₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » ๑۩۞۩๑ برگی از تاریخ بوفیلند ๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » ๑۩۞۩๑ برگی از تاریخ بوفیلند ๑۩۞۩๑
1 2 3 4 5

بدون عکس

๑۩۞۩๑ برگی از تاریخ بوفیلند ๑۩۞۩๑

18662 بازدید، 84 پست، نویسنده: بچه مثبت

• دلشاد

به احتمال زیاد در سال 1389 بوده ! ساخت کار انیمشن ساحل کوچولو توسط ژولی پولی.
    دلشاد

12 سپاس: arash52، بچه مثبت، ♥Rose♥، ژنرال، پری سا، علیرضا، gilas، هاچو هاچو، serpent، KuRoSh، تنها، بندری

• بچه مثبت

زمستان 1389: شعر زیر توسط آقاجون آرش برای اهدای جوایز مسابقات بزرگ بوف بوفی به مناسبت دومین سالگرد تأسیس سایت و تولد بوف بوفی سروده شده.
    بچه مثبت

درود و ثنا و سلام و سپاس
    به تو کاربر لايق و حق شناس
    گرفتي نشان و مقامي بلند
    به جام جهانيِّ اين بوفيلند
    نباشد تورا قابل اين يادگار
    خداحافظت اي هنرمند يار

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    14 سپاس: دلشاد، ژنرال، ♥Rose♥، zrnznn، پری سا، arash52، garfild، علیرضا، gilas، هاچو هاچو، serpent، KuRoSh، تنها، بندری

• علیرضا

با تشکر مجدد از امین جان به خاطر این تاپیک و دوستان دیگه به خاطر جمع آوری اطلاعات وقایع مهم سایت، به اطلاعتون می رسونم که در صفحه اصلی مکانی جهت نمایش این مناسبتها در نظر گرفته شد که در روز خودشون نمایش داده خواهد شد.
    تمام وقایعی که در این تاپیک درج شده بود و قابل اضافه شدن به تقویم سایت بود ، اضافه شد و مناسبتهای بعدی هم پس از ارسال در این تاپیک توسط شما و تایید مدیران، به تقویم سایت افزوده خواهد شد.

لطفاً جهت تکمیل این تقویم ما رو یاری بفرمایید.
    سالروز تولدها و عضویتها و عروسی ها و غیره هم در صورت فعال بودن کاربر در این تقویم نمایش داده می شود و فعلا در مورد هزینه درج مناسبتهای خصوصی (بر اساس پول رایج بوفیلند -بوفی-) تصمیم گرفته نشده.

مناسبتهایی که تایید شده و خواهند شد با علامت در پایین همون پست مشخص هستند. پستهایی که فاقد این علامت هستند تایید نشدند.

تصویر در دسترس نیست

دانلود: Pink Floyd - Time

10 سپاس: دلشاد، gilas، هاچو هاچو، serpent، بچه مثبت، ♥Rose♥، KuRoSh، تنها، بندری، ژنرال

• gilas

19 /3سالروز تولد
    gilas

1388/11/4عضویت
    gilas

10 سپاس: دلشاد، هاچو هاچو، علیرضا، serpent، بچه مثبت، ♥Rose♥، KuRoSh، تنها، بندری، ژنرال

• دلشاد

9 بهمن 1388 ساعت : 19:06سالروز عضویت در سایت .
    دلشاد

تصویر در دسترس نیست

9 سپاس: هاچو هاچو، gilas، علیرضا، serpent، بچه مثبت، ♥Rose♥، KuRoSh، تنها، بندری

• دلشاد

1 دی 1358 ساعت : 02:00 میلاد باسعادت بهروز .
    دلشاد

تصویر در دسترس نیست

10 سپاس: هاچو هاچو، gilas، علیرضا، serpent، بچه مثبت، ♥Rose♥، KuRoSh، تنها، بندری، ژنرال

• serpent

29/بهمن/1388 سالروز عضویت

تصویر در دسترس نیست

9 سپاس: ♥Rose♥، بچه مثبت، دلشاد، gilas، علیرضا، KuRoSh، تنها، بندری، ژنرال

• serpent

1373/09/27 سالروز تولد

تصویر در دسترس نیست

8 سپاس: ♥Rose♥، بچه مثبت، دلشاد، gilas، علیرضا، KuRoSh، بندری، ژنرال

• Life Dream

مرسي بچه مثبت خان، ايده جالبي بود، برم ببينم چيزي براي ثبت كردن يادم مياد 351
    9 سپاس: بچه مثبت، ♥Rose♥، serpent، دلشاد، gilas، خرزوخان، علیرضا، ژنرال، KuRoSh

• شهلا

برگی از تاریخ...امروز من بعد از مدتها تشریف آوردم همراه با تاپیکی که ارسال شد و متاسفانه خیلی سریع به زباله دانی تاریخ پرتاب گردید. بخاطر چند پست جدید بر مبنای ساعت و چند تایی پست قبلی چون امتیازشان بالا بود. ایکاش مدتی این برنامه کاربر اکتیو برداشته بشه و سایت شکل عادی به خودش بگیره. فعلا می بینم همان چند نفر اکتیوها اینجا میدان دار شدند و با هم رقابت می کنند و کلاه من و بقیه پس معرکه است.
    یادمه اول قرار بود این برنامه گذاشته بشه برای اینکه دیگران و در واقع همه اعضا فعال بشن اما من هر کاری کردم فعال که نشدم هیچ تاپیکهام هم زود به زود از نظرها ناپدید شد به دلیل اینکه فعال ترها هر هفته امتیاز گرفتند و نوبت و تعداد فرستادن تاپیک هم براشون بیشتر شد و این کار باعث عقب رفتن من و امثال من شد و انصراف از فعال شدن و به قولی از خیر جایزه و امتیاز گذشتن.

12 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، gilas، serpent، هاچو هاچو، خرزوخان، علیرضا، ♥Rose♥، ژنرال، KuRoSh، نخبه، تنها

• arash52

سوم بهمن 88: سالروز عضويتم در سايت
    arash52

24 تير : سالروز تولدم
    arash52

:46:

12 سپاس: دلشاد، gilas، serpent، هاچو هاچو، بچه مثبت، خرزوخان، ماهی، علیرضا، ♥Rose♥، ژنرال، KuRoSh، نخبه

• arash52

28 خرداد 89: اولين قرار سايت پس از خروج جدايي طلبان ، كه به همت كسري برگزار گرديد.
    arash52

30خرداد 89: شعر مربوط به قرار اول توسط آرش سوده شد و توسط كسري تاپيك گرديد.
    arash52

شعر قرار :

نمایش یا پنهان متنجايتان خالي همه روز قرار

روز ديدن بعد چندي انتظار

ازجميع ليست هشت نه نفره

ما بديم جمعيتي چار نفره

آرش وگيلاس و كسري يك طرف

بود كسري را پسرعم آن طرف

ميهماني خوب و محجوب و متين

مثل من كلا نگاهش بر زمين

همچو نامش خوشمزه گيلاس بود

كسري جون هم خوب و بااحساس بود

من كه باشم ؟ آرش پنجاه و دو

مي شناسي كاملا من را كه تو

هم هوا خوش بود هم رود و دمن

گفتگو كرديم همچون انجمن

مي زديم تاپيك بي محدوديت
    هم تشكر بود هم محبوبيت

ياد يكتا هم به خير كان مهربان

زد تيليفون از كپنهاگ ، آن زمان

ياد صحبت هاي او با خنده اش

ميكند مارا بسي شرمنده اش

الغرض دربند را گشتيم خوب

از براي غايبان داريم چوب

اسم را داديد و در رفتيد هان

بتركككككيد اي گروه غايبان

خلف وعده ؟ تنبلي ؟ اي داد و داد

يادگيريد از گروهان عماد *

اين همه حالا شده يك خاطره
    پس قرار بعدمون يادت نره

* گروهان عماد يك گروه بودند به چه درازي ، چه كيفيتي هم داشتند!!

يكي از عكسهاي قرار :

نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

14 سپاس: دلشاد، gilas، serpent، هاچو هاچو، بچه مثبت، خرزوخان، ماهی، علیرضا، ♥Rose♥، ژنرال، KuRoSh، نخبه، تنها، بندری

• arash52

20 ارديبهشت 89: طراحي و ابداع مسابقه پيش بيني جام جهاني و ساير تورنمنتها به روشي منحصر به فرد توسط آرش 52 و تكميل آن توسط عليرضا (جدول اكسلي بي نظير اين پيش بيني توسط بچه مثبت طراحي و اين مسابقات از آن سال با موفقيت در سايت اجرا مي گردد.)
    arash52

بچه +: اکسل جام جهانی 2010 توسط من طراحی نشده بود! پیش بینی لیگ و جام ملت‌های اروپا فرمول نویسیش کار من بود.

14 سپاس: دلشاد، gilas، serpent، هاچو هاچو، بچه مثبت، خرزوخان، ماهی، علیرضا، ♥Rose♥، ژنرال، KuRoSh، نخبه، تنها، بندری

• خرزوخان

شهلا,

باهات موافقم

راستي اين تاپيك خيلي باحاله :46:

22/10/90: عضويت من در سايت.
    خرزوخان

8 سپاس: علیرضا، ♥Rose♥، ژنرال، KuRoSh، بچه مثبت، دلشاد، تنها، هاچو هاچو

• ♥Rose♥

پنج شنبه 12 بهمن 1391: سالروز عضویت در سایت.
    ♥Rose♥

نمایش یا پنهان متنخدمتتون پیشنهادی داشتم این بود که در صورت امکان نام اشخاص واقع در تصاویر هم درج شود. :24:

8 سپاس: ژنرال، KuRoSh، خرزوخان، بچه مثبت، دلشاد، تنها، بندری، هاچو هاچو

• jaj

6 سپاس: بچه مثبت، ژنرال، دلشاد، تنها، بندری، هاچو هاچو

• شیدا

اخه چرا بوف بوفی فیلتر شد :88:
    5 سپاس: دلشاد، تنها، بچه مثبت، هاچو هاچو، ژنرال

• نخبه

نقل قول: jaj
    بعضی ها منو ببخشن ها ولی اگه میخواید عکس بزارید صورتا رو اینجوری نکنید اگه میخواید صورتا اینجوری باشه همون عکس نذارید خیلی بهتره

خیلیا عکس گذاشتن و خیلیا بی جنبه بازی در اوردن بنابر اینجا باید همینجوری عکس گذاشت هر کی علاقه داره چهره بچه ها رو ببینه از خود شخص در خاست کنه یا یه نوکه پا بیاد سر قرارها:4:

7 سپاس: jaj، دلشاد، تنها، بچه مثبت، بندری، هاچو هاچو، ژنرال

• دلشاد

1392/3/28صعود تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل و پیروزی مقابل کره جنوبی با نتیجه کره جنوبی 0- 1 ایران .
    دلشاد

5 سپاس: تنها، بچه مثبت، بندری، هاچو هاچو، ژنرال

• متریال

نقل قول: نخبه
    یا یه نوکه پا بیاد سر قرارها

سلام عزیزم خوبی حدودا دو سالی میشه که به صورت مهمان به این سایت سر می زنم همه ی شما ها را در حد اطلاعات داده شد ه می شناسم اما نمی دونم قرار مدااراتونو چه جوری میزارید که ما هم مطلع شیم و سر قرار بیایم لطفا ما را هم آ گاه کنید البته در صورت امکان چون من احساس می کنم که شماها یک اکیپ هستید که به صورت پیام خصوصی از هم برای قرارها دعوت می کنید و بقیه بی اطلاع هستند دنیز را ببوس :46:

8 سپاس: jaj، دلشاد، تنها، نخبه، بچه مثبت، هاچو هاچو، mz56mz، ژنرال
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: