₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » غذا بیار ! بوفی ببر!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6

غذا بیار ! بوفی ببر!

6873 بازدید، 115 پست، نویسنده: ماهی

• hadi04

نقل قول: ماهی
    خب من پیشنهاد کردم که فلفل و گوجه اضافه کنی کلی داد و بیداد کردی اینجوری گفتم که فکر نکنی ازت توقع داریم املت ایتالیایی درست کنی..والا...

نمایش یا پنهان متنبا بد شانسی تموم یه حادثه برام رخ داده دستم و کمرم و گردنم داغونه امشب باید برم MRI کارم بیخ ورداشته فکر نکنم برسم برای این سری ایشالا بذار به حسابم درست میکنم حتما :2:

خورشت جیگرمو توصیه نمی کنم... هر کی خورده مُرده!!!

خدا رحمت کنه رفتگونتون خدا بیامرز مادر بزرگم میگفت خوردن و مردم بهتر از آرزو به گور بردنه :4:
    نقل قول: هاچو هاچو
    اونجاش

البته به اونجاش توجه نکرده بودم :9:
    خب یره اول من آشپزخونه خریدم گذاشتم بعد تو خودتو خُنک کردی اومدی عکس گذاشتی

804
    بوسو بده بیاد یره

1106
    نمایش یا پنهان متن1049

2 سپاس: هاچو هاچو، ماهی

• ماهی

نقل قول: هاچو هاچو
    نه دیگه انصافا انقدارا هم خوشگل نبود

451 یکی به من بگه من چه گلی توی سرم بریزم؟ :bahone: باشه هر چی تو بگی همونه :5:
    نقل قول: hadi04
    خدا رحمت کنه رفتگونتون خدا بیامرز مادر بزرگم میگفت خوردن و مردم بهتر از آرزو به گور بردنه

:83: آخه مردن داریم تا مردن...یه موقع می میری( دور از جون ) تموم میشی میره پی کارش ولی این مردن هر روز هزار بار مردنه :bahone:

و اما اینم از میگو پفکی نغمه جون..بسیار لذیذ بود :110:
    من قبلا برای درست کردن میگو پفکی آرد رو در مایع اضافه نمی کردم بلکه می گو رو به آرد آغشته می کردم.از ماست هم استفاده نم یکردم.امات این روش واقعا بهتره.ماست باعث ترد شدن و پوک شدن میگو شده بود 1010

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

می ریم که توی این هفته شیرینی کشمشی هم درست کنیم :93:

8 سپاس: mz56mz، بچه مثبت، هاچو هاچو، gilas، ژنرال، zrnznn، ♥Rose♥، بندری

• mz56mz

208 دست همگى طلا غذاها عالى من هم بلدماااا ولى وقتش نيست 1041
    4 سپاس: ماهی، هاچو هاچو، gilas، ژنرال

• serpent

ماهی خانوم :23: ( دلیل خنده م اینکه دیروز داشتم سریال زن بابا رو نگاه میکردم ، اسم یکی از خانوما "ماهی خانوم" بود الانم یاد اون افتادم :4: )

میشه تخم مرغ یا املت یا مثلا نون و پنیر و سبزی هم درست کنیم و بزاریم اینجا عایا ¿¿

امتیاز هم داره ¿¿ :37:

3 سپاس: ماهی، هاچو هاچو، gilas

• حورا

serpent,

فکر کنم شامل نیمرو میشد :7:

3 سپاس: ماهی، هاچو هاچو، gilas

• serpent

حورا,
    نون پنیر چی ¿¿ :37:

4 سپاس: ماهی، نغمه، هاچو هاچو، gilas

• حورا

3 سپاس: serpent، ماهی، هاچو هاچو

• serpent

3 سپاس: حورا، ماهی، هاچو هاچو

• نغمه

و اما اینم از میگو پفکی نغمه جون..بسیار لذیذ بود

:93: چه خوووووووووووووب ماهی جون که درست کردی و خوشت اومد چیقدددده خوشگل تزیینش کردی منم از دور چینش میخواااام :85:

2 سپاس: ماهی، هاچو هاچو

• نغمه

[میشه تخم مرغ یا املت یا مثلا نون و پنیر و سبزی هم درست کنیم و بزاریم اینجا عایا ¿¿
    [/quote]

صفحه اول را بخون غذاهای ساده هم میشه ولی شما یه خلاقیت روی این غذا در وکن تا بقیه هم استفاده کنند
    863

2 سپاس: ماهی، هاچو هاچو

• ماهی

نقل قول: serpent
    میشه تخم مرغ یا املت یا مثلا نون و پنیر و سبزی هم درست کنیم و بزاریم اینجا عایا ¿¿

اگه هوش و استعدادت رو اگر داشته باشی البته :4: به کار بگیری و یه نیمرو یا نون و پنیر کمی تا قسمتی متفاوت درست کنی چرا که نه؟ :66:
    نمونه شو داشتیم قبلا..سرعتم الان پایینه وگرنه لینکشو می ذاشتم اینجا :3:

نقل قول: serpent
    امتیاز هم داره ¿¿

بستگی به رتبه ی کنکورت داره :4: 351

نقل قول: mz56mz
    دست همگى طلا غذاها عالى من هم بلدماااا ولى وقتش نيست

آره میدونم..یه وقتایی حس و حالش نیست اصلا.. 208

2 سپاس: serpent، هاچو هاچو

• ماهی

نقل قول: نغمه
    چه خوووووووووووووب ماهی جون که درست کردی و خوشت اومد چیقدددده خوشگل تزیینش کردی منم از دور چینش میخواااام

مرسی از شما نغمه جونم :11:

نقل قول: نغمه

صفحه اول را بخون غذاهای ساده هم میشه ولی شما یه خلاقیت روی این غذا در وکن تا بقیه هم استفاده کنند

آره شماها حتی می تونید نوشیدنی هم تهیه و ارائه کنید...و امتیاز بگیرید.به قول نغمه جون یه کمی از خودتون خلاقیت نشون بدید که تازگی داشته باشه خب حتما امتیاز می گیرید. :3:

2 سپاس: هاچو هاچو، نغمه

• serpent

ماهی,
    تنها خلاقیتم اینکه ب جای روغن از کره استفاده کنم :bahone:

3 سپاس: هاچو هاچو، نغمه، ماهی

• هاچو هاچو

ماهی,
    عالی بود میگو :39: سالاد رو ببین 857

2 سپاس: نغمه، ماهی

• ژنرال

وای خدا اینجا چه خبره :85: سیب زمینی سرخ کرده :85: میگو سوخاری :85: غذاهای صفحه دوم تاپیک :85: غذاهای صفحه اول تاپیک :85:
    غذاهایی که تو پستای بعدی میخوان بذارن :85: غذاهای دور چهاردهم غذا بیار ! بوفی ببر! :85: دور سیزدهم :85:
    دیگه خودتون تا دور اول برید 427

نمایش یا پنهان متنواجب شد در مورد زن گرفتنم جدی تر فکر کنم! والا دیگه طاقت ندارم! بلا دیگه طاقت ندارم! تا کی باید فقط عکس غذاهای خوشمزه رو ببینم؟! :bahone:

3 سپاس: هاچو هاچو، نغمه، ماهی

• بچه مثبت

آیا هست یاریگری که یاری دهد مرا و برایم قارچ سوخاری درست کند؟! :bahone:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    4 سپاس: هاچو هاچو، نغمه، ماهی، gilas

• هاچو هاچو

نقل قول: ژنرال
    واجب شد در مورد زن گرفتنم جدی تر فکر کنم! والا دیگه طاقت ندارم! بلا دیگه طاقت ندارم! تا کی باید فقط عکس غذاهای خوشمزه رو ببینم؟!:bahone:

نمایش یا پنهان متنخب زنهای خوشمزه رو ببین که هر دو تا نیازت برطرف بشه 585

2 سپاس: ماهی، gilas

• zrnznn

نقل قول: بچه مثبت
    آیا هست یاریگری که یاری دهد مرا و برایم قارچ سوخاری درست کند؟!

من یه سوخاری کردن انجام میدم میزارم موادم تو یه مایه که با ارد و ماشعیر و نمک و بکینگ پورد تشکیل شده بخوابه یک ساعت بعدش از مایه در میارم و سرخ میکنم.....این خوشمزه تره تا از تخم مرغ استفاده کنی............البته بنا به طعم و مزه ای که خودت دوست داری میتونی ماشعیر رو انتخاب کنی....من برا همچین مواقعی ماشعیر سیب یا هلو میگیرم...اگر دوست داشتی بگو اندازه دقیق موادش رو برات می نویسم :buff:

5 سپاس: بچه مثبت، نخبه، ماهی، هاچو هاچو، gilas

• zrnznn

ماهی جونم چی کردیی؟؟؟؟؟ :6: ماشال..خوش سلیقه ایییییییییییییییییییییییییییییی :46:
    ماهی جونم شما با مرغ یا ماهی و میگو همیشه سالاد میخوریدددددددد؟! :2: ماهی جون خوردن خیار بعد این غذا ها برا شما یه طعمی نمیده؟!!!! :17:

4 سپاس: نغمه، ماهی، هاچو هاچو، gilas

• بچه مثبت

بنویس بنویس تصویر در دسترس نیست
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    4 سپاس: نغمه، ماهی، هاچو هاچو، gilas
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: