₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » غذا بیار ! بوفی ببر!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6

غذا بیار ! بوفی ببر!

6873 بازدید، 115 پست، نویسنده: ماهی

• ماهی

نقل قول: هاچو هاچو
    سالاد رو ببین967

نوش جان :9:
    نقل قول: ژنرال
    واجب شد در مورد زن گرفتنم جدی تر فکر کنم! والا دیگه طاقت ندارم! بلا دیگه طاقت ندارم! تا کی باید فقط عکس غذاهای خوشمزه رو ببینم؟!

انشالا... :48:
    نقل قول: بچه مثبت
    آیا هست یاریگری که یاری دهد مرا و برایم قارچ سوخاری درست کند؟!

انشالا :bahone:
    نقل قول: zrnznn
    ..اگر دوست داشتی بگو اندازه دقیق موادش رو برات می نویسم

آره دوس دارم خانوم مهندس!ممنون میشم :11:
    من دوس دارم آشپزی به روشای مختلف رو تست کنم و بهترین روش رو استفاده کنم..تا اینجا بین روش خودم و نغمه جون مال نغمه جون بهتر بود :11:
    ماهی جونم شما با مرغ یا ماهی و میگو همیشه سالاد میخوریدددددددد؟!

خب به نظرم طعمش با هم تضاد نداره.میگو و سیب زمینی خشک بودن باید یه چیزی باهاش سرو میشد که مقابل خشکی اونا باشه.ماست که جور در نمیآد.سوپ هم همینطور..چیزی به ذهنم نمیرسه...پیشنهادت چیه؟ :7:

5 سپاس: بچه مثبت، نخبه، هاچو هاچو، gilas، حورا

• zrnznn

خوب این دستور سوخاری مرغ چینی که من برا قارچ هم انجام دادم و خوب از اب در اومده:

ارد سفید الک شده رو با بکینگ پودر مخلوط میکنیم (مثلاً یک پیمانه آرد با یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر) بعد تا حدی که غلظتش مثل عسل بشه ماءالشعیر (دوستم میگفت ترجیحاً هلو یا لیمو) (آخه دوستم یادم دادم :10: من که هلو دم دستم بوده گذاشتم) اضافه میکینم بهش یه 15 دقیقه میزاری بمونه
    بعدش قارچ ها رو هم میزاری به مدت 15 دقیقه تو مواد بخوابن
    بعد تو یه بشقاب آرد و نمک میریزی قارچو بعد 15 دقیقه از مواد که خارج کردی تو اون ارد و نمک میزنی(خیلی کم ..نمیخواد زیاد آردیش کنی)
    بعدشم که دیگه داخل روغن داغ داغ میزاری و سرخ میکنی...............و نوش جان میکنی
    اگر خوشمزه شد مطمئن باش به خاطر اینه که من دستور پختشو دادم بهت ولی اگر بد مزه بود بدون یه جای کار خودت خوب نبوده :4: به من فوش ندی :74:

راستی یادم رفت بقیه ماءالشعیر رو هم تو این فاصه میزاری تو فریزرر تا خوب تگری بشه....تا با قارچ ها بخوری........گفتم بگم یادت نره :9:

6 سپاس: ماهی، بچه مثبت، نخبه، هاچو هاچو، gilas، نغمه

• ماهی

ارد سفید الک شده رو با بکینگ پودر مخلوط میکنیم (مثلاً یک پیمانه آرد با یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر) بعد تا حدی که غلظتش مثل عسل بشه ماءالشعیر (دوستم میگفت ترجیحاً هلو یا لیمو) (آخه دوستم یادم دادم من که هلو دم دستم بوده گذاشتم) اضافه میکینم بهش یه 15 دقیقه میزاری بمونه

حتما امتحان می کنم مرسی :110:
    راستی یادم رفت بقیه ماءالشعیر رو هم تو این فاصه میزاری تو فریزرر تا خوب تگری بشه....تا با قارچ ها بخوری........گفتم بگم یادت نره

هم مدرسه ای! یادت نره 242 :10:

اینم از شیرینی کشمشی من.. :15:

فقط گیلاسی !!لبه هاش خیلی نازک شده بود..فکر کنم جنس آردم یه طوری بود که باید خمیرش رو کمی سفت تر می کردم ینی آرد بیشتری می ریختم :3:

9 سپاس: mz56mz، بچه مثبت، zrnznn، نغمه، حورا، نخبه، هاچو هاچو، ♥Rose♥، gilas

• zrnznn

ماهی جون من هر وقت مرغ و به همراه سالادی که توش خیار بوده خوردمممممممم همزمان....یه مزه ای رو چشیدم که با عرض معذرت حالم بهم خورده و سرسفره فقط جلو خوردمو گرفتم و سریع قورتش دادم و سریع یه چیزی خوردم تا طعمش رو از دهنم بببره.......والا به چند تا از دوستام که گفتم اونها هم تاییید کردن گفتن که برا اونها هم پیش اومده.........ولی مثلان زن داداشمو گفتم مسخره ام کرد گفت تو خودت مشکل داری :4:
    .
    .
    .
    مثلان چند روز پیش مرغ داشتیم من قبلش نشستم سالاد خوردم بعد سوپ خورد و بعد مرغ رو....اصلان حاضر نیستم حین خوردن مرغ خیار هم بخورم.....................همچین مواقعی سبزی خوردن و ترشی و ماست رو ترجیح میدم
    .
    .
    .
    وای ماهی جون نبودی رفتیم شمال تا میتونستم سیر ترشی خوردم....شاید خودمو خفه کردم...خدایییش اونجا سیرا بو نمیدنننننننننننن.....حکمتش نمیدونم واسه هوای مرطوبش؟ واسه نوع سیر اونجاس؟ آخه سیر ما یه تندی خاص خودشو داره.......اینجا که نمیشه لب زد..........تازه از وقتی که یه برنامه دیدم که بوی سیر و پیاز تو عرق بدن تاثیر داره که تو خونه و مخصوصاً تابستون که از نزدیک سیر پیاز هم رد نمیشممممممممم :2:

ولی خدایش مسخره نمیکنم باور کنید یه مزه بدی به دهن ادم میاد....یار امتحان کنیدو توجه کنید بببینید....ما میگیم به زبون خودمون بوسک بدی میده....حالا نمیدونم شما چی میگید :9:

4 سپاس: ماهی، نغمه، هاچو هاچو، gilas

• ماهی

ماهی جون من هر وقت مرغ و به همراه سالادی که توش خیار بوده خوردمممممممم همزمان....یه مزه ای رو چشیدم که با عرض معذرت حالم بهم خورده و سرسفره فقط جلو خوردمو گرفتم و سریع قورتش دادم و سریع یه چیزی خوردم تا طعمش رو از دهنم بببره.......والا به چند تا از دوستام که گفتم اونها هم تاییید کردن گفتن که برا اونها هم پیش اومده.........ولی مثلان زن داداشمو گفتم مسخره ام کرد گفت تو خودت مشکل داری

فکر کنم منظورت بوی ضخم مرغ هست..که به خاطر سرد بودن خیار دهن آدم سرد میشه و اون بو بیشتر احساس میشه...ولی من زیاد بهش توجه نکردم و برام آزار دهنده نبوده... :34:
    این حالت بیشتر برای مرغ آب پز فکر کنم اتفاق بیفته :37:
    اون پیشنهاد ترشی هم خوب بود..ولی من زیاد اهل ترشی نیستم..ترش بودن غذا رو خیلی دوست دارم.ولی خیلی اهل خوردن ترشی با غذا نیستم...دلم ضففف میره :34:
    وای ماهی جون نبودی رفتیم شمال تا میتونستم سیر ترشی خوردم....شاید خودمو خفه کردم...خدایییش اونجا سیرا بو نمیدنننننننننننن.....حکمتش نمیدونم واسه هوای مرطوبش؟ واسه نوع سیر اونجاس؟ آخه سیر ما یه تندی خاص خودشو داره.......اینجا که نمیشه لب زد..........تازه از وقتی که یه برنامه دیدم که بوی سیر و پیاز تو عرق بدن تاثیر داره که تو خونه و مخصوصاً تابستون که از نزدیک سیر پیاز هم رد نمیشممممممممم

آره فکر می کنم به خاطر رطوبتش هست..شوهر عمه ی مامانم شمالی هستن.مامانم می گه این بنده خدا توی شیراز دچار یه بیماری میشه که هیچ دکتری تشخیص نمیده.. تا مزر مردن پیش رفته بوده.بعدش بابای من می بردش پیش یه عطار..اون عطار از لهجه ی شمالی بیمار می فهمه شمالیه و ازش می پرسه سیر زیاد می خوری؟ وقتی ریپورت می گیره و مطمئن میشه که زیادی سیر مصرف می کنه بهش میگه خوردن سیر رو قطع کن و اون خوب میشه.بهش گفته بود اینجا شیرازه نباید مثل شمال اون همه سیر بخوری... :3:

4 سپاس: بچه مثبت، نغمه، هاچو هاچو، gilas

• zrnznn

نقل قول: ماهی
    فکر کنم منظورت بوی ضخم مرغ هست..که به خاطر سرد بودن خیار دهن آدم سرد میشه و اون بو بیشتر احساس میشه...ولی من زیاد بهش توجه نکردم و برام آزار دهنده نبوده...

اره همینه ماهی جون....من که حالت تهوع میگیرتم.....بوی ضخمشه :30: دیگه به مرغ اب پز یا سرخ شده اش توجه نکردم.....ولی این طعم رو حاضر نیستم یک بار دیگه بچشم و تحمل کنم....خیلی بده :2:

• ماهی

نان پنجره ای..

مواد لازم :

تخم مرغ سه عدد
    آرد یک پیمانه
    شیر 1/3پیمانه
    گلاب 1/3پیمانه
    پودر قند به میزان لازم
    روغن به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا تخم مرغها رو خوب می زنیم
    بعد کم کم شیر و گلاب رو اضافه می کنیم و باز هم می زنیم
    در نهایت هم آرد الک شده رو اضافه و می زنیم
    خمیری به دست میاد که نسبتا رقیق هست
    روغن رو در ظرف گذاشته و می گذاریم داغ شه
    ماسماسک :4: مخصوص نون پنجره ای رو ( اسمشو نمی دونم چیه خب :9: ) رو در روغن گذاشته و اجازهمی دیم کمی داغ شه
    بعد اون ماسماسک رو در خمیر قرار می دیم.اونقدر که لبه ماسماسک به خمیر آغشته نشه ( چون توی روغن به ماسماسک می چسبه و از ماسماسک کند نمیشه )

چند ثانیه ماسماسک رو در خمیر نگه می داریم تا مواد به داغی ماسماسک بچسبن..
    بعد اون رو برداشته و در روغن داغ می زنیم و ماسماسک رو تکون می دیم
    بعد که سرخ شد درش می آریم پنجره رو :5:

( به جون خودم توی دستوری که داشتم این قسمت آخر رو توضیح نداده بود..چند تای اولش خراب شد..لمش توی همین مقدار داغی ماسماسک و زمان نگهداریش مایع خمیری و مقدار فرو کردن ماسماسک در مایع بود :4: کلی هم با مامان خندیدم در این زمینه :9: )

در نهایت بعد از خنک شدن نانها و گرفته شدن روغن اضافیشون روی اونها پودر قند می ریزیم و با شیر سرد میل می نماییم1010

10 سپاس: serpent، نغمه، حورا، نخبه، بچه مثبت، هاچو هاچو، mz56mz، ♥Rose♥، gilas، ژنرال

• serpent

ماهی,

ماهی خانوم بی زحمت نیم کیلو برا من بکش :4:

4 سپاس: نغمه، هاچو هاچو، ماهی، gilas

• نغمه

ماهی جون من میگو را با سس ارگانیک قرمز خوردم 322 خیلی خوشمزه بود ولی خوب الان اون مدل سس دیگه ندارم که ارگانیک باشه و خیلی هم چاق کننده نباشه :2:

نون پنجره ای به این سادگی بوده و من از کوکیدنش (پختن) غافل بود314
    نمایش یا پنهان متنچقد غافل بودم من

5 سپاس: نخبه، حورا، هاچو هاچو، ماهی، gilas

• حورا

سلام

مرسی ماهی خانم حتما خوشمزه ست .از شیرینی پنجره ای یرای مامانم میپزم خیلی دوست دارن :8:

ایشاله چند روز دیگه میریم مرداب انزلی ... تو شمال از خجالت غذاهای شمالی در میایم دارم لحظه شماری میکنم :65:

:46:

5 سپاس: بچه مثبت، نغمه، هاچو هاچو، ماهی، gilas

• بچه مثبت

نقل قول: حورا
    چند روز دیگه میریم مرداب انزلی
    خیلی وقته تالاب نرفتم!
    یعنی بندر و موج شکن و دریا کنار و منطقه آزاد و ... نمیرید! یکراست میرید مرداب؟ :4:

خبر دارین که برای ورود به انزلی باید ویزا داشته باشین؟ :bahone:

دو هفته اخیر هوا خیلی خوب بود. از اول هفته هوا مجدد کمی گرم شد.

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    6 سپاس: حورا، نغمه، هاچو هاچو، ماهی، نخبه، gilas

• بچه مثبت

غذاهای شمالی
    یکی از غذاهای مورد علاقه گیلانی‌ها که اغلب به عنوان عصرانه اونم دریا کنار (کنارِ دریا) بعد از آبتنی میل می‌کنند، اَشپَل پَلا می‌باشد.

سردِ پَلا (پلوی سرد شده) با اَشپَل ماهی سفید شور (بعضی جاها دیدم مینویسن ایشپیل یا همون تخم ماهی :51: ) همراه با آغوذ مغز (مغز گردو)، پیاز، باقالا (از نوع مازندرانی)، زیتون، نوشیدنی‌های غیرمجاز ( :50: ) و ...

شمالیها، ماهی سفید رو علاوه بر اینکه به صورت تازه مصرف میکنن، به شکل دودی و شور هم مصرف میکنن.
    برای شور کردن معمولاً از ماهی‌های ماده که تخم ماهی درون شکم ماهی هست استفاده می‌کنند و حدوداً یکماه (کمی بیشتر یا کمتر) ماهی رو همراه با روناس (نوعی ماده رنگی طبیعی) و نمک، لابه‌لا پوشونده و تحت فشار قرار میدن تا شور بشه! معمولاً عید نوروز ماهی رو میذارن شور بشه و اگر پای صحبت قدیمیا بشینین میگن هروقت انار درخت (درخت انار) گُل داد، ماهی شور آماده ست! :bahone:

ماهی شور که آماده شد اشپلش رو بیرون میارن و همراه با موادی که اول صحبتام گفتم میل میکنن و خود ماهی شور رو هم به قطعات کوچک برش میدن و همراه با غذاهای گیلانی نوش جان میکنن. (چون شوری زیاد برای بدن مضره معمولاً در قطعات کوچک سرخ میکنن).

نکته جالب اینجاست که اگر اشپل ماهی شور شده رو با پلوی گرم یا خوردنی‌های جز اونایی که بالا نوشتم بخورید خیلی تلخ خواهد بود!

ماهی شور و ماهی دودی رو باید از جاهای مطمئن تهیه کنید چون خیلی جاها از ماهی های مونده رو برای شور یا دودی کردن استفاده میکنن! ما خودمون هیچ وقت ماهی شور رو از بازار نخریدیم!

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    10 سپاس: مگس، حورا، نغمه، هاچو هاچو، mz56mz، ♥Rose♥، ماهی، نخبه، gilas، ژنرال

• حورا

خیلی وقته تالاب نرفتم!
    یعنی بندر و موج شکن و دریا کنار و منطقه آزاد و ... نمیرید! یکراست میرید مرداب؟

سلام

حیف نیست نرفتید؟

به محض ورود اولین فرصت بال بال میزنم به سمت تالاب با دوستام اونجا فرار دارم یقیه جاها راهم یکبار با دوستان ویکبار با خانواده میرم . تو دلم ولوله ست خاطره های قشنگی دارم تصویر در دسترس نیست

خبر دارین که برای ورود به انزلی باید ویزا داشته باشین؟

گرین کارت دارم

نمایش یا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

دو هفته اخیر هوا خیلی خوب بود. از اول هفته هوا مجدد کمی گرم شد.

گرما رم دوست ندارم و کلا ماهی هم دوست ندارم ولی خورشتهای محلی رو خیلی دوست دارم

از شوخی گذشته حیفه چرا نمیرین؟ البته آدما اینجورین قدر چیزهایی را که دارن نمیدونن .

شمال یه حال و هوای دیگه داره حال و هوای منم عجیب عوض میشه. هواشو احساس میکنم :24:

:46: :46:

7 سپاس: بچه مثبت، نغمه، هاچو هاچو، ماهی، نخبه، ژنرال، gilas

• هاچو هاچو

اینم از شیرینی کشمشی من.. :15:

تنکیو :65: لبه هاش چرا انقدر نازک شده :87: فکر کنم جنس آردت یه طوری بوده که باید خمیرش رو کمی سفت تر می کردی ینی آرد بیشتری می ریختی 497
    نقل قول: نغمه
    چقد غافل بودم من

اون دنیا چی میخوای جواب بدی؟؟ :87:
    نان پنجره ای..

چه خوشگلن 399
    نمایش یا پنهان متندر ضمن اسم اون ماسمسک ها قالب هستش 210

3 سپاس: ماهی، نغمه، gilas

• ماهی

نقل قول: serpent
    ماهی خانوم بی زحمت نیم کیلو برا من بکش

نیم کیلو از اینا بخوری حالت بد میشه پسر! :10:
    نقل قول: نغمه
    نون پنجره ای به این سادگی بوده و من از کوکیدنش (پختن) غافل بود

آره خیلی آسونه.منم دفعه اول بود درست می کردم...فقط لمش توی همون چند خط آخره که توضیح دادم ولی توی کتابا بی انصافا کامل توضیح نمی دن :3:
    .از شیرینی پنجره ای یرای مامانم میپزم خیلی دوست دارن

خیلی خوش مزه ست حورا جان...و آسون...ایشالله درست کنی و خوشتون بیاد :11:
    ایشاله چند روز دیگه میریم مرداب انزلی ... تو شمال از خجالت غذاهای شمالی در میایم دارم لحظه شماری میکنم

منم احتمالا هفته ی بعد میرم شمال... :93:
    البته هنوز مصمم نشدم.. :3:
    کلا ماهی هم دوست ندارم

داشتیم حورا جان؟؟؟!! :22: :83:
    ماهی شور و ماهی دودی رو باید از جاهای مطمئن تهیه کنید چون خیلی جاها از ماهی های مونده رو برای شور یا دودی کردن استفاده میکنن! ما خودمون هیچ وقت ماهی شور رو از بازار نخریدیم!

رستوران مطمئن معرفی کن هم مدرسه ای! ما که بلد نیستیم از این چیزا درست کنیم.. :38:
    نقل قول: هاچو هاچو
    لبه هاش چرا انقدر نازک شده فکر کنم جنس آردت یه طوری بوده که باید خمیرش رو کمی سفت تر می کردی ینی آرد بیشتری می ریختی

:56:
    چه خوشگلن

مرسی 826
    نقل قول: هاچو هاچو
    در ضمن اسم اون ماسمسک ها قالب هستش

فکر نکنم اسمش قالب باشه..بهش نمیاد :7:

6 سپاس: بچه مثبت، نخبه، gilas، حورا، نغمه، هاچو هاچو

• حورا

منم احتمالا هفته ی بعد میرم شمال...

ایشاله بهتون خوش بگذره :24:

کلا ماهی هم دوست ندارم
    داشتیم حورا جان؟؟؟!!

منظورم ماهی زشتای خوراکی بود. شما که تو دل من جا دارین خاله ماهی خانم :46:

• نغمه

اون دنیا چی میخوای جواب بدی؟؟

نمیدونم واقعا تو بیا شفاعتمو بکن 210 365

3 سپاس: هاچو هاچو، ماهی، gilas

• نغمه

سلاااام میبینم که سررسید این تاپیک نشده هنوز. پس من ژله بستنی رو میگم براتون:5:

مواد لازم : ژله توت فرنگی 1 بسته** بستنی وانیلی 3 اسکوپ (یک لیوان)** آب جوش 1 لیوان**

اول باید پودر ژله رو توی ظرف با یک لیوان آب جوش حل کنید و روی بخار آب بگذارید تا شفاف بشه و بعد بستنی رو داخل ژله بریزید ولی باید ژله از دمای خیلی جوش آب بیفتد تا بستنی نبره خوب باید هم بزنیدتا با هم مخلوط بشه حالا باید ژله رو داخل یخچال بگذارید تا ببنده

بعد از اینکه خوب بسته شد آب رو جوش بیارید و داخل یک ظرف بریزید و قالب ژله رو چند ثانیه
    در آن نگه دارید و بعد داخل بشقاب برگردونید کف بشقابی که میخواهید ژله رو برگردونید

کمی خیس کنید که اگر ژله کج داخل بشقاب افتاد بتونید راحت جابجاش کنید ***

موفق باشید :1:

اینم عسکش 806

تصویر در دسترس نیست

نکته: توی نت اگه سرچ کنید شاید ژله بستنی یه مدل دیگه باشه و اینکه نتیجه اش این شکلی نباشه ولی اگه چند رنگ ژله بخواهید درست کنید مسلما خوشگل تر میشه و رنگین کمانی میشه ولی من برای اولین بار از نتیجه کارم خیلی ذوق مرگ :93: شدم :4:
    خوشمزه شده بود و رنگ ژله مات شده و یک لایه از مخلوط بیشتر بستنی و ژله روش مونده
    :26
    1: 260

9 سپاس: zrnznn، ♥Rose♥، mz56mz، حورا، ژنرال، ماهی، بچه مثبت، هاچو هاچو، gilas

• zrnznn

بچه ها من امروز کیک مرغ درست کردم.....وسوسه شده بیدم از تزیین شیرین جوننننننن :85:
    اقا حق کپی این غذا مال بفرمایید شامه....ولی حق تزییینش مال شیرین جونههههههههه :4:

10 سپاس: ♥Rose♥، mz56mz، حورا، ژنرال، ماهی، بچه مثبت، نغمه، نخبه، هاچو هاچو، gilas

• ♥Rose♥

چه غذاهای خوشمزه ای اینجا درست میکنن :93: :39: از همه دوستانی که زحمت میکشن از جمله ماهی خانم و نغمه خانم، گیلاسی جون و نجمه جون به نوبۀ خودم تشکر میکنم826 از آقا امین هم تشکر میکنم نکات مفید و مهمی بود 826

نمایش یا پنهان متنان شاءالله بنده هم به زودی در خدمتتون باشم :bahone:

7 سپاس: حورا، ژنرال، ماهی، بچه مثبت، نغمه، هاچو هاچو، gilas
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: