دلشاد, تنها, garfild, مرسی بچه هاااااااااااااااااااااااااا... یک دنیا تشکرررررررررر خجالتم دادید.....برا پیامک هایی هم که دادید خیلی خیلی ممنونم اگر پیشتون میبودم شما و بقیه رو میبردم شرینی میدادم و کلی خوشمیگذروندیم...ولی حیف! :(
وقتی از کسی کینه به دل می گیرید در واقع خودتان را اسیر او می کنید !
فکرتان،ذهنتان،دلتان،رفتارتان...همه چیز شما در اسارت اوست بی آن که بدانید.
از زندگی لذت نمی برید.
روزها فکر شما و روح شما را درگیر می کند و شب ها حتی رؤیاهای شما را !
و حتی در عبادات شما تاثیر می گذارد همچنان که بر رفتار و عبارات شما...
پس اسیر او شده اید بی آن که بدانید.
با بخشش خود را از بند کینه رها کنید ،نه از آن جهت که رقیب شما سزاوار بخشش است بلکه برای این که شما سزاوار آرامش هستید.
انگار خدا هم ما را بخشید به خاطر قدرنشناسی هامون و ناسپاسی هامون و ستمی که به خود و دیگران و خدا می کنیم ...می دونید چرا اینو نوشتم؟! چون داره بارون میاد....خدایا شکرت.
دیشب اشک ناراحتی ریختم از غرور و بی انصافی و ... یه نفر... امشب اشک ذوقه واسه دل بزرگ و مهربون مابقی همکلاسیم... اگر اون یه نفر بد بود که بخشیدمش... ولی دوستام سنگ تموم گذاشتن......خدایا شکرت واسه این مهربونا که کنارم هستن
دیشب اشک ناراحتی ریختم از غرور و بی انصافی و ... یه نفر... امشب اشک ذوقه واسه دل بزرگ و مهربون مابقی همکلاسیم... اگر اون یه نفر بد بود که بخشیدمش... ولی دوستام سنگ تموم گذاشتن......خدایا شکرت واسه این مهربونا که کنارم هستن
این چه حرفیست که در عالم بالاست بهشت *** هر کجا وقت خوشی روی دهد ، همانجاست بهشت . تو بااین مدل فکر و زندگی -بهشت رو به زندگی خودت هدیه کردی احسن
زبل خان, وااااااااااااااااااااااااااااااییی....نمیریییییییییییییییییییییییییییییییییییی.... خدا خفه اتون نکنه..که این چادر گل گلی شده بازیچه دست شماهاااااااااااااااااااااااااااااااا
ای جونمممممممممممممممممممممممممممممممممم..........قربونش برم..... انگار چادر مهمونی زده برق برقیهههههههه
(به چادر عروس بیشتر میخورهههههههههههههههههههههههه )
آقا اسکایپ از این گیفا میگیره؟؟؟....اگر اینو بزنم که همه هلاک میشنننننننننن
قربون انگشتم برممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم...خخخخخخخخخخخخخ.......باور کن یه سایت طراحی میکنم اینو میزنم توش...حالا ببین کی گفتم
دلشاد
zrnznn
تنها,
garfild,
مرسی بچه هاااااااااااااااااااااااااا...
یک دنیا تشکرررررررررر
اگر پیشتون میبودم شما و بقیه رو میبردم شرینی میدادم و کلی خوشمیگذروندیم...ولی حیف! :(
شیدا جون اون جیلگی جیلگی چه بامزه بوددددددد...
xxl
با یک روز تاخیر تولدتون مبارک.
بندری
▧ تصویر در دسترس نیست
zrnznn
malakeh,
بندری,
مرسی دوستای مهربونممممممممممممممممممممم
چقدر من خوشبختم که دوستای مثل شماها دارممممممممممممممممم
♥Rose♥
نمایش یا پنهان متن
شرمنده روز دقیقشو نمیدونستم وگرنه با پیامک مزاحمت میشدمHoltek
منم همونايي كه فاطمه گفت
zrnznn
ممنون
zrnznn
zrnznn
وقتی از کسی کینه به دل می گیرید در واقع خودتان را اسیر او می کنید !
فکرتان،ذهنتان،دلتان،رفتارتان...همه چیز شما در اسارت اوست بی آن که بدانید.
از زندگی لذت نمی برید.
روزها فکر شما و روح شما را درگیر می کند و شب ها حتی رؤیاهای شما را !
و حتی در عبادات شما تاثیر می گذارد همچنان که بر رفتار و عبارات شما...
پس اسیر او شده اید بی آن که بدانید.
با بخشش خود را از بند کینه رها کنید ،نه از آن جهت که رقیب شما سزاوار بخشش است بلکه برای این که شما سزاوار آرامش هستید.
انگار خدا هم ما را بخشید به خاطر قدرنشناسی هامون و ناسپاسی هامون و ستمی که به خود و دیگران و خدا می کنیم ...می دونید چرا اینو نوشتم؟! چون داره بارون میاد....خدایا شکرت.
دیشب اشک ناراحتی ریختم از غرور و بی انصافی و ... یه نفر...
امشب اشک ذوقه واسه دل بزرگ و مهربون مابقی همکلاسیم... اگر اون یه نفر بد بود که بخشیدمش... ولی دوستام سنگ تموم گذاشتن......خدایا شکرت واسه این مهربونا که کنارم هستن
محسن صائب
امشب اشک ذوقه واسه دل بزرگ و مهربون مابقی همکلاسیم... اگر اون یه نفر بد بود که بخشیدمش... ولی دوستام سنگ تموم گذاشتن......خدایا شکرت واسه این مهربونا که کنارم هستن
این چه حرفیست که در عالم بالاست بهشت *** هر کجا وقت خوشی روی دهد ، همانجاست بهشت
.
تو بااین مدل فکر و زندگی -بهشت رو به زندگی خودت هدیه کردی
احسن
zrnznn
امروز ...همین الان...اونی که ناراحتم کرد ازم عذر خواهی کرد
زبل خان
زبل تقدیم میکند، برو حالشو ببر
zrnznn
وااااااااااااااااااااااااااااااییی....نمیریییییییییییییییییییییییییییییییییییی....
خدا خفه اتون نکنه..که این چادر گل گلی شده بازیچه دست شماهاااااااااااااااااااااااااااااااا
ای جونمممممممممممممممممممممممممممممممممم..........قربونش برم..... انگار چادر مهمونی زده برق برقیهههههههه
(به چادر عروس بیشتر میخورهههههههههههههههههههههههه
آقا اسکایپ از این گیفا میگیره؟؟؟....اگر اینو بزنم که همه هلاک میشنننننننننن
قربون انگشتم برممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم...خخخخخخخخخخخخخ.......باور کن یه سایت طراحی میکنم اینو میزنم توش...حالا ببین کی گفتم
♥Rose♥
اوشونم از این کارا زیاد میکرد!!
دختر اون که انگشت نیست اون دسته که مشت شده چادر رو گرفته
zrnznn
حالا باید حضوری بهت بگم ....الان از پشت سیستم چجوری ثابت کنم که انگشتمه
♥Rose♥
حالا باید حضوری بهت بگم ....الان از پشت سیستم چجوری ثابت کنم که انگشتمه
باچه باچه ، منتظر میمونم تا حضوری بهم بگی
نمایش یا پنهان متن
ولی چرا انگشتت انقـــــــــد کلفتهzrnznn
اوتار جدیدت مبارک
zrnznn
"یا وجیها عندالله اشفع لنا عندالله"
اربعین حسینی بر دلدادگان مکتب عاشورا تسلیت و تعزیت باد.
پرهام
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→