₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تاپیکهای ماندگار » مادر خوانده (ستاد فرزند خواندگی)
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تاپیکهای ماندگار » مادر خوانده (ستاد فرزند خواندگی)

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 ... 6 7 8 9 10 11 12 ... 24 25

مادر خوانده (ستاد فرزند خواندگی)

10266 بازدید، 483 پست، نویسنده: zrnznn

• serpent

SePaNDaR313,
    بله که من از ایران بیرون نرفتم ، چون مثل تو سنگدل نیستم و نمیتونم مامانم رو تنها بزارم :16:

zrnznn,
    مگه من مردم که تو بری کار کنی ??? خودم از فردا میرم دنبال کار میگردم ، صبحا کار میکنم و شبا درس میخونم :79:

3 سپاس: Ahora Quien، SePaNDaR313، ♥Rose♥

• serpent

zrnznn,
    بالا خره ب سراسری قبول شدنم امید داری یا نداری ???????????? اخه نوشتی : مادر من میرم سرکار خرج دانشگاهتو در میارم ....هر چند امیدی به سراسری قبول شدنتتتتتتت دارم و باید خرج آزادو بدم ولی چاره چیه هیچکی سرپرستی مارو قبول نمیکنه

2 سپاس: Ahora Quien، SePaNDaR313

• zrnznn

نقل قول: SePaNDaR313
    مامان من کوشش پس :2: مااااااااامااااااااااااان :2:

مامانت رفته پی ...... :90: بابای بچه اش....که خارج از سایته :8: ولی میاد عزیزم گریه نکنه362
    .
    .
    .
    نقل قول: Ahora Quien
    پسریممم و بابای پسریممم معلوم نیست الان کجان .. هییی هیییی
    چه زندگی دارم من ...

تو که هی یکیت لنگه..... 314 یا پسرت یا بابای بچه ات :83:
    بابا فکری برای من بکن....آخه تاکی میتونم تو این شرایط زندگی کنم؟!!! تا کی میتونم بچه ام رو در بپیچونم....باباشو میخواد :9:
    .
    .
    .
    نقل قول: serpent
    بالا خره ب سراسری قبول شدنم امید داری یا نداری ???????????? اخه نوشتی : مادر من میرم سرکار خرج دانشگاهتو در میارم ....هر چند امیدی به سراسری قبول شدنتتتتتتت دارم و باید خرج آزادو بدم ولی چاره چیه هیچکی سرپرستی مارو قبول نمیکنه

مادری همون قبول نشدنت....اون لحظه خسته بودم نوفهمیدم چی سر هم کردم :22:
    مادریدپرسم..... :79: آخرین نمره امو زدن شدم 16....دوستای تنبلم که من کلی بهشون یاد دادم همیشون شدن 19 و 18 843 حرصم در اومدههههههههه :101:

• serpent

zrnznn,

اشکال نداره مامانی ، فدای سرت ، تو پسرا که اگه یکی نمره ش از 7 بالاتر بشه بچه ها اصلا تحویلش نمیگیرن ، اونقدر بهش بی محلی میکن تا امتحان بعدی رو 7 بشه :23:

بعد تو 16 شدی الان ناراحتی ????????????????????? 16 برادر زاده ی مادره بیسته

1 سپاس: zrnznn

• Ahora Quien

نقل قول: zrnznn
    بابا فکری برای من بکن....آخه تاکی میتونم تو این شرایط زندگی کنم؟!!! تا کی میتونم بچه ام رو در بپیچونم....باباشو میخواد

:23: پیدا میشه ... غصه نخور خواهرییییییییی 362
    ما هم خدایی داریم ....

453

3 سپاس: SePaNDaR313، ♥Rose♥، zrnznn

• serpent

SePaNDaR313,
    این تب روشن فکری مردمو داره از پا در میاره ، کی گفته تو ایران نمیشه درس خوند و افتخار افرید ??????? ای وطن فروش :94:

4 سپاس: SePaNDaR313، ♥Rose♥، zrnznn، Ahora Quien

• serpent

SePaNDaR313,
    نجمه دیگه کیه ??????????????????????????? :14: مثل اینکه با مامانه من داری حرف میزنیا

3 سپاس: zrnznn، Ahora Quien، SePaNDaR313

• ♥Rose♥

تازه دیگه میخوام فاطمه و یلدا رو هم از دور خارج کنم دستشون رو بزارم تو دست بچه و بابای بچه اشون فرستمشوننننننننن سر خونه زندگیشونننننننننننننننننننننننن

آخ جووووووووووون ، دستت طلا نجمه ای :82:
    بابای بچه مو بدین برم
    1024
    آقا هادی بی زحمت شما کمبود نداری، پس بازی رات نمیدیممممم

من بابا میخوام :2:
    فقط میمونیم من و مهسا که هنو تکلیفففففففففففففف بابای بچه مون مشخص نیستتتتتتت

نجمه ای واسه تو، میدونی کیو در نظر گرفتم، دیشب کلی فکر کردم برات :86:
    نمایش یا پنهان متنآقا جلال، یا آقا پرهام چطوره :bahone:

نمایش یا پنهان متنوای خدایا از دست شماها مردم 247 247 247

4 سپاس: Ahora Quien، SePaNDaR313، zrnznn، jaj

• zrnznn

برادر زاده ی مادره بیسته

ای نمیریییییییییییییی تو پسسسسسسسررررررررر..اخه این نسب فامیلی رو از کجات در اوردییییییی :83:
    .
    .
    افتخار بی افرینم

افتخار آفرینیتتت تو حلق یلداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 453
    .
    .
    کمال هنوز من خودممممم تکلیفم با بابای بچه ام مشخص نیست یکی از این حسودهاا خودمممم 594
    .
    .
    نقل قول: Ahora Quien
    ما هم خدایی داریم ....

تو دیگه چرا خواهر؟؟؟؟ تو که گفتی اخلاقشم خوبه! :37: کتک میزنه؟ :21: یا بی محلی میکنه بهت؟! :22:
    .
    .
    نجمه دیگه کیه ??????????????????????????? مثل اینکه با مامانه من داری حرف میزنیا

ای غیرتتتت تو حلق خودممممممممممممممم303

• serpent

SePaNDaR313,
    خوش برگشتی ، حالا نمیخواد معرفی کنی ، بیا من بهت یکی رو معرفی کنم که شده رتبه 36 رشته ریاضی کنکوره سراسری ، از المان و ایتالیا و قرقیرستان و امریکا براش دعوت نامه اومده ، از دانشگاه پریستون ، میدونی یعنی چی ???????? بعد همه اینارو رد کرده و الان داره تو دانشگاه شریف ، با اینکه 25-26 سالشه داره دکتری برق میخونه ، و برای دکتری هم ازمون نداده و ب عنوان دانشجو نخبه بدون کنکور وارد مقطع دکتری شده و داره ی پایان نامه مینویسه که اگه مسئولین حمایتش کنن میتونه هزاران هزار نفر رو از مرگ نجات بده و سالانه ملیونها دلار برای ایران صرفه جویی ارزی داره ، البته اینو هم بگم که یکی از دوستامه

3 سپاس: Ahora Quien، zrnznn، SePaNDaR313

• Ahora Quien

افتخار آفرینیتتت تو حلق یلداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

عاقاااا تو حلقمممممممممممممممممممممممممممممم 891

یا بی محلی میکنه بهت؟!

آرههه بی محلیییی میکنهههههههه :2: می بینی اصلا پیداش نیستتت
    نمیگه من زنده ام مرده ام ... جون داده ام
    :79:

2 سپاس: zrnznn، SePaNDaR313

• serpent

zrnznn,
    از ثبت احوال پرسیدم :4:

بله ، فکر کردی ما از اوناشیم که اونطورین ???? نخیر ما از اوناشیم که اینطورین ، یکی بگه بالا چشه مامانت ابرو میزنم خط خطیش میکنم ، بله ، همچین ادم منطقیی هستم من :45:

• zrnznn

اگه تو ایران میشد درس بخونیم این همه از افراد مشهور ایران نمیرفتن خارج درس بخونن :4:

314 الان میخوای بگی یکی از مشهورهااااااااااا توییییییییییی 453
    .
    .
    ایران و دیروز ساعت 1نصف شب برگشتم

دقیقاً این همون ساعتی نیست که من اومدم پیت؟! :83:
    .
    .
    نقل قول: ♥Rose♥
    بابای بچه مو بدین برم

فاطمه یکم خود دارررررررررر باش....711 از این یلدا یاد بگیر بابای بچه اش محلش نمیزاره اصلان به رو خودشم نمیارهههههههه 328
    .
    .
    آقا جلال، یا آقا پرهام چطوره

بی زحمت:29: .....آقا جلال شوهر خونه همسایه اس... تازه پدر 5 تا بچه اس به قول خودش... 597
    آقا پرهام هم که پی عشق خودشه :99: فقط ماشینشو به من بدییییید 979
    .
    .
    فکر یه بابای بچه دیگه باشید من نمیدونم پسرم تا کی میتونه نبود پدرشو تحمل کنه؟! میترسم مثل بچه مهسا سر بزاره به کوه و بیابون:4:

4 سپاس: ♥Rose♥، Ahora Quien، SePaNDaR313، jaj

• zrnznn

یعنی من عشق میکنم میبینم پسرم اینقده بزرگ شده که داره با پسر خاله مهساششششش بحث سیاسی اقتصادی اجتماعی میکنه هاااااااااا 1153 الهی مادر به فدات 980

• ♥Rose♥

فاطمه یکم خود دارررررررررر باش.... از این یلدا یاد بگیر بابای بچه اش محلش نمیزاره اصلان به رو خودشم نمیارهههههههه

:9: بابای بچه هم که به ما محل نمیزاره آخه :79:
    بابای بچه یلدا کیه، که به ما نگفته ! 451
    فکر یه بابای بچه دیگه باشید من نمیدونم پسرم تا کی میتونه نبود پدرشو تحمل کنه؟! میترسم مثل بچه مهسا سر بزاره به کوه و بیابون

بزار فکر کنم :57: دیااکو کیس بسیار مناسبیه باور کن 351 تو از پسش برمیایی :bahone:

• serpent

zrnznn,
    :9:

خدا نکنه مامانی ، این حرفا چیه ????

اونی ک اون بالا نوشتم یکی از دوستایه خودمه ، و وقتی میبینم این همه موفقیت رو تو ایران بدست اورده نمیتونم باور کنم که تو ایران نمیشه موفق بود

• zrnznn

لال از دنیا نری بلند بگو امین

ای خدا مرگم بده حالا چرا پای خانواده فاطمه رو وسط میکشیییییییی.....مگه نمیدونی من از اینا میترسم :17:

3 سپاس: Ahora Quien، ♥Rose♥، SePaNDaR313

• ♥Rose♥

لال از دنیا نری بلند بگو امین

اسم بابای بچم 979
    لال از دنیا نری بلند بگو :bahone:

• Ahora Quien

بابای بچه یلدا کیه، که به ما نگفته !

عاقاااا بابایییی بچه من هاچویییی بید دیگهههه :9:
    تازه دختر دار هم شدم .. اسمش هم ملیکا ست