ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نظرت بابت علاقه زياد دخترها به همديگه چيه؟
محسن صائب
تو مشهد هم بروبکس با ساپورت و اینجور چیزا میان بیرون ¿¿
داداش اینجا مشهدِ چغندر آباد که نیست! بله که میان بیرون پاشو بیا ببین چه اوضاعی شده اینجا نگاه به مذهبی بودن شهر نکن این موضوع تو شهر های بزرگ دیگه طبیعی شده
نمیدونم چه کوفتی هست ولی هر چی هست پدر مردها رو در اورده
jaj
hannahmermaid
به خودم میگم واقعا خیلی خوب بود که دو هم جنس میتوانستند با هم باشند و با هم زندگی کنند
در اینجا فقط یک مشکل پیش میاد
اونهم رابطه جنسی
اینو چکارش باید کرد
بعنوان یک مرد عرض بکنم
اگر مردی سالم باشد(از نظر فیزیولژی و اندام مردانه ) و در کودکی مورد خاص و حادی از نظر جنسی و تجاوز برایش پیش نیامده باشد، شاید بنا به شرایطی دوست داشته باشد با همجنس خودش رابطه جنسی برقرار کند
ولی به هیچ عنوان دوست ندارد در این رابطه نقش مفعول را بپزیرد
این یعنی اینکه
امکان اینکه دو مرد سالم بتوانند در زیر یک سقف از نظر جنسی همدیگه رو تامین کنند اصلا وجود ندارد.
از اساس، حتي نميتونم هيچگونه تصور خوب و خوشآيندي بابت همجنسگرايي آقايون داشته باشم :| و بهتون حق ميدم اينطور فكر كنيد
حتمآ توجه كرديد كه هيچ جاي از تاپيك و پستهايي كه گذاشتم، به طور مطلق و عام حرف از همجنسگرايي نزدم كه شامل همجنسگرايي در جنس مذكر هم بشه و تمامآ هرچه كه گفتم در مورد همجنسگرايي بين دخترها و زنها بوده و ابتداي تاپيك هم اصلي ترين مورد كه به ذهنم ميومد رو گفتم، اينكه احساسات در اين جنس حرف اول رو ميزنه.. هم احساس و عاطفه ورزيدن و هم مورد احساس و عاطفه قرار گرفتن.
و اما در مورد خانم ها ؟
.. ؟ ادامه حرفتون رو توي يه پست ديگه ميگيد؟ يا اين سواليه كه يعني از من پرسيديد؟
hannahmermaid
ممنون میشم تو یک خط بگی هدفت از این تاپیک چیه؟
دوست عزيز، موضوع سر علامت تعجب نيست، وگرنه به قول خودتون توي پست اوليه تون در اين بحث هم علامت تعجب به كار برده بوديد و حساسيت بنده هم برانگيخته نشده بود، يه چيزي بود گذشت و غمي هم نيست، ولي واقعآ اگه نميدونيد كجاي حرفتون ناراحت كننده بوده يه بار ديگه نوشته تون رو بخونيد:
همانطور که محسن گفت به نظر منم نوعی بیماری است که باید درمان بشه!
----
این حرکت از نظر من محکوم شده است و نه تنها چشم روی این مسائل نمیبندم اگر هم احساس کنم هدف القای این تفکر زشت هست، اقدامات لازم را انجام خواهم داد!
مطمئنآ قسمت اول اين پستتون نظر شخصي و پاسختون به سوال تاپيك بوده و بنده هم بابت بيانش ازتون ممنونم.
ولي قسمت زير خطچين.. بگذريم
چقدر بحث
hadi04
خوب میدونم داره شکسته نفسی می کنه دیگه
hannahmermaid
مثلآ يعني ترسيده بودم ازم
نمرديم و ترسناك هم شديم :|
hadi04
ماهی و ترس؟
همشیره ی من شیرزنه باور نداری امتحانش کن
hannahmermaid
مثلآ يعني ترسيده بودم ازم
ماهی و ترس؟
همشیره ی من شیرزنه باور نداری امتحانش کن
واقعآ خواهرتونه؟؟
خب ديگه، نوشتم كه، "مثلا"ني..
نغمه
Kishe Mehr,
hannahmermaid,
بابا من چیز خاصی نمیخواستم بگم درست بقول محسن خاان ژنرال قیاسی که کردین با هم فاصله داشت ولی خوب منافات باهم نداره میخواستم بنویسم من تو تاپیک های 18 که مستقیما با مسایل جنسی مرتبطه معمولا نظر مستقیم نمیدم چون احساس میکنم حرمت خودم شکسته میشه و ...
نمایش یا پنهان متن
ریا میشهhadi04
خب ديگه، نوشتم كه، "مثلا"ني..
آره یه عده اینجا خواهرم هستن و یه عده هم دخترم هستن یه عده داداشم هستن و یه عده هم پسرم حالا شما هر کدوم رو دوست داری میتونی انتخاب کنی ظرفیت زیاده انتخاب هم آزاده
نمایش یا پنهان متن
ماهی از همشهریای گل منه خواهر واقعیم نیست ولی کم از خواهرم هم ندارهhannahmermaid
ریا میشه
خسته نباشي يه روزه ملتي رو سر كار گذاشته
hannahmermaid
اومدم بگم عمت باشم يه كمي كه فكرش كردم پشيمون شدم :|
حالا شما نگفتي كجا هستي، حرف از شهرتون هم ميزني؟ چرا با كنجكاوي آدما اينجوري باز ميكنيد؟
hadi04
همون عمه هم بشی بد نیستا
خواهرم هم خوبه پس یکی به خواهرامون اضافه شد خوب احوالتون آبجی یه بیوگرافی هم از خودتون بدید لطفا همش که از ما میپرسید یه کم هم ما از شما بپرسیم
اهل شیرازم
نغمه
واقعاااااااااااااا راست میگی؟
نمایش یا پنهان متن
نمیدونم چرا افکار منحرف وشد قصدی نداشتمماهی
امیر جان در این تاپیک سوالی مطرح شده و همه نظرشون رو گفتند..آیا کسی به کسی امر به معروف کرده؟من تا جایی که خوندم پستها رو چنین چیزی ندیدم.اگر منظورت اینه که همه با این مسئله موافق باشن و مخالفتی نکنن که این اسمش نمیشه نظر خواهی...
دوستمون حنا خانوم توی تاپیک تک عکسی عکسی گذاشته بودند که بنده خودم حذفش کردم.چون اخر وقت بود نتونستم درموردش توضیح بدم..
اینکه تاپیکی بگذاریم و در اون نظر سنجی کنیم فرق داره با این که توی تک عکسی در مورد مطلبی عکس بگذاریم.این دوتا رو لطفا تفکیک کن از هم
ضمن اینکه این مسئله با س.ک.س فرق داره.عکسای س.ک.س.ی زن تنها یا زن و مرد بازم با مقوله هموسکشوال بودن فرق می کنه..اگر فیلتر نمیشدیم در مورد اون عکسای س.ک.س ی ( طبیعی ، زن تنها یا مرد و زن ) می تونستیم کمتر سخت گیری کنیم. ولی این مسئله فرق داره..
عزیز دلم من هیچ فکر بدی در مورد شما نکردم.دوستان همه می دونن که من سخت گیر نیستم و آدم تندرویی هم نیستم . خصوصیات فردی شما و علاقمندیهاتون به خودتون مربوطه.باور کن هیچ قضاوتی هم ندارم....من فقط نظر خودم رو گفتم..
serpent
hannahmermaid
اهل شيرازم، روزگارم بد نيست..
پس یکی به خواهرامون اضافه شد خوب احوالتون آبجی یه بیوگرافی هم از خودتون بدید لطفا همش که از ما میپرسید یه کم هم ما از شما بپرسیم
برادري كه بيوگرافي خواهرشو نميدونه همون بهتر كه عمه ش باشم
آخه يه پري دريايي چه بيوگرافيي ميتونه داشته باشه؟
hannahmermaid
واقعاااااااااااااا راست میگی؟ پس سر کار گذاشتن ملت بوفی این مزه ایه؟ بسی چسبید بهمان تا بحال کسی رو تو بوفی سرکار نذاشته بودم
آره خب حداقلش خود من گيج شده بودم فكر ميكردم رمزي حرف زديد و با توجه به يه عقبه اي!
hannahmermaid
عزیز دلم من هیچ فکر بدی در مورد شما نکردم.دوستان همه می دونن که من سخت گیر نیستم و آدم تندرویی هم نیستم . خصوصیات فردی شما و علاقمندیهاتون به خودتون مربوطه.باور کن هیچ قضاوتی هم ندارم....من فقط نظر خودم رو گفتم..
خدا رو شكر
hannahmermaid
الان كه داشتم پستها رو ميخوندم متوجه شدم اين قسمت از پستت رو حواسم نبود و پاسخ داده نشد. خب دوست عزيز كافيه پستهايي كه گذاشته بودم رو بخوني تا ببيني چندين جاي از حرفهام هدفم از گذاشتن اين تاپيك رو گفتم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→