خیلی وقت بود منتظر نمره اش بودمممممم...امشب داشتم با دوستم تلفنی صحبت میکردم و همینجوری رفتم نمره هامو چک کردممممممم...یعنی تا دیدمش فقط یه جیغ بلند کشیدممممممممممممم..........دوستم هول کرد از پشت تلفن کلی ذوق مرگیدممممممممممممممممممم........آخه واقعاً زحمت کشیدممممم دیگه از شنبه میرم برا مدرکممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
malakeh, فدای محبتتتتتتتتتت عزیزممممممم واقعاً از صمیم قلب میگم خوشحال شدم که اومدی بازم بیا و مثلاً قبلناااااااا....... من اسمم نجمه اس اسممم که مربوط یه ایمیلم و میشه و اسم پیشنهادی یاهو بود بر اساس اسم کوچیک و بزرگی که من برا مشخصات وارد کرده بودم.....اون موقع که این ایمیلو میساختم......
بر جانم آتشی افتاده ویرانگر!..سوزنده تر از تب نگاهش!..گرم تر از خورشید!.. من می اندیشم....به یک فریاد!..به یک احساس ِ پر کینه!..به آن طوفان!..به آن سیلاب ِ ویرانگر!..من..به آن سوزنده ی سوزان..می اندیشم!.. قلبی پر ز نفرت درون سینه..پر از کینه!..می تپد به نام عشق و به رسم انتقام!..به فکر انتقام از گذشته ای سیاه!..به فکر انتقام از زمانه ای تباه!.. به تاوان دلم که شکست، دل ها را می شکنم!..گناهش هر چه که باشد..پای دلی که دلم را شکست!.... آهـــــای..قاتل ِ بی احساس!..منم صحرا!.. همان صحرای ویرانگر!.. حواست باشد!.. صحرا، با آن همه سحر و افسون..آتش می زند!.. ذوب می کند!..او خشک است و سوزان!.. حواست باشد!.. این صحرا.. کشنده است!
zrnznn
.
.
.
استفاده اش رو فهمیدید به ما هم بگید
Holtek
فك كنم هنوز عليرضا داره روش ازمايش انجام ميده من و توهم شديم موش آزمايشگاهي
zrnznn
دلشاد
آبجی گلم هوارتا مبارکه تو خودت نمره بیستی
zrnznn
داداشی خیلی خوشحالمممممممممممممم
خیلی وقت بود منتظر نمره اش بودمممممم...امشب داشتم با دوستم تلفنی صحبت میکردم و همینجوری رفتم نمره هامو چک کردممممممم...یعنی تا دیدمش فقط یه جیغ بلند کشیدممممممممممممم..........دوستم هول کرد از پشت تلفن
کلی ذوق مرگیدممممممممممممممممممم........آخه واقعاً زحمت کشیدممممم
دیگه از شنبه میرم برا مدرکممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
jaj
zrnznn
zrnznn
فدای محبتتتتتتتتتت عزیزممممممم
zrnznn
دو سه شبه که چشمام به دره
خدا کنه که خوابم نبره
تو این قفس که زندون منه دلم گرفته و منتظره
خدا کنه که خوابم نبره
▧ تصویر در دسترس نیست
می خوام که دل به دریا بزنم یه سینه حرفو یکجا بزنم
چرا کسی نمیگه به من عشق و امیدم به کجا رفته
شبا اگه که تنها بمونم با غصه ها تو دنیا بمونم
به کی آخه می تونه بگه اون که پشیمونه چرا رفته
فردا دوباره پاییز میشه باز
دلش زغصه لبریز میشه باز
ای آسمون بهش بگو که پشیمون میشی
به سوز عاشقی قسم که دلخون میشی
▧ تصویر در دسترس نیست
دو سه شبه که چشمام به دره
خدا کنه که خوابم نبره
تو این قفس که زندون منه دلم گرفته و منتظره
خدا کنه که خوابم نبره
Kishe Mehr
zrnznn
من می اندیشم....به یک فریاد!..به یک احساس ِ پر کینه!..به آن طوفان!..به آن سیلاب ِ ویرانگر!..من..به آن سوزنده ی سوزان..می اندیشم!..
قلبی پر ز نفرت درون سینه..پر از کینه!..می تپد به نام عشق و به رسم انتقام!..به فکر انتقام از گذشته ای سیاه!..به فکر انتقام از زمانه ای تباه!..
به تاوان دلم که شکست، دل ها را می شکنم!..گناهش هر چه که باشد..پای دلی که دلم را شکست!....
آهـــــای..قاتل ِ بی احساس!..منم صحرا!..
همان صحرای ویرانگر!..
حواست باشد!..
صحرا، با آن همه سحر و افسون..آتش می زند!..
ذوب می کند!..او خشک است و سوزان!..
حواست باشد!..
این صحرا..
کشنده است!
jaj
zrnznn
منم یه عالمه خاطره شیرین دارم ازش
♥Rose♥
zrnznn
قاب گرفتم . . .!
به صورتم آویختم
حالا با خیال راحت،