ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
نظرت بابت علاقه زياد دخترها به همديگه چيه؟
بچه مثبت
همانطور که محسن گفت به نظر منم نوعی بیماری است که باید درمان بشه!
----
این حرکت از نظر من محکوم شده است و نه تنها چشم روی این مسائل نمیبندم اگر هم احساس کنم هدف القای این تفکر زشت هست، اقدامات لازم را انجام خواهم داد!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
Kishe Mehr
آخه نغمه خانم این چه حرفی بود که شما میخواستید بزنید؟
hannahmermaid
يه چند تا علامت تعجب ديگه هم به آخر جمله تون اضافه ميكرديد كه قشنگ حس تهديد و خط و نشون كشيدن رو به مخاطب انتقال بده :|
hannahmermaid
مرسي از توضيحتون. موافقم..
ژنرال
در اینکه میزان حساسیت خیلی از ماها به بعضی از اعمال غیر اخلاقی و غیر شرعی ممکنه درست نباشه، تردیدی نیست.
اما دوست عزیز شما داری قیاس مع الفارغ میکنی! همجنس گرایی (با توضیحی که در پست قبلیم دادم) مسئله ش با 4تا عکس لخت خیلی فرق میکنه.
hannahmermaid
اينو خطاب به كي نوشتي؟ متوجه نشدم
hannahmermaid
درک متقابل داشتن و ابراز محبت و همدردی بین دو زن یا دو مرد که چیز روشنیه و نمیشه اسمشو گذاشت همجنس گرایی.
وقتی میگن همجنس گرایی یعنی دیگه ارتباط از اون حالت عادی و معمولی فراتر رفته و جنبه های جنسی هم توی رابطه وارد شده که به هر دلیلی باشه (اختلالات روانی، مشکلات هورمونی، شهوت و . . .) قطعا طبیعی نیس و مطروده.
مرسي ژنرال
در رابطه با مثال که بالا زدی درواقع مقایسه ای که کردی میخواستم یه چیزی بگم اما ولش کن
شما فهميدي منظورش چي بود و به كي گفت؟
hannahmermaid
hannahmermaid
اما دوست عزیز شما داری قیاس مع الفارغ میکنی! همجنس گرایی (با توضیحی که در پست قبلیم دادم) مسئله ش با 4تا عکس لخت خیلی فرق میکنه.
قياس مع الفارق. يعني مقايسه دو چيزي كه با هم فرق ميكنند و وجه اشتراكي ندارند. تأكيد ميكنم باز هم كه نه خواستم و نه ميخوام كه بد بودن همجنسگرايي رو انكار كنم يا كم اهميت نشون بدم، اما ميگم چرا رفتار دوگانه داريم.. چرا به راحتي ميگيد 4تا عكس لخت؟ اگه به بد بودن هست كه همين 4تا و 40تا و 400تا عكسهاي لخت هم ممكنه كم كم بشه بستر خيلي لغزشها و بعد هم انحرافات جنسي و حتي رفتارهاي وحشيانه و جنايتهايي كه امروزه همه جاي دنيا داره اتفاق ميوفته براي سك/س! نظرتون؟
hannahmermaid
از همه تون ممنونم
محسن صائب
.
راستش از اینکه به خودت جرات دادی و این مسئله پر حساسیت رو پیش کشیدی
باید تشکر کنم
.
بزار اول ببینم منظور شما رو خوب متوجه شدم یا نه
.
سوال شما اینکه
در جوامع بشری در طول تاریخ اموری نهی شده هست ، ولی بشر بنا به حس کنجکاوی و یا نیاز های نفسانیش به عناوین مختلف ، این موارد نهی شده رو یا کاملا زیر پا گذاشته و یا دور زده است
شما به عنوان مثال در این سایت
میفرمایید
با اینکه همه میدونند دیدن یک عکس و تصویر از زن برهنه در فرهنگ ایرانی و اسلامی نهی شده ولی باز هم هر کسی با دلایل مختلف مثل تفریح و یا شوخی و ..... این عکسها رو نگاه میکند و لااقل اجازه اینکه درباره اش حرف زده بشود ، وجود دارد
.
ولی چرا اجازه داده نمیشود در ایران ما در باره کشش های دو هم جنس به هم لااقل بحث صورت بگیرد
و چرا این تابو باید اینقدر شدید و زشت باشد که شما با اینکه در همین تاپیک بارها عنوان کردید که به هیچ وجه طرفدار همجنس گرایی نیستتد باز هم بعضا مورد حمله قرار میگیرید ؟
اگر اصل سوال شما رو درست درک کردم ؟.
.
اجازه میخوام نظر خودم رو بعرض برسونم
ژنرال
بسیار خوب؛ حالا اسمش رو بذاریم قیاس مع الفارغ یا هر چیز دیگه ای؛ در اصل قضیه تفاوتی نمیکنه.
دوست عزیز! چرا انقدر مطلبو پیچیده میکنی؟ مسئله ای که شما مطرح کردی یه بحث دیگه س.
من که از تاپیک های با محتوای س/ک/س/ی دفاع نکردم. مقصود من اینه که قُبح همجنسگرایی قابل مقایسه با مواردی مثل گذاشتن چند عکس عریان نیست.
دلایلش هم فکر میکنم واضحه.
در مورد مطالب با محتوای س/ک/س/ی هم باید عرض کنم که این سایت نسبت به این مسئله بی تفاوت نیست و قوانینی رو وضع کرده؛ اما ممکنه لزوما با موازین شرعی مطابقت کامل نداشته باشه.
اگر مدیران محتوای تاپیک یا پستی رو، بر خلاف قوانین سایت تشخیص بدن، اقدام لازم رو انجام میدن.
ژنرال
حاج محسن، من تو هیچ کدوم از پستهای این تاپیک حمله ای ندیدم.
بحث منطقی هیچ ایرادی نداره، همون طور که الان این تاپیک به صفحه سوم رسیده و بازدیدکننده ها ابراز نظر کردن؛ دوستمون hannahmermaid هم منطقی و متین نظرشونو گفتن.
منتها ایشون مسائلی رو در پست هاشون مطرح کردن که شُبـَـهاتی رو ایجاد کرد؛ لازم بود که پاسخ داده بشه.
hannahmermaid
.
راستش از اینکه به خودت جرات دادی و این مسئله پر حساسیت رو پیش کشیدی
باید تشکر کنم
.
بزار اول ببینم منظور شما رو خوب متوجه شدم یا نه
.
سوال شما اینکه
در جوامع بشری در طول تاریخ اموری نهی شده هست ، ولی بشر بنا به حس کنجکاوی و یا نیاز های نفسانیش به عناوین مختلف ، این موارد نهی شده رو یا کاملا زیر پا گذاشته و یا دور زده است
شما به عنوان مثال در این سایت
میفرمایید
با اینکه همه میدونند دیدن یک عکس و تصویر از زن برهنه در فرهنگ ایرانی و اسلامی نهی شده ولی باز هم هر کسی با دلایل مختلف مثل تفریح و یا شوخی و ..... این عکسها رو نگاه میکند و لااقل اجازه اینکه درباره اش حرف زده بشود ، وجود دارد
.
ولی چرا اجازه داده نمیشود در ایران ما در باره کشش های دو هم جنس به هم لااقل بحث صورت بگیرد
و چرا این تابو باید اینقدر شدید و زشت باشد که شما با اینکه در همین تاپیک بارها عنوان کردید که به هیچ وجه طرفدار همجنس گرایی نیستتد باز هم بعضا مورد حمله قرار میگیرید ؟
اگر اصل سوال شما رو درست درک کردم ؟.
.
اجازه میخوام نظر خودم رو بعرض برسونم
سلام آقامحسن. خيلي ممنونم از توجه و دقتي كه كرديد و همين دقت و توجه تون باعث شد عجولانه قضاوت نكنيد و موضع تند و بسته نگيريد نسبت به اين تاپيك و حرفهايي كه زدم. چيزي كه مشخصه اين هست كه هم صحبتهاي دوستان و هم صحبتهاي بنده حتي اگه چند روز هم طول بكشه، آخرش هم قالب كلام قاصر هست از اينكه تمامي و اصل و عين منظور هر كسي رو منتقل كنه و به همين خاطر بعضي سوءتفاهمها و برخي تند شدنها و موضع گرفتنها رو طبيعي ميدونم و برام قابل پيشبيني بود و از دوستان هم خيـلي ناراحت نيستم.
بله، تا حد زيادي منظورم رو درست متوجه شديد. من ادعا ندارم كامل هستم و درست فكر ميكنم، به همين خاطر مسئله اي رو كه به نظرم همچين بياهميت هم نيست و مصاديقش رو توي جامعه و زندگيهاي امروزي و مخصوصآ توي جوونها و نوجوونها كم نميبينم (متأسفانه يا غيرمتاسفانه يا هرچيزي) اينجا كه به نظرم ميرسيد جاي مناسبي براي طرحش هست، مطرح كردم و خواستم هم از نظرات ديگران استفاده كنم و هم نظرات خودم تابهاينجا رو بگم
hannahmermaid
قياس مع الفارق. يعني مقايسه دو چيزي كه با هم فرق ميكنند و وجه اشتراكي ندارند.
بسیار خوب؛ حالا اسمش رو بذاریم قیاس مع الفارغ یا هر چیز دیگه ای؛ در اصل قضیه تفاوتی نمیکنه.
اسمشو كه گذاشتيم مع الفارق، ولي اصل قضيه هموني بود كه توي توضيح معنيش گفتم، اينكه وقتي وجه اشتراكي نداشته باشند، نه اينكه لزومآ عينآ مثل همديگه باشند. بله، بديِ گذاشتن و ديدنِ به قول شما 4تا عكس لخت و برهنه از بدن جنس مونث كجا و بديِ همجنسبازي كجا.. (همجنسبازي با همجنسگرايي خيلي فرق داره، يكيش فعل هست و يكيش دعوت شدن به فعل؛ نه لزوما قبول اون دعوت) ، اما وجه اشتراكشون رو بهتره ازش نگذريم و اين واقعيت رو بيشتر بهش فكر كنيم كه چرا گذاشتن و تماشاي بدن لخت زنها و دخترها در حالات مختلفشون رو گاها به سادگي ازش ميگذريم اما وقتي همون دخترها توي حالتي ازشون عكس گرفته شده باشه كه دارن به همديگه با محبت و شكل خاصي نگاه ميكنند يا تماس پيدا ميكنند، ناراحت ميشيم و نميتونيم بپذيريم و به سادگي ازش بگذريم.
چرا به راحتي ميگيد 4تا عكس لخت؟ اگه به بد بودن هست كه همين 4تا و 40تا و 400تا عكسهاي لخت هم ممكنه كم كم بشه بستر خيلي لغزشها و بعد هم انحرافات جنسي و حتي رفتارهاي وحشيانه و جنايتهايي كه امروزه همه جاي دنيا داره اتفاق ميوفته براي سك/س!
دوست عزیز! چرا انقدر مطلبو پیچیده میکنی؟ مسئله ای که شما مطرح کردی یه بحث دیگه س.
من که از تاپیک های با محتوای س/ک/س/ی دفاع نکردم. مقصود من اینه که قُبح همجنسگرایی قابل مقایسه با مواردی مثل گذاشتن چند عکس عریان نیست.
دلایلش هم فکر میکنم واضحه.
در مورد مطالب با محتوای س/ک/س/ی هم باید عرض کنم که این سایت نسبت به این مسئله بی تفاوت نیست و قوانینی رو وضع کرده؛ اما ممکنه لزوما با موازین شرعی مطابقت کامل نداشته باشه.
اگر مدیران محتوای تاپیک یا پستی رو، بر خلاف قوانین سایت تشخیص بدن، اقدام لازم رو انجام میدن.
مرسي از توضيحاتتون. تا حدي موافقم، فقط اين نكته رو اضافه كنم كه شايد يه علت اينكه قبح گذاشتن و ديدن ِ عكسهاي برهنه جنس مؤنث رو خيلي كمتر از قبح همجنسگرايي در اين جنس (مونث) ميدونيم، اين باشه كه قبح ديدن عكسهاي برهنه از اين جنس (چه دختر و چه زن) برامون يه قدري ريخته و كمتر از اون چيزي كه در واقع هست و بايد باشه شده! و نتيجه اين امر هم شده برخي رفتارهايي كه اگه خوب بهش فكر كنيم ميبينيم تناقضهاي زيادي دارن و نشون ميده با خودمون روراست نبوديم و نيستيم در بعضي موضوعات و مسائل.
چرا این تابو باید اینقدر شدید و زشت باشد که شما با اینکه در همین تاپیک بارها عنوان کردید که به هیچ وجه طرفدار همجنس گرایی نیستتد باز هم بعضا مورد حمله قرار میگیرید؟
حاج محسن، من تو هیچ کدوم از پستهای این تاپیک حمله ای ندیدم.
بحث منطقی هیچ ایرادی نداره، همون طور که الان این تاپیک به صفحه سوم رسیده و بازدیدکننده ها ابراز نظر کردن؛ دوستمون hannahmermaid هم منطقی و متین نظرشونو گفتن.
منتها ایشون مسائلی رو در پست هاشون مطرح کردن که شُبـَـهاتی رو ایجاد کرد؛ لازم بود که پاسخ داده بشه.
آقا ژنرال، مرسي از لطفتون. دوس ندارم حالا كه بحثمون شكل منطقي و معقولي در پيش گرفته و به جاي خطونشون كشيدن و تهديد، "نظر و ديدگاه" هست كه منتقل ميشه، گِلهگزاري از كسي كنم، ولي خوبه يه نگاهي به پست آقاي بچه مثبت در صفحه قبل بندازيد و ببينيد چطور قاطعانه و با جديت تهديد كردند با اون لحن.
برعكس اونچه فرموديد قضيه رو پيچيده ميكنم، اتفاقآ به نظرم خيلي ساده هست. باور كنيد يكي اگه فقط همين يه تاپيك از اين سايت رو ديده باشه و مثل بنده كه 4 ساله عضو اينجام و بارها مطالب و تاپيكهاي آنچناني رو توش ديدم نديده باشه، فكر ميكنه اينجا عجب نظارتي به حسب سلامت شرعي و قانوني (طق قوانين جمهوري اسلامي) روي محتوايات و مخصوصآ عكسهاش هست
نميدونم، شايد مشكل از من هست كه فكر ميكنم ايــــنهمه تفاوتي كه بين قبح اين مسائل هست با قبح يه مسئله اي مثل همجنسگرايي (و حتي همجنسبازي) ، طبيعي نيست، مثل خود همجنسگرايي كه طبيعي نيست و خلاف طبيعته.
با تچكر
محسن صائب
هم اسم عزیز
.
احتمالا من بد متوجه شدم . امیدوارم اینجوری که شما فرمودید ، باشد
.
امروز رفتم به دیدن یکی از رفقای جوان خودم ، فروشگاه لوازم ارایشی داره ، خانم فروشند ه اش دختری بیست و چند ساله که یک سال قبل طلاق گرفته ...........
دماغش رو عمل کرده بود ، بهش گفتم ( واقعا من سر از کار شما خانمها در نمیارم شما به این زیبایی دیگه چرا ......) جوابش جالب بود
گفت
مشکل ما خانمها اینکه شما مردها ما رو درک نمیکنید ، در هیچ زمینه ای با شما مردها نمیتونیم به نتیجه روشنی برسیم افکارمون ، ارزو هامون ، حساسیت هامون ، احساساتمون ووو خیلی با هم فرق میکنه
نیم ساعتی حرف زد و جالبش این بود که
احساس میکردم داره با تمام وجود در موضع یک زن در مقابل یک مرد از همجنس های خودش دفاع میکنه
دوست من درباره اش میگفت
این خانم بشدت مرد گریز هست و تعجب کرده بود که چطور شده که با من حرف زده
.
خیلی وقتها وقتی به اختلافات عمیق یک زن و مرد حتی از نظر نوع ارضا جنسی فکر میکنم
به خودم میگم واقعا خیلی خوب بود که دو هم جنس میتوانستند با هم باشند و با هم زندگی کنند
.
در اینجا فقط یک مشکل پیش میاد
.
اونهم رابطه جنسی
.
اینو چکارش باید کرد
.
بعنوان یک مرد عرض بکنم
اگر مردی سالم باشد(از نظر فیزیولژی و اندام مردانه ) و در کودکی مورد خاص و حادی از نظر جنسی و تجاوز برایش پیش نیامده باشد، شاید بنا به شرایطی دوست داشته باشد با همجنس خودش رابطه جنسی برقرار کند
ولی به هیچ عنوان دوست ندارد در این رابطه نقش مفعول را بپزیرد
این یعنی اینکه
امکان اینکه دو مرد سالم بتوانند در زیر یک سقف از نظر جنسی همدیگه رو تامین کنند اصلا وجود ندارد.
و اما در مورد خانم ها ؟
hadi04
در جواب به سوالتون ميگم اولآ بعضي مردها به خاطر نوع تربيت و شخصيتي كه پيدا كردند شايد اصلا نتونند اين نيارها و توقعات طبيعي يه زن رو درك كنند، چه برسه به اينكه بهش عمل كنند، اما اينكه توقعات چي هست، خب خيلي سربسته و كلي بخوام بگم اينه كه احساسات و عواطف غالب باشه در رابطه جنسي، و اين خيلي توضيح نياز داره تا متوجه اصل منظورم و اهميتش بشيد، و همينطور سهم هر دو طرف در نظر گرفته بشه براي رسيدن به لذت و نه فقط جنس مذكر
بله فرمایش شما کاملا درسته و متوجه منظورتون شدم موافقم
نمایش یا پنهان متن
دروغ میگه ...hannahmermaid
ولی به خدا خودم به خوشگلی این آواتار نیستم
دروغ میگه ...
عجب آدمايي هستيد
هاچو هاچو
ها
داداش اینجا مشهدِ چغندر آباد که نیست!
راستش من هم خیلی خجالت کشیدم از حرفی که میخواست بزنه
بچه مثبت
من نظر خودم رو در مورد موضوع تاپیک گفتم، مگه عنوان تاپیک نظرخواهی نیست؟ اگر به علامت تعجب حساسیت داری خب زودتر بگو. من کلاً زیاد از علامت تعجب استفاده میکنم. اگر به پستم در صفحه اول دقت کنی اونجا هم علامت تعجب به کار بردم.
ممنون میشم تو یک خط بگی هدفت از این تاپیک چیه؟
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→