ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
gilas
بهله که خورد تازشم مامان و بابا و دردونه هم خوردن خال همشون خوب خوب که چه عرض کنم عاااااااااااااالیه
الهی بابا آرسام
عسلویه
بچه مثبت
بدون غلط 20
5 غلط میشه 15.5
نمایش یا پنهان متن
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
gilas
نغمه
این عکس داد ماست خدا بیامرز چیه گذاشتی فحشه؟
بچه مثبت,
hadi04
فحش؟ نه آبجی جسارت نمیکنم من واسه خاطر تکه کلامش که دائم میگه من عاااااااااااشق فلانم اینو گذاشتم چون گفتم من عاااااشق میگو هستم
نغمه
hadi04
بهش بگو خوشکله من صاحب دارم مثل عزراییل بالای سرمه
ماهی
والا از اون شیرینی کشمشی خمیری و سوخته هم مجبور شدم تعریف کردم
شوهر آدم که اینقدر ذوق کنه از یه شیرینی کشمشی سوخته و خمیری ، آدم خودبخود اعتماد به نفس پیدا می کنه والا
نمایش یا پنهان متن
چه حالی می ده بدجنسیشوخی می کنم... داداشم کلا خیلی بهش اعتماد به نفس میده..زن داداشم که شد گواهی نامه نداشت..از رانندگی می ترسید...الان یکساله که عروس ما شده با کمک داداشم توی جاده رانندگی می کنه
ولی جدا مال تو خیلی خوب شده...
دلم الان نیمرو خواست..
خیلی هم عالی...
حرف تو دلت نگه ندار داداشم..!خوب نیست
gilas
منم میخوام
شاهزاده من خودش الگوهستش
اینقذه تعریف میکنه
جاتون خالی دیشب با چای نصف شبی خوردیم اینقدر چسبید
hadi04
هوووووووووووووووووووووووه عامو همون نیمرو هم درست کنم خیلیه سرکار اینهمه چیزو از کجا بیارم ؟دوباره میخوام اگه بشه آشپزی صحرایی کنم
واقعا؟ بگم ؟ بگم؟ با اینکه دوره بگم بگم گذشته ولی میگم
شانس هم نداریم که میگو با اون بی ریختی عاشقم میشه ولی اینهمه ماهی خوشگل هیچی تحویلمون نمیگیرن والا ...
ماهی
زنده باشه ایشالا..منظورم آقایون سایت بود..مثل این مجی یا مهدی یا آرسام یا عمو محمود و یا ...حتی امین..که البته می دونم این امین مثل داداشم میشه
جاتون خالی دیشب با چای نصف شبی خوردیم اینقدر چسبید
نوش جون...
چه خوب...
نمی دونم چرا مطمئن بودم این جمله رو میشنوم
شما که خودت وسط دریا هستی یه عالمه ماهی دور و ورته داداش گلم
نمایش یا پنهان متن
بازم می دونم چی می خوای بگیhadi04
چون من رو هدایت کردی به سمتی که اینو بگم کلک
Kishe Mehr
نغمه
کیش کاپ اسفناج
مواد لازم: سیب زمینی پخته سه عدد متوسط** پیاز 1 عدد ** گوشت چرخکرده 200 گرم** پنیر پیتزا 100 گرم ** اسفناج یک بسته حدودا 15 برگ** ادویه به دلخواه ** کاغذ کپسول به تعداد لازم
ببخشید من از خود غذا عکس خوب دارم از مراحلش دوتا عکس دارم که به کار نمیاد سعی میکنم خوب توضیح بدم تا انشاالله درست کنید و لذت ببرید:
اول باید سیب زمینی های پخته شده را به صورت پوره در بیارید مانند یک خمیر تقریبا منسجم
بعد از اون هم اسفناجها رو باید بپزید اگر اسفناج معمولی بود کمی خوردش کنید اگر مانند من از baby اسفناج استفاده کردین درسته بپزیدش و کنار بگذارید
حالا باید مواد گوشتیش رو درست کنید پیاز را نگینی خورد کنید و در روغن کم سرخش کنید تا طلایی شود بعد گوشت رو اضافه کنید تا خوب باهم سرخ بشوند می تونید به دلخواه از قارچ که ریز خورد شده یا فلفل دلمه خورد شده در مواد گوشتی استفاده کنید
حالا مرحله میکس اینها با هم هست باید به اندازه تقریبا یک قاشق غذاخوری پر از پوره سیب زمینی بردارید و توی کاغذ کپسول رو پر کنید و وسطش رو گود کنید و بعد یک قاشق
از مواد گوشتی و یک تا دو برگ اسفناج پخته بریزید و در نهایت کمی پنیر پیتزا روش بریزید و به همین ترتیب تمام موادتون رو توی کاغذهای کپسول بریزید
حالا فرتون رو با درجه حرارت خیلی کم ( فراموش کردم خودم چه درجه حراراتی استفاده کردم) فقط در حدی که سیب زمینی از نرمی کمی در بیاد و برشته بشه و پنیر آب بشه باید روشن کنید
درنهایت کیش کاپها آماده میشه میتونید کاغذهای دورش رو بکنید و میتونید همونطوری سرو کنید خوشمزه بود امیدوارم خوشتون بیاد
▧ تصویر در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
باید بگم که این غذا در تعداد زیاد برای آقایون خوش اشتها باید سرو بشه در غیر اینصورت میتونه یه شام سبک یا عصرونه باشه ( گفته باشم که اینو تجربه کردم همسر جان اینو خورد بعدم دوتا نیمرو زد چاقم نیست فقط خوش اشتهاست ماشااالللهژنرال
خسته نباشی
بارک الله به مامان نغمه پززز و گیلاس کشمش پز!
دیگه صحبت میگو شد و بعدشم شیرینی کشمشی و خاطرات ماهی؛ منم یاد یه خاطره ای افتادم.
نمایش یا پنهان متن
یه روز مهمون داشتیم، رفتم میگو خریدم و با همون میگوها وارد شیرینی فروشی شدم و شیرینی کشمشی خریدم؛تو مسیر هم که میومدم دوتا دختر بهم تیکه انداختن؛ یکیشون گفت: جوووووون چه میگوهایی!
اون یکی هم گفت: بپا یه وقت میگوها نخورنت
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
hadi04
من مثل بعضی ها دیکتاتور نیستم حق انتخاب با خودتون بیاید توی هر کدوم دوست دارید آشپزی کنید
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
mz56mz
كاكو خواستى نيمرو درست كنى يه نيمرو فروشى تو شيرازسراغ دارم توووووووپ و عالى برو از اونجا عكس بگير بزار
ماهی,
hadi04
نمایش یا پنهان متن
کجان کاکو؟ماهی
من که چیزی نگفتم
خودت می خواستی بگی هر ماهی که ماهی ما نمیشه..ولی حرفتو خوردی
راس میگه خب...غذا بیارین
چه اسم با مزه ای
آخی...
باید خیلی خوشمزه باشه...
از اون غذاهایی هست که احتمالا پسرم دوس داره..فقط باید احتمالا اسفناجشو حذف کنم..
حتما درست می کنم
یه چیزی بگم؟
نمایش یا پنهان متن
سر راه یه کمی هم نمک می خریدی ..آخه خیلی بی نمک بودنمایش یا پنهان متن
چه آشپزخونه ی عجیبی...
چرا اجاق گازش اینقدر شعله داره؟
ولی یه چیزی بگم؟ من فقط توی آشپزخونه ی خودم می تونم شیرینی پزی کنم..با غذا توی آشپزخونه ی مامانم مشکلی ندارم.ولی شیرینی جات رو باید بدون استرس و خودم تنها درست کنم..نمی دونم چرا...
در ضمن آشپزخونه ی چهارم آرسام رو بیشتر پسندیدم
نمایش یا پنهان متن
عمو! املت ایتالیایی و املت پنیر و پنکیک صبحانه بودن اونا...آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→