♥ ( فاطمه) ِ گرامی ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 40 امتیاز جایزه مبارکه
حورا
♥Rose♥
ممنون و سپاسگزارم ، همچنين از زحمات مديران سايت كمال تشكر را دارم
خيلي ممنونم عزيزم
بچه مثبت
ممنون مجتبی جان
ضمن تبریک به خانوم فاطمه خانوم، امتیازها واریز شد
♥Rose♥
بسيار ممنونم و از زحمات شما تشكر ميكنم
Kishe Mehr
خواهش میکنم مبارکتون باشه
خواهش میکنم
تشکر امین عزیز
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
میدونم الان تو دلتون میگید باز حرف جایزه و امتیاز شد این سرو کله اش پیدا شد.....Kishe Mehr
سلام.. شما چنتا سوال بپرسید... به نفر دوم جایزه میدیم به شرطی که مجموع امتیازها بیشتر از 2000 باشه!
این حرفا چیه! کار خوبی کردید که بپرسید...
zrnznn
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
نمایش یا پنهان متن
من تازه 200و خورده ای شدهآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→