₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » نظرت بابت علاقه زياد دخترها به همديگه چيه؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » نظرت بابت علاقه زياد دخترها به همديگه چيه؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5

نظرت بابت علاقه زياد دخترها به همديگه چيه؟

5648 بازدید، 82 پست، نویسنده: hannahmermaid

• serpent

hannahmermaid,

چشم ، این هم نظر من :

ب من و کس دیگه ای ربطی نداره که چ کسی چ کاری انجام میده ، همه آزادن ک راهشون رو انتخاب کنن حالا خوب یا بد ( ( ( ک حالا این خوب یا بد هم از نظر هر کسی تعریف متفاوتی داره و من نمیتونم بگم فلان کار بده چون من و خیلیای دیگه اون کار رو بد میدونیم ، شاید همون کاری ک از نظر ما بده ، از نظر خیلیای دیگه خوب باشه ) ) ) و بقیه میتونن نظر ندن یا میتونن نظر بدن ولی نظره سازنده و در جهت کمک ب تصمیم شخص نه اینکه بخوان دخالت کنن و نظرشون رو ب اون شخص تحمیل کنن

2 سپاس: hannahmermaid، هاچو هاچو

• hannahmermaid

نقل قول: hadi04
    نقل قول: hannahmermaid
    دخترها همديگه رو خيلي خوب درك ميكنند و ميتونند متوجه جنبه احساسي و عاطفي رابطه جنسي شون بشن

اولین تاپیکت مبارک
    این بخش از فرمایشتون رو متوجه نشدم منظور از رابطه جنسیشون یعنی بین زن و مردشون و یا بین دو تا زن؟
    گزینه ی دوم رو نمیدونم ولی گزینه ی اول خوب گاهی حرفهایی بین جنس های مشابه مرد با مرد و زن با زن زده میشه که به قول شما همدیگه رو بهتر درک میکنن چون از یک جنس هستن
    حالا من یه سوال از شما دارم :
    اینکه یک زن چه توقعی از شوهرش داره و یا بهتر بپرسم چگونه یه مرد باید رفتار کنه که زن احساس سرخوردگی و یا نادیده گرفته شدن نکنه توقع زن از مردش چیه ؟

مرسي هادي خان. همون گزينه دوم منظورم بود. رابطه بين خود دخترها :)
    در جواب به سوالتون ميگم اولآ بعضي مردها به خاطر نوع تربيت و شخصيتي كه پيدا كردند شايد اصلا نتونند اين نيارها و توقعات طبيعي يه زن رو درك كنند، چه برسه به اينكه بهش عمل كنند، اما اينكه توقعات چي هست، خب خيلي سربسته و كلي بخوام بگم اينه كه احساسات و عواطف غالب باشه در رابطه جنسي، و اين خيلي توضيح نياز داره تا متوجه اصل منظورم و اهميتش بشيد، و همينطور سهم هر دو طرف در نظر گرفته بشه براي رسيدن به لذت و نه فقط جنس مذكر

4 سپاس: serpent، soheyla، هاچو هاچو، hadi04

• hannahmermaid

نقل قول: هاچو هاچو
    خب این رو خانومها بهتر میتونن پاسخ بدن ولی اینکه میگی اغلب سرخورده میشن فکر کنم بستگی به مرد مقابلشون داره که چقدر احساس و ادارک داشته باشه و بتونه طرف مقابلش رو ارضا کنه و الا شکی نیست که یک دختر رابطه احساسی بیشتر از حدش رو (همونطور که در عکس ها ملاحضه میفرماییم ) باید با یک مرد داشته باشه تا هم جنس خودش و این یک قانون طبیعیه نظام آفرینش هست

حرفي روي نظم خلقت و اينكه بهترين و سالمترين نوع رابطه جنسي ارتباط با جنس مخالف هست ندارم و موافق اين موضوع هستم، اما اولآ ارتباط با هر جنس مخالفي قرار نيست سالم و خوب باشه، دومآ هر ارتباط باجنس مخالفي هم قرار نيست خوب و مفيد باشه، سومآ وقتي يه چيزي بهترين چيز هست توي چيزهاي مختلف، دليل نميشه اون چيزهاي ديگه رو تماما بد بدونيم و بگيم بده بده. نظرتون چيه؟

تاپیک اولت مبارک باشه hannah خانوم
    تاریخ عضویتت هم قدیمی هست! کجا رفته بودی ازون موقع؟

مرسي از توجهت. نت اومدنم مداوم و هميشگي و منظم نبوده و همينطور به اينجا اومدنم هم هميشگي نبود. گاهي سر ميزدم و بيشتر خواننده بودم تا گوينده.

3 سپاس: serpent، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• hannahmermaid

نقل قول: serpent
    این تاپیک میتونه کمکت کنه :

آموزش تصویری به کاربردن “ نقل قول ”

فکر کنم تو این تاپیک همه سوالات نسبت ب سایت بر طرف بشه :

همه چیز در مورد سایت و انجمن

مرسي از آموزشهاي سريع و ساده اي كه آماده كرديد و زحمتشو كشيديد :46:

2 سپاس: Kishe Mehr، serpent

• hannahmermaid

نقل قول: hadi04
    بچه ها مرسي از همتون. راستش من بلد نيستم مث شما نقل قول بزنم، چند بار هم كه زدم مثل شما نشده. گزينه قراردادن نقل قول رو از بالاي قسمت ارسال پست ميزنيد يا توي همون پستي كه داريد ميخونيد و ميخواييد جوابشو بديد گزينه نقل قول رو ميزنيد؟

متنی رو که مثلا الان شما نوشتید بگیرید تا به رنگ آبی در بیاد بعد روی گزینه ی نقل قول که پایین وسط کادر هست بزنید میشه مثل همین نقل قولی که من زدم

خيلي ممنونم آقا هادي :46:
    خوشحالم دوستاي خوبي مث شما اينجا جمع هستند و ميتونم باشون باشم

2 سپاس: serpent، hadi04

• hannahmermaid

نقل قول: بچه مثبت
    خوش اومدی و اولین تاپیکت مبارک!

مرسي بچه مثبت :46:
    بابت توضيحات آموزشي هم ممنونم :46:

1 سپاس: serpent

• hannahmermaid

نقل قول: ماهی
    دوست عزیز خوش اومدی..
    اولین تاپیکت مبارک...

ماهي جون عكسي كه گذاشتي خيلي نازه :46: ممنونم

• hannahmermaid

نقل قول: beh
    علاقه به همجنس به دو گونه است :
    1- علاقه ناسالم به همجنس که با اصطلاح...

مرسي آقاي beh .سرچ كردم ديدم متني كه گذاشتيد قسمتي از مطلب يك سايت پاسخگويي به سوالات ديني هست، كه نه تنها مطلب شما، بلكه كل متن اون سايت رو خوندم و به نظرم نويسنده اون مطلب و پاسخ، آدم منطقي و معقولي بود و از نوشته اش استفاده كردم. واقعيتهايي رو گفته بود و توضيح داده بود كه بخشي از حرفهايي هست كه ميخواستم اينجا گفته بشه. البته با قسمتي از حرفهاش هم شايد موافق نباشم. اين هم لينكش براي دوستاني كه ميخوان بخونند:

http://www.pasokhgoo.ir/node/37678

:46:

• hannahmermaid

نقل قول: Kishe Mehr
    مرسی حنا خانوم اولین تاپیکتونم مبارک باشه... نظر من به نظر نغمه خانوم نزدیکتره 1189

مرسي دوست خوبم :46: نظر شما و همه محترم :1:

3 سپاس: Kishe Mehr، serpent، نغمه

• hannahmermaid

نقل قول: serpent
    چشم ، این هم نظر من :
    ب من و کس دیگه ای ربطی نداره که چ کسی چ کاری انجام میده ، همه آزادن ک راهشون رو انتخاب کنن حالا خوب یا بد ( ( ( ک حالا این خوب یا بد هم از نظر هر کسی تعریف متفاوتی داره و من نمیتونم بگم فلان کار بده چون من و خیلیای دیگه اون کار رو بد میدونیم ، شاید همون کاری ک از نظر ما بده ، از نظر خیلیای دیگه خوب باشه ) ) ) و بقیه میتونن نظر ندن یا میتونن نظر بدن ولی نظره سازنده و در جهت کمک ب تصمیم شخص نه اینکه بخوان دخالت کنن و نظرشون رو ب اون شخص تحمیل کنن

چشمت بي بلا گل پسر :46: مرسي از نظرت :29:

• hannahmermaid

نقل قول: SePaNDaR313
    TNX

تنكس به خودت پسر شيطون و بلا :4: :46:

• هاچو هاچو

دليل نميشه اون چيزهاي ديگه رو تماما بد بدونيم و بگيم بده بده. نظرتون چيه؟

سوالت رو با یه سوال جواب میدم..شما فکر میکنی رابطه یک دختر با یک دختر باید تا چه حد باشه دقیقا؟

4 سپاس: serpent، نغمه، hannahmermaid، Kishe Mehr

• hannahmermaid

دليل نميشه اون چيزهاي ديگه رو تماما بد بدونيم و بگيم بده بده. نظرتون چيه؟

سوالت رو با یه سوال جواب میدم..شما فکر میکنی رابطه یک دختر با یک دختر باید تا چه حد باشه دقیقا؟

بيشترين جنبه رابطه شون بايد دوستي باشه، و اين چيزها سايه نندازه روي همه چيز و فقط سك/سي فكر كنند. اما اينكه چقدر باشه و چقدر اگه بشه بد ميشه، خب ماها مگه همه كارهايي كه ميكنيم خوبن؟ ببين خيلي از عكس و تاپيكهايي كه اينجا گذاشته ميشدن و ميشن و خيلي دوستان هيچ اعتراضي هم بهش نميكنند، اگه خيلي بخوايي ريز بشي و مته ته خشخاش بذاري ميبيني اونها هم مشكل داره، آيا مثلآ يه مردي ميشينه همراه خانمش هر عكسي از بدن زنهاي ديگه ببينه و بعد هم برا تفريح، مسخره بازي در بياره و بابت قسمتهاي مختلف بدن اون زنها با ديگران شوخي كنه؟ خب اگه اين كارو بكنه هم كه زنش باباشو در مياره :| پس ماها ميـدونيم كه برخي كارهايي كه ميكنيم غلطند (حالا كم يا زياد) ولي اون كارها رو ميكنيم. حالا سوال من از شما اينه، چرا خيلي كارهاي بد رو فقط يه كمي بد ميدونيم، اما بعضي كارهاي بد رو خيـلي بد!؟ ببين من نميخوام بگم همجنسبازي ميون دخترها خوبه و عيبي نداره، نه.. بديهاش رو حتي ممكنه بيشتر از شما بدونم، ولي ميگم اگه چشم به روي يه سطحي از بدي ِ كارها بستيم، چرا سر بعضي چيزها خيلي جدي برخورد ميكنيم و عين اونهايي كه هيچ كار بدي نميكنند؟ يا شايدم واقعآ اون كار خيلي بد هست و از حدش گذشته و بايد اونطور برخورد كرد؟ :66: :65:

6 سپاس: هاچو هاچو، ماهی، serpent، نغمه، ژنرال، Kishe Mehr

• ماهی

اما بعضي كارهاي بد رو خيـلي بد!؟ ببين من نميخوام بگم همجنسبازي ميون دخترها خوبه و عيبي نداره، نه.. بد

اول ممنون از اینکه گفتی عکسم خوشمله :5:
    ولی به خدا خودم به خوشگلی این آواتار نیستم :4:

و اما جدای از شوخی....
    برای چنین کارایی که در فرهنگ و شرع ما دستور اکید و مستقیم وجود داره اگر کسی بخواد خلاف اونا عمل کنه نباید منتظر تایید دیگران باشه..چون تایید نمیشه ...
    به نظر من این بر می گرده به خود شخص و اعتقاداتش..

6 سپاس: serpent، هاچو هاچو، نغمه، hannahmermaid، Kishe Mehr، hadi04

• هاچو هاچو

حالا سوال من از شما اينه، چرا خيلي كارهاي بد رو فقط يه كمي بد ميدونيم، اما بعضي كارهاي بد رو خيـلي بد!؟ ببين من نميخوام بگم همجنسبازي ميون دخترها خوبه و عيبي نداره، نه.. بديهاش رو حتي ممكنه بيشتر از شما بدونم، ولي ميگم اگه چشم به روي يه سطحي از بدي ِ كارها بستيم، چرا سر بعضي چيزها خيلي جدي برخورد ميكنيم و عين اونهايي كه هيچ كار بدي نميكنند؟ يا شايدم واقعآ اون كار خيلي بد هست و از حدش گذشته و بايد اونطور برخورد كرد؟

حرف شما متین...فکر کنم این برمیگرده به قبح اون کار...مثلا تا چند مدت پیش (حدود چند سال پیش) این ریخت و قیافه که بعضی خانوم ها (یا آقایون) میزنن و میان بیرون خیلی قبح داشت و اگه کسی اینطور میومد بیرون انگشت نما میشد...ولی کم کم قبحش ریخت و الان راحت با ساپورت یا یقه باز میان بیرون و کم کم داره قبحش میریزه و طبیعی میشه..حالا این موضوع ارتباط جنسی دختر با دختر رو هم اگه میبینی بیشتر نسبت به تاپیک های دیگه بهش اعتراض میشه واسه اینه که خدا رو شکر هنوز قبح داره..ولی شک نکن اگه تعدادش بیشتر بشه و کسی جلوش رو نگیره خیلی زود اونم قبحش میریزه دوست من :46:

4 سپاس: serpent، نغمه، Kishe Mehr، hannahmermaid

• serpent

ماهی,

درسته ، نباید منتظر تایید دیگران باشه ولی نباید هم دیگران اون شخص رو تخریب کنن ، اگر منظور امر ب معروف و نهی از منکر باشه باید بگم ک اون کسی ک میخواد این کار رو انجام بده ( امر ب معروف و نهی از منکر منظورمه ) خیلی شرایط لازمه ک داشته باشه ک حداقل من اون شرایط رو ندارم :46:

سو تفاهم نشه ، من منظورم اصلا شخص خاصی نیست و فقط بخاطر این از ماهی خانوم نقل قول کردم ک حرفه ایشون اوله حرفه منه :46:

هاچو هاچو,

یره مگه تو مشهد نیستی ¿¿¿ :37:

تو مشهد هم بروبکس با ساپورت و اینجور چیزا میان بیرون ¿¿ :85: نه نه ببخشید اشتباه شد ، شکلک باید اینجوری میشد : :94:

:4:

4 سپاس: هاچو هاچو، Kishe Mehr، hannahmermaid، ماهی

• ژنرال

hannahmermaid,
    خوش اومدی و اولین تاپیکت هم مبارک :46:

درک متقابل داشتن و ابراز محبت و همدردی بین دو زن یا دو مرد که چیز روشنیه و نمیشه اسمشو گذاشت همجنس گرایی.
    وقتی میگن همجنس گرایی یعنی دیگه ارتباط از اون حالت عادی و معمولی فراتر رفته و جنبه های جنسی هم توی رابطه وارد شده که به هر دلیلی باشه (اختلالات روانی، مشکلات هورمونی، شهوت و . . .) قطعا طبیعی نیس و مطروده.

6 سپاس: serpent، بچه مثبت، Kishe Mehr، نغمه، hannahmermaid، هاچو هاچو

• نغمه

در رابطه با مثال که بالا زدی درواقع مقایسه ای که کردی میخواستم یه چیزی بگم اما ولش کن 370
    4 سپاس: serpent، Kishe Mehr، hannahmermaid، هاچو هاچو

• ژنرال

نقل قول: نغمه
    در رابطه با مثال که بالا زدی درواقع مقایسه ای که کردی میخواستم یه چیزی بگم اما ولش کن

:68:

:4:

5 سپاس: Kishe Mehr، نغمه، serpent، hannahmermaid، هاچو هاچو

• hannahmermaid

اول ممنون از اینکه گفتی عکسم خوشمله
    ولی به خدا خودم به خوشگلی این آواتار نیستم

:83: :23:
    اي بابا منم اونطوري كه ممكنه فكر كرده باشيد آدم ناجور و خرابي نيستم :| :2: :18:

برای چنین کارایی که در فرهنگ و شرع ما دستور اکید و مستقیم وجود داره اگر کسی بخواد خلاف اونا عمل کنه نباید منتظر تایید دیگران باشه..چون تایید نمیشه ...
    به نظر من این بر می گرده به خود شخص و اعتقاداتش..

باور كن منم نميخوام كسي تاييد كنه اين كارو، حتي خودمم نميخوام ثابت يا تاييدش كنم، چون ميدونم غلطه و طبيعي نيست و خلاف فطرت آدم هست، اما حرفم اينه چرا فقط روي بعـضي چيزهايي كه فرهنگ و شرع دستور مستقيم و اكيد داده حساسيت هست؟ اينجا مگه محيطي نيست كه به نسبت بقيه سايتها و فضاي خشك اينترنت ايران ، يه كمي محدوديتهاش كمتره و مثلآ گذاشتن عكس بدن دختر و زن تا حدي كه بعضي قسمتهاي خاصش پيدا نباشه منـعي نداره و مخالفت خاصي هم باهاش صورت نميگرفته و نميگيره؟ واقعآ فرهنگ و شرع مخالفتي با اين موضوع ندارند؟ چرا.. كسي هم انكار كنه داره خودش رو فريب ميده. اما بالاخره همه مون با اطلاع از همين خلاف فرهنگ و شرع بودن ِ اينجور چيزها، باز هم براي تفريح و سرگرمي يا بهش ميپردازيم يا اگه خودمون هم نه، اما مخالفت چنداني باهاش نميكنيم كه چرا ديگران ميپردازند و علنآ بابتش حتي شوخي هم ميكنند. حرف من اينه.. وگرنه مگه ديوونه ام كه بخوام همچين چيز خلاف طبيعت انسان رو اثبات يا تأييد كنم؟ ميگم اگه گذاشتن كلي عكسهاي تقريبآ (نزديك به 100%) لخت و برهنه زنها و دخترها در حالات مختلفشون عيب نيست، حالا چه به اسم مدل و چه به اسم هواي گرم و عكسهاي تفريحي و سرگرمي و داغ، خب اين هم بالاخره يه جور ديگه ش هست. نظرتون؟

5 سپاس: ژنرال، نغمه، serpent، هاچو هاچو، ماهی
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: