متریال, سلام دوست عزیز ضمن خوش آمد گویی شما از تاریخ 15 آبان 1391 در سایت عضو هستید و هیچ فعالیت و شناختی در بین کاربران ندارید و به گفته خودتان تو این مدت بصورت مهمان بودید پس ما چطور در ارتباط باشیم تا در برنامه هامون باشید لطفا همیشه بصورت آنلاین و فعال باشید تا در برنامه ها حضور داشته باشید. متشکرم
اینکه اینجا میخوام پیشنهاد بدم ، علتش نیافتن راهیه که بشه با مسئولین این سایت درد دل کرد خطابم برای این پیشنهاد ، مسئولین محترم این سایت هستش یه چند ماهی پیش که من برای اولین مرتبه با این رسانه آشنا شدم ، مطالبش رو پر محتوی و قابل ارزش دیدم ، مشترک شدم و خودم هم تو ارائه ی برخی مطالب اقدام کردم اما اخیرا برخی دوستان چنان تاپیکهای ضعیفی ارائه می کنند که احتمال میدم صرفا جهت افزایش آمار هستش و شاید بشه اقرار کرد خود ایشون هم از عملکردشون رضایت کامل نداشته باشن اما پیشنهاد سقف تاپیک رو برای اعضا بر مبنایی مشخص مثل امتیازات کسب شده و یا هر معیاری که بتوان ترتیب اثر داد ، کاهش بدین ، طوری که مثلا وقتی من در هفته فقط مجاز به ارائه ی یک تاپیک باشم ، دیگه سعی می کنم اونی رو انتخاب کنم که طرفداران بیشتری داره ، بنابراین کیفیت سایت تقریبا برمیگرده به حالت قبل البته خواهش دارم که قدم به قدم افزایش پیدا کنه که پیشنهاد خود من اینه : (((به ازای هر 100 امتیاز ، یک تاپیک در هفته))) متشکرم
دلشاد
سلام دوست عزیز ضمن خوش آمد گویی شما از تاریخ 15 آبان 1391 در سایت عضو هستید و هیچ فعالیت و شناختی در بین کاربران ندارید و به گفته خودتان تو این مدت بصورت مهمان بودید پس ما چطور در ارتباط باشیم تا در برنامه هامون باشید لطفا همیشه بصورت آنلاین و فعال باشید تا در برنامه ها حضور داشته باشید. متشکرم
متریال
ماهی
خرزوخان
ببخشيد مگه وقايع مربوط به سايت نبايد ثبت بشه ؟ اين چه ربطي به سايت داره ؟
نخبه
KuRoSh
1366/03/06
در تاریخ فوق وارد جمع بوفیان گشتم (در اصل نزدیک به شش ما قبل از این تاریخ عضو شدم )
18 مهر 1388
باشد که رستگار شوید
SaMaN TaJ
1 اسفند 1366 تولدم
15 تیر 1391 دیدار مجی جون در شیراز
تاریخ بقیه قرار ها رو که بچه ها گذاشتن
تنها
20 خرداد عضویتم در سایت
garfild
garfild
ژنرال
zrnznn
beh
نخبه
خب حالا که اینطوره منم تولدم 4 بهمنه
عضویتم هم 17 دیماه
تازشم امروز که 31 شهریوره یه روز خاص برای منه یعنی یاد اور یه روز خعلی خوبه
serpent
نخیر
ما ک نوشتیم سالش رو هم نوشتیم
بااااااااااااااااید سالش رو هم بنویسی
نخبه
بااااااااااااااااید سالش رو هم بنویسی
سالش هزار و خورده ای
هی جوانی یادت بخیر.. الان من دیگه زن و بچه دارم چه فرقی میکنه سالش
serpent
خدا زن و بچه تون رو نگه داره
نخبه
ان شالله تو هم علوس بشی
serpent
خدا از دهنت بشنوه
beh
خطابم برای این پیشنهاد ، مسئولین محترم این سایت هستش
یه چند ماهی پیش که من برای اولین مرتبه با این رسانه آشنا شدم ، مطالبش رو پر محتوی و قابل ارزش دیدم ، مشترک شدم و خودم هم تو ارائه ی برخی مطالب اقدام کردم اما اخیرا برخی دوستان چنان تاپیکهای ضعیفی ارائه می کنند که احتمال میدم صرفا جهت افزایش آمار هستش و شاید بشه اقرار کرد خود ایشون هم از عملکردشون رضایت کامل نداشته باشن
اما پیشنهاد
سقف تاپیک رو برای اعضا بر مبنایی مشخص مثل امتیازات کسب شده و یا هر معیاری که بتوان ترتیب اثر داد ، کاهش بدین ، طوری که مثلا وقتی من در هفته فقط مجاز به ارائه ی یک تاپیک باشم ، دیگه سعی می کنم اونی رو انتخاب کنم که طرفداران بیشتری داره ، بنابراین کیفیت سایت تقریبا برمیگرده به حالت قبل
البته
خواهش دارم که قدم به قدم افزایش پیدا کنه
که پیشنهاد خود من اینه :
(((به ازای هر 100 امتیاز ، یک تاپیک در هفته)))
متشکرم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→