ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
مادر خوانده (ستاد فرزند خواندگی)
serpent
بله که من از ایران بیرون نرفتم ، چون مثل تو سنگدل نیستم و نمیتونم مامانم رو تنها بزارم
zrnznn,
مگه من مردم که تو بری کار کنی ??? خودم از فردا میرم دنبال کار میگردم ، صبحا کار میکنم و شبا درس میخونم
serpent
بالا خره ب سراسری قبول شدنم امید داری یا نداری ???????????? اخه نوشتی : مادر من میرم سرکار خرج دانشگاهتو در میارم ....هر چند امیدی به سراسری قبول شدنتتتتتتت دارم و باید خرج آزادو بدم ولی چاره چیه هیچکی سرپرستی مارو قبول نمیکنه
zrnznn
مامانت رفته پی ......
.
.
.
چه زندگی دارم من ...
تو که هی یکیت لنگه.....
بابا فکری برای من بکن....آخه تاکی میتونم تو این شرایط زندگی کنم؟!!! تا کی میتونم بچه ام رو در بپیچونم....باباشو میخواد
.
.
.
مادری همون قبول نشدنت....اون لحظه خسته بودم نوفهمیدم چی سر هم کردم
مادریدپرسم.....
serpent
اشکال نداره مامانی ، فدای سرت ، تو پسرا که اگه یکی نمره ش از 7 بالاتر بشه بچه ها اصلا تحویلش نمیگیرن ، اونقدر بهش بی محلی میکن تا امتحان بعدی رو 7 بشه
بعد تو 16 شدی الان ناراحتی ????????????????????? 16 برادر زاده ی مادره بیسته
Ahora Quien
ما هم خدایی داریم ....
serpent
این تب روشن فکری مردمو داره از پا در میاره ، کی گفته تو ایران نمیشه درس خوند و افتخار افرید ??????? ای وطن فروش
serpent
نجمه دیگه کیه ???????????????????????????
♥Rose♥
آخ جووووووووووون ، دستت طلا نجمه ای
بابای بچه مو بدین برم
من بابا میخوام
نجمه ای واسه تو، میدونی کیو در نظر گرفتم، دیشب کلی فکر کردم برات
نمایش یا پنهان متن
آقا جلال، یا آقا پرهام چطورهنمایش یا پنهان متن
وای خدایا از دست شماها مردمzrnznn
ای نمیریییییییییییییی تو پسسسسسسسررررررررر..اخه این نسب فامیلی رو از کجات در اوردییییییی
.
.
افتخار آفرینیتتت تو حلق یلداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
.
.
کمال هنوز من خودممممم تکلیفم با بابای بچه ام مشخص نیست یکی از این حسودهاا خودمممم
.
.
تو دیگه چرا خواهر؟؟؟؟ تو که گفتی اخلاقشم خوبه!
.
.
ای غیرتتتت تو حلق خودممممممممممممممم
serpent
خوش برگشتی ، حالا نمیخواد معرفی کنی ، بیا من بهت یکی رو معرفی کنم که شده رتبه 36 رشته ریاضی کنکوره سراسری ، از المان و ایتالیا و قرقیرستان و امریکا براش دعوت نامه اومده ، از دانشگاه پریستون ، میدونی یعنی چی ???????? بعد همه اینارو رد کرده و الان داره تو دانشگاه شریف ، با اینکه 25-26 سالشه داره دکتری برق میخونه ، و برای دکتری هم ازمون نداده و ب عنوان دانشجو نخبه بدون کنکور وارد مقطع دکتری شده و داره ی پایان نامه مینویسه که اگه مسئولین حمایتش کنن میتونه هزاران هزار نفر رو از مرگ نجات بده و سالانه ملیونها دلار برای ایران صرفه جویی ارزی داره ، البته اینو هم بگم که یکی از دوستامه
Ahora Quien
عاقاااا تو حلقمممممممممممممممممممممممممممممم
آرههه بی محلیییی میکنهههههههه
نمیگه من زنده ام مرده ام ... جون داده ام
serpent
از ثبت احوال پرسیدم
بله ، فکر کردی ما از اوناشیم که اونطورین ???? نخیر ما از اوناشیم که اینطورین ، یکی بگه بالا چشه مامانت ابرو میزنم خط خطیش میکنم ، بله ، همچین ادم منطقیی هستم من
zrnznn
.
.
دقیقاً این همون ساعتی نیست که من اومدم پیت؟!
.
.
فاطمه یکم خود دارررررررررر باش....
.
.
بی زحمت
آقا پرهام هم که پی عشق خودشه
.
.
فکر یه بابای بچه دیگه باشید من نمیدونم پسرم تا کی میتونه نبود پدرشو تحمل کنه؟! میترسم مثل بچه مهسا سر بزاره به کوه و بیابون
zrnznn
♥Rose♥
بابای بچه یلدا کیه، که به ما نگفته !
بزار فکر کنم
serpent
خدا نکنه مامانی ، این حرفا چیه ????
اونی ک اون بالا نوشتم یکی از دوستایه خودمه ، و وقتی میبینم این همه موفقیت رو تو ایران بدست اورده نمیتونم باور کنم که تو ایران نمیشه موفق بود
zrnznn
ای خدا مرگم بده حالا چرا پای خانواده فاطمه رو وسط میکشیییییییی.....مگه نمیدونی من از اینا میترسم
♥Rose♥
اسم بابای بچم
لال از دنیا نری بلند بگو
Ahora Quien
عاقاااا بابایییی بچه من هاچویییی بید دیگهههه
تازه دختر دار هم شدم .. اسمش هم ملیکا ست
serpent
نخیر ، باید بگی مامانه امیر
♥Rose♥,
آمین
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→