₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » ๑۩۞۩๑ برگی از تاریخ بوفیلند ๑۩۞۩๑
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » همه چیز در مورد سایت و انجمن » ๑۩۞۩๑ برگی از تاریخ بوفیلند ๑۩۞۩๑
1 2 3 4 5

بدون عکس

๑۩۞۩๑ برگی از تاریخ بوفیلند ๑۩۞۩๑

18662 بازدید، 84 پست، نویسنده: بچه مثبت

• دیااکو

اواخر سال 1388: جدایی گروهی از مدیران و کاربران سایت و ایجاد سایتی مستقل.
    دیااکو

نمایش یا پنهان متنمن یه کودتا رو تو بوف بوفی یادمه؛ نفهمیدم چی شد و هیچ وقتم نپرسیدم؛

19 سپاس: نخبه، بندری، بچه مثبت، هاچو هاچو، mz56mz، ♥Rose♥، arash52، دلشاد، حورا، soheyla، gilas، Kishe Mehr، علیرضا، پری سا، ژنرال، SePaNDaR313، KuRoSh، serpent، تنها

• arash52

شنبه 24 فروردین 1391 : بچه مثبت از درجۀ بوف بوف دوم به بوف بوف تمام ارتقاء یافت.
    arash52

نمایش یا پنهان متنامين جان واقعا بابت اين تاپيك دستت درد نكنه و خدا به همه جات بركت بده .
    حضرت كربلايي آرش/ نماينده تام الاختيار خدا در سايت :4:

17 سپاس: نخبه، دلشاد، بچه مثبت، حورا، soheyla، بندری، gilas، Kishe Mehr، علیرضا، پری سا، mz56mz، هاچو هاچو، ژنرال، ♥Rose♥، KuRoSh، serpent، تنها

• arash52

ارديبهشت 1389: سرودن اولين شعر arash52 در سايت
    دوستان خوب بازهم السلام السلام ايرانيان خوش مرام
    .
    arash52

17 سپاس: نخبه، دلشاد، بچه مثبت، حورا، soheyla، بندری، gilas، Kishe Mehr، علیرضا، پری سا، mz56mz، هاچو هاچو، ژنرال، ♥Rose♥، KuRoSh، serpent، تنها

• حورا

جمعه 29 اردیبهشت 91: جشنواره غذای موسسه رعد و دیدار آقا بهروز دلشاد.
    حورا

نمایش یا پنهان متنپارسال آقا بهروز دلشاد و در موسسه رعد جشنواره غذا دیدم تاریخش یادم نیست :9:

ممنون آقا امین . برای ذهن خلاق و ایده هاتون اسفند دود کنید :46:

18 سپاس: بچه مثبت، soheyla، arash52، نخبه، بندری، gilas، Kishe Mehr، علیرضا، پری سا، mz56mz، هاچو هاچو، ژنرال، SePaNDaR313، ♥Rose♥، KuRoSh، دلشاد، serpent، تنها

• نخبه

بچه ها یه خواهش لطفا هر خاطره ای رو میگید عکس بزارید ازش
    14 سپاس: بندری، بچه مثبت، علیرضا، پری سا، mz56mz، هاچو هاچو، ژنرال، SePaNDaR313، ♥Rose♥، KuRoSh، حورا، دلشاد، serpent، تنها

• بچه مثبت

سه‌شنبه 20 بهمن 1388: تاپیکی با عنوان «بوف بوفی در یکی از پرتیراژترین روزنامه های ایران!!!» توسط بچه مثبت ارسال شد. این تاپیک اشاره داشت به ضمیمه کلیک از روزنامه جام جم (یکشنبه 18 بهمن 1388 صفحه 11) که از عکس یکی از مطالب سایت استفاده کرده و منبع نیز boooofi.com ذکر شده بود .
    بچه مثبت

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    20 سپاس: بندری، ماهی، arash52، علیرضا، پری سا، aac198000، mz56mz، gilas، نخبه، هاچو هاچو، Kishe Mehr، ♥Rose♥، zrnznn، KuRoSh، ژنرال، SePaNDaR313، حورا، دلشاد، serpent، ت

• ماهی

چه تاپیک با نمکی.. :93:
    من از قرارم با عمو محمود عکس ندارم.. :20:
    تاریخشم سیو نکردم :9:

19 سپاس: arash52، بندری، علیرضا، پری سا، aac198000، mz56mz، gilas، نخبه، هاچو هاچو، Kishe Mehr، بچه مثبت، ♥Rose♥، KuRoSh، SePaNDaR313، حورا، ژنرال، دلشاد، serpent، تنها

• علیرضا

خیلی عالی بود. ممنون امین جان و بقیه دوستان که به یادآوری و ثبت تمام وقایع کمک کردند. :39:
    16 سپاس: gilas، بندری، arash52، نخبه، هاچو هاچو، Kishe Mehr، بچه مثبت، ♥Rose♥، KuRoSh، ژنرال، SePaNDaR313، حورا، دلشاد، پری سا، serpent، تنها

• mz56mz

سه شنبه 8 اسفند 1391: گردهمايى بوفيان در شيراز ارسام كيش مهر ماهى و خودم.
    mz56mz

تصویر در دسترس نیست

16 سپاس: gilas، نخبه، arash52، هاچو هاچو، Kishe Mehr، بچه مثبت، ♥Rose♥، بندری، KuRoSh، ژنرال، SePaNDaR313، حورا، دلشاد، پری سا، serpent، تنها

• هاچو هاچو

نقل قول: بچه مثبت
    «بوف بوفی در یکی از پرتیراژترین روزنامه های ایران!!

:110: ایول من ازین خبر نداشتم :110: چه اسمی هستیم ما خودمون خبر نداشتیم :16:

15 سپاس: نخبه، gilas، Kishe Mehr، بچه مثبت، mz56mz، ♥Rose♥، بندری، KuRoSh، SePaNDaR313، حورا، دلشاد، پری سا، serpent، تنها، ژنرال

• نخبه

نقل قول: هاچو هاچو
    ایول من ازین خبر نداشتم

اون موقع بچه بودی هنوز عضو نشده بودی تو یکی از مسابقات این یکی از سوالا بود که تو کدوم روزنامه آرم بوفی چاپ شد :4:

14 سپاس: gilas، Kishe Mehr، هاچو هاچو، بچه مثبت، mz56mz، ♥Rose♥، بندری، KuRoSh، SePaNDaR313، دلشاد، پری سا، serpent، تنها، ژنرال

• هاچو هاچو

نقل قول: نخبه
    ون موقع بچه بودی هنوز عضو نشده بودی تو یکی از مسابقات این یکی از سوالا بود که تو کدوم روزنامه آرم بوفی چاپ شد :4:

:4: پس خبر نداری من قبل تو هم بودم :9: منم بابا بچه تهرون :16:

14 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، ♥Rose♥، بندری، KuRoSh، SePaNDaR313، Kishe Mehr، نخبه، gilas، دلشاد، پری سا، serpent، تنها، ژنرال

• Kishe Mehr

یکشنبه 10 بهمن 1389: برای اولین بار این سعادت رو داشتم که کاکو هادی گلو رو در شیراز زیارت کنم.. البته تاپیکش هست و لاشه اش برقراره ولی ....
    Kishe Mehr

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

16 سپاس: هاچو هاچو، بچه مثبت، gilas، mz56mz، ♥Rose♥، بندری، نخبه، KuRoSh، ژنرال، SePaNDaR313، حورا، دلشاد، پری سا، علیرضا، serpent، تنها

• zrnznn

شنبه 25 تیر 1390: مصادف با عضویت تک مهندس سایت.
    zrnznn

نمایش یا پنهان متن :103:
    تصویر در دسترس نیست نمایش یا پنهان متن
    شما الان درک نمکیند من چی گفتم وقتی از دستم دادید متوجه میشید این روز رو یکی بایستی در تاریخ بشریت ثبت کنه :4:

17 سپاس: ♥Rose♥، نخبه، KuRoSh، SePaNDaR313، بندری، Kishe Mehr، حورا، ژنرال، بچه مثبت، gilas، دلشاد، هاچو هاچو، mz56mz، پری سا، علیرضا، serpent، تنها

• بچه مثبت

20 شهریور 1389: جاکلیدی‌های ساخته شده توسط ژولی پولی و ارسال آن برای علیرضا. برخی از دوستان در تاریخ 25 شهریور 89 و برخی از جمله خودم در تاریخ 28 دی 1389 این جاکلیدی را از ژولی دریافت کردیم.
    بچه مثبت

تصویر در دسترس نیست

15 سپاس: بندری، SePaNDaR313، نخبه، zrnznn، ژنرال، arash52، gilas، ♥Rose♥، دلشاد، هاچو هاچو، mz56mz، پری سا، علیرضا، serpent، تنها

• بچه مثبت

دیماه 1389: برگزاری مسابقات بزرگ بوف بوفی به مناسبت دومین سالگرد تأسیس سایت و تولد بوف بوفی. این مسابقات در بخش‌های ادبی (شعر و قطعه ادبی)، بوف بوفی شناسی، عکاسی، نقاشی و کاردستی برگزار شد. در پایان مسابقات علاوه بر اهدای جوایز به برندگان هر بخش، قرعه کشی میان همه شرکت کنندگان توسط محمود (mz56mz) انجام گرفت و به سه نفر از عزیزان (نخبه، mahboob و kamal313) مدالی از طرف محمود عزیز اهدا شد.
    بچه مثبت

4 تصویر این بخش در دسترس نیست

نمایش یا پنهان متن
    تصویر در دسترس نیست

16 سپاس: SePaNDaR313، zrnznn، نخبه، ژنرال، arash52، gilas، ♥Rose♥، دلشاد، هاچو هاچو، mz56mz، پری سا، علیرضا، serpent، KuRoSh، تنها، بندری

• arash52

نقل قول: SePaNDaR313
    گفتم از این ناخون ها خوشم امده یکی برام بیار وقتی هم که اورد چندتا بودش

يكيش دست منه :4:

11 سپاس: ♥Rose♥، دلشاد، ژنرال، بچه مثبت، هاچو هاچو، mz56mz، پری سا، علیرضا، serpent، KuRoSh، تنها

• دلشاد

پنج‌شنبه 29 فروردین 1392: دید و بازدید چند تن از دوستان سایت در گردهمایی دوستان معلول در پارک هنرمندان.
    دلشاد

تصویر در دسترس نیست

14 سپاس: ژنرال، ♥Rose♥، بچه مثبت، هاچو هاچو، garfild، gilas، mz56mz، پری سا، علیرضا، serpent، KuRoSh، تنها، بندری، jaj

• بچه مثبت

زمستان 1389: کلیپی به مناسبت دومین سال تولد سایت در بهمن 89 توسط مستانه و محمد عزیز ساخته شد. کمپانی بوفی‌لند تقدیم می‌کند...
    بچه مثبت

[hide][/hide]

14 سپاس: garfild، gilas، دلشاد، mz56mz، arash52، ♥Rose♥، ژنرال، پری سا، علیرضا، هاچو هاچو، serpent، KuRoSh، تنها، بندری

• دلشاد

1392/2/20دیدار دو تن از دوستان به نامهای هاچو هاچو و محسن صائب در حرم مطهر امام رضا (ع).
    دلشاد

نمایش یا پنهان متن
    تصویر در دسترس نیستدیدار دو تن از دوستان به نامهای هاچو هاچو و محسن صائب در حرم مطهر امام رضا (ع)

12 سپاس: arash52، بچه مثبت، ♥Rose♥، هاچو هاچو، ژنرال، پری سا، علیرضا، gilas، serpent، KuRoSh، تنها، بندری
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: