بديدم عابدى در كوهسارى قناعت كرده از دنيا به غارى چرا گفتم به شهر اندر نيايى كه بارى بند از دل برگشايى؟ بگفت آنجا پريرويان نغزند چو گل بسيار شد پيلان بلغزند
همانا تـقـواى خــدا داروى درد قـلبهـاى شماست و بينا كننده كورى دلهاىتان و شفابخش بيمارى جسمهايتان و برطرف كننده تباهى سينههايتان . و پاك كننده آلودگى جانهايتان و روشنى بخش ضعف چشمهايتان و فرو نشاننده ترس و اضطراب دلهايتان و زداينده سياهى ظُلمتتان .
انگار حتماً باید آسمان به زمین بیاید، باید اتفاق خاصی بیفتد. مثلاً معجزه ای رخ دهد که از زندگی لذت ببریم... گاهی آنقدر در روزمرگی غرق می شویم که فراموش مان می شود ساده ترین داشته های ما شاید آرزوی فرد دیگری باشد... ما از امر و نهی پدر کلافه باشیم و دیگری در آرزوی شنیدن صدای پدرش...
▧ تصویر در دسترس نیست
ما از باب میل نبودن غذا به جان مادرمان غر بزنیم و دیگری در حسرت صدا کردن نامش و شنیدن جواب...
صدای زنگ تلفن از خواب بعد از ظهر بیدار مان کند و ما از بد خواب شدن بنالیم و دیگری تشنه ی شنیدن صدای آشنا از پشت گوشی تلفن است...
همیشه شاکی هستیم انگار...
از گرما می نالیم...از سرما فرار می کنیم... در جمع، از شلوغی کلافه می شویم و در خلوت، از تنهایی بغض می کنیم. تمام هفته منتظر رسیدن روز تعطیل هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگی مان را گردن غروب جمعه می اندازیم...
شاید بهتر باشد گاهی فکر کنیم تمام زندگی مان معجزه است... همین که می خوابیم، بیدار می شویم، نفس می کشیم. همین که خورشید طلوع می کند، مهتاب می تابد، باران بی منت می بارد و هنوز می شود کسی را دوست داشت...
تمام این ها بهانه ی ساده ای است برای یک لبخند. گاهی با دیدن یک گل سرخ هم می شود طعم زندگی را چشید...
آدم های مهربان را دوست دارم همان هایی که بدی هیچ کس را باور ندارند همان هایی که برای همه کس لبخند دارند همان هایی که بوی ناب "انسانیت" می دهند و من باور دارم که تو، از همان هایی.....
نمایش یا پنهان متنالبته این پیامکی بود که دوستم دیشب برا من فرستاد و منم خوشم اومد گذاشتم اینجا.... از نظر اون این تو، منم.... ولی من هنو در پی اشمممممممممم.... . . .
پرهام
zrnznn
بفرمایید دهنتون رو شیرین کنید
بندری
baron jon
zrnznn
قناعت كرده از دنيا به غارى
چرا گفتم به شهر اندر نيايى
كه بارى بند از دل برگشايى؟
بگفت آنجا پريرويان نغزند
چو گل بسيار شد پيلان بلغزند
عنه عليهالسلام :
إنَّ تَقوَى اللّه دَواءُ دَاءِ قُلوبِكُم،وبَصَرُ عَمى أفئدتِكُم، وشِفاءُ مَرَضِ أجسادِكُم ، وصَلاحُ فَسادِ صُدورِكُم ، وطَهورُ دَنَسِ أنفُسِكُم ، وجَلاءُ عَشا أبصارِكُم ، وأمنُ فَزَعِ جَأشِكُم ، وضِياءُ سَوادِ ظُلمَتِكُم .
امام على عليهالسلام :
همانا تـقـواى خــدا داروى درد قـلبهـاى شماست و بينا كننده كورى دلهاىتان و شفابخش بيمارى جسمهايتان و برطرف كننده تباهى سينههايتان . و پاك كننده آلودگى جانهايتان و روشنى بخش ضعف چشمهايتان و فرو نشاننده ترس و اضطراب دلهايتان و زداينده سياهى ظُلمتتان .
نهج البلاغة : الخطبة 198 منتخب ميزان الحكمة : 604
xxl
فارغ التحصیل شدنتونو تبریک میگم خانم مهندس.
با بهترین آرزوها. همیشه موفق باشین.
zrnznn
انگار حتماً باید آسمان به زمین بیاید، باید اتفاق خاصی بیفتد. مثلاً معجزه ای رخ دهد که از زندگی لذت ببریم...
گاهی آنقدر در روزمرگی غرق می شویم که فراموش مان می شود ساده ترین داشته های ما شاید آرزوی فرد
دیگری باشد...
ما از امر و نهی پدر کلافه باشیم و دیگری در آرزوی شنیدن صدای پدرش...
▧ تصویر در دسترس نیست
ما از باب میل نبودن غذا به جان مادرمان غر بزنیم و دیگری در حسرت صدا کردن نامش و شنیدن جواب...
صدای زنگ تلفن از خواب بعد از ظهر بیدار مان کند و ما از بد خواب شدن بنالیم و دیگری تشنه ی شنیدن صدای
آشنا از پشت گوشی تلفن است...
همیشه شاکی هستیم انگار...
از گرما می نالیم...از سرما فرار می کنیم... در جمع، از شلوغی کلافه می شویم و در خلوت، از تنهایی بغض می کنیم. تمام هفته منتظر رسیدن روز تعطیل هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگی مان را گردن غروب جمعه می اندازیم...
شاید بهتر باشد گاهی فکر کنیم تمام زندگی مان معجزه است... همین که می خوابیم، بیدار می شویم، نفس می کشیم. همین که خورشید طلوع می کند، مهتاب می تابد، باران بی منت می بارد و هنوز می شود کسی را دوست داشت...
تمام این ها بهانه ی ساده ای است برای یک لبخند. گاهی با دیدن یک گل سرخ هم می شود طعم زندگی را چشید...
هنوز...می شود زندگی را دوست داشت.......
▧ تصویر در دسترس نیست
تنها
عااااااااااااااااااااالی بود نجمه ای جونم
zrnznn
zrnznn
طبیعت دیدنی دزفول....شهیون
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
تنها
خوبم نجمه ای شما چطوری؟؟؟؟
jaj
تنها چند خاطره..
و
تنها چند لحظه...
زندگی یعنی همین، نگاهی به یک عکس ساده
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند....
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
ممنونم
zrnznn
همان هایی که بدی هیچ کس را باور ندارند
همان هایی که برای همه کس لبخند دارند
همان هایی که بوی ناب "انسانیت" می دهند
و من باور دارم که تو، از همان هایی.....
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
این تو کیه
zrnznn
هنو نیافتمش! دارم میگردم دنبالش ...اگر شما پیداش کردی خبرم کن
نمایش یا پنهان متن
البته این پیامکی بود که دوستم دیشب برا من فرستاد و منم خوشم اومد گذاشتم اینجا....از نظر اون این تو، منم....
ولی من هنو در پی اشمممممممممم....
.
.
.
اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِىَ الذُّنُوبَ الَّتى تَهْتِکُ الْعِصَمَ
خدایا بیامرز برایم آن گناهانى را که پرده ها را بدرد
اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِىَ الذُّنُوبَ الَّتى تُنْزِلُ النِّقَمَ
خدایا بیامرز برایم آن گناهانى را که عقاب و کیفرها را فرو ریزد
اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِىَ الذُّنُوبَ الَّتى تُغَیِّرُ النِّعَمَ
خدایا بیامرز برایم آن گناهانى را که نعمت ها را تغییر دهد
اَللّهُمَّ اغْفِرْ لىَ الذُّنُوبَ الَّتى تَحْبِسُالدُّعاَّءَ
خدایا بیامرز برایم آن گناهانى را که از اجابت دعا جلوگیرى کند