یلدااااااااااااااااا فراررررررر کن کسرییییییییییییی عکسشووووووو گذاشته.......... یعنی من شکر میکنم که بچه من نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت هزار ماشال...به پسری خودممممممممم
بابا امده با یه خانوم امده خانومه میگه اسمش شمسیه بابا میگه شمسی خانوم جای شما روی سرما ماما میگه توی این خونه یا جای منه یا جای اونه ما بچه ها می گیم به بابا مامان ما باید بمونه اینجا ما شمسی نمی خوایم زن صیغه نمی خوایم ما مامانو می خوایم یالا بابا میاد با کمر بندش میاد ما در میریم همگی توی حیاط مامان میاد با چادر روی کمر میاد با جارو میاد سراغ شمسی میاد
کمااااااااااااااااااااااااال آبرومو بردی برو تو اتاقت زووووووود
یلدااااااااااااااااا فراررررررر کن کسرییییییییییییی عکسشووووووو گذاشته.......... یعنی من شکر میکنم که بچه من نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
کجا عکسش رو گذاشته که من نمی بینم؟؟؟؟ بعدشم .... از خداتم میبود بچه ات میشد .... چشام کف پاش ... قربونششش برمممممممممممم
به من ربطی نداره، چون خانواده ای نداشتم که بازی کنیم 804
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.....به من چه خودت خواستی ..انتخابی خودت بود...بعدش بابا که داشتی؟ نمایش یا پنهان متنالهی قربون خواهریم خوب منم تک و تنهایییی پسرمو تو این چند روز بزرگگگ کردم
امیر گفتم حواست باشه با کی میگردی هاااااا؟؟؟؟؟ بیا بببشین پای درس و مشقت ببببینم...... . . . فاطمه موفقی با هم بریزیم رو سر یلدا تا میخوره بزنیمششششش؟؟؟ اخه هم بچه داره هم بابای بچههههههههه اون از همه ما زرنگ تر بود....
50 امتیاز بابت خودت تاپیک ...که اونو من میدم.....و یک امتیاز بابت هر پست که با احتساب 447 پست تا به الان میشه 447 امتیاز ...که باز من 100 تاشو تقبل میکنم.....حالا میمونه بقیه اش
135 تا رو هم پسر.......تقبل کرد یلدا تو سهمت از همه بیشترهههههههههههههههههه فاطمه تو هم به بابای بچه ات بگوووووووووووو سهمتو بده..........چون اون امتیازاش از همه بیشترننننننن ......مهاسا تو هم خودت میدونی با پسرتتتتتتتتتتتتتت ...دونگتو باید بدییییییییییییی
zrnznn
یعنی من شکر میکنم که بچه من نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
هزار ماشال...به پسری خودممممممممم
mahsa joon
کمااااااااااااااااااااااااال آبرومو بردی برو تو اتاقت زووووووود
Ahora Quien
یعنی من شکر میکنم که بچه من نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
کجا عکسش رو گذاشته که من نمی بینم؟؟؟؟
بعدشم .... از خداتم میبود بچه ات میشد .... چشام کف پاش ...
قربونششش برمممممممممممم
Ahora Quien
کاش اون عکست رو که سفید تنت هست رو میذاشتیییییییییییی
♥Rose♥
به من ربطی نداره، چون خانواده ای نداشتم که بازی کنیم
zrnznn
serpent
خب بگو سارا بیاد اینجا
Ahora Quien
چقدر باید بدیم؟؟؟
serpent
مامانی خرجش چقد میشه ??? همه شو خودم میدم
zrnznn
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.....به من چه خودت خواستی ..انتخابی خودت بود...بعدش بابا که داشتی؟
نمایش یا پنهان متن
الهی قربون خواهریم خوب منم تک و تنهایییی پسرمو تو این چند روز بزرگگگ کردمامیر گفتم حواست باشه با کی میگردی هاااااا؟؟؟؟؟ بیا بببشین پای درس و مشقت ببببینم......
.
.
.
فاطمه موفقی با هم بریزیم رو سر یلدا تا میخوره بزنیمششششش؟؟؟ اخه هم بچه داره هم بابای بچههههههههه
Ahora Quien
مهسااا جوننن خشونتتتت؟؟؟ نه نه به اعصاب خودت مثلث باش
بچه که زدن ندارهههه
Ahora Quien
هر چقدر میخواید بزنید ... من یه آدمی هستم همچین آروم ...ولی مواظب خودتون باشید فقط ... من به جاش قاطی میکنم
serpent
Ahora Quien
خاله به فدات ... خب وقتی بیا بشمر که ببینی کسی تو تاپیک نیست مثلا طرف های صبح
zrnznn
kasragtr
مامانی کدوم عکسم که سفید تنمه؟؟؟
serpent
اوه اوه چقد گرونه
Ahora Quien
همون که تو فیس بوکت گذاشتی ..
ژاکت فک کنم تنت هست .. رنگ سفید یه خنده ای قشنگی هم کردی .. سرت هم نیمه پایین هست ..
serpent
ب جوووونه تو من بهش نگفتم ، سارامو بده بزار برم
zrnznn
یلدا تو سهمت از همه بیشترهههههههههههههههههه
فاطمه تو هم به بابای بچه ات بگوووووووووووو سهمتو بده..........چون اون امتیازاش از همه بیشترننننننن
......مهاسا تو هم خودت میدونی با پسرتتتتتتتتتتتتتت ...دونگتو باید بدییییییییییییی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→