₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » تقدیم به خودم و نخبه و هر کسی که دخمل قشنگ داره
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » تقدیم به خودم و نخبه و هر کسی که دخمل قشنگ داره

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

تقدیم به خودم و نخبه و هر کسی که دخمل قشنگ داره

3712 بازدید، 68 پست، نویسنده: hadi04

• hadi04

ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺻﺒﺢ ﻋﺮﻭﺳﯽ ، ﺯﻥ ﻭ ﺷﻮﻫﺮ ﺗﻮﺍﻓﻖ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺭﺍ ﺑﺮﺭﻭﯼ ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺑﺎﺯ ﻧﮑﻨﻨﺪ

ﺍﺑﺘﺪﺍ ﭘﺪﺭ ﻭ ﻣﺎﺩﺭ ﭘﺴﺮ ﺁﻣﺪﻧﺪ.ﺯﻥ ﻭ ﺷﻮﻫﺮ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﺪﯾﮕﺮ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻨﺪ، ﺍﻣﺎ ﭼﻮﻥ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﺗﻮﺍﻓﻖ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻧﺪ ، ﻫﯿﭽﮑﺪﺍﻡ ﺩﺭ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﻧﮑﺮﺩ و پدر و مادر پسر بعد از مدتی خسته شدند و رفتند
    .
    ﺳﺎﻋﺘﯽ ﺑﻌﺪ ﭘﺪﺭ ﻭ ﻣﺎﺩﺭ ﺩﺧﺘﺮﺁﻣﺪﻧﺪ.ﺯﻥ ﻭ ﺷﻮﻫﺮ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﺪﯾﮕﺮﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻨﺪ.

ﺍﺷﮏ ﺩﺭ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺯﻥ ﺟﻤﻊ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﻝ ﮔﻔﺖ: ﻧﻤﯽ ﺗﻮﻧﻢ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﮐﻪ ﭘﺪﺭ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﭘﺸﺖ ﺩﺭ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺭﺍ ﺭﻭﺷﻮﻥ ﺑﺎﺯ ﻧﮑﻨﻢ.

ﺷﻮﻫﺮ ﭼﯿﺰﯼ ﻧﮕﻔﺖ ﻭ زن ﺩﺭ ﺭﺍ ﺑﺮﻭﯾﺸﺎﻥ ﮔﺸﻮﺩ

ﺍﻣﺎ مرد ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﺭﺍ ﭘﯿﺶ ﺧﻮﺩﺵ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺷﺖ.

ﺳﺎﻟﻬﺎ ﮔﺬﺷﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺑﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﭼﻬﺎﺭ ﭘﺴﺮ ﺩﺍﺩ.ﭘﻨﺠﻤﯿﻦ ﻓﺮﺯﻧﺪﺷﺎﻥ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﻮﺩ.

ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻮﻟﺪ ﺍﯾﻦ ﻓﺮﺯﻧﺪ، ﭘﺪﺭ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺷﺎﺩﯼ ﮐﺮﺩ ﻭ ﭼﻨﺪ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺭﺍ ﺳﺮ ﺑﺮﯾﺪ ﻭ ﻣﯿﻬﻤﺎﻧﯽ ﻣﻔﺼﻠﯽﺩﺍﺩ.

ﻣﺮﺩﻡ ﻣﺘﻌﺠﺒﺎﻧﻪ ﺍﺯ ﺍﻭ ﭘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ: ﻋﻠﺖ ﺍﯾﻨﻬﻤﻪ ﺷﺎﺩﯼ ﻭﻣﯿﻬﻤﺎﻧﯽ ﺩﺍﺩﻥ ﭼﯿﺴﺖ ؟

ﻣﺮﺩ ﺑﺴﺎﺩﮔﯽ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ:
    ﭼﻮﻥ ﺍﯾﻦﻫﻤﻮﻥ ﮐﺴﯿﻪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺭﺍ ﺑﺮﻭﯾﻢ ﺑﺎﺯ ﻣﯿﮑﻨﻪ!

28 سپاس: بندری، kahkeshan، jaj، دلشاد، نخبه، maryamlondon1، نغمه، zrnznn، هاچو هاچو، arash52، ماهی، garfild، بچه مثبت، حورا، mahsa joon، پرهام، ♥Rose♥، mansour12247، beh

• kahkeshan

منم دخمل خوشگل دوس دارم

ناز و مهربونو ....

4 سپاس: zrnznn، hadi04، ♥Rose♥، حورا

• دلشاد

مرسی داش آرسام
    مبارک نخبه و دارندگان دخمل خوشمل و قشنگ :6:

4 سپاس: zrnznn، hadi04، ♥Rose♥، حورا

• maryamlondon1

نقل قول: hadi04
    تقدیم به خودم و نخبه و هر کسی که دخمل قشنگ داره

مبارکتون باشه وانشالله خوشبختیشون ببینید :8:
    ﺳﺎﻟﻬﺎ ﮔﺬﺷﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺑﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﭼﻬﺎﺭ ﭘﺴﺮ ﺩﺍﺩ.ﭘﻨﺠﻤﯿﻦ ﻓﺮﺯﻧﺪﺷﺎﻥ ﺩﺧﺘﺮ ﺑﻮﺩ.

ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻮﻟﺪ ﺍﯾﻦ ﻓﺮﺯﻧﺪ، ﭘﺪﺭ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺷﺎﺩﯼ ﮐﺮﺩ ﻭ ﭼﻨﺪ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺭﺍ ﺳﺮ ﺑﺮﯾﺪ ﻭ ﻣﯿﻬﻤﺎﻧﯽ ﻣﻔﺼﻠﯽﺩﺍﺩ.

ﻣﺮﺩﻡ ﻣﺘﻌﺠﺒﺎﻧﻪ ﺍﺯ ﺍﻭ ﭘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ: ﻋﻠﺖ ﺍﯾﻨﻬﻤﻪ ﺷﺎﺩﯼ ﻭﻣﯿﻬﻤﺎﻧﯽ ﺩﺍﺩﻥ ﭼﯿﺴﺖ ؟

ﻣﺮﺩ ﺑﺴﺎﺩﮔﯽ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ:

حقیقت خیلی تلخه واقعا همنطوره خدا به من رحم کنه امیدوارم هیچی دری به روی پدر ومادر بسته نباشه :2: ارزو دارم فقط یکی از 5 عروس یکی جای دختر پر کنه :2: یک هفته پیش مادر یکی از دوستان شوهرم فوت کردند . اقا سلیم مهندس معمار هستند متاهل ویک دختر داره . زندگی نسبتا خوبی داره خونه داره وکار وبارش خوبه .خلاصه بگم مادر اقا سلیم فوت میکنه واقا سلیم میره منچستر برا دفن مادرش . شوهرم بهش زنگ میزنه وتسلیت میگه بعد شوهرم ازش میپرسه میبریش ایران یا اینکه انجا دفنش میکنی .سلیم در جواب میگه نه مادرم وصیت کرده که جسدش بسوزونیم .شوهرم تعجب میکنه بهش میگه که شما شیعه ومسلمان هستی چطور مادرت این وصیت نوشته ..سلیم به شوهرم میگه مادرم خواسته که جسدش بسوزونیم تا ابد فراموش بشه ..شوهرم خیلی نراحت شد بهش گفت چرا پیش حودت نیااورده بودی سلیم بهش میگه که زنم خوشش نمیاد ..در حالیکه مادر زنش با سلیم زندگی میکنه .مادرزنش نگه داشته ولی مادرش پیش برادرش گذشته ومادرش از این دنیا دلشکسته رفته به نظر شما عاقبت اقا سلیم چطور میشه ؟؟؟؟

11 سپاس: zrnznn، هاچو هاچو، ماهی، نخبه، hadi04، ♥Rose♥، حورا، ژنرال، نغمه، mojde، بندری

• نغمه

نی نی دخمل خیلللللللللللللللللی نانازه مثل فرشته کوچولوی من: 318

نمایش یا پنهان متنامروز واکسن زده پاش درد میکنه :20:

6 سپاس: zrnznn، hadi04، maryamlondon1، ♥Rose♥، حورا، ژنرال

• نخبه

درو باز کن عزیزم درو باز کن عزیزم میخام بیام به دیدنت :4:
    بقیشو بچه مثبت میاد میخونه:23: خدایی روزی هزار بار شکر میکنم بچه ام دختره البته پسر هم خوبه ولی دختر بهتر تره:4:
    مبارک خودم و خودت.. نغمه... مژده... ارش 52 باشه :16:

7 سپاس: هاچو هاچو، hadi04، maryamlondon1، ♥Rose♥، حورا، نغمه، mojde

• zrnznn

الهی دقیقاً بابا و مامانم منم موقعی که خدا تک دخترشون و شیبرینی زندگیشونو چراغ خونشون رو بعد سه تا پسر بهشون داده همچین حسی داشتن :9: :4: مامانم میگه خیلی خوشحالی کردیم . ... اینقدر که چندتا از اون پسر دوستا دراومدن گفتن مگه دختر هم خوشحالی داره :21:
    واقعاً که دختر ا یه چیز دیگه ان ....البته پیدا میشه پسر بامعرفت و دختر بی معرفت هم :4:

آقا هادی به بابای منم تقدیمش کردی دیگه :4: :46:

5 سپاس: hadi04، maryamlondon1، ♥Rose♥، حورا، نغمه

• هاچو هاچو

منم دختر کوچولو میخوام :6:
    نمایش یا پنهان متنالبته بزرگ هم قبول میکنم :4:

مبارکشون باشه 786
    نقل قول: maryamlondon1
    به نظر شما عاقبت اقا سلیم چطور میشه ؟؟؟؟

چی بگم مامی :79:

6 سپاس: نخبه، hadi04، maryamlondon1، ♥Rose♥، حورا، نغمه

• arash52

بسيار زيبا بود . ممنون

از طرف : پدر دختر بابا

:46:

7 سپاس: ماهی، نخبه، hadi04، maryamlondon1، ♥Rose♥، حورا، نغمه

• ماهی

حقیقت خیلی تلخه واقعا همنطوره خدا به من رحم کنه امیدوارم هیچی دری به روی پدر ومادر بسته نباشه

مامان مریم این یه واقعیته...هرگز هرگز هرگز ، عروس نمی تونه جای دختر باشه ...
    من که خیلی وقته تمرین می کنم به هیچ عنوان هیچ چشم داشتی به محبت پسرم در آینده داشته باشم.مهربون تر از داداش من شاید مردی پیدا نشه..توی خانواده مشهور به مهربونی نسبت به خونواده بود..اما واقعا عوض شده..حتی جرات نمی کنه مثل قبل با من که خواهرشم رفتار کنه.اگه بگه غذات خیلی خوشمزه ست یا لباست خوشگله یا اینو از کجا خریدی چه خوشگله..باید جواب پس بده و پدرش در بیاد.. :28: اگه بگه خوشگل شدی که دیگه سرش بالای داره :83:
    تازه این عروس مثلا خانواده دار و با اصل و نسبه چه برسه به خیلی از دخترای امروز که به نظرم خیلی هار و گستاخ شدن :28:
    البته دختر هم مشکلات خودشو داره..هیچ وقت دوس نداشتم دختر داشته باشم.با همه ی وقایع تلخی که در مورد پسر ها بهش رسیدم هنوزم نظرم عوض نشده..اگه دختر داشتم تا ابد نگرانش بودم.ولی حالا فوقش اینه که بی مهریش و بی تفاوتیش آزارم خواهد داد. :44:
    مبارک همه ی بابا های دخترها باشه :65:

8 سپاس: هاچو هاچو، نخبه، hadi04، maryamlondon1، ژنرال، نغمه، mojde، بندری

• هاچو هاچو

نقل قول: ماهی
    اگه بگه خوشگل شدی که دیگه سرش بالای داره :83:

:4: اصن پیش میاد که بگه؟؟ :103:
    چه بده اینطوری...یعنی منم با این همه مهربونیم وقتی زن بگیرم اینطوری میشم؟؟ :44:

4 سپاس: ماهی، نخبه، hadi04، نغمه

• ماهی

نقل قول: هاچو هاچو
    اصن پیش میاد که بگه؟؟

پررروووووووووو 989
    البته که پیش میاد..فراوان و زیاد..804
    اینقدر خنده داره که خیلی وقتا حرفاشو میخوره.. :23:
    یه بار دسر درست کرده بودم..جرات نکرد بخوره چون مونده بود اگه بخوره و بگه خیلی خوشمزه ست که واویلا..اگه نگه خوشمزه ست من ممکنه دلخور شم..
    بنابر این ترجیح داد بگه معده م الان خرابه نمی خورم :23:

نقل قول: هاچو هاچو
    یعنی منم با این همه مهربونیم وقتی زن بگیرم اینطوری میشم؟؟

آره...البته که میشی 370
    آدمای مهربون بیشتر دچار این معذل میشن...چون به همون نسبت که برای خونواده مهربونی برای زنت هم مهربون میش.البته نسبتش یه خورده از حالت تساوی در می آد.فکر کنم به نسبت یک به 100 داشته باشن نسبت به هم :2:
    نمایش یا پنهان متنخ... بر اون سرت پیشاپیش :4:

نمایش یا پنهان متنببخشید :9: :46:

9 سپاس: هاچو هاچو، نخبه، hadi04، بچه مثبت، maryamlondon1، حورا، ژنرال، نغمه، mojde

• نخبه

بیشتر دچار این معذل میشن.

معضل؟:4:

5 سپاس: hadi04، maryamlondon1، ماهی، نغمه، mojde

• نخبه

4:
    یه بار دسر درست کرده بودم..جرات نکرد بخوره چون مونده بود اگه بخوره و بگه خیلی خوشمزه ست که واویلا..اگه نگه خوشمزه ست من ممکنه دلخور شم..
    بنابر این ترجیح داد بگه معده م الان خرابه نمی خورم

:23: طفلی
    این همون داداشتونه که پا گشا کردینش؟

من همچنان که همیشه ارزو داشتم مثل مادرم باشم تو اخلاق و مهربونی همیشه دوست دارم دنیز هم مثل خودم باشه به اون عمه های دشادش نره :4:

6 سپاس: hadi04، maryamlondon1، حورا، ماهی، ژنرال، mojde

• هاچو هاچو

بنابر این ترجیح داد بگه معده م الان خرابه نمی خورم :23:

آخی :10: چه خواهر شوهر بی رحمی هستی تو 351
    آدمای مهربون بیشتر دچار این معذل میشن...چون به همون نسبت که برای خونواده مهربونی برای زنت هم مهربون میش.البته نسبتش یه خورده از حالت تساوی در می آد.فکر کنم به نسبت یک به 100 داشته باشن نسبت به هم :2:

چه خطرناک 370 1 به صد که خیلی زیاده 387 آدم وقتی زن میگیره همون یک هم باید از خانوادش بگیره بده به زنش :4:
    نمایش یا پنهان متن
    خ... بر اون سرت پیشاپیش :4:

دست گلتون درد نکنه :4:

نمایش یا پنهان متن
    ببخشید :9: :46:

باچه :9:

6 سپاس: نخبه، hadi04، maryamlondon1، حورا، ماهی، mojde

• hadi04

به نظر شما عاقبت اقا سلیم چطور میشه ؟؟؟؟

چی بگم مامان مریم والا همینو میدونم که ناراحت کردن پدر و مادر خیلی بده وقتی یادم به اون روزایی میفته که با بابام بحثم شده بود تموم وجودم آتیش میگیره نمیدونم من بر حق بودم یا ایشون ولی در کل ماجرایی که باعث شد کارم به جاهای باریک بکشه و ایشون حتی بهم بگه برو اسمتو از شناسنامه ام هم خط میزنم خیلی برام زجرآوره کاش میشد از زندگیم خطش میزدم ولی افسوس که نمیشه :2:
    نقل قول: نغمه
    امروز واکسن زده پاش درد میکنه

الهی آخی خیلی بده من میمردم وقتی یاس آمپول میزد خیلی بده هنوز هم داره بزنه واااااااااااااای
    نقل قول: نخبه
    درو باز کن عزیزم درو باز کن عزیزم میخام بیام به دیدنت

شرمنده کسی خونه نیست :4:
    نقل قول: zrnznn
    آقا هادی به بابای منم تقدیمش کردی دیگه

البته گفته بودم اونایی که دخمل قشنگ دارن ولی خوب به بابای شما هم تقدیم میکنم :4:
    نمایش یا پنهان متنآخه تو قشنگ نیستی، خیلی قشنگی :10:

5 سپاس: نخبه، maryamlondon1، هاچو هاچو، نغمه، zrnznn

• hadi04

من همچنان که همیشه ارزو داشتم مثل مادرم باشم تو اخلاق و مهربونی همیشه دوست دارم دنیز هم مثل خودم باشه به اون عمه های دشادش نره

بفرمایید چایی :bahone:

6 سپاس: نخبه، maryamlondon1، حورا، هاچو هاچو، نغمه، mojde

• نخبه

بفرمایید چایی

قهوه لطفا :9:

4 سپاس: hadi04، maryamlondon1، هاچو هاچو، نغمه

• hadi04

قهوه لطفا

واه واه واه شیرین شیرینم ندی زندگیمو بر باد :22:
    ای بابا دوباره باید یکی دو روز برم جایی عجب روزگار سگی دارم منا خدایی خسته شدم :38:

5 سپاس: maryamlondon1، نخبه، هاچو هاچو، نغمه، mojde

• بچه مثبت

دخمل قشنگ
    کو؟ کجاست؟ ببینم؟
    دنیز که شبیه آقاشونو آقاجونه و صد البته قشنگ! یه عکس از یاس بذار تا مطمئن شم الان که بزرگ شده شبیه خودت نشده :4:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    9 سپاس: maryamlondon1، ♥Rose♥، حورا، نخبه، ژنرال، هاچو هاچو، نغمه، mojde، hadi04
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: