█سلام ███████ تاکنون قرارها و کشفیات، مسابقات و اهدای جوایز، جشنها و در کل اتفاقات بسیاری در بوفیلند رخ داده که چون به صورت مدوّن جایی ثبت نشده، ممکنه به مرور زمان به دست فراموشی سپرده شود. در این تاپیک، از شما عزیزان دعوت میکنم تا با مشارکت همدیگر، به ثبت وقایع بپردازیم. منظور، وقایع مهم و تأثیرگذاری است که در ارتباط با سایت و کاربران عزیز رخ میدهد. ๑ پستهایی که در راستایِ اهداف این تاپیک نباشد، به مرور زمان حذف خواهد شد. ๑ در صورتی که چند واقعه در یک روز رخ داده، همه را میتوانید در یک پست ثبت نمایید. در غیر این صورت هر واقعه لطفاً در پست جداگانه ثبت شود. ๑ از دوستانِ باسابقه تقاضا میشود در ثبت وقایع گذشته، همکاری نمایند. ๑ با ثبت هر واقعۀ جدید، با رعایت فرمت خواسته شده، 10 بوفی از خزانه بوفیلند نصیبتان خواهد شد. ๑ در صورتی که واقعهای توسط چند کاربر ثبت شود، اولویت با فردی است که زودتر اقدام نموده و پستهای مرتبط، در صورت لزوم، حذف خواهد شد. ๑ در صورت لزوم پستهای این تاپیک بدون اطلاع قبلی و بعدی، فقط توسط بچه مثبت ویرایش خواهد شد. این ویرایشها میتواند شامل اصلاح تاریخ، تغییر فرمت، پنهان کردن قسمتی از پست، ویرایش عکس و... باشد.
█فرمت ثبت واقعه: ███████
[color=#CC0000]❖ [b]تـــــــاریخ:[/b][/color][color=#6600CC] واقعـــــــــــه.[/color][left][color=#6666CC][size=4]✍[/size][/color][color=#C0C0C0] نام کاربری شما [/color] [/left]
█مثال: ███████ ❖ یک شنبه، 1 مرداد 1391: فندقِ بوفیلند (دنیز) متولد شد. این میلاد فرخنده را به ننه فندق (نخبه) تبریک میگوییم.
✍ بچه مثبت
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
❖ سهشنبه، 17 اردیبهشت 1392: کارتهای هدیه مسابقه بزرگ بوف بوفی 91، توسط arash52 خریداری شد. نفرات برتر بخش پازل: پریسا، تنها و garfild | نفرات برتر بخش آشپزی: هاچو هاچو، mati و zrnznn | نفرات برتر بخش ترانه: zrnznn و garfild. لازم به ذکر است کارت هدیه نفرات برتر به ترتیب حاوی 500000، 450000 و 350000 ریال بود.
✍ بچه مثبت
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
در پی درخواست تنی چند از دوستان مبنی بر قرار دادن عکس در پست ها نمایش یا پنهان متنعکسی از دربند در روز 28 دی ماه 1389 ▧ تصویر در دسترس نیست بچه ها همه پشت دوربین هستن.
❖ چهارشنبه 24 شهریور 1389 (!) : قرار گروه سبزی پاکنها در دربند.
✍ نخبه
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیستنمایش یا پنهان متن مقسی بچه مثبت برای این تاپیک چقدر یاد اوری خاطرات خوبه
داشتم میگشتم دنبال عکسای اون روز وقتی نگاهشون میکردم چقدر دلم برای اون روزا و اون خاطرات تنگ شده بغض گلوم رو گرفت و گریه کردم.. چه روزهای قشنگی رو با هم اینجا گذروندیم ..
❖ دوشنبه 16 بهمن 1391: عیادت از بهروز در بیمارستان بوعلی. خسرو جان ممنون بابت شیره خرما.
✍ بچه مثبت
▧ تصویر در دسترس نیست
❖ چهارشنبه 13 مرداد 1389: در این روز به پیشنهاد Hero ، سیزدهم مردادماه روز تقدیر از مدیران بوفیلند نامیده شد.
✍ بچه مثبت
نمایش یا پنهان متنمن تا اون روز باغ وحش نرفته بودم حتی تو بچگی اولین بارم بود(وای نه دروغگو دشمن خداست یه بار هم با یه بنده خدائی دوست بوم رفته بیدم ولی اونجا خرس نداشت شیر داشت بچه مثبت قرار سرخه حصار با قرار ما دخترا تو دربند فرق داشت ما 25 شهریور رفتیم اونا 26 شهریور
❖ دوشنبه 1 آذر 1389 (!) : قرار با حضور کارلوس و متالیکا در دربند به صرف دیزی و ماجرای 1000 تومان.
✍ نخبه
نمایش یا پنهان متن اون یکی هم قرارمون تو موزه که من منشور کوروش رو کشف کرده بودم بردم نشونتون بدم تازشم تو هم کارت پایان خدمت گرفته بیدی نهار مهمون شما بیدیم
❖ چهارشنبه 4 دی 1391 : به دنیا اومدن ایسان گلی (دختر خوشگل عمو بندری) .
✍ نخبه
نمایش یا پنهان متناینا رو هم من رزرو کنم ولی تاریخشون یادم نیست شرمنده تو صفحه شخصیا میگردم پیدا میکنم یا پدران و مادران محترم بیان خودشون بگن تولد یاسی جون دخمل قشنگ هادی تولد هدیه دوست داشتنی دختر نغمه جون
بچه مثبت
█سلام ███████
تاکنون قرارها و کشفیات، مسابقات و اهدای جوایز، جشنها و در کل اتفاقات بسیاری در بوفیلند رخ داده که چون به صورت مدوّن جایی ثبت نشده، ممکنه به مرور زمان به دست فراموشی سپرده شود. در این تاپیک، از شما عزیزان دعوت میکنم تا با مشارکت همدیگر، به ثبت وقایع بپردازیم. منظور، وقایع مهم و تأثیرگذاری است که در ارتباط با سایت و کاربران عزیز رخ میدهد.
๑ پستهایی که در راستایِ اهداف این تاپیک نباشد، به مرور زمان حذف خواهد شد.
๑ در صورتی که چند واقعه در یک روز رخ داده، همه را میتوانید در یک پست ثبت نمایید. در غیر این صورت هر واقعه لطفاً در پست جداگانه ثبت شود.
๑ از دوستانِ باسابقه تقاضا میشود در ثبت وقایع گذشته، همکاری نمایند.
๑ با ثبت هر واقعۀ جدید، با رعایت فرمت خواسته شده، 10 بوفی از خزانه بوفیلند نصیبتان خواهد شد.
๑ در صورتی که واقعهای توسط چند کاربر ثبت شود، اولویت با فردی است که زودتر اقدام نموده و پستهای مرتبط، در صورت لزوم، حذف خواهد شد.
๑ در صورت لزوم پستهای این تاپیک بدون اطلاع قبلی و بعدی، فقط توسط بچه مثبت ویرایش خواهد شد. این ویرایشها میتواند شامل اصلاح تاریخ، تغییر فرمت، پنهان کردن قسمتی از پست، ویرایش عکس و... باشد.
█فرمت ثبت واقعه: ███████
█مثال: ███████
❖ یک شنبه، 1 مرداد 1391: فندقِ بوفیلند (دنیز) متولد شد. این میلاد فرخنده را به ننه فندق (نخبه) تبریک میگوییم.
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بچه مثبت
mz56mz
نمایش یا پنهان متن
*پنج شنبه 18 خرداد 1391 تا دوشنبه 12 تير 1391مسابقات پيش بينى يورو 2012 بوف بوفى : نفر اول بچه مثبت
هديه كاپ يورو بوف بوفى
▧ تصویر در دسترس نیست
mz56mz
▧ تصویر در دسترس نیست
ژنرال
ژنرال
در پی درخواست تنی چند از دوستان مبنی بر قرار دادن عکس در پست ها
نمایش یا پنهان متن
عکسی از دربند در روز 28 دی ماه 1389▧ تصویر در دسترس نیست
بچه ها همه پشت دوربین هستن.
ژنرال
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستmz56mz
▧ تصویر در دسترس نیست
ژنرال
نخبه
نخبه
▧ 3 تصویر این بخش در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
مقسی بچه مثبت برای این تاپیک چقدر یاد اوری خاطرات خوبهداشتم میگشتم دنبال عکسای اون روز وقتی نگاهشون میکردم چقدر دلم برای اون روزا و اون خاطرات تنگ شده بغض گلوم رو گرفت و گریه کردم.. چه روزهای قشنگی رو با هم اینجا گذروندیم ..
بچه مثبت
نخبه
بچه مثبت
نخبه
نمایش یا پنهان متن
من تا اون روز باغ وحش نرفته بودم حتی تو بچگیاولین بارم بود(وای نه دروغگو دشمن خداست یه بار هم با یه بنده خدائی دوست بوم رفته بیدم
بچه مثبت قرار سرخه حصار با قرار ما دخترا تو دربند فرق داشت ما 25 شهریور رفتیم اونا 26 شهریور
نخبه
نمایش یا پنهان متن
اون یکی هم قرارمون تو موزه که من منشور کوروش رو کشف کرده بودمنخبه
هاچو هاچو
نخبه
نمایش یا پنهان متن
اینا رو هم من رزرو کنم ولی تاریخشون یادم نیست شرمنده تو صفحه شخصیا میگردم پیدا میکنم یا پدران و مادران محترم بیان خودشون بگنتولد یاسی جون دخمل قشنگ هادی
تولد هدیه دوست داشتنی دختر نغمه جون
بندری
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→