ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
مادر خوانده (ستاد فرزند خواندگی)
serpent
فکر نکنم اقیانوس اطلس هم اینقد عمیق باشه ، مگه عمق فاجعه چقده ??? مگه میشه از این بدبخت تر هم بشیم ????
♥Rose♥
اگه با من و خانواده ام درگیر بشی از این هم عمیق تر میشه
با اون علامت سوالای برعکسش
serpent
ببیییییین ، با بد کسی طرف شدی ، برو بگو بابای بچت بیاد ببینم ، من با ضعیفه جماعت حرفی ندارم
zrnznn
نه بی زحمت ما دیگه کاری با شماها نداریم.....
امیر بیا بریم میسپاریمشون به خدااااااااااااااااااااااااااا
serpent
بریم ، غریب گیر اوردن نامردا
♥Rose♥
میدونم که خیلی بیتربیتی
بابای بچه بیا به حسابشون برس
امیر با بد کسی طرف شدیا حواست باشه، نصفت کرد نگی نگفتی
نمایش یا پنهان متن
6 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 5 کاربر: SePaNDaR313, بچه مثبت, zrnznn, ♥Rose♥, serpentببین بابای بچه دورادور حواسش هستا
♥Rose♥
امیر بیا بریم میسپاریمشون به خدااااااااااااااااااااااااااا
چرا پس ترسیدین
نمایش یا پنهان متن
چاه مکن بهر کسی اول خودت بعدا کسینمایش یا پنهان متن
بچه که هیچی، بابای بچه هم که محل نمیذاره ، یلدایی آخه وقتی بابای بچه ، مامان بچه رو دوست نداره چرا انتخاب میکنیمن دیگه تنهایی زیر بار این همه مسئولیت، کمرم خم شد، از پس زبون شماها هم دیگه بر نمیام
اصلا من برا همیشه میرم
zrnznn
امیر بیا بریم یکم پارککککک دلت یکم واا شه....
قول میدم برات آدامس خرسی هم بخرم.....بیا بریم.....اینا که چشم ندارن ما رو ببببینننن....خوشبختی ما تو چشمه....باید دیگه کمتر از داشته هامون بگیم
serpent
اخ جوووووووون ، بریم مامانی ، ن ادامس خرسی نمیخوام چون میدونم دست و بالمون تنگه ، بریم پاااااااارک هوووورااااااا
♥Rose♥
بچه پرو 3 سانتی
نیم وجبی
جناب کمال خان این طرز حرف زدن اصلاً مناسب نیست، کمی بیشتر فکر کن قبل از جاری شدن کلمات بر زبانت
zrnznn
♥Rose♥
نجمه جون میبینی مامانش بالا سرش نیست ، بچه رو ول کرده به امون هوا، بچش معلوم نیس با کی میگرده بیتربیت شده
zrnznn
zrnznn
♥Rose♥
راستی این جزیده شدم یعنی چی متوجه نشدم!
zrnznn
یعنی این پشت از دست بعضی خانواده ها..جلیز ولیز کردم....رفتم زیر دوش آب سرد تا جلیز ولیزم رفع بشه و اومدم
♥Rose♥
از دست این بچه های شیطون و بازیگوش، مامان نجمه حواست کجاس!
serpent
واااای مامانی کجا بودی ????? من رفتم تاب بازی ی یفه دیدم نیستی ، رفتم ب اون اقا پلیسه گفتم منو بیاره خونه ، کللللیییییی گریه کردم ، مامااااااااان
zrnznn
ای خدا نکشدتتتت فاطمه...هی میخوام هیچی نگم ...مگه میزاری اخهههههههه؟
.
.
.
serpent,
امیر خوشم میاد تو هم عین خودم دیوانه ای
.
.
.
مامان مهسا عزیزم امروز پسرت خیلی برات بی تابی کرد
الان بچه ات رفت باشگاه...سپرد به من که بهت پیغام بدم که خیلی منتظر شد نیومدی....حالا بعد باشگاه دوباره میاد به امید اینکه ازت خبری بشه
serpent
مامانییییییی ، این کمال از صبح اینجاست تا ببینه مامانش کی میاد
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→