دوستان عزیز، جناب کیش مهر، در غم از دست دادن خاله ی گرامیشون عزادار هستن و به همین جهت فعلاً امکان اومدن به سایت رو ندارن. ضمن عرض تسلیت به ایشون، این هفته بنده کاربرِ فعال هفته رو اعلام میکنم.
با سپاس از تمامی کاربران گرامی بابت ارسال تاپیک ها، و همچنین تشکر از بازدید کنندگان گرامی بابت بازدید از تاپیک ها.
فعال ترین کاربرِ این هفته: ♥Rose♥ ( فاطمه) گرامی؛ جایزه: حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته جاری + 44 امتیاز جایزه؛
ژنرال, ممنون محسن جان ضمن عرض تسلیت به مجتبی عزیز، امتیاز واریز شد
مبارک باشه خانوم فاطمه خانوم
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دوستان عزیز، جناب کیش مهر، در غم از دست دادن خاله ی گرامیشون عزادار هستن و به همین جهت فعلاً امکان اومدن به سایت رو ندارن. ضمن عرض تسلیت به ایشون، این هفته بنده کاربرِ فعال هفته رو اعلام میکنم.
از درگاه خداوند متعال براي مرحوم از دست رفته طلب مغفرت و برای ايشون و سایر بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواهانم .
نقل قول: ژنرال
فعال ترین کاربرِ این هفته: ♥Rose♥ ( فاطمه) گرامی؛ جایزه: حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته جاری + 44 امتیاز جایزه؛ تبریک به کاربر ♥Rose♥
ممنون محسن جان ضمن تبریک به کمال و رز عزیز، امتیازها واریز شد
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال, ♥Rose♥, zrnznn, بچه مثبت, خیلی خیلی سپاسگزارم از شما دوستان عزیز که به انحای مختلف تسلیت گفتید و ابراز همدردی کردین خدا به همه ی شما عزیزان غم نده و به جاش شادی بده
از محسن عزیز که زحمت ِ این دو هفته رو کشید بی نهایت سپاسگزارم از امین عزیز که زحمت ِ واریز امتیازها رو کشیدن بی نهایت سپاسگزارم از فاطمه و کمال عزیز که زحمت ِ ارسال تاپیک های جذاب و پربیننده رو کشیدن بی نهایت سپاسگزارم
ضمن تقدیر و تشکر از تمامی کاربران گرامی بابت ارسال تاپیک های جذاب ، و همچنین از بازدید کنندگان گرامی بابت بازدید این تاپیک ها ، کاربر اکتیو این هفته بدین شرح می باشد :
طبق قرار؛ نفر اول : SePaNDaR313 ( کمال) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 210 امتیاز جایزه مبارکه
نفر دوم : ♥Rose♥ ( فاطمه) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 90 امتیاز جایزه مبارکه
ژنرال
♥Rose♥
خيلي ممنونم
Kishe Mehr
روی حرف مدیر کبیر سایت علیرضا خان حرف میزنید؟
صفر که ارزشی نداره
ژنرال
ضمن عرض تسلیت به ایشون، این هفته بنده کاربرِ فعال هفته رو اعلام میکنم.
با سپاس از تمامی کاربران گرامی بابت ارسال تاپیک ها، و همچنین تشکر از بازدید کنندگان گرامی بابت بازدید از تاپیک ها.
فعال ترین کاربرِ این هفته: ♥Rose♥ ( فاطمه) گرامی؛
جایزه: حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته جاری + 44 امتیاز جایزه؛
تبریک به کاربر ♥Rose♥
بچه مثبت
ممنون محسن جان
ضمن عرض تسلیت به مجتبی عزیز، امتیاز واریز شد
مبارک باشه خانوم فاطمه خانوم
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
سپاس
♥Rose♥
از درگاه خداوند متعال براي مرحوم از دست رفته طلب مغفرت و برای ايشون و سایر بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواهانم .
جایزه: حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته جاری + 44 امتیاز جایزه؛
تبریک به کاربر ♥Rose♥
متشكر و سپاسگزارم
ممنونم آقا امين
zrnznn
جدی آقا محسن؟؟
مبارک فاطمه خانم باشه
♥Rose♥
ممنون عزيزم
ژنرال
فعال ترین کاربر این هفته: kamal313
جایزه: حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 93 امتیاز
تبریک به آقا کمال
♥Rose♥
جایزه: حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 93 امتیاز
تبریک به آقا کمال
ميگم آقا كمال از فعاليت زياد خسته نباشي !
مباركشون باشه
ژنرال
کاربر ♥Rose♥ به عنوان نفر دوم، 81 امتیاز جایزه دریافت میکنن.
عرض تبریک به فاطمه خانومِ بدشانس
بچه مثبت
ضمن تبریک به کمال و رز عزیز، امتیازها واریز شد
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
jaj
♥Rose♥
مثل تاپيكام فراموش شدم
عرض تبریک به فاطمه خانومِ بدشانس
خيلي متشكرم ، بدشانسي آخه تا چه حد در عرض يك شب بعد از 36 تاپيك يهوووووووو دوم بشي
ضمن سپاسگزاري ، ممنون
حقشونه كه پرتشون كنين بيرون
نمایش یا پنهان متن
نمایش یا پنهان متن
كتك كه چيزي نيست ميكشمت
ممنون
♥Rose♥
آره چرا كه نه
مرد و حرفش
Kishe Mehr
♥Rose♥,
zrnznn,
بچه مثبت,
خیلی خیلی سپاسگزارم از شما دوستان عزیز که به انحای مختلف تسلیت گفتید و ابراز همدردی کردین
از محسن عزیز که زحمت ِ این دو هفته رو کشید بی نهایت سپاسگزارم
از امین عزیز که زحمت ِ واریز امتیازها رو کشیدن بی نهایت سپاسگزارم
از فاطمه و کمال عزیز که زحمت ِ ارسال تاپیک های جذاب و پربیننده رو کشیدن بی نهایت سپاسگزارم
♥Rose♥
خيلي خيلي خوش اومدين ، ان شاءالله خبرهاي شادي شما رو بشنويم
بنده هم از شما سپاسگزارم
Kishe Mehr
سپاسگزارم فاطمه خانم .. بهمچنین برای شما و دیگر دوستان و کاربران سایت
kamal313,
ممنونم داداش کمال گل. همیشه شاد و موفق باشی عزیز
Kishe Mehr
طبق قرار؛
نفر اول : SePaNDaR313 ( کمال) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 210 امتیاز جایزه مبارکه
نفر دوم : ♥Rose♥ ( فاطمه) ِ عزیز ؛ حق ارسال 6 تاپیک در روز در هفته آینده + 90 امتیاز جایزه مبارکه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→