₪ انجمن بوف بوفی ₪ » آشپزی، خانه داری و دکوراسیون » غذا بیار ! بوفی ببر!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4 5 6

غذا بیار ! بوفی ببر!

8667 بازدید، 102 پست، نویسنده: ماهی

• ماهی

سلام دوستان خوبم
    از اونجا که دوستان خوب بوفیلندی از نقاط مختلف کشور عزیزمون و حتی خارج از ایران اینجا لحظات شادی رو با هم تجربه می کنند، و همینطور به دلیل استقبالی که دوستان از تاپیکهای آشپزی کردند ، بر آن شدیم تا شرایطی فراهم کنیم تا همه ی بوفیلندی های عزیز پیش بندهای آشپز خونه رو به تن کنند و برای شادی روح خودشون و خونوادشون :4: دست به هنر زیبای آشپزی بزنند .و با ارائه این هنر ، هم سایر دوستان استفاده کنند و هم خودشون یه جورای کسب و کار کنند :10:

تصویر در دسترس نیست

می پرسید کسب و کار چیه؟
    الان براتون توضیح می دم..
    در این تاپیک ، این امکان به شما دوست عزیز داده میشه که از هر غذایی که درست می کنی تصویر بگیری و اون رو اینجا آموزش بدی و در قبالش از ما بوفی بگیری .هر چقدر هم غذای شماساده و آسون باشه ، باز هم شما از ما جایزه خواهید گرفت حتی برای آموزش نوشیدنی ها یا صبحانه یا هر چیز خوراکی دیگه. :5: تازه.... آقایون عزیزی که اصولا یه کمی تنبل تشریف دارند :4: هم می تونند از آشپزی والده مکررمه یا همسر دلبندشون :4: عکس گرفته و یه پست آموزشی خوب برای بقیه درست کنند و امتیاز بگیرند...به همین راحتی

سر رسید امتیاز دهی هر دو هفته یکبار می باشد.پس از پایان دو هفته تاپیک بسته خواهد شد و امتیازات محاسبه می گردد..و برای دوره بعد مجددا تاپیک دیگری در اختیار شما دوستان قرار خواهد گرفت .

جهت شرکت در این برنامه به موارد زیر توجه کنید..

1- از کپی برداری سایت های آشپزی یا عکس گرفتن از برنامه های تلوزیونی خود داری کنید.در غیر این صورت پست شما حذف میشه و به شما امتیازی داده نمیشه

2- محاسبه امتیاز پس از نظر سنجی به عهده مسئول این تاپیک می باشد :15:

3- توصیه می شود جهت دریافت امتیاز بیشتر غذاهای محلی محل سکونت خودتون رو آموزش بدید...

4- سفره آرایی هم می تواند ارائه و شامل امتیاز شود.

5- سایر کاربران هم می توانند غذا های اموزش داده شده را تهیه و در آن تاپیک ارائه نمایند ( فقط ارائه یک عکس از مواد اولیه و یک عکس از نتیجه کار کافی است ) و 5 بوفی کسب کنند.

6- محدودیتی برای شرکت در این برنامه برای کاربران در دوره های مختلف وجود ندارد.

7- ارائه عکس از مراحل تهیه غذا الزامی است.توضیحات بدون عکس پذیرفته نمی باشد.

8 - ارائه جامع و کامل نحوه تهیه غذا و محلی بودن آن ، همچنین سلیقه در چگونگی سرو غذا و .... فاکتورهایی هستند که در امتیازدهی موثر می باشند.

9- در هر دوره بر حسب امتیازی که به منوی هر کاربر داده می شود از 5 بوفی تا 50 بوفی جایزه اعطا می گردد..

10 - شما می توانید با ارائه فیلم نیز به آموزش بپردازید.. اما با این وجود به دلیل اینکه شاید همه امکان یا تمایل به تهیه فیلم نداشته باشند ، برای فیلم شما امتیاز اضافی در نظر گرفته نخواهد شد.ضمنا به دلیل اینکه در صورت سرعت پایین ، استفاده از فیلم تا حدودی مشکل خواهد بود ، افراد ملزم به ارائه توضیحات و عکس خواهند بود و تهیه فیلم کاملا اختیاری می باشد و شامل امیتاز اضافی نمی شود.
    11- با توجه به پست های شما دوستان این قانون اضافه می شود: هر گونه کثیف کاری و شلخته بازی نمره منفی خواد داشت :4:

بوفیلندی های عزیز ! منتظر غذاهای خوشمزه شما هستیم..

بدو بدو...غذا بیار ! بوفی ببر!
    تصویر در دسترس نیست

لینکهای مرتبط:

دور اول غذا بیار ! بوفی ببر!

دور دوم غذا بیار! بوفی ببر!

دور سوم غذا بیار! بوفی ببر!

دور چهارم غذا بیار! بوفی ببر!

دور پنجم غذا بیار ! بوفی ببر!

دور ششم غذا بیار! بوفی ببر!

دور هفتم غذا بیار ! بوفی ببر!

دور هشتم غذا بیار ! بوفی ببر!

دور نهم غذا بیار ! بوفی ببر!

دور دهم غذا بیار! بوفی ببر!

دور یازدهم غذا بیار! بوفی ببر!

دور دوازدهم غذا بیار! بوفی ببر!

دور سیزدهم غذا بیار! بوفی ببر!

دور چهاردهم غذابیار! بوفی ببر!

دور پانزدهم غذابیار! بوفی ببر!

دور شانزدهم غذا بیار! بوفی ببر!

آشپزخانه بوف بوفی

12 سپاس: بچه مثبت، حورا، Kishe Mehr، gilas، نغمه، hadi04، دلشاد، mz56mz، هاچو هاچو، تنها، ♥Rose♥، علیرضا

• بچه مثبت

ممنون هم‌مدرسه‌ای :46:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    4 سپاس: حورا، Kishe Mehr، دلشاد، ماهی

• حورا

مرسی ماهی خانم :46:

. لطفا غذاهای شمالی بدون میگو وماهی بیشتر آموزش بدین :65:

3 سپاس: بچه مثبت، Kishe Mehr، ماهی

• Kishe Mehr

سلام هم مدرسه ای ِ امین آقای ، همشهری خودم :4: لطفا اگه میشه وقتشو بیشتر بکنید و غذاهایی آموزش بدین که مجردها هم بتونند از بیرون سفارش بدهند و بخورند :bahone:
    2 سپاس: بچه مثبت، ماهی

• 2 سپاس: بچه مثبت، ماهی

• هاچو هاچو

ماهی که نیست بیاین تاپیکشو ببریم قهقرا خونه :bahone:
    2 سپاس: بچه مثبت، ماهی

• zrnznn

نقل قول: ماهی
    11- با توجه به پست های شما دوستان این قانون اضافه می شود: هر گونه کثیف کاری و شلخته بازی نمره منفی خواد داشت :4:

852قانون جدیدییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟! 314 ماهی جون...حالا من که خیلی تمیزم نمره اضافه ندارم؟! :9:
    .
    .
    .
    با کسب اجازه .... :4: ما باز سالاد الویه داشتییم :9: میریم که داشته باشیم : سالاد الویه ای دیگر و تزیینی دیگرررررررررررررررررررر :16:

ببخشید دوربین اون روز پیشمون نبود مجبوری با موبایلم عکس گرفتم :3: شکل پروانه بید همین اوتارم بیدددددددد 258

تصویر در دسترس نیست

12 سپاس: jaj، Kishe Mehr، نغمه، بچه مثبت، hadi04، ماهی، تنها، mz56mz، هاچو هاچو، ♥Rose♥، بندری، gilas

• zrnznn

ماهی جون این کیش کاپ که درست کردم....خوش مزه شده بود....و خوشگل...یه چیزی باکلاس بود :4: .البته چون من گوشت چرخ رو به اینصورت دوست ندارم فقط پنیر پیتزا و سیب زمینی دورشو خوردم....ولی بقیه خیلی خوشششون اومده بود :72:
    من که پیاز و قارچ و گوشت چرخ شده و سبزی معطر (گشنیز و جعفری) و سیب زمینی و کره و کمی شیر برا این غذا استفاده کردم. :buff:

15 سپاس: Kishe Mehr، نغمه، حورا، بچه مثبت، hadi04، garfild، ماهی، تنها، نخبه، mz56mz، هاچو هاچو، ♥Rose♥، علیرضا، بندری، gilas

• Kishe Mehr

zrnznn,
    391 گناهم گردنت :32:

3 سپاس: zrnznn، ماهی، هاچو هاچو

• zrnznn

نقل قول: Kishe Mehr
    گناهم گردنت

تازه یه کیکی هم درست کردمممممممممم :15: اینقده خوشگلهههههههههه......و خوشمزه.......بزار بچه ها گرم بشن ...بعد اونم میزارم :85:
    حالا برا اینکه دلم میخواد خوب بسوزی :74: اینو نیگاه کن تا بعد که اصل کاری رو بزارم....این ما بقی کیک بود تو کپسول گذاشتم ...بشه عین هو کیک یزدی ...بعد منو برادر زاده ام باز اوفتادیم به جون تزیین این کیک ها ...کلی هم دعوا کردیم با هم ...این شد نتیجه کار....زشتا مال یزدانن خوشگلا مال مننن :9:

اون که یه چشمش تو کیک غرق شده و الان آدمک یه چشمی شده مال تووووووووو :4:

15 سپاس: Kishe Mehr، نغمه، حورا، بچه مثبت، hadi04، garfild، ماهی، تنها، نخبه، mz56mz، هاچو هاچو، ♥Rose♥، علیرضا، بندری، gilas

• Kishe Mehr

zrnznn,
    یادت باشه تا الان یه دونه مثبت از من طلبکاری :15:

4 سپاس: zrnznn، بچه مثبت، ماهی، هاچو هاچو

• zrnznn

یادت باشه تا الان یه دونه مثبت از من طلبکاری

نمیخوامش بزار برا خودت 804 ... الان یه منفی بهت بدم برو حظش رو ببببببببرررررر.....:22:

نمایش یا پنهان متنای خدا خودت کمک کن حظ رو درست نوشته باش :48: باز اتو دستش ندم.....ای خدا خودت بزرگیییییییییییییییییییییییییییییی کن :2:

4 سپاس: Kishe Mehr، بچه مثبت، ماهی، هاچو هاچو

• Kishe Mehr

zrnznn,
    خدایا همه رو به راه راست هدایت بفرما :48:

4 سپاس: بچه مثبت، zrnznn، ماهی، هاچو هاچو

• نغمه

4 سپاس: بچه مثبت، zrnznn، ماهی، هاچو هاچو

• بچه مثبت

نقل قول: zrnznn
    کیش کاپ
    آفرین آفرین :39:

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    4 سپاس: zrnznn، نغمه، ماهی، هاچو هاچو

• hadi04

zrnznn,
    دستت درد نکنه نجمه خعلی خانومی خعلی
    راستی بنا به قانون جدید دستاتو شسته بودی؟ ظرفها رو چی تمیز شسته بودی؟ :bahone:

5 سپاس: zrnznn، نغمه، بچه مثبت، ماهی، هاچو هاچو

• zrnznn

خدایا همه رو به راه راست هدایت بفرما

انشال.... :24:

نقل قول: نغمه
    منم بازیی

باشه عزیزم مسئول یار گیری اقا کیش مهره 453

نقل قول: hadi04
    دستاتو شسته

آره تازه از دستشوییی اومده بودم بببین :6:

5 سپاس: Kishe Mehr، نغمه، بچه مثبت، ماهی، هاچو هاچو

• نغمه

به زودی در این مکان یک مدل ساندویچ آموزش داده خواهد شد :28:

نمایش یا پنهان متنالبته اگر همسر جان امشب یادش بمونه که عکسهای گوشیش رو خالی کنه تو لب تاپ :98:

4 سپاس: بچه مثبت، ماهی، هاچو هاچو، ♥Rose♥

• ماهی

بچه مثبت,
    ممنون از مشا هم مدرسه ای :46:
    نقل قول: حورا
    . لطفا غذاهای شمالی بدون میگو وماهی بیشتر آموزش بدین

چشم..آخه از یه جنوبی چطوری انتظار دارید غذای شمالی درست کنه؟ :62: :83:
    اتفاقا از شمال یه رب انار خریدم.... :85: ..وای دهنم آب افتاد :9:
    نمایش یا پنهان متن دلم به تاپ تاپ افتاد :9:

داشتم عرض می کردم :4: یه رب انار خریدم مثل ماه..می خوام باهاش فسنجون درست کنم . به محض اینکه فرصت کردم و درست کردم حتما آموزشش رو می ذارم اینجا
    سلام هم مدرسه ای ِ امین آقای ، همشهری خودم لطفا اگه میشه وقتشو بیشتر بکنید و غذاهایی آموزش بدین که مجردها هم بتونند از بیرون سفارش بدهند و بخورند

بله اینم پیشنهاد خوبیه..باشه سعی می کنم این کارو بکنم :3:
    gilas,
    :46:
    نقل قول: هاچو هاچو
    ماهی که نیست بیاین تاپیکشو ببریم قهقرا خونه

پررررررررررو346به جای قهقرا بازی پاشو یه غذای مشهدی درست کن تا ما هم یاد بگیریم346
    الان میگه : مُدُنُم و نُمُگم..مُتُنُم و نُمُکنُم :83:
    سالاد الویه

وای چه خوش ذوقی نجمه جون :93: خوشگله :93:
    کیش کاپ

بسیار عالی و خوش قیافه..حتما خوشمزه هم هست :93:
    zrnznn,
    منتظر می مونم برای اون کیک :3: راستی غذاهایی که قبلا آموزش داده شده عکس آخر رو بذاری کافیه..مرسی ازت ممنوم :11:
    نقل قول: نغمه
    به زودی در این مکان یک مدل ساندویچ آموزش داده خواهد شد

منتظریم :93:
    خیلی دوس دارم انواع ساندوچو بلد باشم درست کنم :3:
    نقل قول: hadi04
    راستی بنا به قانون جدید دستاتو شسته بودی؟

:83:

5 سپاس: تنها، hadi04، بچه مثبت، هاچو هاچو، نغمه

• تنها

دلمه کلم و پیاز

سلام منم اومدم ....چند وقت پیش دلمه درست میکردیم ولی چون خیلی کار میبره نشد از تمام مراحل عکس بندازم فقط یه عکس از مرحله آخر دارم...طرز پختشم اینکه مواد دلمه رو آماده میکنیم ( که همون برنج و لپه و سبزی دلمه و ادویجات میشه ) بعد کلم رو داخل آبجوش میزاریم تا برگهاش نرم بشه و از هم جدا بشه پیاز رو هم اول یه برش بهش میزنیم و داخل آبجوش میریزیم تا برگ برگ بشه بعدشم مواد دلمه رو میپیچیم لای برگای پیاز و کلم و رب هم روش میریزیم و میزاریم رو گاز تا پخته بشه

بفرمایید
    322

12 سپاس: نخبه، hadi04، mz56mz، بچه مثبت، ماهی، garfild، هاچو هاچو، نغمه، ♥Rose♥، علیرضا، بندری، gilas
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: