mahsa joon, برا من عروسک خریدی ?????? اون عروسکارو برای خودت خریدی چون عروسک دوس داری ، من پسرم ، اگه بخوای برام اسباب بازی بخری باید تفنگ و ماشین و ادم اهنی بخری
نجمه نزار بچت با این بیتربیتا بگرده ببین از راه بدر شد
نقل قول: SePaNDaR313
مامی امروز بابا امده با کی امده چرا خندون امده اون کیه باهاش چه هیز اون چشاش بابا می خنده باهاش دست اونه تو دستاش مامان بیا مهمون امده بابای ما با یه خانوم امده مامان می گه این زنیکه کیه جریان چی چیه بابا می گه این زن منه صیغه منه خانوم خونه از امروز ایشونه غوغایی میشه بلوایی میشه خر تو خر میشه کتک کاری میشه ما بچه ها میزنیم به چاک یه سوراخ موش اینجا می ارزه ماما میاد با یه ملاغه میاد کف گیر می کشه سر بابا میزنه بابا جونم چرا صیغه کردی
بابا امدهههههه مامان حلش بده
مهسا دستت طلا با این بچه تربیت کردنت، تربیتش تو حلقتتتتتتتتتت
مامانی اول از همه کسری بیتربیت اومد گفت میگم بابام بخورتت ،
خوب تو هم بایستی یکی مزدی پس کله اش.....میگفتتی بابات بگو بره مامانتوووو بخوره، بی تربیت . . . مهساااااااا یعنی نمیشد این بچه منم یه محلی بزاری تا این همه عقده ای نشهههه؟؟؟؟ . . . بچه ها میخوام تاپیکو ماندگار کنم ...بی زحمت دنگاتون رو رد کنید بیاددددددد...خرجش زیاده
mahsa joon
سلام به روی ماهت .
میگم احیانا شما بابای فرزند منو ندیدین..
Ahora Quien
من که نمیتونم رو حرف آقامون حرف بزنم که
Ahora Quien
سلامممممم خستهه نباشیییییییییی
خاله جونننن من که هوات یا حوات رو داشتم
zrnznn
من کشته این چغلیامممم بگو پسرممممم.....بگو با جون و دل میشنوممممممممم
mahsa joon
ااا من که برات عروسک خریدم امییییر نگام کن ببینم...
serpent
خاله باهات قهرم
zrnznn
چرا تو جیبمه......
mahsa joon
نجمه..
Ahora Quien
serpent
برا من عروسک خریدی ?????? اون عروسکارو برای خودت خریدی چون عروسک دوس داری ، من پسرم ، اگه بخوای برام اسباب بازی بخری باید تفنگ و ماشین و ادم اهنی بخری
serpent
مامانی اول از همه کسری بیتربیت اومد گفت میگم بابام بخورتت ، خییلییییی ترسیدم مامانییی ، بزنش محکم بزن ک دردش بگیره
بعدش هرچی ب خاله یلدا گفتم دعواش کنه بیشتر قربون صدقه ش رفت
خاله مهسا هم که همش دنباله اقاشه ، اصلا با خودش نمیگه حالا که نجمه نیست من هواشو داشته باشم
♥Rose♥
واقعاً مظلوم تر از منم اینجا کسی بووووووووووووووود!
mahsa joon
ااااا بچه ی بد
serpent
من نوکرتم ، فقط اون سارا رو بپیچ ببرم
serpent
mahsa joon
چی شده باز ای بابا بیا با کمال برین تاب بازی
♥Rose♥
نجمه نزار بچت با این بیتربیتا بگرده ببین از راه بدر شد
بابا امده با کی امده چرا خندون امده اون کیه باهاش چه هیز اون چشاش بابا می خنده باهاش دست اونه تو دستاش مامان بیا مهمون امده بابای ما با یه خانوم امده مامان می گه این زنیکه کیه جریان چی چیه
بابا می گه این زن منه صیغه منه خانوم خونه از امروز ایشونه غوغایی میشه بلوایی میشه خر تو خر میشه کتک کاری میشه ما بچه ها میزنیم به چاک یه سوراخ موش اینجا می ارزه ماما میاد با یه ملاغه میاد کف گیر می کشه سر بابا میزنه بابا جونم چرا صیغه کردی
بابا امدهههههه مامان حلش بده
مهسا دستت طلا با این بچه تربیت کردنت، تربیتش تو حلقتتتتتتتتتت
serpent
من دیگه پارک نمیرم ، اخه مامانیم منو ی بار برد ، من گم شدم ، دیگه نمیرم پارک
zrnznn
.
.
.
مهساااااااا یعنی نمیشد این بچه منم یه محلی بزاری تا این همه عقده ای نشهههه؟؟؟؟
.
.
.
بچه ها میخوام تاپیکو ماندگار کنم ...بی زحمت دنگاتون رو رد کنید بیاددددددد...خرجش زیاده
Ahora Quien
این واقعا چه تربیتی هست نجمهههههههههه .... خاک عالم به سرمممممممم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→