₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » نظرت بابت علاقه زياد دخترها به همديگه چيه؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » نظرت بابت علاقه زياد دخترها به همديگه چيه؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5

نظرت بابت علاقه زياد دخترها به همديگه چيه؟

5648 بازدید، 82 پست، نویسنده: hannahmermaid

• بچه مثبت

هر چیز از روال طبیعیش خارج بشه ناپسنده!
    همانطور که محسن گفت به نظر منم نوعی بیماری است که باید درمان بشه!

----
    این حرکت از نظر من محکوم شده است و نه تنها چشم روی این مسائل نمیبندم اگر هم احساس کنم هدف القای این تفکر زشت هست، اقدامات لازم را انجام خواهم داد!

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    6 سپاس: ژنرال، نغمه، serpent، gilas، هاچو هاچو، ماهی

• Kishe Mehr

نغمه,
    آخه نغمه خانم این چه حرفی بود که شما میخواستید بزنید؟ :68:

4 سپاس: نغمه، serpent، hannahmermaid، هاچو هاچو

• hannahmermaid

نقل قول: بچه مثبت
    این حرکت از نظر من محکوم شده است و نه تنها چشم روی این مسائل نمیبندم اگر هم احساس کنم هدف القای این تفکر زشت هست، اقدامات لازم را انجام خواهم داد!

يه چند تا علامت تعجب ديگه هم به آخر جمله تون اضافه ميكرديد كه قشنگ حس تهديد و خط و نشون كشيدن رو به مخاطب انتقال بده :|

3 سپاس: serpent، هاچو هاچو، بچه مثبت

• hannahmermaid

نقل قول: هاچو هاچو
    حرف شما متین...فکر کنم این برمیگرده به قبح اون کار...مثلا تا چند مدت پیش (حدود چند سال پیش) این ریخت و قیافه که بعضی خانوم ها (یا آقایون) میزنن و میان بیرون خیلی قبح داشت و اگه کسی اینطور میومد بیرون انگشت نما میشد...ولی کم کم قبحش ریخت و الان راحت با ساپورت یا یقه باز میان بیرون و کم کم داره قبحش میریزه و طبیعی میشه..حالا این موضوع ارتباط جنسی دختر با دختر رو هم اگه میبینی بیشتر نسبت به تاپیک های دیگه بهش اعتراض میشه واسه اینه که خدا رو شکر هنوز قبح داره..ولی شک نکن اگه تعدادش بیشتر بشه و کسی جلوش رو نگیره خیلی زود اونم قبحش میریزه دوست من

مرسي از توضيحتون. موافقم.. :46:

2 سپاس: serpent، هاچو هاچو

• ژنرال

نقل قول: hannahmermaid
    اما حرفم اينه چرا فقط روي بعـضي چيزهايي كه فرهنگ و شرع دستور مستقيم و اكيد داده حساسيت هست؟

اينجا مگه محيطي نيست كه به نسبت بقيه سايتها و فضاي خشك اينترنت ايران ، يه كمي محدوديتهاش كمتره و مثلآ گذاشتن عكس بدن دختر و زن تا حدي كه بعضي قسمتهاي خاصش پيدا نباشه منعي نداره و مخالفت خاصي هم باهاش صورت نميگرفته؟ واقعآ فرهنگ و شرع مخالفتي با اين موضوع ندارند؟

در اینکه میزان حساسیت خیلی از ماها به بعضی از اعمال غیر اخلاقی و غیر شرعی ممکنه درست نباشه، تردیدی نیست.
    اما دوست عزیز شما داری قیاس مع الفارغ میکنی! همجنس گرایی (با توضیحی که در پست قبلیم دادم) مسئله ش با 4تا عکس لخت خیلی فرق میکنه.

4 سپاس: نغمه، serpent، hannahmermaid، هاچو هاچو

• hannahmermaid

نقل قول: نغمه
    در رابطه با مثال که بالا زدی درواقع مقایسه ای که کردی میخواستم یه چیزی بگم اما ولش کن

اينو خطاب به كي نوشتي؟ متوجه نشدم :66: هم اول بگو بابت كدوم حرف و حرف كي، بعد هم اون حرف خودت رو كه ميخواستي بگي بنويس خب.. برا چي گفته نشه؟

• hannahmermaid

نقل قول: ژنرال
    خوش اومدی و اولین تاپیکت هم مبارک
    درک متقابل داشتن و ابراز محبت و همدردی بین دو زن یا دو مرد که چیز روشنیه و نمیشه اسمشو گذاشت همجنس گرایی.
    وقتی میگن همجنس گرایی یعنی دیگه ارتباط از اون حالت عادی و معمولی فراتر رفته و جنبه های جنسی هم توی رابطه وارد شده که به هر دلیلی باشه (اختلالات روانی، مشکلات هورمونی، شهوت و . . .) قطعا طبیعی نیس و مطروده.

مرسي ژنرال :46: طبيعي نبودنش رو قبول دارم، ولي چه خوب و چه بد و متاسفانه توي دنياي امروز داره به يه چيز عادي و حتي مورد محبوبيت روزافزون تبديل ميشه و قبول هم دارم كه بعضي گروه ها و كشورها عمدآ از اين مورد دارن حمايت ميكنند و براش تبليغهاي زيادي هم ميكنند. بعضي فيلمهاي سينمايي كه براي ترويج همجنسگرايي بين دخترها و زنها در اين سالها ساخته شد كيفيتش خيلي بيشتر از فيلمهاي معمول اون كشورها بود، خب اينها معني داره. ممنون از توجه و نظرت

نقل قول: نغمه
    در رابطه با مثال که بالا زدی درواقع مقایسه ای که کردی میخواستم یه چیزی بگم اما ولش کن

:68:
    :4:

شما فهميدي منظورش چي بود و به كي گفت؟

• hannahmermaid

نقل قول: Kishe Mehr
    آخه نغمه خانم این چه حرفی بود که شما میخواستید بزنید؟

:28: يني چي. خب بگيد چي ميخواستن بگن چرا بازي در مياريد :4:

• hannahmermaid

در اینکه میزان حساسیت خیلی از ماها به بعضی از اعمال غیر اخلاقی و غیر شرعی ممکنه درست نباشه، تردیدی نیست.
    اما دوست عزیز شما داری قیاس مع الفارغ میکنی! همجنس گرایی (با توضیحی که در پست قبلیم دادم) مسئله ش با 4تا عکس لخت خیلی فرق میکنه.

قياس مع الفارق. يعني مقايسه دو چيزي كه با هم فرق ميكنند و وجه اشتراكي ندارند. تأكيد ميكنم باز هم كه نه خواستم و نه ميخوام كه بد بودن همجنسگرايي رو انكار كنم يا كم اهميت نشون بدم، اما ميگم چرا رفتار دوگانه داريم.. چرا به راحتي ميگيد 4تا عكس لخت؟ اگه به بد بودن هست كه همين 4تا و 40تا و 400تا عكسهاي لخت هم ممكنه كم كم بشه بستر خيلي لغزشها و بعد هم انحرافات جنسي و حتي رفتارهاي وحشيانه و جنايتهايي كه امروزه همه جاي دنيا داره اتفاق ميوفته براي سك/س! نظرتون؟

3 سپاس: ژنرال، serpent، هاچو هاچو

• hannahmermaid

همينجا از همه دوستاني كه تا همين الان اينجا به هر شكلي نظرشون رو گفتند و وقت گذاشتند براي به اشتراك گذاشتن ايده و ديدگاهشون، تشكر ميكنم :46: هميشه از حرفهاي ديگران و شنيدن نظراتشون به چيزهايي ميرسيدم و ياد ميگرفتم كه ممكن بود با كلي فكر كردن هم بهشون نرسم.
    از همه تون ممنونم :108:

3 سپاس: ژنرال، serpent، هاچو هاچو

• محسن صائب

عرض ادب و احترام
    .
    راستش از اینکه به خودت جرات دادی و این مسئله پر حساسیت رو پیش کشیدی
    باید تشکر کنم :46:
    .
    بزار اول ببینم منظور شما رو خوب متوجه شدم یا نه
    .
    سوال شما اینکه
    در جوامع بشری در طول تاریخ اموری نهی شده هست ، ولی بشر بنا به حس کنجکاوی و یا نیاز های نفسانیش به عناوین مختلف ، این موارد نهی شده رو یا کاملا زیر پا گذاشته و یا دور زده است
    شما به عنوان مثال در این سایت
    میفرمایید
    با اینکه همه میدونند دیدن یک عکس و تصویر از زن برهنه در فرهنگ ایرانی و اسلامی نهی شده ولی باز هم هر کسی با دلایل مختلف مثل تفریح و یا شوخی و ..... این عکسها رو نگاه میکند و لااقل اجازه اینکه درباره اش حرف زده بشود ، وجود دارد
    .
    ولی چرا اجازه داده نمیشود در ایران ما در باره کشش های دو هم جنس به هم لااقل بحث صورت بگیرد
    و چرا این تابو باید اینقدر شدید و زشت باشد که شما با اینکه در همین تاپیک بارها عنوان کردید که به هیچ وجه طرفدار همجنس گرایی نیستتد باز هم بعضا مورد حمله قرار میگیرید ؟
    اگر اصل سوال شما رو درست درک کردم ؟.
    .
    اجازه میخوام نظر خودم رو بعرض برسونم

5 سپاس: ژنرال، serpent، hannahmermaid، هاچو هاچو، نغمه

• ژنرال

قياس مع الفارق. يعني مقايسه دو چيزي كه با هم فرق ميكنند و وجه اشتراكي ندارند.

بسیار خوب؛ حالا اسمش رو بذاریم قیاس مع الفارغ یا هر چیز دیگه ای؛ در اصل قضیه تفاوتی نمیکنه.

چرا به راحتي ميگيد 4تا عكس لخت؟ اگه به بد بودن هست كه همين 4تا و 40تا و 400تا عكسهاي لخت هم ممكنه كم كم بشه بستر خيلي لغزشها و بعد هم انحرافات جنسي و حتي رفتارهاي وحشيانه و جنايتهايي كه امروزه همه جاي دنيا داره اتفاق ميوفته براي سك/س!

دوست عزیز! چرا انقدر مطلبو پیچیده میکنی؟ مسئله ای که شما مطرح کردی یه بحث دیگه س.
    من که از تاپیک های با محتوای س/ک/س/ی دفاع نکردم. مقصود من اینه که قُبح همجنسگرایی قابل مقایسه با مواردی مثل گذاشتن چند عکس عریان نیست.
    دلایلش هم فکر میکنم واضحه.

در مورد مطالب با محتوای س/ک/س/ی هم باید عرض کنم که این سایت نسبت به این مسئله بی تفاوت نیست و قوانینی رو وضع کرده؛ اما ممکنه لزوما با موازین شرعی مطابقت کامل نداشته باشه.
    اگر مدیران محتوای تاپیک یا پستی رو، بر خلاف قوانین سایت تشخیص بدن، اقدام لازم رو انجام میدن.

4 سپاس: serpent، hannahmermaid، محسن صائب، هاچو هاچو

• ژنرال

نقل قول: محسن صائب
    چرا این تابو باید اینقدر شدید و زشت باشد که شما با اینکه در همین تاپیک بارها عنوان کردید که به هیچ وجه طرفدار همجنس گرایی نیستتد باز هم بعضا مورد حمله قرار میگیرید ؟

حاج محسن، من تو هیچ کدوم از پستهای این تاپیک حمله ای ندیدم.
    بحث منطقی هیچ ایرادی نداره، همون طور که الان این تاپیک به صفحه سوم رسیده و بازدیدکننده ها ابراز نظر کردن؛ دوستمون hannahmermaid هم منطقی و متین نظرشونو گفتن.

منتها ایشون مسائلی رو در پست هاشون مطرح کردن که شُبـَـهاتی رو ایجاد کرد؛ لازم بود که پاسخ داده بشه.

4 سپاس: serpent، hannahmermaid، هاچو هاچو، نغمه

• hannahmermaid

نقل قول: محسن صائب
    عرض ادب و احترام
    .
    راستش از اینکه به خودت جرات دادی و این مسئله پر حساسیت رو پیش کشیدی
    باید تشکر کنم
    .
    بزار اول ببینم منظور شما رو خوب متوجه شدم یا نه
    .
    سوال شما اینکه
    در جوامع بشری در طول تاریخ اموری نهی شده هست ، ولی بشر بنا به حس کنجکاوی و یا نیاز های نفسانیش به عناوین مختلف ، این موارد نهی شده رو یا کاملا زیر پا گذاشته و یا دور زده است
    شما به عنوان مثال در این سایت
    میفرمایید
    با اینکه همه میدونند دیدن یک عکس و تصویر از زن برهنه در فرهنگ ایرانی و اسلامی نهی شده ولی باز هم هر کسی با دلایل مختلف مثل تفریح و یا شوخی و ..... این عکسها رو نگاه میکند و لااقل اجازه اینکه درباره اش حرف زده بشود ، وجود دارد
    .
    ولی چرا اجازه داده نمیشود در ایران ما در باره کشش های دو هم جنس به هم لااقل بحث صورت بگیرد
    و چرا این تابو باید اینقدر شدید و زشت باشد که شما با اینکه در همین تاپیک بارها عنوان کردید که به هیچ وجه طرفدار همجنس گرایی نیستتد باز هم بعضا مورد حمله قرار میگیرید ؟
    اگر اصل سوال شما رو درست درک کردم ؟.
    .
    اجازه میخوام نظر خودم رو بعرض برسونم

سلام آقامحسن. خيلي ممنونم از توجه و دقتي كه كرديد و همين دقت و توجه تون باعث شد عجولانه قضاوت نكنيد و موضع تند و بسته نگيريد نسبت به اين تاپيك و حرفهايي كه زدم. چيزي كه مشخصه اين هست كه هم صحبتهاي دوستان و هم صحبتهاي بنده حتي اگه چند روز هم طول بكشه، آخرش هم قالب كلام قاصر هست از اينكه تمامي و اصل و عين منظور هر كسي رو منتقل كنه و به همين خاطر بعضي سوءتفاهم‌ها و برخي تند شدنها و موضع گرفتنها رو طبيعي ميدونم و برام قابل پيشبيني بود و از دوستان هم خيـلي ناراحت نيستم.
    بله، تا حد زيادي منظورم رو درست متوجه شديد. من ادعا ندارم كامل هستم و درست فكر ميكنم، به همين خاطر مسئله اي رو كه به نظرم همچين بي‌اهميت هم نيست و مصاديقش رو توي جامعه و زندگيهاي امروزي و مخصوصآ توي جوونها و نوجوونها كم نمي‌بينم (متأسفانه يا غيرمتاسفانه يا هرچيزي) اينجا كه به نظرم ميرسيد جاي مناسبي براي طرحش هست، مطرح كردم و خواستم هم از نظرات ديگران استفاده كنم و هم نظرات خودم تابه‌اينجا رو بگم

3 سپاس: serpent، محسن صائب، هاچو هاچو

• hannahmermaid

قياس مع الفارق. يعني مقايسه دو چيزي كه با هم فرق ميكنند و وجه اشتراكي ندارند.

بسیار خوب؛ حالا اسمش رو بذاریم قیاس مع الفارغ یا هر چیز دیگه ای؛ در اصل قضیه تفاوتی نمیکنه.

اسمشو كه گذاشتيم مع الفارق، ولي اصل قضيه هموني بود كه توي توضيح معنيش گفتم، اينكه وقتي وجه اشتراكي نداشته باشند، نه اينكه لزومآ عينآ مثل همديگه باشند. بله، بديِ گذاشتن و ديدنِ به قول شما 4تا عكس لخت و برهنه از بدن جنس مونث كجا و بديِ همجنسبازي كجا.. (همجنسبازي با همجنسگرايي خيلي فرق داره، يكيش فعل هست و يكيش دعوت شدن به فعل؛ نه لزوما قبول اون دعوت) ، اما وجه اشتراكشون رو بهتره ازش نگذريم و اين واقعيت رو بيشتر بهش فكر كنيم كه چرا گذاشتن و تماشاي بدن لخت زنها و دخترها در حالات مختلفشون رو گاها به سادگي ازش ميگذريم اما وقتي همون دخترها توي حالتي ازشون عكس گرفته شده باشه كه دارن به همديگه با محبت و شكل خاصي نگاه ميكنند يا تماس پيدا ميكنند، ناراحت ميشيم و نميتونيم بپذيريم و به سادگي ازش بگذريم.

چرا به راحتي ميگيد 4تا عكس لخت؟ اگه به بد بودن هست كه همين 4تا و 40تا و 400تا عكسهاي لخت هم ممكنه كم كم بشه بستر خيلي لغزشها و بعد هم انحرافات جنسي و حتي رفتارهاي وحشيانه و جنايتهايي كه امروزه همه جاي دنيا داره اتفاق ميوفته براي سك/س!

دوست عزیز! چرا انقدر مطلبو پیچیده میکنی؟ مسئله ای که شما مطرح کردی یه بحث دیگه س.
    من که از تاپیک های با محتوای س/ک/س/ی دفاع نکردم. مقصود من اینه که قُبح همجنسگرایی قابل مقایسه با مواردی مثل گذاشتن چند عکس عریان نیست.
    دلایلش هم فکر میکنم واضحه.
    در مورد مطالب با محتوای س/ک/س/ی هم باید عرض کنم که این سایت نسبت به این مسئله بی تفاوت نیست و قوانینی رو وضع کرده؛ اما ممکنه لزوما با موازین شرعی مطابقت کامل نداشته باشه.
    اگر مدیران محتوای تاپیک یا پستی رو، بر خلاف قوانین سایت تشخیص بدن، اقدام لازم رو انجام میدن.

مرسي از توضيحاتتون. تا حدي موافقم، فقط اين نكته رو اضافه كنم كه شايد يه علت اينكه قبح گذاشتن و ديدن ِ عكسهاي برهنه جنس مؤنث رو خيلي كمتر از قبح همجنسگرايي در اين جنس (مونث) ميدونيم، اين باشه كه قبح ديدن عكسهاي برهنه از اين جنس (چه دختر و چه زن) برامون يه قدري ريخته و كمتر از اون چيزي كه در واقع هست و بايد باشه شده! و نتيجه اين امر هم شده برخي رفتارهايي كه اگه خوب بهش فكر كنيم ميبينيم تناقضهاي زيادي دارن و نشون ميده با خودمون روراست نبوديم و نيستيم در بعضي موضوعات و مسائل.

نقل قول: محسن صائب
    چرا این تابو باید اینقدر شدید و زشت باشد که شما با اینکه در همین تاپیک بارها عنوان کردید که به هیچ وجه طرفدار همجنس گرایی نیستتد باز هم بعضا مورد حمله قرار میگیرید؟

بحث منطقی هیچ ایرادی نداره، همون طور که الان این تاپیک به صفحه سوم رسیده و بازدیدکننده ها ابراز نظر کردن؛ دوستمون hannahmermaid هم منطقی و متین نظرشونو گفتن.
    منتها ایشون مسائلی رو در پست هاشون مطرح کردن که شُبـَـهاتی رو ایجاد کرد؛ لازم بود که پاسخ داده بشه.

آقا ژنرال، مرسي از لطفتون. دوس ندارم حالا كه بحثمون شكل منطقي و معقولي در پيش گرفته و به جاي خط‌ونشون كشيدن و تهديد، "نظر و ديدگاه" هست كه منتقل ميشه، گِله‌گزاري از كسي كنم، ولي خوبه يه نگاهي به پست آقاي بچه مثبت در صفحه قبل بندازيد و ببينيد چطور قاطعانه و با جديت تهديد كردند با اون لحن.
    برعكس اونچه فرموديد قضيه رو پيچيده ميكنم، اتفاقآ به نظرم خيلي ساده هست. باور كنيد يكي اگه فقط همين يه تاپيك از اين سايت رو ديده باشه و مثل بنده كه 4 ساله عضو اينجام و بارها مطالب و تاپيكهاي آنچناني رو توش ديدم نديده باشه، فكر ميكنه اينجا عجب نظارتي به حسب سلامت شرعي و قانوني (طق قوانين جمهوري اسلامي) روي محتوايات و مخصوصآ عكسهاش هست :4: باور كنيد يارو جا ميخوره و قاطي ميكنه اگه بعد از ديدن همچين برخوردهايي بابت اين تاپيك، چند تا از تاپيكهاي اونجوري رو هم ببينه كه كلي عكس لخت و عور از بدن زنها و دخترها توش گذاشته شده و غالبآ مورد اعتراض هم واقع نشده و بلكه توش كلي شوخي هم سر بعضي نقاط خاص بدن اون زن و دخترها صورت گرفته و به غيرت كسي برنخورده ظاهرا :66:
    نميدونم، شايد مشكل از من هست كه فكر ميكنم ايــــنهمه تفاوتي كه بين قبح اين مسائل هست با قبح يه مسئله اي مثل همجنسگرايي (و حتي همجنسبازي) ، طبيعي نيست، مثل خود همجنسگرايي كه طبيعي نيست و خلاف طبيعته.
    با تچكر :46:

:18:

3 سپاس: محسن صائب، هاچو هاچو، serpent

• محسن صائب

هم اسم عزیز :46:
    .
    احتمالا من بد متوجه شدم . امیدوارم اینجوری که شما فرمودید ، باشد
    .
    به همين خاطر مسئله اي رو كه به نظرم همچين بي‌اهميت هم نيست و مصاديقش رو توي جامعه و زندگيهاي امروزي و مخصوصآ توي جوونها و نوجوونها كم نمي‌بينم

امروز رفتم به دیدن یکی از رفقای جوان خودم ، فروشگاه لوازم ارایشی داره ، خانم فروشند ه اش دختری بیست و چند ساله که یک سال قبل طلاق گرفته ...........
    دماغش رو عمل کرده بود ، بهش گفتم ( واقعا من سر از کار شما خانمها در نمیارم شما به این زیبایی دیگه چرا ......) جوابش جالب بود
    گفت
    مشکل ما خانمها اینکه شما مردها ما رو درک نمیکنید ، در هیچ زمینه ای با شما مردها نمیتونیم به نتیجه روشنی برسیم افکارمون ، ارزو هامون ، حساسیت هامون ، احساساتمون ووو خیلی با هم فرق میکنه
    نیم ساعتی حرف زد و جالبش این بود که
    احساس میکردم داره با تمام وجود در موضع یک زن در مقابل یک مرد از همجنس های خودش دفاع میکنه
    دوست من درباره اش میگفت
    این خانم بشدت مرد گریز هست و تعجب کرده بود که چطور شده که با من حرف زده
    .

خیلی وقتها وقتی به اختلافات عمیق یک زن و مرد حتی از نظر نوع ارضا جنسی فکر میکنم
    به خودم میگم واقعا خیلی خوب بود که دو هم جنس میتوانستند با هم باشند و با هم زندگی کنند
    .
    در اینجا فقط یک مشکل پیش میاد
    .
    اونهم رابطه جنسی
    .
    اینو چکارش باید کرد
    .
    بعنوان یک مرد عرض بکنم
    اگر مردی سالم باشد(از نظر فیزیولژی و اندام مردانه ) و در کودکی مورد خاص و حادی از نظر جنسی و تجاوز برایش پیش نیامده باشد، شاید بنا به شرایطی دوست داشته باشد با همجنس خودش رابطه جنسی برقرار کند
    ولی به هیچ عنوان دوست ندارد در این رابطه نقش مفعول را بپزیرد :30:
    این یعنی اینکه
    امکان اینکه دو مرد سالم بتوانند در زیر یک سقف از نظر جنسی همدیگه رو تامین کنند اصلا وجود ندارد.

و اما در مورد خانم ها ؟

3 سپاس: هاچو هاچو، hannahmermaid، serpent

• hadi04

مرسي هادي خان. همون گزينه دوم منظورم بود. رابطه بين خود دخترها :)
    در جواب به سوالتون ميگم اولآ بعضي مردها به خاطر نوع تربيت و شخصيتي كه پيدا كردند شايد اصلا نتونند اين نيارها و توقعات طبيعي يه زن رو درك كنند، چه برسه به اينكه بهش عمل كنند، اما اينكه توقعات چي هست، خب خيلي سربسته و كلي بخوام بگم اينه كه احساسات و عواطف غالب باشه در رابطه جنسي، و اين خيلي توضيح نياز داره تا متوجه اصل منظورم و اهميتش بشيد، و همينطور سهم هر دو طرف در نظر گرفته بشه براي رسيدن به لذت و نه فقط جنس مذكر

بله فرمایش شما کاملا درسته و متوجه منظورتون شدم موافقم :46:
    نقل قول: ماهی
    ولی به خدا خودم به خوشگلی این آواتار نیستم

نمایش یا پنهان متندروغ میگه ... :bahone:

2 سپاس: hannahmermaid، serpent

• hannahmermaid

نقل قول: hadi04
    نقل قول: ماهی
    ولی به خدا خودم به خوشگلی این آواتار نیستم

دروغ میگه ... :bahone:

:83:

عجب آدمايي هستيد :4:

2 سپاس: hadi04، serpent

• هاچو هاچو

نقل قول: serpent
    یره مگه تو مشهد نیستی ¿¿¿

ها :4:
    نقل قول: serpent
    تو مشهد هم بروبکس با ساپورت و اینجور چیزا میان بیرون ¿¿

داداش اینجا مشهدِ چغندر آباد که نیست! :4: بله که میان بیرون پاشو بیا ببین چه اوضاعی شده اینجا :86: نگاه به مذهبی بودن شهر نکن این موضوع تو شهر های بزرگ دیگه طبیعی شده

نقل قول: Kishe Mehr
    آخه نغمه خانم این چه حرفی بود که شما میخواستید بزنید؟ :68:

:83:
    راستش من هم خیلی خجالت کشیدم از حرفی که میخواست بزنه :87:

4 سپاس: محسن صائب، hannahmermaid، نغمه، serpent

• بچه مثبت

يه چند تا علامت تعجب ديگه هم به آخر جمله تون اضافه ميكرديد كه قشنگ حس تهديد و خط و نشون كشيدن رو به مخاطب انتقال بده :|

451
    من نظر خودم رو در مورد موضوع تاپیک گفتم، مگه عنوان تاپیک نظرخواهی نیست؟ اگر به علامت تعجب حساسیت داری خب زودتر بگو. من کلاً زیاد از علامت تعجب استفاده میکنم. اگر به پستم در صفحه اول دقت کنی اونجا هم علامت تعجب به کار بردم.

ممنون میشم تو یک خط بگی هدفت از این تاپیک چیه؟

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    5 سپاس: hannahmermaid، نغمه، serpent، ماهی، هاچو هاچو
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: