ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
hadi04
نمایش یا پنهان متن
با بد شانسی تموم یه حادثه برام رخ داده دستم و کمرم و گردنم داغونه امشب باید برم MRI کارم بیخ ورداشته فکر نکنم برسم برای این سری ایشالا بذار به حسابم درست میکنم حتماخدا رحمت کنه رفتگونتون خدا بیامرز مادر بزرگم میگفت خوردن و مردم بهتر از آرزو به گور بردنه
البته به اونجاش توجه نکرده بودم
نمایش یا پنهان متن
ماهی
و اما اینم از میگو پفکی نغمه جون..بسیار لذیذ بود
من قبلا برای درست کردن میگو پفکی آرد رو در مایع اضافه نمی کردم بلکه می گو رو به آرد آغشته می کردم.از ماست هم استفاده نم یکردم.امات این روش واقعا بهتره.ماست باعث ترد شدن و پوک شدن میگو شده بود
می ریم که توی این هفته شیرینی کشمشی هم درست کنیم
mz56mz
serpent
میشه تخم مرغ یا املت یا مثلا نون و پنیر و سبزی هم درست کنیم و بزاریم اینجا عایا ¿¿
امتیاز هم داره ¿¿
حورا
فکر کنم شامل نیمرو میشد
serpent
نون پنیر چی ¿¿
حورا
serpent
mer30
نغمه
نغمه
[/quote]
صفحه اول را بخون غذاهای ساده هم میشه ولی شما یه خلاقیت روی این غذا در وکن تا بقیه هم استفاده کنند
ماهی
اگه هوش و استعدادت رو اگر داشته باشی البته
نمونه شو داشتیم قبلا..سرعتم الان پایینه وگرنه لینکشو می ذاشتم اینجا
بستگی به رتبه ی کنکورت داره
آره میدونم..یه وقتایی حس و حالش نیست اصلا..
ماهی
مرسی از شما نغمه جونم
صفحه اول را بخون غذاهای ساده هم میشه ولی شما یه خلاقیت روی این غذا در وکن تا بقیه هم استفاده کنند
آره شماها حتی می تونید نوشیدنی هم تهیه و ارائه کنید...و امتیاز بگیرید.به قول نغمه جون یه کمی از خودتون خلاقیت نشون بدید که تازگی داشته باشه خب حتما امتیاز می گیرید.
serpent
تنها خلاقیتم اینکه ب جای روغن از کره استفاده کنم
هاچو هاچو
عالی بود میگو
ژنرال
غذاهایی که تو پستای بعدی میخوان بذارن
دیگه خودتون تا دور اول برید
نمایش یا پنهان متن
واجب شد در مورد زن گرفتنم جدی تر فکر کنم! والا دیگه طاقت ندارم! بلا دیگه طاقت ندارم! تا کی باید فقط عکس غذاهای خوشمزه رو ببینم؟!بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
خب زنهای خوشمزه رو ببین که هر دو تا نیازت برطرف بشهzrnznn
من یه سوخاری کردن انجام میدم میزارم موادم تو یه مایه که با ارد و ماشعیر و نمک و بکینگ پورد تشکیل شده بخوابه یک ساعت بعدش از مایه در میارم و سرخ میکنم.....این خوشمزه تره تا از تخم مرغ استفاده کنی............البته بنا به طعم و مزه ای که خودت دوست داری میتونی ماشعیر رو انتخاب کنی....من برا همچین مواقعی ماشعیر سیب یا هلو میگیرم...اگر دوست داشتی بگو اندازه دقیق موادش رو برات می نویسم
zrnznn
ماهی جونم شما با مرغ یا ماهی و میگو همیشه سالاد میخوریدددددددد؟!
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→