₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » نظرت بابت علاقه زياد دخترها به همديگه چيه؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » نظرت بابت علاقه زياد دخترها به همديگه چيه؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5

نظرت بابت علاقه زياد دخترها به همديگه چيه؟

5648 بازدید، 82 پست، نویسنده: hannahmermaid

• hannahmermaid

دخترها و زن ها كانون عاطفه و احساساتند و نگاهشون به رابطه جنسي از اساس فرق ميكنه با نوع نگاهي كه اغلب پسرها و مردها به اين موضوع دارند. به همين خاطر خيلي وقتها در رابطه شون با جنس مخالف دچار سرخوردگي و حسي شبيه ناديده گرفته شدن زيبايي ها و احساساتشون ميشن. نميشه مردها رو هم زياد مقصر دونست، بالاخره هركسي و هر جنسي يه طبيعتي داره. ولي به نسبت، دخترها همديگه رو خيلي خوب درك ميكنند و ميتونند متوجه جنبه احساسي و عاطفي رابطه جنسي شون بشن. نظر شما چيه؟ بدي هاي اين موضوع رو در چي ميدونيد و اگه هم موافقيد دليلتون براي موافقت چيه؟

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

13 سپاس: serpent، jaj، نغمه، hadi04، هاچو هاچو، ماهی، Kishe Mehr، mz56mz، soheyla، ژنرال، gilas، lion1360، tiktik

• serpent

اولین تاپیک مبارک 265 271 256 265 271

اون هم چ اولین تاپیکی :bahone:

3 سپاس: هاچو هاچو، hannahmermaid، Kishe Mehr

• hannahmermaid

مرسي :46:
    خودم ديگه بعد چند دقيقه امكان ويرايش ندارم؟ :66:

3 سپاس: serpent، هاچو هاچو، Kishe Mehr

• jaj

4 سپاس: serpent، هاچو هاچو، hannahmermaid، Kishe Mehr

• jaj

4 سپاس: serpent، هاچو هاچو، hannahmermaid، Kishe Mehr

• نغمه

خوش اومدی اولین تاپیکت مبارک :1:
    نقل قول: hannahmermaid
    دخترها همديگه رو خيلي خوب درك ميكنند و ميتونند متوجه جنبه احساسي و عاطفي رابطه جنسي شون بشن. نظر شما چيه؟ بدي هاي اين موضوع رو در چي ميدونيد و اگه هم موافقيد دليلتون براي موافقت چيه؟

درکش لزوما مشکلی نداره مانند خیلی چیزهای دیگه که هست خانمها همدیگه رو درک میکنند 286
    آماااا اگه منظورت از خوب درک کردن ا.ر.ض.ا. اون توسط همجنس هست بنده مخم مخم مخالفم :88:

7 سپاس: serpent، hadi04، هاچو هاچو، jaj، hannahmermaid، Kishe Mehr، ژنرال

• hadi04

دخترها همديگه رو خيلي خوب درك ميكنند و ميتونند متوجه جنبه احساسي و عاطفي رابطه جنسي شون بشن

اولین تاپیکت مبارک
    این بخش از فرمایشتون رو متوجه نشدم منظور از رابطه جنسیشون یعنی بین زن و مردشون و یا بین دو تا زن؟
    گزینه ی دوم رو نمیدونم ولی گزینه ی اول خوب گاهی حرفهایی بین جنس های مشابه مرد با مرد و زن با زن زده میشه که به قول شما همدیگه رو بهتر درک میکنن چون از یک جنس هستن
    حالا من یه سوال از شما دارم :
    اینکه یک زن چه توقعی از شوهرش داره و یا بهتر بپرسم چگونه یه مرد باید رفتار کنه که زن احساس سرخوردگی و یا نادیده گرفته شدن نکنه توقع زن از مردش چیه ؟

6 سپاس: serpent، هاچو هاچو، jaj، نغمه، hannahmermaid، Kishe Mehr

• هاچو هاچو

نظر شما چيه؟ بدي هاي اين موضوع رو در چي ميدونيد و اگه هم موافقيد دليلتون براي موافقت چيه؟

خب این رو خانومها بهتر میتونن پاسخ بدن ولی اینکه میگی اغلب سرخورده میشن فکر کنم بستگی به مرد مقابلشون داره که چقدر احساس و ادارک داشته باشه و بتونه طرف مقابلش رو ارضا کنه و الا شکی نیست که یک دختر رابطه احساسی بیشتر از حدش رو (همونطور که در عکس ها ملاحضه میفرماییم :4: ) باید با یک مرد داشته باشه تا هم جنس خودش و این یک قانون طبیعیه نظام آفرینش هست
    تاپیک اولت مبارک باشه hannah خانوم 826
    نمایش یا پنهان متنتاریخ عضویتت هم قدیمی هست! کجا رفته بودی ازون موقع؟ 334

6 سپاس: hadi04، jaj، نغمه، serpent، hannahmermaid، Kishe Mehr

• hannahmermaid

بچه ها مرسي از همتون. راستش من بلد نيستم مث شما نقل قول بزنم، چند بار هم كه زدم مثل شما نشده. گزينه قراردادن نقل قول رو از بالاي قسمت ارسال پست ميزنيد يا توي همون پستي كه داريد ميخونيد و ميخواييد جوابشو بديد گزينه نقل قول رو ميزنيد؟
    4 سپاس: serpent، hadi04، هاچو هاچو، Kishe Mehr

• serpent

hannahmermaid,
    این تاپیک میتونه کمکت کنه :

آموزش تصویری به کاربردن “ نقل قول ”

فکر کنم تو این تاپیک همه سوالات نسبت ب سایت بر طرف بشه :

همه چیز در مورد سایت و انجمن

5 سپاس: hadi04، hannahmermaid، هاچو هاچو، Kishe Mehr، بچه مثبت

• hadi04

بچه ها مرسي از همتون. راستش من بلد نيستم مث شما نقل قول بزنم، چند بار هم كه زدم مثل شما نشده. گزينه قراردادن نقل قول رو از بالاي قسمت ارسال پست ميزنيد يا توي همون پستي كه داريد ميخونيد و ميخواييد جوابشو بديد گزينه نقل قول رو ميزنيد؟

متنی رو که مثلا الان شما نوشتید بگیرید تا به رنگ آبی در بیاد بعد روی گزینه ی نقل قول که پایین وسط کادر هست بزنید میشه مثل همین نقل قولی که من زدم
    تصویر در دسترس نیست

6 سپاس: serpent، hannahmermaid، هاچو هاچو، beh، Kishe Mehr، بچه مثبت

• hannahmermaid

يه توضيحي بدم بابت عكسهايي كه از تاپيك حذف شد. درخواست خودم بود كه اون عكسها حذف بشن ، و از امير بابت توجهش خيلي ممنونم كه اين كار رو كرد :46: عكسهايي كه توي اين تاپيك گذاشته بودم و مخصوصا عكسهايي كه توي قسمت پنهان شده گذاشته بودم، توضيحي بودند براي مطلب و الان كه حذف شدند و نيستند انگار تاپيك محتواش ناقصه و منظور نويسنده رو به درستي منتقل نميكنه، اما خب عكسهايي هم نبودند كه مناسب براي نمايش عمومي باشند و هر نوجوون و رهگذري توي اينترنت اونها رو ببينه، البته خيلي ناجور هم نبودند و درحد ديگر عكسهايي بودند كه دوستان ميذارن. چند دقيقه بعد از ارسال پست و موقعي كه هنوز پستي گذاشته نشده بود، ديدم پايين تاپيك نوشته 23 نفر در حال ديدن اين تاپيك هستند كه 22 تاشون مهمانند!! و اين خيلي ناراحتم كرد و پشيمون شدم از اينكه اون عكسها رو حتي به صورت پنهان شده گذاشته بودم، چون امتحان كردم و ديدم وقتي به صورت مهمان صفحه تاپيك رو باز كردم هم امكان ديدن اون عكسهاي پنهان شده رو دارم. به همين خاطر تصميم گرفتم اون عكسها رو سريع بردارم از توي تاپيك، كه اون لحظه نميدونم چرا گزينه ويرايش رو پيدا نكردم و خيال كردم بعد چند دقيقه اختيار ويرايش از گذارنده بحث گرفته شده. اين شد كه از امير خواستم زحمت حذفشون رو بكشه. اما همينحا از مدير خوب سايت ميخوام كه يه تجديد نظري بابت تنظيمات تماشاي صفحات سايت و محتوياتشون براي بيننده هاي مختلف (مهمان و عضو) بكنند كه آدم اينجوري توي آمپاست قرار نگيره :38:
    9 سپاس: serpent، هاچو هاچو، jaj، بچه مثبت، نغمه، Kishe Mehr، mz56mz، soheyla، ژنرال

• بچه مثبت

hannahmermaid,
    خوش اومدی و اولین تاپیکت مبارک!
    یک نمایش یا پنهان داریم که از تصویر در دسترس نیست استفاده میشه و آموزشش اینجا (+) هست!
    مثل این:

[spoiler]اینو همه میبینن[/spoiler]

نمایش یا پنهان متناینو همه میبینن

اما یک پنهان کردن از دید غیراعضای سایت داریم که از تصویر در دسترس نیست استفاده میشه!
    مثل این:

[hide]اینو فقط اعضا میبینن[/hide]

[hide]اینو فقط اعضا میبینن[/hide]

22 تاشون مهمان
    تاپیکها در توییتر توئیت میشه برای همین 22تا مهمان نشون داده بود!

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    9 سپاس: serpent، ماهی، jaj، hannahmermaid، Kishe Mehr، mz56mz، هاچو هاچو، soheyla، ژنرال

• ماهی

دخترها همديگه رو خيلي خوب درك ميكنند و ميتونند متوجه جنبه احساسي و عاطفي رابطه جنسي شون بشن. نظر شما چيه؟ بدي هاي اين موضوع رو در چي ميدونيد و اگه هم موافقيد دليلتون براي موافقت چيه؟

دوست عزیز خوش اومدی..
    اولین تاپیکت مبارک... :11:

3 سپاس: hannahmermaid، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• beh

علاقه به همجنس به دو گونه است :
    1- علاقه ناسالم به همجنس که با اصطلاح همجنسگرایی شناخته می شود: برخي از همجنسگرايان از ابتدا اين گونه نبوده و در اثر تربيت هاي ناصحيح ، محيط ناسالم و عوامل ديگر به همجنس تمايل بيش تري پيدا کرده اند . بيش تر کساني که از آنان به عنوان همجنسگرا نام برده مي شود، از اين دسته بوده و مي توانند با به کار بستن راهکارهايي از اين خوي ناپسند جدا شده و همانند ديگر انسان ها زندگي سالم و معقولي را داشته باشند و با ازدواج به زندگي عادي برگردند.
    2- عده کمي از افرادی که به همجنس خود علاقه دارند، بدون اين که عوامل بالا در اين گرايش دخيل باشد، به جنس مخالف تمايلي نداشته و بيش تر به همجنس خود علاقه نشان مي دهند. اگر بخواهيم پاسخ سوال شما را بدهيم ، قطعا روي سخن ما اين عده هستند . با اکثريتي که در دسته اول هستند، کاري نداريم . در باره تمايل همجنسگرايانه دسته دوم، متخصصان پزشکي و روانپزشکي دو نظر متفاوت دارند. برخي اين گرايش را نوعي بيماري دانسته و برخي ديگر آن را نه يک بيماري، بلکه يک خصوصيت ژنتيک و ذاتي مي دانند. طبيعي است اگر نظر گروه اول را بپذيريم، بايد بگوييم اين نوع همجنس گرايان نيز بايد مانند هر بيمار ديگر، به درمان خود اقدام نمايند. بيمار بودن دليل بر تجويز ارتباط جنسي آنان با همجنس نمي گردد. اين اشخاص با استفاده از داروهايي که برايشان تجويز مي شود و استفاده از هورمون هاي مخصوص به تدريج تمايل شان به همجنس از بين رفته و به زندگي عادي بر مي گردند.
    اما اگر اين نظر دسته دوم را پذيرفت و همجنسگرايي را نه بيماري ،بلکه يک واکنش طبيعي از طرف فردي بدانيم که از طريق ژنتيک اين خصوصيت را به ارث برده، در اين جا چاره اي نيست تا براي همجنس گرايي که در اديان مختلف مذموم شمرده شده ، يک استثنا زده و اين عده بسيار کم را از بقيه مردم جدا کنيم و بگوييم براي اين عده گرايش و تمايل به همجنس ايرادي ندارد.
    نظر دوم هنوز در حد يک نظريه است که مخالفان زيادي داشته و تاکنون به عنوان يک قانون و قاعده علمي صد در صد مطرح نيست. البته مجامع همجنسگرا و انجمن هاي همجنس بازي با تبلغات زياد مي خواهند وانمود کنند که اين گرايش طبيعي بوده و به انتخاب شخص اصلا بستگي نداشته و اين هم سبکي از زندگي است. ولي با تبليغات و هياهو نمي توان قاعده علمي را به اثبات رساند.

7 سپاس: jaj، hannahmermaid، Kishe Mehr، هاچو هاچو، soheyla، ژنرال، gilas

• hannahmermaid

نقل قول: serpent
    اولین تاپیک مبارک

اون هم چ اولین تاپیکی :bahone:

شما هم كه اولين پست اولين تاپيكم رو گذاشتي و ديگه هيچي.. :4:
    اما جوابي هم به مطلب و سوال توي تاپيك ندادي :65:

3 سپاس: serpent، هاچو هاچو، soheyla

• hannahmermaid

نقل قول: jaj
    خودم ديگه بعد چند دقيقه امكان ويرايش ندارم؟

چرا داری دیگه
    اگه عنوانو میخوای عوض کنی قسمت بالای تایپک
    و اگه متنو میخوای درست کنی روی ویرایش توی پایین متن و بالای قسمت سپاس استفاده کن

مرسي جاج :46:

4 سپاس: serpent، jaj، هاچو هاچو، soheyla

• hannahmermaid

نقل قول: jaj
    در ضمن اولین تایپکت هم مبارک دوست عزیز
    بیشتر بهمون سر بزن

چشم :100:

3 سپاس: serpent، jaj، هاچو هاچو

• hannahmermaid

نقل قول: نغمه
    خوش اومدی اولین تاپیکت مبارک

مرسي دوست خوبم :46:

نقل قول: نغمه

درکش لزوما مشکلی نداره مانند خیلی چیزهای دیگه که هست خانمها همدیگه رو درک میکنند
    آماااا اگه منظورت از خوب درک کردن ا.ر.ض.ا. اون توسط همجنس هست بنده مخم مخم مخالفم

:38: :66:

4 سپاس: serpent، jaj، هاچو هاچو، نغمه

• Kishe Mehr

مرسی حنا خانوم اولین تاپیکتونم مبارک باشه... نظر من به نظر نغمه خانوم نزدیکتره 1189
    3 سپاس: hannahmermaid، هاچو هاچو، نغمه
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: