ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
ماهی
از اونجا که دوستان خوب بوفیلندی از نقاط مختلف کشور عزیزمون و حتی خارج از ایران اینجا لحظات شادی رو با هم تجربه می کنند، و همینطور به دلیل استقبالی که دوستان از تاپیکهای آشپزی کردند ، بر آن شدیم تا شرایطی فراهم کنیم تا همه ی بوفیلندی های عزیز پیش بندهای آشپز خونه رو به تن کنند و برای شادی روح خودشون و خونوادشون
می پرسید کسب و کار چیه؟
الان براتون توضیح می دم..
در این تاپیک ، این امکان به شما دوست عزیز داده میشه که از هر غذایی که درست می کنی تصویر بگیری و اون رو اینجا آموزش بدی و در قبالش از ما بوفی بگیری .هر چقدر هم غذای شماساده و آسون باشه ، باز هم شما از ما جایزه خواهید گرفت حتی برای آموزش نوشیدنی ها یا صبحانه یا هر چیز خوراکی دیگه.
سر رسید امتیاز دهی هر دو هفته یکبار می باشد.پس از پایان دو هفته تاپیک بسته خواهد شد و امتیازات محاسبه می گردد..و برای دوره بعد مجددا تاپیک دیگری در اختیار شما دوستان قرار خواهد گرفت .
جهت شرکت در این برنامه به موارد زیر توجه کنید..
1- از کپی برداری سایت های آشپزی یا عکس گرفتن از برنامه های تلوزیونی خود داری کنید.در غیر این صورت پست شما حذف میشه و به شما امتیازی داده نمیشه
2- محاسبه امتیاز پس از نظر سنجی به عهده مسئول این تاپیک می باشد
3- توصیه می شود جهت دریافت امتیاز بیشتر غذاهای محلی محل سکونت خودتون رو آموزش بدید...
4- سفره آرایی هم می تواند ارائه و شامل امتیاز شود.
5- سایر کاربران هم می توانند غذا های اموزش داده شده را تهیه و در آن تاپیک ارائه نمایند ( فقط ارائه یک عکس از مواد اولیه و یک عکس از نتیجه کار کافی است ) و 5 بوفی کسب کنند.
6- محدودیتی برای شرکت در این برنامه برای کاربران در دوره های مختلف وجود ندارد.
7- ارائه عکس از مراحل تهیه غذا الزامی است.توضیحات بدون عکس پذیرفته نمی باشد.
8 - ارائه جامع و کامل نحوه تهیه غذا و محلی بودن آن ، همچنین سلیقه در چگونگی سرو غذا و .... فاکتورهایی هستند که در امتیازدهی موثر می باشند.
9- در هر دوره بر حسب امتیازی که به منوی هر کاربر داده می شود از 5 بوفی تا 50 بوفی جایزه اعطا می گردد..
10 - شما می توانید با ارائه فیلم نیز به آموزش بپردازید.. اما با این وجود به دلیل اینکه شاید همه امکان یا تمایل به تهیه فیلم نداشته باشند ، برای فیلم شما امتیاز اضافی در نظر گرفته نخواهد شد.ضمنا به دلیل اینکه در صورت سرعت پایین ، استفاده از فیلم تا حدودی مشکل خواهد بود ، افراد ملزم به ارائه توضیحات و عکس خواهند بود و تهیه فیلم کاملا اختیاری می باشد و شامل امیتاز اضافی نمی شود.
11- با توجه به پست های شما دوستان این قانون اضافه می شود: هر گونه کثیف کاری و شلخته بازی نمره منفی خواد داشت
بوفیلندی های عزیز ! منتظر غذاهای خوشمزه شما هستیم..
▧ تصویر در دسترس نیست
لینکهای مرتبط:
دور اول غذا بیار ! بوفی ببر!
دور دوم غذا بیار! بوفی ببر!
دور سوم غذا بیار! بوفی ببر!
دور چهارم غذا بیار! بوفی ببر!
دور پنجم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور ششم غذا بیار! بوفی ببر!
دور هفتم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور هشتم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور نهم غذا بیار ! بوفی ببر!
دور دهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور یازدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور دوازدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور سیزدهم غذا بیار! بوفی ببر!
دور چهاردهم غذابیار! بوفی ببر!
آشپزخانه بوف بوفی
ماهی
بچه مثبت
▧ تصویر در دسترس نیست
راستی از ستوده خانوم خبری نداری؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
نغمه
هاچو هاچو
نغمه
میگو پفکی مامان نغمه پزززز:
مواد لازم : میگو پاک کرده 500 گرم** تخم مرغ 1 عدد** آردسفید 1 پیمانه** ماست 1پیمانه** زعفران یک قاشق غذاخوری** بکینگ پودر 1 ق غذا خوری** روغن برای سرخ کردن** پیاز یک عدد متوسط** ادویه فلفل سیاه و نمک به میزان دلخواه
ابتدا باید میگوهای تمیز و شسته شده را مزه دار کنید به وسیله پیاز رنده شده و مقداری از ادویه ها به مدت 1 ساعت
▧ تصویر در دسترس نیست
بعد باید مایع خمیری شکل رو درست کنیم که میگو ها توسط آن پفکی میشه
برای همین آرد و بکینگ پودر و ادویه ها را با هم مخلوط کنیم در واقع مواد خشک را بعد تخم مرغ را به همراه ماست و زعفران اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر نسبتا رقیقی به دست بیاد مانند عکس زیر:
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستحالا ظرف رو بر روی حرارت بگذارید و روغن را بریزید تا کاملا داغ بشه
در این فاصله باید میگوها را از پیاز در بیارید و در مواد خمیری بریزید کاملا آغشته بشه
▧ تصویر در دسترس نیست
و بعد از خمیر در بیارید و بریزید توی روغن تا طلایی بشه حواستون باشه که خیلی حرارت نبینه که میگوها خشک نشه فقط سرخ بشه کافیه
▧ تصویر در دسترس نیست
در نهایت بفرمایید میگوپفکی:
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستKishe Mehr
آخه چرا زودتر اینو نذاشتید؟
هاچو هاچو
نغمه
ماهی
وای مَردم! مُردَم!!!
میگو پفکی رو که درست می کنم اونجوری که می خوام نمیشه..البته با این دستور العمل بلد نبودم..
حتما امتحان می کنم
خیلی عالیه..مرسی مامان نغمه جون
هم مدرسه ای!
نمایش یا پنهان متن
به قدری از این حرف خندیدم که دل و روده م درد گرفته بود و نتونستم همه شو بخورم
نمایش یا پنهان متن
فکر نکنید من خیلی هول می زدما..نمی دونم چرا این حرف رو به من زدنمایش یا پنهان متن
بیشششششششششششششعور..کثافـــــــــــــــــــــطنه خبر ندارم...توی تاپیک جای کی خالیه نوشته بودم جاش خیلی خالیه
چقدر خوب...منتظر می مونیم..سوخته هم باشه از تازه عروسا قابل قبوله
gilas
مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد
کره 100 گرم
آرد 125 گرم
شکر 100 گرم
کشمش ریز پلویی 100 گرم ( می تونید مقدار کشمش رو کمتر کنید )
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
وانیل یک چهارم قاشق مربا خوری
طرز تهیه :
اول شکر و کره رو خوب باهم مخیوط میکنیم
بعد یکی از تخم مرغ هارو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم به همین ترتیب تا 3تا تخم مرغ خوب مخلوط بشه
بعد آرد ،بکینگ پودر و وانیل رو اضافه میکنیم و در انتها کشمش رو و با هم مخلوط میکنیم
ته شسنی فر رو کاغذ روغنی پهن میکنیم ( یا اگه در دسترس نبود مثل من کمی روغن جامد یا کره همراه آرد می باشین)
به اندازه یک قاشق مربا خوری پر و با فاصله مواد رو توی سینی فر میریزم
شیرنی هارو 10تت 12 دقیقه تو دمای 180 درجه فر ( پنجره وسط ) قرار میدیم تا زیر شیرنی ها طلایی بشه ( اگه مقل من از ماکرو استفاده میکنید دکمه کانوکشن و دمای 200 درجه قرار بدیم و زمانش رو 9 تا 11 دقیقه بزارید )
هاچو هاچو
گلهای روی اُپن ماهی رو چرا برداشتی ؟؟
اگه فکر کردی که بخاطر اوناست که غذاهاش خوشمزه میشه درست فکر کردی
نمایش یا پنهان متن
خیلی خوشگل بودن گیلاسماهی
وااای..بسیار عالی
خیلی مقوی و خوشمزه ست..
خوبه این تاپیکو به زن داداشم نشون بدم
بازم مجبورم خاطره بگم
نمایش یا پنهان متن
چند هفته پیش زن داداش محترم مثلا نون کشمشی درست کرده بودن...به جون خودم بخشی خمیر و بخشی سوخته بودهر چی بهش گفتم دارم می بینم..معلومه..نیازی نداره حتما تست کنم..هی ابرو بالا می انداخت که بهش برمی خوره..تو رو خدا یه کم بخور..نمی میری که
عجب گرفتاری شدیما..آخر یه تیکه برداشتم اندازه سر سوزن خوردم و بقیه شو گذاشتم توی بشقاب..بعدشم از اونجا که می دونم زن داداش نسبت به همه چیز حساس تشریف دارن بعد از اصرار زیادش گفتم احتمالا اشکال از فر بوده..وگرنه تو کارت درست بوده
به جون خودم داداشم اینقدر پر پر میزنه که خانومش ناراحت نشه دلم براش می سوزه..
gilas
مال خودمه
نخیرشم مال اینکه دست گیلاسی بهش خورده
نمایش یا پنهان متن
آره خدایی مزش هم خوب بود با اینکه دفعه اولم بود درست میکردم
نغمه
هاچو هاچو,
هان ؟
هان؟
gilas
الان کلی ذوق مرگی شدم
نمایش یا پنهان متن
الان حس عروسی رو دارم که خواهر شوهر کلی ازش تعریف کردهاینجور مواقع محصول تولیدی باید گم بشه
نغمه,
دستت درد نکنه مامان نغمه
یه مدت دنبال یه دستور برای میگو می گردم
Kishe Mehr
اولندش حالا کو تا علوس، دومندش حالا شاید عروس تازه باشه ولی در آشپزیش که کهنه کاره
مرسی مرسی حتما
hadi04
gilas,
نمایش یا پنهان متن
آخه کجای دنیا دیدی یکی با دیدن شیرینی کشمشی گریه کنه؟ممنون دخملکم میدونستم یه کدبانو تحویل جامعه دادم خوش به حال شاهزاده
hadi04
هاچو هاچو
آخی
شازده هم ازینا خورده؟حالش خوبه الان؟
هان؟
این میگوهات چرا انقدر خوشمزن؟
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→